Quantcast
Ο Άρης στον Καρκίνο μέχρι 20 Μαΐου 2023. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ο Άρης στον Καρκίνο μέχρι 20 Μαΐου και οι προβλέψεις για τα ζώδια, από την Μελίνα Φώφη.

Ο Άρης στον Καρκίνο μέχρι 20 Μαΐου 2023.

Στις 25 Μαρτίου στη 13:45’ το μεσημέρι ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 20 του Μάη. Από τη θέση αυτή η ενέργεια του Άρη δε «φωνάζει», γίνεται πιο στρατηγικός και πολεμά για ιδανικά που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια την πατρίδα του. Έτσι λοιπόν το διάστημα αυτό θα μας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και το περιβάλλον του, κληρονομικά θέματα, θα αναζητήσουμε την συναισθηματική ασφάλεια μέσα από μια σίγουρη αγκαλιά, θα υπερασπισθούμε εκείνους που θεωρούμε τους «δικούς» μας ανθρώπους.

Βέβαια δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες εντάσεις με συγγενείς που τυχαίνει να μοιραζόμαστε κοινά περιουσιακά στοιχεία και λόγοι διεκδικήσεων που παρορμητικά να μας φέρουν στα μαχαίρια. Σε περιπτώσεις τέτοιες είναι προτιμότερο να ακολουθούμε μία πιο διπλωματική οδό, από το να δίνουμε όπως λέμε γροθιά στο μαχαίρι. Σε προσωπικό και αισθηματικό επίπεδο, το πριγκιπόπουλο του παραμυθιού, θα πρέπει να μοιάζει περισσότερο με νοικοκυρόπαιδο για να σε κατακτήσει παρά για τυχοδιώκτη μιας εφήμερης και περιστασιακής συνεύρεσης.

Πως ο Άρης στον Καρκίνο θα επηρεάσει τα ζώδια;

Από τη διέλευση του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου επηρεάζονται αρχικά τα παρορμητικά ζώδια Καρκίνοι και Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί αλλά και όσοι τυχαίνει να έχουν ωροσκόπο προσωπικούς πλανήτες ή άλλους σημαντικούς δείκτες στα ζώδια αυτά. Έτσι πιο συγκεκριμένα επηρεάζονται οι ακόλουθες ημερομηνίες:

Από τις 25 Μαρτίου μέχρι τις 14 Απριλίου επηρεάζονται οι Καρκίνοι που έχουν γεννηθεί από τις 22 Ιουνίου και ως την 1η Ιουλίου, οι Αιγόκεροι που γεννήθηκαν 22 με 31 Δεκεμβρίου, οι Κριοί από τις 22 μέχρι 31 Μαρτίου και οι Ζυγοί που έχουν γεννηθεί 23 Σεπτεμβρίου με 30 Οκτωβρίου.

Σε όλο το πρώτο 10ήμερο αυτό και ανάλογα με τον τομέα του ωροσκοπίου σας επηρεάζεστε κι εσείς που μπορεί να έχετε ωροσκόπο πλανήτες ή άλλους σημαντικούς δείκτες στο ωροσκόπιό σας μεταξύ της μηδενικής μοίρας και της 10ης στα παραπάνω ζώδια.

Από τις 14 Απριλίου και μέχρι τις 2 Μαΐου θα επηρεαστεί το 2ο 10ήμερο των παρορμητικών και ειδικότερα επηρεάζονται οι Καρκίνοι που έχουν γεννηθεί από 2 Ιουλίου και ως τις 12, οι Αιγόκεροι 1ημε 10 Ιανουαρίου, οι Κριοί που γεννήθηκαν 1ημε 10 Απριλίου και οι Ζυγοί που έχουν γεννηθεί από τις 4 και μέχρι 14 Οκτωβρίου.

Σε όλο το δεύτερο 10ήμερο αυτό και ανάλογα με τον τομέα του ωροσκοπίου σας επηρεάζεστε κι εσείς που μπορεί να έχετε ωροσκόπο πλανήτες ή άλλους σημαντικούς δείκτες στο ωροσκόπιό σας μεταξύ της 11ης μοίρας και της 20ης στα παραπάνω ζώδια.

Και τέλος από τις 2 Μαΐου και ως το απόγευμα 17:30 στις 20 Μαΐου θα επηρεάσει το 3ο 10ήμερο των Καρκίνων που έχουν γεννηθεί από τις 13 ως τις 22 Ιουλίου, των Κριών από τις 11 ως τις 20 Απριλίου, των Ζυγών που γεννήθηκαν μεταξύ 14ης και 22ας Οκτωβρίου και των Αιγόκερων που γεννήθηκαν 11 με 19 Ιανουαρίου.

Σε όλο το τρίτο 10ήμερο αυτό και ανάλογα με τον τομέα του ωροσκοπίου σας επηρεάζεστε κι εσείς που μπορεί να έχετε ωροσκόπο πλανήτες ή άλλους σημαντικούς δείκτες στο ωροσκόπιό σας μεταξύ της 21ης μοίρας και της 29ης και 59 λεπτά στα παραπάνω ζώδια.

Σε ποιον τομέα ειδικά επηρεάζει τα ζώδια ο Άρης στον Καρκίνο;

ΚΡΙΟΣ

Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι οικογενειακά θέμα, ιστορίες που έχουν να κάνουν με τις ρίζες και την καταγωγή σου επανέρχονται και θα επανεξεταστούν το διάστημα αυτό. Καλό θα ήταν να μπορείς να ελέγχεις τον παρορμητισμό στο λόγο σου, γιατί μπορεί να πεις κουβέντες σε δικούς σου ανθρώπους που να δυσκολευτείς μετά να τις μαζέψεις και να το μετανιώσεις. Σπίτι οικογένεια; Ακίνητη περιουσία αλλά και κληρονομικές εκκρεμότητες σε βάζουν στην πρίζα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με μεγαλύτερη εξωστρέφεια και παρορμητισμό θα κινηθείς και θα διευρύνεις το φιλικό κοινωνικό αλλά και επαγγελματικό σου κύκλο το διάστημα αυτό. Να ξέρεις ότι είναι μια περίοδος σημαντικών επαφών με ανθρώπους που μέχρι σήμερα δεν έτυχε να σχετιστείς ή να συνεργαστείς. Το κλίμα γενικά σε «σηκώνει», οπότε εάν έχεις κάποια όνειρα ‘η βλέψεις και ψάχνεις άτομα που να σε υποστηρίξουν σε αυτό, ιδού η Ρόδος. Το φλερτ γίνεται έμπνευση και η εποχή δημιουργική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το βάρος σου στρέφεται προς τα οικονομικά και κάπου εδώ είναι καιρός να τα συμμαζέψεις αλλά και να βρεις τρόπους ΄ώστε να τα ενισχύσεις περισσότερο. Αν λοιπόν διαθέτεις ένα ταλέντο ή μια δεξιότητα, δεν είναι άσχημο το διάστημα να το ψάξεις ως προς το πώς θα σου φέρει κέρδος η προοπτική να κάνεις επιτέλους τη δουλειά που σ αρέσει. Ο λόγος σου πείθει και τους πιο δύσκολους συνομιλητές να σε ακολουθήσουν ή να σε υποστηρίξουν. Διώξε απ' τη σκέψη σου ότι σε στεναχωρεί απ' το παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καταρχάς με τον Άρη να φιλοξενείται στο ζωδιακό σου σπίτι, δεν υπάρχει δεν μπορώ, δε θέλω υπάρχει. Ευτυχώς που σε βάζει στην πρίζα να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου με πολύ κόσμο, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά, φρόντισε μόνο αυτό, να το κάνεις έντεχνα. Ποιο είναι το επόμενο μεγάλο σου όνειρο; Κάνε το σκοπό της ζωής σου στο να το κατακτήσεις και η δύναμη δε θα σου λείψει. Η πυγμή και η αποφασιστικότητά σου σε κάνει γοητευτική/ο μα πρέπει να είσαι και στρατηγική/ος.

ebdomadiaies-taro-problepseis-desktop-vera

ebdomadiaies-taro-problepseis-mobile-vera

ΛΕΩΝ

Δεν ξέρω ποια απωθημένα έχεις, ή πόσα έχεις μαζεμένα για μερικούς-μερικούς, το καλύτερο όμως που έχεις να κάνεις είναι να τους αγνοήσεις επιδεικτικά, από το να ασχοληθείς μαζί τους και να τους δώσεις παραπάνω αξία. Κάποια εργασιακά άγχη δε θα λείψουν, όμως να θυμάσαι πως όποιες κι αν είναι οι δυσκολίες, κάπου θα τις διογκώνεις κι εσύ παραπάνω στο μυαλό σου. Μην κοινοποιείς τα επόμενα δημιουργικά σου σχέδια και δε χρειάζεται να προβείς σε υπενθυμίσεις ισχύος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν είναι άσχημη η περίοδος που θα διελαύνει ο Άρης από το φιλικό προς εσένα ζώδιο του Καρκίνου. Αν λοιπόν περίμενες την υλοποίηση μιας πρότασης, μιας προσπάθειας ή ενός σχεδίου που οι αναβολές του σε απογοήτευαν, τώρα δρομολογείται κανονικά και χωρίς άλλες καθυστερήσεις. Παράλληλα κάποιοι θα σε προτρέψουν να μπεις μπροστά σε μια σπουδαία προσπάθεια ενώ κερδίζεις την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση σημαντικών ανθρώπων για το μέλλον σου.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να έχεις θέσει υψηλές προτεραιότητες και στόχους, μπορεί να κουραστείς, φρόντισε όμως να μη χαθείς στη μετάφραση. Να θυμάσαι ότι όλα μαζί δεν γίνονται και να εστιάσεις τις προσπάθειές σου στο να καταφέρνεις και να τελειώνεις με ένα πράγμα τη φορά, λίγο πριν προχωρήσεις στο επόμενο βήμα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταφέρεις να κάνεις άλματα μα να είσαι συγκεκριμένη/ος. Τίποτα δε θα διορθωθεί από τη μια στιγμή στην άλλη. Τα πάντα θέλουν την ώρα τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Και ναι είναι για σένα ένα σπουδαίο χρονικό διάστημα αυτό, αφού με εξωστρέφεια και ελαφρώς παρορμητισμό που άλλοτε σου έλειπε, τολμάς να πάρεις τα ρίσκα σου και κατά συνέπεια να κατακτήσεις σπουδαίους στόχους σου, τέτοιους, που παλαιότερα ίσως και να τους θεωρούσες απίθανους. Παράλληλα ευνοούνται τα ταξίδια για επαγγελματικούς ή ψυχαγωγικούς λόγους. Ψυχολογικά θα είσαι απίστευτα ανεβασμένη/ος και θετικά σκεπτόμενη/ος. Περίοδος επιμόρφωσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ποιο ερωτεύσιμη ή ερωτεύσιμο από ποτέ, σε κάνει η διέλευση του Άρη από τον Καρκίνο κι αυτό αν το προσέξεις και το χειριστείς διπλωματικά, θα υπάρξουν άνθρωποι που με τη συμπάθεια που σου έχουν θα βάλουν πλάτες για σένα και τα όνειρά σου. Βάλε στο πίσω μέρος του μυαλού σου τη φράση «ξέρω τι θέλω» και κάνε τις κατάλληλες επαφές με τα κατάλληλα άτομα, που βρίσκονται σίγουρα σε θέσεις ισχύος. Ένα πλάσμα θα σε ιντριγκάρει να το ανακαλύψεις προσωπικά ή ερωτικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στις σημαντικές σου σχέσεις και συνεργασίες  εστιάζει η ενέργεια του Άρη το διάστημα αυτό και σου λέει ότι πριν ξεκαθαρίσεις τη θέση σου σε μερικές από αυτές, δες εάν με δικές σου πρωτοβουλίες κάποια κακώς κείμενα μπορούν να διορθωθούν. Δεν αποκλείεται να γίνεις λίγο παραπάνω εύθικτη/ος και να πετάς το γάντι για καυγά, όμως με την τακτική σου αυτή, θα κινδυνεύσεις να χάσεις ορισμένους φυσικούς σου σύμμαχους. Μη μένεις στα λόγια των άλλων, να τσιμπήσεις θέλουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν αποφασίσεις να μην επιτρέψεις την παρουσία της ρουτίνας και της στασιμότητας στη ζωή και στην καθημερινότητά σου, τώρα μπορείς να ξεκινήσεις σπουδαίες αλλαγές στον τρόπο που ζεις κινείσαι εργάζεσαι ή δραστηριοποιείσαι. Διώξε βλαπτικές συνήθεις όπως το κάπνισμα το αλκοόλ. Ξεκίνα με τη βοήθεια του ειδικού, μια δυναμική δίαιτα. Εργασιακά μην κάνεις εκπτώσεις στα ταλέντα και στις δεξιότητές σου. Μη συμμετέχεις στις εργασιακές μικροεντάσεις και στο παρασκήνιο.

ΙΧΘΥΣ

Στον ωραιότερο τομέα του ηλιακού σου ωροσκοπίου πραγματοποιείται η διέλευση του Άρη από το φιλικό για σένα ζώδιο του Καρκίνου, αυτόν του φλερτ των δημιουργικών σχεδίων των απολαύσεων των παιδιών και της αισιοδοξίας. Φόρα λοιπόν το ομορφότερο χαμόγελό σου και κυνήγησε τα δημιουργικά σου όνειρα και στόχους. Κόσμος πάει κι έρχεται και συ θα νιώθεις πιο ερωτευμένος από ποτέ. Αν είσαι καλλιτέχνης, το έργο σου μπαίνει πιο δυναμικά στα κανάλια της αναγνώρισης.

1 + 1 κλήση δώρο