Quantcast
Οι εκλείψεις του Οκτωβρίου αναστατώνουν τα αισθηματικά μας. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ποιες εκπλήξεις στα αισθηματικά επιφυλάσσουν οι δυο εκλείψεις του Οκτωβρίου; Aπό την Μελίνα Φώφη.

Οι εκλείψεις του Οκτωβρίου αναστατώνουν τα αισθηματικά μας.

Με δύο εκλείψεις αυτός ο μήνας να μας αφήσει ήσυχους σχεδόν αποκλείεται. Η πρώτη συμβαίνει την Πέμπτη στις 14 του Οκτώβρη, θα είναι Ηλιακή και θα σταθεί στην 21η μοίρα του Ζυγού, ένα ζώδιο που η μοναξιά είναι το χειρότερό του, που ψάχνει την αρμονία στις σχέσεις του, που θέλει να είναι μονίμως ερωτευμένο. Το φλερτ, η σαγήνη ακόμα και ο πλατωνικός έρως ανήκουν στη φύση του, το παιχνίδι και το σενάριο το ερωτικό, ο γάμος επίσης. Τι έρχεται να δείξει αυτή η έκλειψη; Που υπάρχουν κενά στην προσωπική και αισθηματική μας ζωή.

Επηρεάζει πρωτίστως τα παρορμητικά ζώδια, Ζυγούς, Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου 10ημέρουa, αλλά και όσους τυχαίνει να έχουν κοντά στην 21η μοίρα των ζωδίων αυτών ωροσκόπο μεσουράνημα, προσωπικούς πλανήτες ή άλλους σημαντικούς δείκτες στο γενέθλιο ωροσκόπιο.

Η δεύτερη έκλειψη συμβαίνει την 28η Οκτωβρίου ημέρα Πέμπτη και έχει να κάνει και πάλι με χρήματα και αισθήματα, ποιες είναι οι αξίες μας και τι θεωρούμε ιδανικό συστατικό στο να υπάρξει, μια σίγουρη σταθερή και μακροχρόνια σχέση, με ποιοτικά χαρακτηριστικά και δυνατά θεμέλια στο χρόνο. Αυτό άλλωστε εκφράζεται από το ζώδιο του Ταύρου και η Σεληνιακή αυτή τη φορά έκλειψη, σχηματίζεται στην 5η μοίρα του.

Τι φέρνουν στα ζώδια οι εκλείψεις τον Οκτώβριο;

Επηρεάζονται πρωτίστως τα σταθερά ζώδια, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, που έχουν γεννηθεί στο πρώτο 10ήμερο των ζωδίων τους αλλά και όσους τυχαίνει να έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες ή δείκτες στο γενέθλιο ωροσκόπιό τους.

Τι βαθμό παίρνουν τα ζώδια στον ερωτικό στίβο το μήνα Οκτώβρη;

ΚΡΙΟΣ

Η πιθανότητα να κάνεις μια καινούργια σχέση: Ναι και μάλιστα δεν αποκλείεται να ξεκινήσει μέσα από μια διαφωνία ή έναν «προσποιητό» καυγά.

Η ευκαιρία μιας επανασύνδεσης: Δεν είναι εύκολη η προοπτικής της τουλάχιστον κατά το πρώτο 15νθήμερο του Οκτώβρη, λόγω της εκλείψεως στο ζώδιό σου.

Το σουξέ σου στον ερωτικό στίβο: Μια ξαφνική γνωριμία από πρόσωπο που θα το γνωρίσει μέσα από τον πολύ στενό σου κύκλο, έρχεται να σου ανατρέψει υπέροχα τα δεδομένα.

Η προοπτική να μιλήσετε με το ταίρι σου για γάμο: Λέμε Ναι, αρκεί οι συζητήσεις αυτές να γίνουν το τελευταίο 10ήμερο του μήνα.

Να εμπλακείς σε καυγάδες: Υπάρχει μεγάλη προδιάθεση, ειδικά περί τα μέσα του μήνα να πεις λόγια που θα δυσκολευτείς να τα μαζέψεις μετά.

Να γευτείς το χωρισμό: Ο κόμπος έχει φτάσει ήδη στο χτένι, οπότε εάν η σχέση σου δεν έχει γερά θεμέλια, γύρω στις 14 του μήνα μπορεί να πέσουν τίτλοι τέλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πιθανότητα να κάνεις μια καινούργια σχέση: Ε, ναι λοιπόν με τέτοιο Ουρανό να σε βάζει στην πρίζα, όλα είναι όχι μόνο πιθανά αλλά και συναρπαστικά.

Η ευκαιρία μιας επανασύνδεσης: Αυτό θα εξαρτηθεί από ποιες αλλά και πόσες υποχωρήσεις θα χρειαστεί να κάνεις για να τα βρεις με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει.

Το σουξέ σου στον ερωτικό στίβο: Εννοείται ότι σε φλερτάρουν και σε πολιορκούν όλο αυτό το διάστημα. Αφήσου για λίγο σ αυτό και τρώγοντας έρχεται η όρεξη.

Η προοπτική να μιλήσετε με το ταίρι σου για γάμο: Ειδικά προς το τέλος του μήνα συζητήσεις τέτοιου είδους, μάλλον είναι τζιζ. Δες το στο 1ο 10ήμερο.

Να εμπλακείς σε καυγάδες: Είναι δύσκολο να βρεις την όρεξη να ανταπαντήσεις σε τέτοιου είδους άσκοπες και ανούσιες προκλήσεις.

Να γευτείς το χωρισμό: Ευτυχώς δεν είσαι από εκείνες/ους που κινδυνεύουν όσο άλλοι. Όμως προς το τέλος του μήνα, με την έκλειψη πάνω σου γίνε λιγάκι πιο προσεκτικός.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πιθανότητα να κάνεις μια καινούργια σχέση: και όμως είσαι από εκείνους, που ενώ οι γύρω σου θα γεύονται απογοητεύσεις, το να κερδίσεις την καρδιά ενός ανθρώπου παίζει δυνατά.

Η ευκαιρία μιας επανασύνδεσης: Είναι δύσκολο να αναζητήσεις το πρόσωπο που σου φέρθηκε με πολλά ερωτηματικά. Εσένα άλλωστε δε σ αρέσει το ξαναζεσταμένο φαΐ.

Το σουξέ σου στον ερωτικό στίβο: Ποσότητα αν το χαρακτηρίσουμε έτσι, θα υπάρχει. Η ποιότητα όμως είναι αυτή που πρέπει να σε προβληματίζει.

Η προοπτική να μιλήσετε με το ταίρι σου για γάμο: Τα πράγματα δεν είναι άσχημα για τέτοιες συζητήσεις. Όμως πριν το σοβαρέψετε το πράγμα, ας περάσει αυτός ο μήνας.

Να εμπλακείς σε καυγάδες: Μπα, εσύ δεν κολλά ούτε σε λέξεις, ούτε σε δηλώσεις που σκοπό έχουν μόνο να σε προκαλούν. Αν σου τύχει, χιούμορ έχεις.

Να γευτείς το χωρισμό: Σχεδόν μηδαμινές είναι οι προοπτικές να φτάσεις στο τέλος με τον άνθρωπό σου. Κάνει κρύο καιρός για δύο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πιθανότητα να κάνεις μια καινούργια σχέση: Ρομαντικό μου Καρκινάκι, το να γνωρίσεις ένα δυνατό χτύπημα από το βέλος του φτερωτού θεού, είναι πολύ πιθανό.

Η ευκαιρία μιας επανασύνδεσης: Δεν πρόκειται για τώρα, να σου κάνει πολύ καλό η προοπτική μιας επανασύνδεσης που σύντομα θα σε απογοητεύσει.

Το σουξέ σου στον ερωτικό στίβο: Θα έχεις τις κατακτήσεις σου αλλά το 1ο τουλάχιστον 15νθήμερο του μήνα, πέρνα καλά όμως μη δίνεις σημασία.

Η προοπτική να μιλήσετε με το ταίρι σου για γάμο: Εδώ λέμε Ναι, μπορείς να προκαλέσεις μια τέτοια θεάρεστη συζήτηση αλλά το που θα καταλήξει θα το δεις λίγο αργότερα.

Να εμπλακείς σε καυγάδες: Έχεις να ακούσεις τόσες φωνές και εντάσεις γύρω σου, που αν εμπλακείς, εσύ θα είσαι η/ο πρώτη/ος που συναισθηματικά θα χαλαστεί.

Να γευτείς το χωρισμό: Μόνο κατά το διάστημα 13 με 17 του Οκτώβρη υπάρχει μια τέτοια πιθανότητα. Αν είσαι εσύ που επιθυμείς το χωρισμό, τότε προκάλεσέ τον.

ΛΕΩΝ

Η πιθανότητα να κάνεις μια καινούργια σχέση: Δύσκολα θα αφήσεις το περιθώριο να μπει στη ζωή σου μια καινούργια αγάπη σε μια εποχή που γενικά τρέχεις.

Η ευκαιρία μιας επανασύνδεσης: Θα έχεις προς το τέλος του μήνα κρούση από το αισθηματικό σου παρελθόν, διάθεση όμως να τα βρείτε εσύ είσαι που δε θα έχεις.

Το σουξέ σου στον ερωτικό στίβο: Το απόμακρο ύφος σου και η αφοσίωσή σου να ασχοληθείς μόνο με όσα έχουν να κάνουν με την προσωπική σου εξέλιξη, αποθαρρύνουν.

Η προοπτική να μιλήσετε με το ταίρι σου για γάμο: Υπάρχει το ενδεχόμενο να τα βάλετε κάτω και να δείτε πως θα το πάτε μπροστά αλλά αυτό πριν το τέλος του μήνα.

Να εμπλακείς σε καυγάδες: Ναι με την Σεληνιακή έκλειψη να κάνει όψη τετραγώνου στο ζώδιό σου, μετά τις 22 του μήνα μπορεί να πεις χύμα και τσουβαλάτα.

Να γευτείς το χωρισμό: Το τελευταίο που θα θες είναι να διαταραχτούν οι ισορροπίες στη σχέση σου. Οπότε μάλλον θα το αποφύγεις.

ebdomadiaies-problepseis-desktop-basw

ebdomadiaies-problepseis-mobile-basw

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πιθανότητα να κάνεις μια καινούργια σχέση: Θες να αρέσεις και αυτό το καταφέρνεις, αφού φαίνεται ότι μια καινούργια γνωριμία θα σε «κλέψει» απ' όλους μας.

Η ευκαιρία μιας επανασύνδεσης: Αν εξαιρέσουμε τις τελευταίες ημέρες του μήνα που η έκλειψη κάνει ένα τρίγωνο με τον Ήλιο σου, υπάρχουν πολλές προοπτικές.

Το σουξέ σου στον ερωτικό στίβο: Σουξέ θα έχεις μα εκείνο που πρέπει να προσέχεις είναι οι εξιδανικεύσεις που έχεις την τάση να κάνει σε πρόσωπα αμφιβόλου αξίας.

Η προοπτική να μιλήσετε με το ταίρι σου για γάμο: Νευραλγικές θα είναι οι συνθήκες γύρω σας το διάστημα αυτό για να παίρνετε σοβαρές αποφάσεις.

Να εμπλακείς σε καυγάδες: Ναι και πρόσεξέ τους γιατί αυτό μπορεί να συμβεί προς το τέλος του μήνα, τότε που πολλοί θα ψάχνονται για καυγάδες.

Να γευτείς το χωρισμό: Ο άνθρωπό σου ότι και αν γίνει θα επιδιώξει μαζί σου να υπάρχει συνεννόηση κατανόηση και ισορροπία. Οπότε μάλλον όχι.

ΖΥΓΟΣ

Η πιθανότητα να κάνεις μια καινούργια σχέση: Με την πρώτη έκλειψη να σε φωτογραφίζει, το να ρισκάρεις στα ερωτικά θα ήταν σφάλμα ειδικά στις αρχές του μήνα.

Η ευκαιρία μιας επανασύνδεσης: Υπάρχει αλλά στην παρούσα φάση, λίγες είναι οι πιθανότητες να έχει τελικά ευτυχή κατάληξη.

Το σουξέ σου στον ερωτικό στίβο: Αν εξαιρέσουμε το πρώτο 10ήμερο του μήνα που μάλλον σε βρίσκει απρόθυμη/ο να φλερτάρεις, μετά όλα είναι πιθανά.

Η προοπτική να μιλήσετε με το ταίρι σου για γάμο: Δεν είναι καλή εποχή, ούτε για να παντρεύεσαι, ούτε και να αποφασίζεις το επόμενο βήμα της σχέσης σου.

Να εμπλακείς σε καυγάδες: Ακόμα και εσύ που έχεις Ιώβεια υπομονή, ειδικά στις αρχές του μήνα, πρόκειται να δοκιμαστεί. Φέρσου διπλωματικά αλλά μη χαριστείς.

Να γευτείς το χωρισμό: Δυστυχώς σκούρα τα πράγματα στις σχέσεις γενικότερα και το να γευτείς ένα χωρισμό εάν υπάρχουν θέματα με το ταίρι σου παίζει αρκετά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πιθανότητα να κάνεις μια καινούργια σχέση: Ε ναι λοιπόν, με τον Ουρανό που βάλθηκε να σε αιφνιδιάζει, ένας νέος ερωτικός ντουβρουτζάς προετοιμάζεται.

Η ευκαιρία μιας επανασύνδεσης: Δεν είναι άσχημες οι προοπτικές επανασύνδεσης για σένα αρκεί να αποφευχθούν τέτοιες κρούσεις προς στο τέλος του μήνα.

Το σουξέ σου στον ερωτικό στίβο: Ε, καλά τώρα και πότε δεν είχες σουξέ; Όμως γύρω στα μέσα του μήνα περισσότερο θα μιλάει η παρόρμηση από κάτι πιο σοβαρό.

Η προοπτική να μιλήσετε με το ταίρι σου για γάμο: Μπορεί να είμαστε εν τω μέσω δύο εκλείψεων, η προοπτική στο να ανοίξεις τέτοιες συζητήσεις, είναι θετική.

Να εμπλακείς σε καυγάδες: Πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να σε προκαλέσουν και να απαντήσεις άκομψα. Κρύβε λόγια και παρόρμηση όμως και θα μάθεις πολλά!!!

Να γευτείς το χωρισμό: Μπορεί ο σύντροφός σου να έχει τις συννεφιές του αυτό το μήνα, γι αυτό και προσπάθησε εσύ να είσαι το λιμανάκι του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πιθανότητα να κάνεις μια καινούργια σχέση: Είναι δύσκολη η περίοδος αυτή και θα γίνει δυσκολότερη αν εμπλακείς σε νέες ερωτικές περιπέτειες.

Η ευκαιρία μιας επανασύνδεσης: Είσαι από τους τυχερούς του μήνα που τρέχει γιατί και θα έχεις κρούση από το άτομο που σε ενδιαφέρει και θα του θέσεις τους όρους σου.

Το σουξέ σου στον ερωτικό στίβο: Θα σε προκαλέσουν αλλά και θα τους προκαλέσεις. Μιλώ για επίδοξους εραστές και ερωμένες, αμφιβόλου όμως ποιότητας.

Η προοπτική να μιλήσετε με το ταίρι σου για γάμο: Είναι δύσκολοι οι καιροί να πας τη σχέση σου προς την επισημοποίηση σε μια εποχή με πολλές ανατροπές.

Να εμπλακείς σε καυγάδες: Το μεγάλο σου ταλέντο είναι να το ρίχνεις στην πλάκα κάθε φορά που δυσκολεύουν τα πράγματα. Κάνε το και τώρα.

Να γευτείς το χωρισμό: Μία περίπτωση υπάρχει να γευτείς το χωρισμό. Να τον προκαλέσεις ο ίδιος, εφόσον αισθάνεσαι ότι η σχέση που έχεις σε καταπιέζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πιθανότητα να κάνεις μια καινούργια σχέση: Να τους παρατήσεις όλους και όλα και αφεθείς στο μαγικό άγγιγμα του φτερωτού θεού έχει πολλές πιθανότητες να πετύχει.

Η ευκαιρία μιας επανασύνδεσης: Αν το επιθυμείς μπορείς να δοκιμάσεις με επιτυχία την τύχη σου αλλά μόνο μέσα σ το πρώτο 10ήμερο του μήνα.

Το σουξέ σου στον ερωτικό στίβο: Αρέσεις για το πνεύμα σου, το στιβαρό παρουσιαστικό σου και γιατί ξέρεις τι θες. Είναι οι λόγοι που θα πολιορκηθείς πολύ στενά να ξέρεις.

Η προοπτική να μιλήσετε με το ταίρι σου για γάμο: Καλό θα ήταν να το αποφύγεις ειδικά κατά το πρώτο μισό του μήνα, ίσως και λίγο παραπάνω.

Να εμπλακείς σε καυγάδες: Επειδή υπάρχουν οι τάσεις και η προδιάθεση να τα πεις με κόσμο άσχημα, προσπάθησε να το αποφύγεις χαρίζοντας τους την εκκωφαντική σιωπή σου.

Να γευτείς το χωρισμό: Θα υπάρξουν παραβιάσεις των ορίων που έχεις θέσει στο σύντροφό σου αλλά αυτό θα συμβαίνει γιατί νιώθει καταπιεσμένος. Άρα προσέχεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πιθανότητα να κάνεις μια καινούργια σχέση: Καλά θα ήταν να γευόσουν την έμπνευση που δίνει μια καινούργια σχέση αλλά ο Οκτώβριος μάλλον θα σε απογοητεύσει.

Η ευκαιρία μιας επανασύνδεσης: Το να επιμένεις να κοιτάς το παρελθόν, ίσως τώρα να διαπιστώσεις δυσάρεστα το πόσο έχει αλλάξει το πρόσωπο που κάποτε ήσασταν μαζί.

Το σουξέ σου στον ερωτικό στίβο: Κατακτήσεις από το φιλικό και κοινωνικό σου χώρο θα έχεις σίγουρα ενώ κάτι φλογερό, υπάρχει περίπτωση να ανάψει στο τέλος του μήνα…

Η προοπτική να μιλήσετε με το ταίρι σου για γάμο: όσο και αν οι καιροί είναι δύσκολοι, ο άνθρωπός σου θέλει να προχωρήσετε τη σχέση σας. Οπότε κάνε την αρχή.

Να εμπλακείς σε καυγάδες: Καλύτερα να πάρεις αποστάσεις από όποιον διαφωνείς σε μια εποχή που γενικά θα επικρατεί ο παραλογισμός.

Να γευτείς το χωρισμό: Ελάχιστες έως και ανύπαρκτες είναι οι πιθανότητες να γευτείς έναν χωρισμό. Πρόσεξε όμως που ξεμυαλίζεσαι με άλλους διερχόμενους πειρασμούς.

ΙΧΘΥΣ

Η πιθανότητα να κάνεις μια καινούργια σχέση: Αλίμονο εάν εσύ ένας τόσο ρομαντικός χαρακτήρας, δεν καταφέρεις να ρίξεις τις άμυνες του ανθρώπου που θα σου κάνει κλικ.

Η ευκαιρία μιας επανασύνδεσης: Ούτε καλές μα ούτε και άσχημες είναι οι προοπτικές να τα βρεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Όμως άσε αυτό το διάστημα να φύγει.

Το σουξέ σου στον ερωτικό στίβο: Θα ξεμυαλίσεις με τη δημιουργική σου τρέλα πολύ κόσμο. Υπάρχει όμως η προδιάθεση να κάνεις τη λάθος επιλογή.

Η προοπτική να μιλήσετε με το ταίρι σου για γάμο: Μα ήδη ο Κρόνος στο ζώδιό σου ζητά από σένα να πάρεις για το μέλλον σου σοβαρές αποφάσεις. Ιδού η Ρόδος.

Να εμπλακείς σε καυγάδες: Θα υπάρξουν αφορμές και αιτίες που θα σου συννεφιάζουν τη διάθεση. Όμως δε θα τους κάνεις τη χάρη να απαντήσεις στις προκλήσεις τους.

Να γευτείς το χωρισμό: Με τόσα που γίνονται γύρω σας, εσύ και το ταίρι σου έχετε ανάγκη ο ένας τον άλλο και με μια αγκαλιά, ότι θέμα και να υπάρχει λύνεται.