Quantcast
Τέλος στα δεδομένα όπως τα ήξεραν για τα περισσότερα ζώδια! Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Τέλος στα δεδομένα όπως τα ήξεραν για τα περισσότερα ζώδια! Από την Μέλινα Φώφη.

Τέλος στα δεδομένα όπως τα ήξεραν για τα περισσότερα ζώδια!

Το μεσημέρι της 16ης Αυγούστου ο Άρης πλανήτης της δράσης από την 23η μοίρα της Παρθένου, θα βρεθεί με ακρίβεια σε όψη τριγώνου με τον πλανήτη της ανατροπής Ουρανό από την αντίστοιχη μοίρα του ζωδίου του Ταύρου. Αυτή είναι μια όψη που παράγει αιφνιδιασμούς, ανατροπή των όσων δεδομένων θεωρούσαμε ως σταθερές για τη ζωή μας και όπως γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, ενώ κάποιοι από μας, πρόκειται να βιώσουν από ανθρώπους που θέλουν να τους επιβληθούν, απόπειρες χειραφέτησης κι ίσως αυτός να είναι ο λόγος που να οδηγηθούν στο να πάρουν παρακινδυνευμένα ρίσκα.

Ποια ζώδια μπορεί να βιώσουν ανατροπές;

Υποψήφιοι στο να βιώσουν τέτοιες καταστάσεις, είναι οι Παρθένοι, οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι του 3ου 10ημέρου των ζωδίων τους καθώς και όσοι τυχαίνει να έχετε ωροσκόπο κοντά στην 23η μοίρα των ζωδίων αυτών κι από κοντά ακολουθούν τα Ψάρια, οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί που τέτοιες καταστάσεις θα τις δουν σίγουρα να συμβαίνουν στο περιβάλλον τους.

Οι περισσότερο επίφοβες γενέθλιες ημερομηνίες αφορούν εκείνους που γεννήθηκαν:

  • Ταύροι που γεννηθήκατε 14, 15 και 15 Μαΐου
  • Παρθένοι που έχετε γεννηθεί 13, 14 και 15 Σεπτεμβρίου
  • Αιγόκεροι που είστε γεννημένοι γύρω από τις 12, 13 και 14 Ιανουαρίου

Βέβαια σε αρκετές περιπτώσεις θα ισχύει η τύχη να βοηθά τους τολμηρούς και δεν αποκλείεται να προκύψουν επαγγελματικές ή οικονομικές ευκαιρίες από το πουθενά, ή ακόμα και μια ανατρεπτική αισθηματική περιπέτεια ικανή να αλλάξει μια για πάντα τον τρόπο που βλέπαμε την ερωτική μας ζωή μέχρι σήμερα.

Ας πάμε να πάρουμε μια γεύση σχετική με το πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια.

Κριός

Καινούργιοι φίλοι μπαίνουν στη ζωή σου που θα έχουν τον τρόπο να σου αλλάξουν οπτική για πολλά πράγματα. Μια απρόσμενη φιλική βοήθεια παρεμβάλλεται και σε σώζει τελευταία στιγμή από ένα πικάντικο ολίσθημα.

Ταύρος

Μερικές έκτακτες αλλαγές στον εργασιακό σου χώρο, ή εκεί που τυχαίνει να ηγείσαι θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις πόστο πράγμα που προς στιγμήν ίσως να σε δυσαρεστήσει. Όμως μπορεί να ξεβολευτείς μα θα σου βγει σε καλό.

Δίδυμοι

Πάρε τις αποφάσεις σου και ανέλαβε δράση τώρα που μπορείς, ειδικά αν σου προτείνουν να δοκιμάσεις την τύχη σου μέσα από μια ομάδα με κοινούς σκοπούς και στόχους. Παρακάτω δεν αποκλείεται να προαχθείς σε ηγετική θέση.

Καρκίνος

Ναι ότι κι αν βάλεις στόχο στον ερωτικό στίβο αλλά και στον οικονομικό θα έχεις το τσαγανό και να τον κερδίσεις. Πρέπει όμως να «πουλήσεις» αρκετή αυτοπεποίθηση για να καταφέρεις να πείσεις, σ αυτό θα βάλει πλάτες πρόσωπο δυνατό στο να αναδειχθείς.

Λέων

Δυναμικές αλλαγές απαιτεί η συντροφική σου ζωή που σημαίνει ότι αν αλλάξεις για λίγο το μοτίβο θα καταφέρεις να αναζωπυρώσεις τη σχέση σου. Αν είσαι μόνη ή μόνος, ετοιμάσου χωρίς σχόλια και προ απαιτούμενα να υποδεχτείς το άλλο σου μισό.

Παρθένος

Έκτακτες καταστάσεις και γεγονότα μη αναμενόμενα ίσως να σε αναστατώσουν για λίγο. Πιθανόν μάλιστα να χρειαστεί άμεσα να αλλάξεις, εργασιακά τουλάχιστον, στάση και στρατηγική γιατί πολλά συμβαίνουν.

ebdomadiaies-problepseis-desktop-basw

ebdomadiaies-problepseis-mobile-basw

Ζυγός

Μην υιοθετείς το ρητό που λέει «κάθε πέρσι και καλύτερα» αλλά όταν νιώθεις οι αλλαγές να σε πλησιάζουνε καλό θα ήταν να τις προκαλέσεις, αν όχι να τις επιταχύνεις εσύ. Συναισθηματικές μεταπτώσεις επιτρέπονται αλλά να μη σε καταπαίρνουν.

Σκορπιός

Το παρελθόν σου χτυπά την πόρτα της καρδιάς σου και απαιτεί να επανεξετάσεις μια περίπτωση που θεωρούσες ότι έληξε. Αν μιλάμε για αισθηματική όμως περίπτωση ετοιμάσου για επιστροφή καραμπινάτη που θα σε σαστίσει.

Τοξότης

Μια αμήχανη είδηση σου έρχεται κάπως ετεροχρονισμένα σε μια εποχή που δε θες να σκοτίζεσαι με πολλά. Πρόκειται όμως για μια περίεργη εξέλιξη που θα έπρεπε να της δώσεις περισσότερη σημασία από το να την αφήνεις να τρέξει στην τύχη της.

Αιγόκερως

Ποια είναι η επόμενη μεγάλη κατάκτησή σου που θα σε έκανε να νιώθεις πως επιτέλους έχεις φτερά; Εστιάσου και προκάλεσε τα πράγματα να έρχονται σιγά-σιγά και στρατηγικά, σε μια εποχή που οι ανταγωνιστές σου λείπουν διακοπές.

Υδροχόος

Ξεβολέψου αν κάθεσαι επάνω στις δάφνες σου ή αν προτιμάς την ησυχία σου και βολεύεσαι με ότι έχεις σταθερά κερδίσει. Μια αναπάντεχη ανατροπή ίσως σε βάλει στη διαδικασία οικογενειακά ή επαγγελματικά να χρειαστεί να αλλάξεις τακτική.

Ιχθύς

Ότι κι αν έχεις σκοπό να κάνεις, δοκίμασε να το προχωρήσεις πιο παρασκηνιακά. Άσε τους άλλους να φωνάζουν και να δημιουργούν εντάσεις και μη συμμετέχεις σε ανταγωνισμούς και ίντριγκες που τούτες τις μέρες πραγματικά θα σε προκαλέσουν να απαντήσεις.