Quantcast
Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει ανατροπές στα ζώδια. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Νέα Σελήνη στο Σκορπιό: Σε ποιο τομέα φέρνει ανατροπές ανάλογα με το ζώδιό σου; Από την Μελίνα Φώφη.

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει ανατροπές στα ζώδια.

Τη Δευτέρα 13 του Νοέμβρη πραγματοποιείται το φαινόμενο της Νέας Σελήνης στην 20η μοίρα και 43’ του Σκορπιού, επηρεάζοντας αρχικά τα ζώδια του σταθερού σταυρού αρχής γενομένης από το Σκορπιό με τον Ταύρο και το Λέοντα με τον Υδροχόο που έχουν γεννηθεί:

  • Σκορπιοί γεννημένοι 11, 12 και 13 Νοεμβρίου
  • Ταύροι που έχουν γενέθλια 12, 13 και 14 Μαΐου
  • Λέοντες που γεννήθηκαν 11, 12 και 13 Αυγούστου
  • Υδροχόοι που έχουν τα γενέθλιά τους 9, 10 και 11 Φεβρουαρίου

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της Νέας Σελήνης; Πρώτα και κύρια, Ήλιος και Σελήνη θα βρίσκονται σε αντίθεση με τον επαναστάτη Ουρανό από τον Ταύρο, οπότε αναμένονται καταιγιστικές εξελίξεις στον τομέα του χρήματος των προσωπικών μας αξιών, της συναισθηματικής αλλά και υλικής μας ασφάλειας ή επάρκειας.

Εντάσεις και απρόσμενα γεγονότα θα χαρακτηρίσουν την περίοδο που ορίζεται από τη Νέα Σελήνη, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοσμικό επίπεδο. Γενικά η περίοδος που ξεκινά να είναι φορτωμένη με πολλές ανασφάλειες, με πολλές απαιτήσεις οπότε υπάρχει και η ανάγκη να εξασφαλίσουμε αρκετές από τις βασικές και συναισθηματικές μας ανάγκες.

Πως επηρεάζει η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου το δικό σου ζώδιο;

Πάμε να δούμε πως θα μας επηρεάσει η Νέα Σελήνη του μήνα ανάλογα με το ζώδιό μας ή τον ωροσκόπο μας στην περίπτωση που τον γνωρίζουμε.

Κριός

Τα υλικά αλλά και συναισθηματικά σου δεδομένα αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη και καλείσαι να προσαρμοστείς στις νέες συνθήκες που διαγράφονται. Γενικά προσέχεις που επενδύεις σε χρήματα και αισθήματα αυτή την εποχή αφού ο κίνδυνος να χάσεις εάν ποντάρεις στο λάθος πρόσωπο ή στη λάθος προοπτική, είναι μεγάλος. Γίνε πιο στρατηγικός, πιο μειλίχιος και ασφαλώς λιγότερο παρορμητικός στις διεκδικήσεις σου.

Ταύρος

Το φαινόμενο της Νέας Σελήνης πραγματοποιείται απέναντί σου, στο ζώδιο του Σκορπιού και σε προτρέπει να σηκώσεις για τα καλά τα μανίκια, ώστε να δουλέψεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου στηριζόμενος κυρίως, στις δικές σου δυνάμεις. Νέα πρόσωπα έρχονται τώρα στη ζωή σου για να μείνουν και να παίξουν καθοριστικό ρόλο σ αυτή. Ίσως να δεις να αλλάζει συμπεριφορά, ο σύντροφός σου ή ένας σημαντικός συνεργάτης σου.

Δίδυμοι

Κάτι καινούργιο ξεκινάει στον τομέα των επαγγελματικό σου, αφού δεν αποκλείεται να ενεργοποιηθεί μία πρόταση που σου είχε γίνει προ καιρού και να σε ξεσηκώσει για τα καλά. Θα συνεχίσει να υπάρχει αμηχανία και να δημιουργούνται αναταράξεις στις συναδελφικές σου σχέσεις αλλά προσπάθησε να παραμείνεις αμέτοχος σ αυτό. Το διάστημα αυτό είναι εξαιρετικό στο να απαλλαγείς από βλαβερές συνήθειες μια και καλή.

Καρκίνος

Εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή θα τρέξουν το διάστημα αυτό, όχι γιατί μπορεί να μπει ένας καινούργιος «πειρασμός» και να σε ξεσηκώσει αλλά γιατί θα χρειαστεί να τα βάλεις με καταστάσεις που την επηρεάζουν και κατά συνέπεια τη μπλοκάρουν. Προβληματισμό μπορεί να νιώσεις από κάτι που ξεκινάει το παιδί σου αν είσαι γονιός, ενώ ένα δημιουργικό σου σχέδιο που ήταν στον πάγο, θα σου δοθεί η ευκαιρία να επανεκκινηθεί.

Λέων

Σε οικογενειακά κυρίως θέματα που σου δημιουργούν ανασφάλειες βρίσκεις θέλοντας και μη λύσεις, αφού θα υπάρξει ένα γεγονός που θα σε κάνει να αλλάξεις στάση και τακτική απέναντί σε ότι τα δημιουργεί. Θέματα ακίνητης περιουσίας απαιτούν από σένα την τακτοποίηση τους, ενώ το διάστημα αυτό, δεν αποκλείεται να σκεφτείς την προοπτική αλλαγής κατοικίας, μιας μετακόμισης ή εκμετάλλευσης κάποιου ακίνητου που τυχαίνει να σ ανήκει.

ebdomadiaies-taro-problepseis-desktop-vera

ebdomadiaies-taro-problepseis-mobile-vera

Παρθένος

Δεν είναι δύσκολο το διάστημα που καθορίζεται από τη Νέα Σελήνη για σας, παρά μονάχα στο ότι μπορεί να εκπλαγείτε από ειδήσεις μηνύματα ή νέα γενικότερα που θα τύχει να ακούσετε και να πέσετε κυριολεκτικά από τα σύννεφα. Δεν είναι άσχημο να βρείτε το θάρρος και να αντιμετωπίσετε τις αλήθειες σας, να λύσετε υπόλοιπα από σχέσεις προβληματικές ή να επανεξετάσετε τις φιλίες σας. Σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν στο μικροσκόπιο.

Ζυγός

Οι ωραίοι έχουν χρέη και έτσι αν πρέπει να το προχωρήσεις πιο επίσημα με ένα πρόσωπο που εδώ και καιρό η σχέση σας δεν μπορεί παρά μονάχα να είναι ερωτική, ιδού η Ρόδος. Βέβαια θα έχεις έξοδα την περίοδο αυτή αλλά θα έχεις και έσοδα από εκεί που δεν το περιμένεις, οπότε θα σου έρχεται μία η άλλη. Σε μια σπάνια περίπτωση απαιτείς αυτό που πιστεύεις πως σου ανήκει και δε δίνεις πολλά περιθώρια στα «θέλω» και στις επιθυμίες των άλλων.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και κατά συνέπεια μιλά για αλλαγή σελίδας αλλαγή εποχής, γενικότερα στη ζωή σου. Άρα εδώ μιλάμε για σημαντικά ξεκινήματα, αποφασιστικές διεκδικήσεις, έντονες επιθυμίες και ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Άνθρωποι της καθημερινότητάς σου, σου θέτουν διαφορετικούς όρους από τους αναμενόμενους και σε σοκάρουν ακόμα και αν είσαι για όλα προετοιμασμένος.

Τοξότης

Γενικά με τόσα που γίνονται γύρω σου, όλο και κάτι σου φταίει αλλά δεν ξέρεις από πού να το πιάσεις το πράγμα. Σε μια άλλη περίπτωση μπορεί για ένα διάστημα να παιζόταν ένα παρασκήνιο εις βάρους σου και τώρα να αποκαλυφθεί με αποτέλεσμα να νιώσεις προδομένος και ευάλωτος από ανθρώπους που τους εκτιμούσες αλλιώς. Όσο θα επηρεάζεται το διάστημα από αυτή τη Νέα Σελήνη, ψάξε το καλύτερα σε επίπεδο συμφωνιών.

Αιγόκερως

Είσαι από τους λίγους που αν σκέφτεσαι να κάνεις καινούργια ξεκινήματα έχεις μεγάλες πιθανότητες να πάνε καλά, ειδικά εάν παραμείνεις μακριά από ανούσιους ανταγωνισμούς και από ανθρώπους που δε χρειάζεται να γνωρίζουν το διάστημα αυτό τι κάνεις. Κινήσου πιο στρατηγικά και λιγότερο παρορμητικά, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε στενά προσωπικό επίπεδο σχέσεων. Μια φιλία σου αλλάζει σύσταση και διάσταση.

Υδροχόος

Μη χαρίζεις τίποτα και σε κανέναν από τα δικαιώματά σου, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα και πρόσεξε τις τυχόν αλλαγές στις συμβάσεις σου, αφού κάποιοι πιθανόν να προσπαθήσουν να σε πείσουν πως οι προτάσεις τους έχουν να κάνουν και με τα δικά σου συμφέροντα. Απλά δεν έχουν. Μια διαφωνία μπορεί να σταθεί σαν αφορμή να τα σπάσεις με κάποιον ανώτερό σου σε εργασιακό επίπεδο ή πρόσωπο μεγαλύτερο σε ηλικία από την οικογένεια.

Ιχθύς

Νομικά θέματα μπαίνουν στην καθημερινότητά σου, ειδικά εάν τέτοιου είδους εκκρεμότητες μπορεί να μοιράζεσαι με συγγενείς το διάστημα αυτό. Σε μια άλλη περίπτωση, δεν αποκλείεται να μάθεις κάτι που να σε αναστατώσει μεν αλλά να σε κάνει να ξεδιαλύνεις τους πραγματικούς λόγους που δημιουργούσαν μια προβληματική κατάσταση εδώ και καιρό. Ότι θέλεις να πεις στους άλλους απόφυγε τα υπονοούμενα αλλά και τις δύσκολες συζητήσεις.