Quantcast
Ετήσια Ταρώ 2022 με προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ετήσια Ταρώ 2022 με προβλέψεις για όλα τα 12 ζώδια.

Ετήσια Ταρώ 2022 με προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Τα ετήσια ταρώ 2022 για το ζώδιο σου μαρτυρούν όσα θα συμβούν στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά. Δες την κάρτα του ζωδίου σου για τη νέα χρονιά.

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ ΓΙΑ ΤΟ 2022: ΕΞΙ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Ετοιμαζόμαστε να διανύσουμε αγαπητοί φίλοι μια πολύ δημιουργική και παραγωγική χρονιά, ύστερα από ένα παρελθόν, γεμάτο αγωνιώδεις προσπάθειες, αρκετούς κόπους και μόχθο, αλλά και με στεναχώριες σε όλο το φάσμα της ζωής μας.

Μπορούμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και τις προκαταλήψεις, τα μπερδέματα και τις ανακατωσούρες στην δουλειά μας, και να ρίξουμε το ενδιαφέρον και την προσοχή μας αποκλειστικά στην συναισθηματική μας καθημερινότητα και στις προσωπικές μας επιθυμίες, όπου με την προσεγμένη μας εμφάνιση, την όμορφη παρουσία μας, την εξωτερική και εσωτερική μας λάμψη, είναι απόλυτα βέβαιο πως θα κερδίσουμε τον θαυμασμό και την έλξη του ανθρώπου που αγαπάμε.

Αποφεύγουμε τις τρίτες παρεμβάσεις και τα κακοήθη σχόλια, δεν επιτρέπουμε στις εντάσεις και τους καβγάδες να σπέρνουν ζιζάνια στην σχέση μας, γιατί η στάση ζωής που καλούμαστε να υιοθετήσουμε για να έχουμε απόλυτη ευτυχία και επιτυχία, μας οδηγεί στην σεξουαλική και συναισθηματική ανταμοιβή για τις θυσίες μας, για την αφοσίωσή μας, για τις απέραντες ώρες μοναξιάς που έχουμε βιώσει, για τον αληθινό έρωτα για το άλλο μας μισό, για την αγάπη, την εκτίμηση και το σεβασμό που ποθούμε σε όλες τις μορφές των σχέσεών μας.

Τέλος, αν υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες με οικονομικές ή νομικές υποθέσεις, αντιμετωπίζουμε με θάρρος και τόλμη την όποια κατάσταση μας ταλαιπωρεί, για να αναγνωριστεί η αλήθεια και να αποφύγουμε οριστικά τα μπερδέματα και τις αντιξοότητες καθ’ όλη τη διάρκεια του 2022.

ΚΡΙΟΣ: ΑΡΜΑ

Με ασταμάτητους και γρήγορους ρυθμούς, φαίνεται να τρέχουν οι εξελίξεις αγαπημένοι Κριοί μέσα στο 2022, είτε αφορά στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, είτε στα γεγονότα που έχουν να κάνουν με την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Ένα ταξίδι που θέλετε να κάνετε με ή χωρίς τον ερωτικό σύντροφο, αλλά ακόμα και για επαγγελματικούς λόγους, μπορεί τώρα να πραγματοποιηθεί και να επηρεάσει θετικά τους στόχους και τα σχέδιά σας, ακόμα και να σας φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα αν είστε αδέσμευτοι.

Θέλετε να ξεφύγετε από την πραγματικότητα και να απολαύσετε μοναδικές στιγμές με τον δεσμό σας, να αποδεχθείτε μια σοβαρή πρόταση από το ταίρι σας, να εκφράσετε τις ψυχικές σας ανάγκες και να γίνουν αποδεκτές. Αυτό που χρειάζεται όμως, είναι να ενισχύσετε τον απώτερο ερωτικό σας σκοπό, να έχετε αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση στα ταλέντα και στα προτερήματά σας, να πιστέψετε στον εαυτό σας και στην αγάπη, και να πάρετε τα ηνία της ερωτικής ζωής στα χέρια σας, έτσι ώστε να βγείτε απόλυτοι νικητές από τις μάχες που θα δίνετε διαρκώς στο βωμό του πάθους και της αισθησιακής ολοκλήρωσης.

ΤΑΥΡΟΣ: ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Είναι μια χρονιά για σας καλοί μου Ταύροι, που δεν θα σε βοηθήσει καθόλου η επιπολαιότητα και η βιασύνη, αν πρέπει να οργανώσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και τις προσωπικές σας φιλοδοξίες, αλλά είναι ένα έτος, που θα προκόψετε και στη δουλειά σας αλλά και στην κοινωνική και συναισθηματική σας ζωή. Τα πράγματα γίνονται χαρούμενα και ευχάριστα με τον ερωτικό σύντροφο, αν ακολουθήσετε την πεπατημένη, δηλαδή τους απλούς, λιτούς και παραδοσιακούς εκείνους τρόπους που θα σας φέρουν κοντά στην επιτυχία των στόχων σας και των προσδοκιών σας.

Το 2022 θα υπάρξουν αρκετές και ποικίλες ευκαιρίες για να έρθετε πολύ κοντά με το ταίρι σας, και να καθοδηγήσετε τις εξελίξεις, ενάντια στους περιορισμούς που προέρχονται από άτομα του περιβάλλοντος. Δείξτε περισσότερη πειθαρχία και συγκαταβατικότητα στις συζητήσεις με το άλλο σας μισό, ανεξάρτητα με το αν έχει δίκιο ή όχι, ακολουθήστε την διαίσθησή σας, τους ευγενικούς και ήρεμους τρόπους σας, γιατί έτσι θα πάρουν σάρκα και οστά τα όνειρα αυτής της χρονιάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: ΕΞΙ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Η καθαρότητα και η αγνότητα της ψυχής σας φίλοι Δίδυμοι, η αθωότητα στις σκέψεις και στα σχέδια που κάνετε για το άμεσο μέλλον, ο απλός αλλά σίγουρος τρόπος που οργανώνετε την καθημερινότητά σας πλάι σε πρόσωπα που εκτιμούν τη δουλειά σας και τα προσόντα σας, είναι πολύ όμορφα και ζεστά γεγονότα και καταστάσεις που σας περιμένουν καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της χρονιάς.

Ιδιαίτερα στην ερωτική σας ζωή, τα πράγματα αρχίζουν και πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, γιατί και το παρελθόν αναπολείτε και ένα πρόσωπο που θέλετε να επιτρέψει ερωτικά, αλλά και αν είσαστε σε μόνιμη σχέση, οι εικόνες και οι σκέψεις στην αγκαλιά του ερωτικού συντρόφου, γίνονται όμορφα, πραγματοποιήσιμα όνειρα μέσα σε αυτό το χρόνο. Τρυφερές στιγμές γεμάτες ειλικρίνεια, ζωντάνια και πάθος σφραγίζουν την σχέση σας, σας κάνουν ευτυχισμένους και ευδιάθετους, τώρα μπορείτε να διασκεδάσετε και να ξαναζωντανέψετε από την αρχή την αγάπη στον δεσμό σας, έχοντας ρομαντική και αφοσιωμένη διάθεση, χωρίς να φοβάστε πως το όνειρο που ζείτε, κάποια στιγμή θα ξεφτίσει, και θα ξεθωριάσει με την πάροδο των χρόνων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΣΕΛΗΝΗ

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία αγαπητοί Καρκίνοι, πως αυτή τη χρονιά θα περάσετε μια κρίση εμπιστοσύνης και αφοσίωσης στις προσωπικές και συναισθηματικές σας σχέσεις και καλό είναι να μην πάρετε εν βρασμώ ψυχής, σημαντικές και τετελεσμένες αποφάσεις για το μέλλον του δεσμού σας. Δείτε την πραγματικότητα κατάματα και ξεδιαλύνετε τις ερωτικές σας φαντασιώσεις με την πραγματικότητα που βιώνετε με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, με όσα οραματίζεστε για το άμεσο μέλλον, γιατί είναι πιθανό να βρεθείτε αντιμέτωποι με ασαφείς και περίπλοκες καταστάσεις.

Σιγουρευτείτε για τα δικά σας αισθήματα, αλλά και για το πάθος που εξωτερικεύει το ταίρι σας, χωρίς να καβγαδίζετε και να αντιδικείτε για μικροπράγματα. Η φωνή της καρδιάς σας είναι ο καλύτερος σύμβουλος, από το να εμπλακείτε σε παιχνίδια λογικής και ρεαλισμού. Προσέξτε κάποια πισώπλατα μαχαιρώματα στον επαγγελματικό σας χώρο, σκεφτείτε πως υπάρχει η δυνατότητα να αυξήσετε το εισόδημά μας και να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, με την εργατικότητα και την μεθοδικότητα που διαθέτετε, αρπάξτε τις ευκαιρίες.

ΛΕΩΝ: ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αμεροληψία, αρμονία και ισότητα, είναι τα χρήσιμα συστατικά που πρέπει να έχετε στη στάση και την συμπεριφορά σας αγαπητοί Λέοντες καθ’ όλη τη διάρκεια της νέας χρονιάς, για να είσαστε όσο το δυνατόν πιο δίκαιοι και αμερόληπτοι με τους συναδέλφους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί απλούστατα είναι ένας χρόνος, όπου με το να χειραγωγείτε τις απόψεις και τις επιθυμίες των άλλων και του ερωτικού συντρόφου ή με το να υψώνετε άδικα τους τόνους κάθε φορά που επιθυμείτε να εισπράξετε ένα «σε αγαπώ» ή μια γλυκιά και τρυφερή κουβέντα από το ταίρι σας, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα αποβεί μοιραίο και θα αντιστρέψει τους όρους στη σχέση σας και κατ’ επέκταση και στην συναισθηματική σας ζωή.

Δεν θέλω καθόλου να σας τρομάξω, αλλά να σας επιστήσω την προσοχή στο να έχετε καλή και ευχάριστη διάθεση απέναντι στις σοβαρές εξελίξεις που αναμένονται και πρέπει να σας βρουν με την λογική και το ρεαλισμό στο ζενίθ. Από την άλλη πλευρά αν είστε μόνοι, ενθαρρύνετε περισσότερο, ένα νέο φλερτ, μια εξαιρετική γνωριμία που θέλει να εκδηλώσει άδολα αισθήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Είναι μια χρονιά αγαπημένοι Παρθένοι, όχι τόσο εύκολη και ανέμελη, αλλά σίγουρα θα έχετε όλες τις δυνατότητες και την αξιοσύνη να αναπτύξετε τα δημιουργικά σας ταλέντα και τις ικανότητές σας, προκειμένου να κατακτήσετε την κορυφή στην επαγγελματική σας καριέρα και θα τα καταφέρετε, έχοντας άριστη επικοινωνία και διπλωματία με τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα.

Έτσι μπορείτε να πετύχετε τους ευσεβείς σας πόθους και τους πολυπόθητους στόχους σας και στην συναισθηματική σας ζωή, σταθεροποιώντας τα πράγματα στον δεσμό σας, βλέποντας σοβαρά τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, αποβάλλοντας από την σχέση τις σεμνοτυφίες και τα ψευτοταμπού και χτίζοντας το μέλλον σε γερά θεμέλια, σε μια ιδανική συγκατοίκηση, σε μια επισημοποίηση του δεσμού σας. Διορθώστε βήμα βήμα τα κακώς κείμενα στην ερωτική σας καθημερινότητα, αποφύγετε τυχόν εντάσεις και φουρτούνες που προέρχονται από ζήλεια, ανοίξτε τους ορίζοντές σας χωρίς να κρατάτε εγωκεντρική και επιφυλακτική στάση με τους γύρω σας.

ΖΥΓΟΣ: ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Όσο και αν δεν το πιστεύετε καλοί μου Ζυγοί, αυτή είναι μια χρονιά που ευνοούνται απίστευτα τα προσωπικά, τα επαγγελματικά και τα συναισθηματικά σας θέματα, γιατί μπορείτε και πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο από ποτέ, με το σπίτι σας, με την οικογένεια, με τον ερωτικό σύντροφο, και όλα αυτά, ρίχνοντας νερό στο κρασί των εντάσεων και των εκρήξεων. Απολαύστε λοιπόν μια χρονιά, όπου ο έρωτας, το πάθος και η αγάπη, παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας.

Μοιραστείτε με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και τα κοντινά σας πρόσωπα τις χαρές και τις λύπες, ανοιχτείτε συναισθηματικά και σεξουαλικά, και απολαύστε στιγμές αισιοδοξίας και δοτικότητας με το ταίρι σας. Μια ευνοϊκή μετακόμιση ή συγκατοίκηση, μια μετακίνηση που μπορεί να είχατε προγραμματίσει εδώ και καιρό, μπορούν να πάρουν σάρκα και οστά μέσα σε αυτήν την χρονιά. Ξεχειλίζετε από ζωντάνια και αυθορμητισμό, από την θέληση για ελευθερία μέσα σε μια άρτια, ισορροπημένη σχέση, στάζετε περηφάνια για όλα σας τα επιτεύγματα.

ebdomadiaies-problepseis-desktop-basw

ebdomadiaies-problepseis-mobile-basw

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ΔΥΟ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Αμοιβαία κατανόηση, συμπάθεια και συνοχή στο περιβάλλον που κινείστε θα πρέπει να είναι το προσωπικό σας σύνθημα κατά τη διάρκεια του 2022 φίλοι Σκορπιοί, τόσο στα επαγγελματικά δρώμενα, όσο και στις προσωπικές σας επαφές, που φαίνεται πως τώρα βελτιώνονται αισθητά, αρκεί να μην είστε εριστικοί και βιαστικοί με τους γύρω σας και να εμπιστευτείτε την αισιοδοξία σας και το επικοινωνιακό σας ταλέντο, για να κερδίσετε όλα εκείνα που αξίζετε σε ηθικό και υλικό επίπεδο.

Χωρίς να θέλω να σας ενθουσιάσω ιδιαίτερα, προβλέπεται μια συνολική, θετική αλλαγή στα όνειρα που κάνατε μέχρι τώρα, γιατί υπάρχουν πρόσχαρες και φιλικές συγκεντρώσεις για τους αδέσμευτους, που μπορούν να φλερτάρουν ακατάπαυστα με το άλλο φύλο, χωρίς να οχυρώνεστε πίσω από μια ιδιόρρυθμη και ανέμελη συμπεριφορά, που προδίδει φόβους και ανασφάλειες. Αν βρίσκεστε σε μόνιμη σχέση, αυτή μπορεί να αλλάξει μορφή, να γίνει επίσημη, να υπάρξουν ευχάριστες και χαρούμενες εξελίξεις, να μεταμορφωθεί ο δεσμός σας με τρυφερότητα, με στοργική διάθεση, με την συμπόρευση και την κατανόηση, με το πάθος και τη φλογερή σας λίμπιντο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Σας περιμένει αρκετή δουλειά και πολλές συζητήσεις αυτή τη χρονιά αγαπημένοι Τοξότες, έτσι ώστε να καταφέρετε να οικοδομήσετε πάνω σε γερά και όχι σε σαθρά θεμέλια τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και τις κοινωνικές σας φιλοδοξίες, και να ανοίξετε παράλληλα ευοίωνους δρόμους προς την επιτυχία και την πραγματοποίηση των στόχων σας. Καθ’ όλη τη διάρκεια του 2022, μπορείτε να θερίσετε τους καρπούς από τους κόπους και τις προσπάθειές σας, εισπράττοντας υλική ανταμοιβή και ηθική ικανοποίηση που θα σας ανεβάσει στα ύψη και στην συναισθηματική σας ζωή.

Δείξτε αγάπη και φροντίδα στον ερωτικό σύντροφο και όλα τα πλούσια και γενναιόδωρα αισθήματά σας, που πηγάζουν από την καρδιά και το κορμί σας, αναδείξτε την σεξουαλικότητά σας και το φλογερό σας ταμπεραμέντο για να δείτε να ανθίζουν ξανά γύρω σας, η ευτυχία, η χαρά και η απόλυτη αφοσίωση του δεσμού σας, ενώ παράλληλα διώξτε την γκρίνια και τον εγωισμό από την ερωτική σας σχέση, που κάποιες φορές κουμαντάρουν τις καταστάσεις γύρω σας, μέσα σας κι επάνω σας και βλάπτουν επικίνδυνα τις στιγμές με το ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Βγαίνετε για μια ακόμα φορά κερδισμένοι καλοί μου Αιγόκεροι και ανταμείβεστε επαγγελματικά και οικονομικά μέσα από τις σωστές και καλά δομημένες σας συνεργασίες, που έχουν να κάνουν κυρίως με την δουλειά σας, αλλά και με κάποια έσοδα από οικογενειακούς πόρους και διάφορες κοινωνικές δραστηριότητες. Με άλλα λόγια, σας στηρίζει ο περίγυρός σας, το περιβάλλον που κινείστε, και φυσικά ο άνθρωπος που έχετε εναποθέσει τα χτυποκάρδια σας, τόσο στις επιλογές σας, όσο και στις αποφάσεις που χρειάζεται να πάρετε.

Αν είστε μόνοι ερωτικά, τότε δεν είναι διόλου απίθανο, μέσα στους επόμενους μήνες του 2022, να γνωρίσετε έναν σημαντικό άνθρωπο, ένα ειδύλλιο, που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην συναισθηματική μας ζωή. Είναι πιθανό επίσης, το γεγονός να δεχτείτε μια εξαιρετική πρόταση για γάμο, για επισημοποίηση από το ταίρι σας, το βέβαιο είναι, πως η ζωντάνια και η χαρά δεν θα λείψουν από την ερωτική σας καθημερινότητα, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, και θα σηματοδοτούν άκρως ευχάριστες εξελίξεις για το μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Μια αρκετά θετική χρονιά ανατέλλει αγαπητοί Υδροχόοι, για τα επαγγελματικά σας σχέδια, που θα μπορέσετε να τα υλοποιήσετε με την ευχέρεια και την ευφράδεια του λόγου σας και της καλής σας διάθεσης, κάνοντας διπλωματικές κινήσεις και επιλογές, έχοντας αποφασιστικότητα και σιγουριά για να συζητήσετε τις απόψεις και τις ιδέες σας με τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα, να σας ακούσουν με προσοχή και ενδιαφέρουν, να συμφωνήσουν και να στηρίξουν τις θέσεις και τα πιστεύω σας.

Όλη αυτήν την δυναμική των συναισθημάτων σας καλείστε να την μεταφέρετε και στην συναισθηματική σας ζωή, για να κρατήσετε μόνιμα μια ευχάριστη, ζωντανή και αρμονική ατμόσφαιρα με το πρόσωπο που αγαπάτε. Βγάλτε από μέσα σας όλα εκείνα τα ζωτικά στοιχεία που κρατούν την ισορροπία και την εμπιστοσύνη σε έναν δεσμό, διαθέστε καλοπροαίρετη και δοτική διάθεση, συνεργαστείτε με το ταίρι σας για το μέλλον της σχέσης. Αν είστε αδέσμευτοι, ένα απόλυτα ταιριαστό ειδύλλιο ξαναγεννάει τον έρωτα στην καρδιά σας, τώρα μπορούν να μπουν γερά θεμέλια για την επόμενη, ερωτική σας εμπειρία.

IXΘΥΣ: ΚΟΣΜΟΣ

Αφήνετε πίσω σας καλοί μου Ιχθύες αυτή τη χρονιά, όλες εκείνες τις δύσβατες και κουραστικές καταστάσεις και γεγονότα που έχουν συμβεί σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σας, διαγράφοντας από την καθημερινότητά σας τα μεγάλα προβλήματα και τις τεράστιες δυσκολίες των περασμένων ετών. Το Σύμπαν συνωμοτεί, ώστε να χαρείτε, να ευχαριστηθείτε τις όμορφες και ζεστές στιγμές στην επαγγελματική σας καριέρα και τις ευτυχισμένες συγκυρίες στην συναισθηματική σας ζωή.

Μια επίσημη πρόταση από το ταίρι σας, μια συμβίωση που άργησε να προκύψει, ένα υπέροχο ταξίδι με το άλλο σας μισό, η θετική ολοκλήρωση ενός κύκλου, είναι γεγονότα και εξελίξεις που σας περιμένουν καθ’ όλη τη διάρκεια του 2022. Μια καινούρια, λαμπερή, και πολλά υποσχόμενη καινούρια γνωριμία είναι το αντίδοτο της μοναξιάς για τους ελεύθερους φίλους, ένα εξαιρετικό ειδύλλιο φέρνει ελπιδοφόρα μηνύματα στην καρδιά σας, ο έρωτας, η αγάπη, το πάθος και η έντονη σεξουαλική διάθεση που υπάρχει, ανταμείβουν την υπομονή, την καρτερικότητα και τις αντοχές σας, τώρα υπάρχει ένα φωτεινό μέλλον για τα ερωτικά σας θέλω και τις προσωπικές σας φιλοδοξίες.