Quantcast
Αστρολογικό ημερολόγιο Δεκεμβρίου 2021 Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Αστρολογικό ημερολόγιο Δεκεμβρίου 2021 με τις βασικές όψεις του μήνα, από την Μελίνα Φώφη.

Αστρολογικό ημερολόγιο Δεκεμβρίου 2021

Δες το Δεκέμβρη αστρολογικά από μέρα σε μέρα κι ανακάλυψε ποιες ημερομηνίες είναι καλές για σένα, σιγοντάρουν το προσωπικό σου ωροσκόπιο (γενέθλιο χάρτη σου) και ποιες καλό θα ήταν να προσέχεις ή να αποφύγεις, ανάλογα με το ζωδιακό σου χαρακτήρα ή τον ωροσκόπο σου. Πάρε μολύβι και χαρτί και ξεκινάμε.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες του μήνα και ποιες αστρολογικές όψεις να προσέξετε!

1η Δεκέμβρη και ο μήνας ξεκινά με τον Ήλιο να περιδιαβαίνει την 9η και κάτι μοίρα του Τοξότη. Διακρίνουμε το εξάγωνο του Άρη από το Σκορπιό με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω και ετοιμάσου να ζήσεις το πάθος, την ένταση τον πόθο που κρύβει μια αγκαλιά, αν είσαι Σκορπιός ή Αιγόκερως, Καρκίνος ή Ψαράκι που έχεις γεννηθεί στο τέλος του 2ου ή αρχές του 3ου 10ημέρου του ζωδίου σου. Παράλληλα ο Άρης θα κάνει και ένα ωραιότατο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και ποιος θα αντέξει τόσο παραμύθιασμα.

Στις 4 Δεκεμβρίου ημέρα Σάββατο στις 09:41’ το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη του μήνα, στις 12 μοίρες και 22’ του Τοξότη και εδώ θα έχουμε την τελευταία ολική έκλειψη Ήλιου της χρονιάς. Επηρεάζονται κυρίως από αυτή οι Τοξότες και οι Δίδυμοι, Παρθένοι και Ψαράκια που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου 10ημέρου του ζωδίου τους.

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου και η όψη που θα κυριαρχεί θα είναι το εξάγωνο που θα κάνει ο Άρης από τις 25 μοίρες και 11 του Σκορπιού, με τον Πλούτωνα από τις αντίστοιχες μοίρες του Αιγόκερου. Μια όψη που προσδίδει αποφασιστικότητα και ισχυρή θέληση στο να κερδίσουν τα στοιχήματα που έχουν βάλει με τον εαυτό τους, Σκορπιοί και Αιγόκεροι, Ταύροι και Καρκίνοι που έχουν γεννηθεί στα μέσα του τελευταίου 10ημέρου των ζωδίων τους.

Στις 7 Δεκεμβρίου και ο Ερμής από την 20η μοίρα και 25’ του Τοξότη θα βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από τις αντίστοιχες μοίρες των Ιχθύων. Καλού κακού ρωτήστε και 2η φορά αν δεν καταλαβαίνετε αυτό που σας λένε, ενώ μη χαρίζετε οπουδήποτε την εμπιστοσύνη σας ειδικά σε εκείνους που γνωρίζουν να κερδίζουν εύκολα τις εντυπώσεις. Από την όψη αυτή επηρεάζεστε Τοξότες και Δίδυμο, Παρθένοι και Ψαράκια που γεννηθήκατε στις αρχές του 3ου 10ημέρου των ζωδίων σας.

8 Δεκεμβρίου μια μέρα μετά ο Άρης από τις 26 μοίρες και 25’ του Σκορπιού θα κάνει ένα τετράγωνο με το Δία από τις αντίστοιχες μοίρες του Υδροχόου. Κρατηθείτε μακριά από τις απάτες και τις αυταπάτες, τις εξιδανικεύσεις και να θυμάστε πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.  Από την όψη αυτή της υπερβολής και της παρόρμησης, επηρεάζονται οι Σταθεροί, Σκορπιοί και οι Ταύροι, οι Λέοντες και οι Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες των ζωδίων τους.

Στις 11 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη θα είναι στην αγκαλιά του Πλούτωνα σε μια όψη συνόδου από τις 25 μοίρες και 19’ του Αιγόκερου. Κάπου εδώ το πάθος και η ροπή προς τις απολαύσεις πάσης φύσεως θα δίνουν και θα παίρνουν. Σε κάποιες περιπτώσεις η χειραγώγηση θα βαπτίζεται αγάπη, ενώ θα βιώσουν ζήλεια και κτητικότατα Καρκίνοι και Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί στο τελευταίο 5νθήμερο των ζωδίων τους.

Η 12η Δεκεμβρίου μιλά για διάψευση προσδοκιών  καλλιέργεια φρούδων ελπίδων και για παραπλανητικές ενέργειες εξαιτίας του Ήλιου από την 20η μοίρα και 26 του Τοξότη που θα κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Ύποπτοι να προβούν, ή, να βιώσουν κάτι τέτοιο θα είναι Τοξότες και Δίδυμοι, Ψάρια και Παρθένοι που έχουν γεννηθεί στο τέλος του 2ου και αρχές του 3ου 10ημέρου.

Στις 18 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος του μήνα στις 6:33΄το πρωί, επηρεάζοντας κυρίως τους Δίδυμους και τους Τοξότες που έχουν γεννηθεί γύρω τις τελευταίες 3 ημέρες των ζωδίων τους στις 27 μοίρες και 28’ αλλά και τους Παρθένους με τους Ιχθύς των αντίστοιχων μοιρών του 3ου 10ημέρου.

hmerisies-tarw-problepseis-desktop-mina

hmerisies-tarw-problepseis-mobile

Στις 19 Δεκεμβρίου, λίγο πριν να αποχαιρετήσει ο Ήλιος τον Τοξότη θα κάνει μία όψη εξαγώνου με το Δία από τις 28 μοίρες και 20’ του Υδροχόου, την όψη της υπερβολή και της αμετροέπειας. Τοξότες και Υδροχόοι Λέοντες και Δίδυμοι, προσέξτε το τι λέτε και τι τάζετε, τι ακούτε αλλά και τι διαδίδετε στους χώρους που κινείστε.

20 Δεκεμβρίου τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο Ερμής από την 11η μοίρα και 10’ του Αιγόκερου, θα κάνει ένα τριγωνάκι τρελό με τον αλλοπρόσαλλο Ουρανό από τον Ταύρο και τις αντίστοιχες μοίρες του.  Καιρός λοιπόν να αλλάζουν μερικές παγιωμένες αντιλήψεις τους, οι Αιγόκεροι και οι Ταύροι από κοντά οι Παρθένοι και οι Σκορπιοί, που έχετε γεννηθεί στο τέλος του 1ου 10ημέρου των ζωδίων σας.

21 Δεκεμβρίου και η Αφροδίτη θα ξεκινήσει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία της από την 26η μοίρα και 25’ του Αιγόκερου, λέγοντας σε Καρκίνους και Αιγόκερους να ξεσκονίσουν παλιές αγάπες αλλά και οικονομικά οφειλόμενα, να κοιτάξουν λιγάκι παραπάνω την εικόνα τους, να δώσουν ίσως ευκαιρίες σε πρώην εραστές ή ερωμένες αλλά και να κλείσουν ανοιχτούς παλιοκαιρισμένους λογαριασμούς, με ανθρώπους που κάποτε υπήρξανε μαζί.

25 Δεκεμβρίου χρόνια μας πολλά και η Αφροδίτη θα βρεθεί ανάδρομη πλέον ξανά στην αγκαλιά του Πλούτωνα από τις 25 μοίρες και 44’ του Αιγόκερου, επηρεάζοντας Αιγόκερους και Καρκίνους που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες 5 ημέρες των ζωδίων σας. Ετοιμαστείτε να δείτε τη σχέση σας να διέπετε από το απόλυτο πάθος. Ή να ανακαλύψετε πως ο άνθρωπος που συνεργαζόσασταν ή ήσασταν μόνο φίλοι ξαφνικά να κερδίζει έδαφος στην καρδιά σας και να σας κατακτά.

Στις 26 Δεκεμβρίου ο Ερμής από τις 20 μοίρες και 36’ του Αιγόκερου, θα κάνει μια άκρως παραμυθιάρικη όψη με τον Ποσειδώνα από την αντίστοιχη μοίρα των Ψαριών. Η αισιοδοξία τα όνειρα και τα παραμύθια θα ζωντανέψουν κάτω από τη μαγεία των ημερών. Υποψήφιοι να ζήσουν αυτό το μεγαλείο περισσότερο από όλους είναι οι Παρθένοι και τα Ψαράκια, οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι και κάπου εκεί θα βρεθούν και οι Σκορπιοί. Όλοι εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του 3ου 10ημέρου των ζωδίων σας.

Στις 28 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε όψη συνόδου με τον Ερμή και τον Πλούτωνα επηρεάζοντας τις 23,24 και 25 μοίρες των Αιγόκερων και των Καρκίνων, των Κριών και των Ζυγών που έχετε γεννηθεί στο 3ο 10ήμερο των ζωδίων σας. Το πάθος κρύβεται πίσω από λέξεις και λεπτές χειρονομίες. Ο πόθος βρίσκει την ανταπόκριση που χρειάζεται ενώ θα ακούγονται παρορμητικά όρκοι αιώνιας πίστης.

29 Δεκεμβρίου και ο Άρης από την 11η μοίρα και 42’ του Τοξότη, θα βρίσκεται σε όψη εξαγώνου με τον Κρόνο από την αντίστοιχη μοίρα του Υδροχόου. Για να πάρουν σάρκα και οστά οι σοβαρές αποφάσεις σας, θα χρειαστεί να μεθοδευτεί η πορεία τους με βήματα μελετημένα. Επηρεάζεστε οι Τοξότες και οι Υδροχόοι, οι Δίδυμοι αλλά και οι Λέοντες που έχετε γεννηθεί στις αρχές του 2ου 10ημέρου των ζωδίων σας.

Στις 30 Δεκεμβρίου λίγο πριν να μας αποχαιρετήσει το 2021, ο Ερμής θα βρίσκεται σε όψη συνόδου με τον Πλούτωνα από τις 25 μοίρες και 53΄του Αιγόκερου. Κριοί και Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι μάλλον δύσπιστα θα αντιμετωπίσετε κάποιους ανθρώπους, ιδίως εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες 5 ημέρες των ζωδίων σας.

Στις 31 Δεκεμβρίου ο Δίας θα μπει στα γλυκά Ψαράκια και θα χαρίσει τύχη για αρκετό διάστημα, σε Παρθένους Ιχθύς, Δίδυμους και Τοξότες των 1ων ημερών κι ακολουθούν σε αυτό, Καρκίνοι και Σκορπιοί.

Να έχετε μία όμορφη κι ευλογημένη χρονιά!