Quantcast
Ερωτικές προβλέψεις Φθινοπώρου 2021. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ερωτικές προβλέψεις Φθινοπώρου 2021, από την Μελίνα Φώφη.

Ερωτικές προβλέψεις Φθινοπώρου 2021.

Το φθινόπωρο είναι μια κατεξοχήν εποχή, όπου έχουμε ήδη στο μυαλό μας εκείνα που επιθυμούμε να επιτύχουμε για τη ζωή μας και προσπαθούμε τώρα, να βρούμε τρόπους ώστε να κατακτήσουμε τους νέους μας στόχους.

Η προσωπική και ερωτική μας ζωή, μας παρέχει συναισθηματική ασφάλεια και ισορροπία κι αυτό είναι σπουδαίο κίνητρο αλλά και έμπνευση ώστε να μη μας επιτρέπει να την παραμελήσουμε.

Ποια ζώδια, είναι τυχερά στον έρωτα το φθινόπωρο;

Κριός

Από τα μέσα του Αυγούστου και για ένα περίπου μήνα, γύρω δηλαδή στα μέσα του Σεπτέμβρη με την Αφροδίτη απέναντί σας, να σας γνέφει καταφατικά, μπορείτε να πλησιάσετε το όνειρό σας, να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να κατακτήσετε την καρδιά του ανθρώπου των επιθυμιών σας. 

Τι ζητάει από σας; Να είστε διπλωμάτες και να κατεβάσετε ρυθμούς στην ανυπομονησία σας. Μη μένετε στη βιτρίνα του ατόμου που σας ενδιαφέρει αλλά στο ποιόν του χαρακτήρα του. Μια σχέση συντροφικότητας, είναι πιθανή και εφικτό να δημιουργηθεί στις αρχές του φθινοπώρου.

Από τις 18 Σεπτεμβρίου και μετά και μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, η συμπεριφορά σας μπορεί να γίνει περισσότερο κτητική και έντονη, παρά ερωτική. Αιτία είναι η θέση του Άρη απέναντί σας που σας κάνει νευρικούς και με σχετική ευκολία, θα εκδηλώνετε ανταγωνιστικές συμπεριφορές.

Από τις 29 του Σεπτέμβρη και μέχρι τις 18 Οκτώβρη με την αναδρομή του Ερμή, η πιθανότητα να βρεθείτε ακόμα και τυχαία με μία πρώην αγάπη σας είναι πιθανή κι εκεί να ανακινηθούν διάφορα συναισθήματα.

Προς το τέλος του φθινοπώρου, καινούργια πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας όπου κάποια από αυτά θα σας προκαλέσουν ερωτικά με τον τρόπο τους, ανεξάρτητα από το αν είστε αδέσμευτοι και διαθέσιμοι, ή βρίσκεστε ήδη σε μια μόνιμη σχέση.

Ταύρος

Μπορεί να ξεκινάει τώρα η περίοδος της ζωής σας όπου πολλά θα χρειαστεί να βάλετε σε σειρά, η αρχή προς το παρόν του φθινοπώρου σας θέλει να γευτείτε από τη ζωή την προσωπική ή την ερωτική, ότι καλύτερο έχει να σας προσφέρει. Μπορείτε να περάσετε όμορφα ανεξάρτητα από το αν θα υπάρξει διάρκεια, να γευτείτε τον πόθο και το πάθος, να νιώσετε ζωντανοί και να βιώσετε συναισθηματικά τα άκρα.

Την αιτία θα τη βρείτε στον Άρη την Αφροδίτη αλλά και τον Ερμή που δε θα σας αφήσουν να πλήξετε. Αποφύγετε ωστόσο τις υπερβολές ακόμα και στις εκδηλώσεις σας από τις 18 Σεπτέμβρη και μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, γιατί μπορεί να δώσετε υποσχέσεις που δε θα τις εννοείτε.  

Από εκεί και μετά οι προοπτικές να δημιουργήσετε μία σχέση με διάρκεια στο χρόνο είναι πολλές, ακόμα και για σας που πρόσφατα σχετικά, μπορεί να έχετε βγει από μία σχέση τραυματική.

Πολλές επαφές και φιλίες με άτομα που μέχρι σήμερα δε γνωρίζατε, σας δίνουν πρόσβαση σε καινούργιους κύκλους ανθρώπων. Κάπου εκεί και προς το τέλος του φθινοπώρου, μπορεί να κρύβετε ο επόμενος μεγάλος έρωτας της ζωής σας.

Ποτέ λοιπόν μη λέτε ποτέ, ταιριάζω ή δεν ταιριάζω.  Υπάρχει η πιθανότητα να διαψευστείτε ευχάριστα.

Δίδυμοι

Επιτάχυνση των εξελίξεων αναμένεται στα αισθηματικά σας την περίοδο του φθινοπώρου. Εάν μάλιστα είστε καιρό σε μία σχέση που τώρα πλέον βρίσκεστε στο δίλημμα, ή θα προχωρήσει ή θα λήξει, καλό θα ήταν να μη φοβηθείτε να τη συνεχίσετε.

Το πρώτο 20ήμερο του Σεπτέμβρη επανεξετάζονται νομικές διαφορές με ένα πρώην επίσημο ταίρι σας, που αν έχετε προχωρήσει την προσωπική σας ζωή, δείτε το σαν ευκαιρία να ξεμπερδεύετε με εκκρεμότητες του παρελθόντος και κοιτάξτε μπροστά χωρίς άλλα κολλήματα ή άλλα εμπόδια.

Επιστροφές, ή, αναμνήσεις μιας παλιάς σας αγάπης, πιθανόν από τα τέλη του Σεπτέμβρη αλλά και όλο σχεδόν τον Οκτώβριο, θα σας βάλουν στη διαδικασία να δοκιμάσετε εκ νέου την τύχη σας μαζί της. Αν και όλα δείχνουν, πως η ανάμειξή σας σε έναν καινούργιο κύκλο ανθρώπων, θα σας φέρει το πρόσωπο εκείνο που πραγματικά θα μπορέσετε να ξεκινήσετε μαζί του κάτι το συναρπαστικά διαφορετικό.

Αφήστε τις συναισθηματικές υπερβολές εκεί γύρω στις 8 Οκτώβρη και προσέξτε τον τρόπο που τις εκφράζετε.

Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, και δε θα σας λείψει όσο πηγαίνουμε προς τη λήξη του φθινοπώρου.  Ένα φιλικό προς εσάς πρόσωπο, πιθανόν και από το χώρο που εργάζεστε ή δραστηριοποιείστε, παίζει πολύ δυνατά να διεκδικήσει μία θέση στην καρδιά σας.

Καρκίνος

Σημαντικά κεφάλαια του παρελθόντος καλείστε να κλείσετε την περίοδο αυτή, τόσο εσείς, όσο και ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, προκειμένου να το πάτε παρακάτω. Αυτό από την αρχή του φθινοπώρου καλό θα ήταν να το μεθοδεύσετε μαζί, αφού εκεί γύρω στις 19 Οκτωβρίου θα χρειαστεί να προχωρήσετε σε οριστικές αποφάσεις.

Εάν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, η θέση της Αφροδίτης και του Άρη στο Σκορπιό, σας χρήζει μάχιμους στον ερωτικό στίβο και ικανούς να κερδίσετε το κομμάτι εκείνο που πραγματικά σας αξίζει.

Πλάσματα της συντροφικότητας, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με έναν άνθρωπο που ξέρει να σας κάνει να νιώθετε συναισθηματική ασφάλεια αλλά και  να σας οδηγήσει σε κάτι πιο επίσημο, κοινωνικά αναγνωρισμένο.

Το τέλος του φθινοπώρου θα σας βρει με ανεβασμένες τις μετοχές σας στο ερωτικό παιχνίδι. Μην απορήσετε λοιπόν, γιατί κάποιοι άνθρωποι θα αλλάξουν στάση απέναντί σας ακόμα κι αν εσείς δεν τους είχατε δώσει ποτέ το δικαίωμα.

Το μόνο που χρειάζεται για άλλη μια φορά να θυμάστε, είναι να μη δίνεστε εξαρχής σε κάποιον άνθρωπο, εάν ακόμα δε σας έχει δώσει τα καλύτερα δείγματα του εαυτού του, ώστε να μπορείτε να πείτε με σιγουριά πως θα προχωρήσετε το δεσμό σας.

Λέων

Μια πολύ καλή αρχή στον καινούργιο κύκλο που ξεκινάει για σας, θα ήταν να ξεκαθαρίσετε στον άνθρωπό σας, ποιες προτεραιότητες θα βάλετε αλλά και τι θεωρείτε πιο σημαντικό στην παρούσα φάση της ζωής σας.  Είναι απαραίτητο αυτό να ξεκαθαριστεί, γιατί σας περιμένει αρκετή δουλειά και τρέξιμο και κάπου θα ήταν άδικο να βάζει με το νου του διάφορα πράγματα, όταν εσείς θα λείπετε περισσότερο, ή λογικά θα χρειάζεται να κάνετε απουσίες.

Παράλληλα πρέπει να συνδυάσετε σε αρκετές περιπτώσεις την προσωπική με την επαγγελματική – κοινωνική σας ζωή, για να υπάρξει ισορροπία. Μέχρι τα μέσα του φθινοπώρου, δεν αποκλείεται να δεχτείτε επισκέψεις από το ερωτικό σας παρελθόν, ακόμα και τυχαίες, που σε κάποιες περιπτώσεις ίσως σας φέρουν σε αμηχανία.

Λίγο αργότερα και όσο βαδίζουμε προς το τέλος του φθινοπώρου, οι δεσμευμένοι θα κληθείτε να κάνετε ορισμένες υποχωρήσεις έναντι των «θέλω» και των επιθυμιών του συντρόφου σας, που μάλλον θα αισθάνεται παραμελημένος.   Ίσως τότε κάποιος πειρασμός να σας ξεμυαλίσει και δε θα θέλετε και πολύ για να στραβοπατήσετε.

Θέματα από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα εκεί γύρω στο Νοέμβριο. Καλό θα ήταν να κρατήσετε μακριά από τη γνώμη των δικών σας, την προσωπική και ερωτική σας ζωή.

Παρθένος

Δεν μπορεί να είναι κανείς καλά, κυρίως από τον κύκλο των δικών σας ανθρώπων, εάν συναισθηματικά, δεν είστε εσείς οι ίδιοι καλά. Από τα μέσα του καλοκαιριού αλλά και μέχρι τα μέσα του Σεπτέμβρη θα πρέπει κάποια θέματα, ιδίως αυτά που ανήκουν σε υπόλοιπα ερωτικών σχέσεων να τα τελειώνετε για να πάτε την προσωπική και ερωτική σας ζωή μπροστά.

Για αρχή θα σας προέτρεπα, να μην κοιτάτε πίσω, παρά μόνο για να συνειδητοποιήσετε μερικά πράγματα που λειτούργησαν χειριστικά στα «θέλω» και στις επιθυμίες σας.

Από τις 19 Σεπτεμβρίου και μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, το διάστημα αυτό είναι εξαιρετικό στο να τακτοποιήσετε νομικές υποθέσεις, ειδικά εάν σχετίζονται με ένα πρώην ταίρι σας. Εάν έχετε ήδη προχωρήσει τη ζωή σας, βρείτε τρόπους με τον καινούργιο σας σύντροφο να δέσετε περισσότερο το δεσμό σας, γιατί θέματα οικογενειακά από το χειμώνα και μετά θα σας φέρουν δυσκολίες.

Οι αδέσμευτοι από το Νοέμβριο και έπειτα, πιθανόν να κάνετε μια σπουδαία γνωριμία μέσω φίλων ή συναδέλφων με ένα πρόσωπο, που θα σας εντυπωσιάσει για την ωριμότητα της σκέψης του και κάπου, εδώ πιθανόν να διεκδικήσετε μία θέση στην καρδιά του.

Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, εάν τότε επιχειρήσετε μια ερωτική επανασύνδεση.

hmerisies-problepseis-desktop-matsakos

hmerisies-problepseis-mobile-matsakos

Ζυγός

Μάλλον θα πρέπει να πείτε στον εαυτό σας, το τι ακριβώς θα επιθυμούσατε για να νιώσετε συναισθηματικά περισσότερο ισορροπημένοι. Μία σχέση βιτρίνας, με ένα πρόσωπο που ξεχωρίζει για το παρουσιαστικό του, ή μία σχέση ζωής με ένα πρόσωπο που πραγματικά θα φέρετε σαν το συντροφάκι σας στα δύσκολα και στα εύκολα;

Ναι, θα εξακολουθήσουν οι μετοχές σας στον ερωτικό στίβο να είναι ανεβασμένες σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του φθινοπώρου, μόνο που κάπου θα στριμωχτείτε προς το μέσον του, αφού θα κληθείτε να πάρετε πιο σοβαρά ορισμένα θέματα.

Είναι σπουδαίο κανείς να αισθάνεται αυτοπεποίθηση και να αρέσει. Όμως προσπαθήστε εσείς ειδικά οι δεσμευμένοι, πρώτον να μη ξεμυαλίζεστε με κομπλιμέντα ανθρώπων που δε συγκρίνονται με το ταίρι σας και δεύτερον εσείς οι αδέσμευτοι, με τις προκλήσεις που μπορεί να δεχτείτε από άτομα, νεότερης ηλικίας.

Παραδεχτείτε πως είστε από τους ανθρώπους που για να νιώσουν καλά, αποζητούν το απάνεμο λιμανάκι τους. Παραδόξως οι αδέσμευτοι, προξενιά μπορεί να δεχτείτε μέσα από το χώρο της οικογενείας σας, όσο και αν σας ακούγεται παρωχημένο, ενώ παράλληλα αποφύγετε μετά τα μέσα του φθινοπώρου να φλερτάρετε σε χώρους όπως ο εργασιακός σας γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Θα γοητευτείτε από άτομο που στέκεται αρκετά ψηλά.

Σκορπιός

Για να κερδίσετε τη σταθερότητα της προσωπικής και ερωτικής σας ζωής για αρχή θα σας έλεγα να δείξετε τόσο στο ταίρι σας, όσο και στον άνθρωπο που έχετε έρθει ή θα έρθετε πιο κοντά, ότι είστε διατεθειμένοι, να κάνετε υποχωρήσεις, ακόμα και σε θέματα που στέκεστε απέναντί τους ανένδοτοι.

Άλλωστε από τα μέσα του Σεπτέμβρη και μέχρι τα τέλη του Οκτωβρίου, θα έχετε την ευκαιρία να τα βρείτε με το πλάσμα εκείνο που αισθάνεστε πως η σχέση σας δεν έκανε τον κύκλο της, ή που δεν είστε μαζί, γιατί συνέβησαν μια σειρά από παρεξηγήσεις και τελικά δεν τα βρήκατε.

Μέσα από προσωπικές περιπέτειες δεν αποκλείεται να κάνετε ξαφνικές γνωριμίες και να δεθείτε φιλικά με ανθρώπους που μπορεί να μη γνωρίζατε μέχρι σήμερα. Κάπου εκεί, ο φτερωτός θεός, μάλλον σας την έχει στημένη, οπότε θα βρεθείτε συναισθηματικά ανοχύρωτοι.

Προς το τέλος του φθινοπώρου θα κληθείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα επηρεάσουν και την προσωπική σας ζωή.  Η γοητεία σας τότε θα είναι σε αρκετά υψηλά επίπεδα κι αν δεν βρείτε το ιδανικό σας ταίρι, τότε μάλλον κάτι κάνετε λάθος.

Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να πάτε τη σχέση σας μπροστά, να συ ζήσετε με το ταίρι σας, να επισημοποιήσετε το δεσμό σας, ή,  να ανανεώσετε τους όρκους σας.

Τοξότης

Καθοριστικά γεγονότα και εξελίξεις, θα σας οδηγήσουν το διάστημα αυτό να απορρίψετε έναν έρωτα που από καιρό, έκανε την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά. Εξάλλου δε σας ταιριάζουν οι συναισθηματικές αγγιλώσεις.  

Από τις αρχές κιόλας του Οκτώβρη, θα έρθετε σε επαφή με ανθρώπους ιδιαιτέρως ενδιαφέροντες και δεν αποκλείεται τότε, να ενταχθείτε σε μια ομάδα κοινού σκοπού, ή να εντάξετε μια καινούργια πιο φυσιολατρική δραστηριότητα στο πρόγραμμά σας που θα αλλάξει κυριολεκτικά τον κοινωνικό σας κύκλο.

Νέα πρόσωπα θα μπούνε στη ζωή σας. Θα σας κατακτήσουν αλλά θα τα κατακτήσετε κι εσείς. Σιγά να μη σας μείνει χώρος στο μυαλό σας να σκεφτείτε τον πρώην ή την πρώην.  Βέβαια υπάρχει ο κίνδυνος, να εξιδανικεύσετε ορισμένα άτομα, ή να τους δοθείτε με παρορμητικό τρόπο.

Προς το τέλος του Οκτώβρη ή αρχές Νοέμβρη, μια ερωτική περιπέτεια θα σας κάνει να ξεχάσετε ορισμένες υποχρεώσεις σας και να το ρίξετε στη Ντόλτσε βίτα.  Ευτυχώς τα μυαλά σας μαζεύονται και καταφέρνετε να φέρετε στη φωλιά σας το άτομο που πραγματικά, έχει κάθε προοπτική να γίνει ο επόμενος μεγάλος σταθμός της ζωής σας.

Κάπου εκεί, μπορεί να ξεμυαλιστείτε και εσείς οι δεσμευμένοι, με το φόβο να αποκαλυφθούν οι αισθηματικές σας ατασθαλίες στο συντροφάκι σας, Να θυμάστε ότι, οι «καλοθελητές» υπάρχουν παντού.

Αιγόκερως

Οι δικοί σας άνθρωποι, υποχρεώσεις που δεν μπορούσαν να περιμένουν τις λύσεις τους, όλα σιγά σιγά ρυθμίζονται και κάπου κι εσείς καιρός ήταν να χαλαρώσετε από καθήκοντα και δεσμεύσεις που δε σας επέτρεπαν να δείτε τη ζωή από την αισιόδοξη πλευρά της.

Ο έρωτας θα έρθει και θα σας βρει από το πουθενά, αρκεί κι εσείς να δείξετε ότι είστε διαθέσιμοι, ή ανοικτοί σε κάθε ενδεχόμενο. Από τα μέσα Σεπτεμβρίου και μετά, πιθανόν να επανεξετάσετε τις προοπτικές μιας παλιάς σας σχέσης, αφού ένα πρώην πρόσωπο, θα κάνει εκ νέου την εμφάνισή του στην καθημερινότητά σας.

Στο δεύτερο μισό του Οκτώβρη, πιθανόν να σας βγουν αδικαιολόγητοι φόβοι και ανασφάλειες τέτοιες, που να λειτουργήσουν ανασταλτικά στην προσωπική και ερωτική σας ζωή.

Η ανάγκη για συντροφικότητα θα σας βάλει στη διαδικασία, να μην κοιτάτε την βιτρίνα αλλά την ουσία του ανθρώπου που θα σας πολιορκήσει, ή, θα πολιορκήσετε ερωτικά.

Από τις αρχές του Νοέμβρη η κατάσταση στην ερωτική σας ζωή ξεκαθαρίζει. Τότε πιο αποφασισμένοι κι επειδή πραγματικά θα ξέρετε τι ακριβώς θέλετε, θα στοχεύσετε την καρδιά ενός ανθρώπου που μαζί του, θα μπορέσετε τελικά να δεσμευτείτε κι αυτό να έχει διάρκεια στο χρόνο.

Αποφύγετε όμως να έχετε ευδιάκριτες διαφορές, με το άτομο που θα σας ενδιαφέρει.

Υδροχόος

Μέσα σε όλα όσα έχετε σκεφτεί να μεθοδεύσετε το διάστημα που εξετάζουμε, καλό θα ήταν να βάλετε στο πρόγραμμα, τον έλεγχο των στενών οικογενειακών σας σχέσεων, ιδίως εκείνων που σας φορτώνουν με διάφορα καθήκοντα και υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα εκ των πραγμάτων, να βάζετε την προσωπική και αισθηματική σας ζωή σε δεύτερη μοίρα.

Άλλωστε πιθανόν να υπάρχει ένας άνθρωπος που περιμένει μια απάντηση από σας εδώ και καιρό, όπου δεν πρέπει να αγνοήσετε τα όρια της υπομονής του.  Δείξτε στον άτομο που σας ενδιαφέρει, θετικοί στην έκβαση της σχέσης σας. Τώρα με περισσότερη ευκολία, εάν επιδιώξετε μια επισημοποίηση, όλα δείχνουν πως οι προοπτικές θα είναι με το μέρος σας.

Στο τελευταίο 10ήμερο του Οκτώβρη, αποφύγετε να δοκιμάσετε την τύχη σας φλερτάροντας επιπόλαια, με άτομα που τελικά από χαρακτήρα δεν έχουν την ικανότητα να σας προσφέρουν ένα σταθερό δεσμό.

Ο Νοέμβριος σας θέλει πιο σοβαρούς και κυρίως λιγότερο αναβλητικούς σε θέματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική και ερωτική σας ζωή.  Μια μικρή ή μεγαλύτερης έκτασης παρεξήγηση, μπορεί να πάει τη σχέση σας με το άτομο που σας ενδιαφέρει στα άκρα. Τουλάχιστον μην τα τραβάτε εσείς.

Μια νέα δραστηριότητα σας βάζει σε κύκλους που θα έχουν πολύ παιχνίδι και αρκετό φλερτ, στα τέλη του Νοέμβρη.

Ιχθύς

Μερικές φορές οι απαιτήσεις που έχετε από τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, είναι υπερβολικές έως καταπιεστικές. Προσπαθήστε αυτό να το αποφύγετε στις αρχές του φθινοπώρου, γιατί μπορεί να δημιουργήσει θέματα στη σχέση σας.

Η σεζόν ξεκινάει με πολύ τρέξιμο και σας θέλει συγκεντρωμένους. Αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει νεύρα που συνήθως ξεσπάτε στους πιο κοντινούς σας ανθρώπους.

Τα πράγματα διορθώνονται και θα ψάξετε να βρείτε την έμπνευση στο άλλο σας μισό, ή στο πρόσωπο εκείνο που εδώ και καιρό έχετε βάλει στόχο να το κατακτήσετε. Μετά τις 19 του Σεπτέμβρη, επανέρχεται στη ζωή σας μια παλιά ιστορία περασμένη μεν, ξεχασμένη όχι.  Ίσως να σας βάλει στη διαδικασία να διεκδικήσετε εκ νέου μια θέση στο πλάι της.

Σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να αναζητήσετε την επιβεβαίωση, ψάχνοντας σε περιβόλι που ανήκει σε άλλον, ή άλλες πάλι εξακολουθείτε να εξιδανικεύετε ανθρώπους που πραγματικά δεν το αξίζουν.

Στις αρχές του Νοέμβρη μια συζήτηση θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους με ένα πλάσμα που μεταξύ σας δεν είναι ευδιάκριτα τα όρια του αισθήματος ή της φιλίας.

Προς το τέλος της εποχής του φθινοπώρου, μικρές ή μεγαλύτερες ανακατατάξεις στη ζωή σας θα σας αναστατώσουν. Κάπου εκεί ίσως βρείτε παρηγοριά σε μια περίεργη αγκαλιά.