Quantcast
Μην εμπιστευτείς ποτέ μυστικό σε αυτά τα 4 ζώδια. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Μην εμπιστευτείς ποτέ μυστικό σε αυτά τα 4 ζώδια! Από την Μελίνα Φώφη.

Το γνώριζες ότι είναι τέχνη να κρατάς μυστικά, τέχνη και να τα εκμαιεύεις; Κάποιοι όμως χαρακτήρες συμβαίνει να έχουν μεγαλύτερη θέληση στο να διατηρούν την εχεμύθειά τους, σε σχέση με άλλους που εκ των προτέρων σου δηλώνουν ότι προτιμούν να μη γνωρίζουν κάτι από το να το ξέρουν και να τους ξεφύγει έστω και κατά λάθος πάνω σε μια συζήτηση.

Με όρους ψυχολογίας, η ανθρώπινη φύση, ή αδυναμία, μάλλον δυσκολεύεται να κρατήσει για πάντα μυστικά. Ιδίως μάλιστα όταν τα μυστικά αυτά, δεν αφορούν τη δική τους προσωπική ακεραιότητα. Το μεγάλο μυστικό, μετατρέπεται αυτόματα και σε προσωπικό βάρος. Κατά συνέπεια θέλει σθένος για να το αντέξει κανείς. Το μικρότερα αξιολογημένο πάλι, μετατρέπεται εύκολα σε κουτσομπολιό, μια συνήθεια όπου λίγο ως πολύ, όλοι μας έχουμε ενδώσει.

Ποια ζώδια δεν μπορούν να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό;

Έτσι λοιπόν συμβαίνει και με τους ζωδιακούς χαρακτήρες. Κάποιοι έχουν την προδιάθεση να είναι βαθιά χωμένοι στα μυστικά, όπως οι Σκορπιοί και οι Ιχθύες και κάποιοι άλλοι δεν μπορούν να κρατήσουν καν το στόμα τους κλειστό. Ποιοι είναι οι κουτσομπόληδες του ζωδιακού κύκλου; Θεωρητικά εκείνοι που έχουν έντονη την ενέργεια του Ερμή στο ωροσκόπιό τους αλλά υπάρχουν και ορισμένοι ανάμεσά τους, απλά αξεπέραστοι!!!

Την 1η θέση κατέχουν οι Δίδυμοι

Είναι πλάσματα που συνήθως δεν αντέχουν τις βαριές καταστάσεις και τα βαριά μυστικά. Πώς να μαλώσεις έναν τέτοιο χαρακτήρα, αν μαρτυρήσει το μυστικό σου, αφού μοιάζει σαν να επιμένει με σθένος να είναι ένα αιώνιο παιδί; Έχει δε την ικανότητα να ταξιδεύει μια είδηση ή ένα μυστικό, σε απίστευτα ελάχιστους χρόνους και να μην εννοεί τη σοβαρότητα της πράξεως του αν αποκαλυφθεί. Κάποιες φορές γίνονται τόσο κουτοπόνηροι, που μπορεί να καταπιαστούν με κάτι ασήμαντο και να μην καταλάβουν ότι περνάν από δίπλα τους πολύ πιο βαριά μυστικά. Διαθέτουν καπατσοσύνη και μπορούν να σε καταφέρουν να τους πεις το μυστικό σου.

ebdomadiaies-taro-problepseis-desktop-vera

ebdomadiaies-taro-problepseis-mobile-vera

Τη 2η θέση κατέχουν οι Τοξότες

Μπορεί οι χαρακτήρες αυτοί να διακρίνονται για το πνεύμα τους, δεν διακρίνονται όμως ως προς την εχεμύθειά τους. Έχουν δε μια ευκολία να σου υποτιμούν λεκτικώς αυτό που σε πονά ή να σε κάνουν με την επιμονή τους να το μοιραστείς σώνει και ντε μαζί τους. Αυτός είναι και ο λόγος που μπορεί να το ξεστομίσουν στους κοινούς σας κύκλους. Σε μια άλλη περίπτωση θα προσπαθήσουν με μεθοδικότητα και τακτική να καταλάβουν τι μπορεί να κρύβει το περιβάλλον τους, με σκοπό ελαφρώς υστερόβουλο, ώστε να το χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους. Αν πάλι δε νιώθουν με το μυστικό σου ανασφάλεια, το ξεχνούν κι είναι σαν να μην τους το είπες.

Την 3η θέση κατέχουν οι Υδροχόοι

Έτσι κι αλλιώς εάν δεν έχουν να σχολιάσουν και να κάνουν κριτική σε άλλους δεν το έχουν σε τίποτα να σχολιάσουν τα δικά τους. Πλάκα κάνουν και σοβαρολογούν ταυτόχρονα, μόνο και μόνο για να μπορούν αν παίξουν με τις εγκεφαλικές ταχύτητες του συνομιλητή τους. Άρα το κουτσομπολιό, είναι γι αυτούς ένα σπουδαίο κίνητρο. Σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν ζυγίζουν τη σοβαρότητα μιας κατάστασης με αποτέλεσμα ακόμα και κατά λάθος να εκθέσουν πρόσωπα. Σε άλλες πάλι αν νιώθουν εμπάθεια με κάποιον, φροντίζουν να διαδώσουν υπαρκτά κι ανύπαρκτα μυστικά του για να τον εκθέσουν, ή να τον δουν να λογοδοτεί.

Την 4η θέση κατέχουν οι Κριοί

Και είναι οι μόνοι που θα βγάλουν στη φόρα ένα μυστικό, από παρορμητισμό και όχι από υστεροβουλία. Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές, που μετανιώνουν βαθιά για την παρατυπία τους αυτή, αφού δίνουν πάντα μεγάλη σημασία σε μια φιλία για παράδειγμα που μπορεί να ζημιωθεί με δική τους υπαιτιότητα. Στην άλλη πλευρά του χαρακτήρα τους, είναι ότι δεν μπορούν με ευκολία να καταλάβουν, πότε κάποιος προσπαθεί να τους «ψαρέψει» για να μάθει μυστικά τρίτων ή δικά τους. Κρίνουν πάντα εξ ιδίων τα αλλότρια και νομίζουν ότι όλοι λειτουργούν με την όμοια δική τους αμεσότητα. Από γκάφα ή περιπλανημένοι μαρτυρούν συνήθως ένα μυστικό.