Quantcast
Η Αφροδίτη στον Ζυγό ως τις 22 Σεπτεμβρίου 2024. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Η Αφροδίτη στον Ζυγό φέρνει ρομαντισμό, αγάπη και συντροφικότητα!

Η Αφροδίτη στον Ζυγό ως τις 22 Σεπτεμβρίου 2024.

Στις 29 Αυγούστου η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στον Ζυγό και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου 2024, τα χαρακτηριστικά θα είναι ρομαντισμός, αγάπη, συμπαράσταση, συντροφικότητα, ανάγκη για αμοιβαία και ειλικρινά αισθήματα. Έμφαση θα δοθεί στην συναισθηματική ισορροπία, στη δικαιοσύνη, στην κοινωνική εικόνα, στην ομορφιά και στον εκλεπτυσμένο.

Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν όμορφα και ανανεωτικά, δεν θα λείψουν εξομολογήσεις που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές. Για τους ελεύθερους πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι ευγενικές και αρκετά αισθησιακές, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για δημιουργία σχέσης. 

Σε ζητήματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης προσοχή στις παρορμητικές επιλογές, τα ρίσκα θα πρέπει να είναι συνετά και προσγειωμένα. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην οικονομική διαχείριση, προσοχή στις σπατάλες, στις περιττές αγορές και στην κατανάλωση μεγάλων χρηματικών ποσών για καλλωπισμό και αυτοπροβολή.

Πως η Αφροδίτη στον Ζυγό θα επηρεάζει τα 12 ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές οικογενειακές και φιλικές, υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση, στις συναντήσεις και στις επαφές πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συζητήσεις και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Οι χωρισμένοι θα έχετε την ευκαιρία να επανασυνδεθείτε, η συγκαταβατική σας διάθεση και ο θετικός τρόπος σκέψης θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις απαιτούμενες λύσεις. Για τους ελεύθερους ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες και οικείες, θα υπάρξει η δυνατότητα να βρείτε το πρόσωπο που θα σας ικανοποιήσει συναισθηματικά και θα νιώσετε μεγάλη οικειότητα. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας δώσουν την ευκαιρία να αυξήσετε τα έσοδα σας, κινηθείτε συνετά και σκεπτόμενα.

ΤΑΥΡΟΣ

Βελτιώνονται οι επαγγελματικές και συναδελφικές σας σχέσεις, η στάση σας θα είναι ήρεμη δοτική και συνεργάσιμη. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι διακριτικότητα, ευγένεια, θα είστε σε θέση να προσφέρετε τη συμπαράστασή σας, θα έχετε τη διάθεση να συμβιβαστείτε προκειμένου να βρεθεί μία ουσιαστική λύση. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε προσωπική σχέση μία επαγγελματική γνωριμία, στο χέρι σας θα είναι να περάσετε σε προσωπικό επίπεδο μία σχέση που έχει να κάνει με τον εργασιακό σας χώρο. Έμφαση θα δώσετε στην κοινωνική σας εικόνα, στην εξωτερική σας εμφάνιση, ίσως να προβείτε σε αγορές καλλωπισμού. Ανάγκη σας θα είναι να διατηρήσετε την γοητεία και την ομορφιά σας για να μπορέσετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Έντονος θα είναι ο συναισθηματισμός σας, ανάγκη σας θα είναι να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία, θα καταφέρετε να πλαισιωθείτε από τα πρόσωπα που αγαπάτε και εμπιστεύεστε. Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στις προσωπικές σας σχέσεις, βελτιώνονται οι συνθήκες, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για επανασύνδεση και συμφιλίωση, οι συναντήσεις και οι επαφές θα βοηθήσουν στη σύσφιξη των δεσμών. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε με αυθορμητισμό και απελευθερωμένη διάθεση, δώστε θετικές απαντήσεις στις προτάσεις που θα σας κάνουν, στις κοινωνικές επαφές ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για γνωριμίες που θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μία πιο προσωπική όψη. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης θα υπάρξει βελτίωση, οργανώστε τα σχέδια και τα πλάνα σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στις προσωπικές σας επαφές, στην οικογένεια, στο σπίτι, και γενικότερα σε οτιδήποτε πλαισιώνει την καθημερινότητά σας και σας βοηθά να νιώσετε συναισθηματική ασφάλεια. Όσοι διατηρείτε σχέση θα έχετε τη δυνατότητα να μιλήσετε ανοιχτά με το ταίρι σας, δεν θα λείψουν τα συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, στις συζητήσεις τα λόγια θα έχουν ειλικρίνεια, θα ακουστούν ενθαρρυντικές εξομολογήσεις. Οι ελεύθεροι επιμεληθείτε την εμφάνισή σας, προσπαθήστε να ανοιχτείτε και να προσεγγίσετε, θα υπάρξει δυνατότητα για καινούργια γνωριμία. Σε ψυχολογικό επίπεδο ανεβαίνει η διάθεση σας, οι φιλικές και κοινωνικές επαφές θα καταφέρουν να σας τονώσουν, οι ανέμελες συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να αποβάλλετε άγχος.

ΛΕΩΝ

Έμφαση θα δώσετε στην κοινωνικοποίηση, στις συναναστροφές, θα υπάρξουν συναντήσεις και κοινωνικές επαφές που θα τονώσουν τη διάθεση σας, ενδιαφέρουσες θα είναι οι γνωριμίες που θα προκύψουν. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση, επικοινωνιακός θα είναι ο τρόπος σας, ευνοϊκές θα βρείτε τις συνθήκες για να διατυπώσετε τις ιδέες και τις προτάσεις σας. Μιλήστε με σαφήνεια, φανέρωσε τις σκέψεις σας θα βρείτε το προσδοκώμενο ενδιαφέρον, θα υπάρξουν άτομα που θα μπορέσουν να σας υποστηρίξουν θεωρητικά και πρακτικά. Βελτιώνονται οι οικογενειακές σας σχέσεις, θα είστε σε θέση να ανοιχτείτε στο οικείο σας περιβάλλον, όσοι χρειάζεστε συμπαράσταση και συναισθηματική στήριξη θα καταφέρετε να βρείτε αυτό που έχετε ανάγκη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δώστε έμφαση στην οικονομική διαχείριση, απαραίτητο θα είναι να προσπαθήσετε να κινηθείτε συνετά, εξισορροπήστε τα έσοδα με τα έξοδα, αποφύγετε τις σπατάλες και τις περιττές αγορές. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι συγκαταβατικότητα και συμπόνια, απλόχερα θα προσφέρετε τη βοήθειά σας στα άτομα που θα νιώσετε πως σας χρειάζονται. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συνεργασίες και συμφωνίες, θα υπάρξει δυνατότητα να βελτιώσετε και να αυξήσετε τα έσοδα σας. Αν είστε άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα καταφέρετε να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε, έκταση θα έχει η φαντασία και ο συναισθηματικός σας κόσμος. Δεν θα λείψουν τα άμεσα επικοινωνιακά ανοίγματα, δικτυώνεστε κοινωνικά, θα μπορείτε να κάνετε καινούργιες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες στο χέρι σας θα είναι να τις προχωρήσετε και σε προσωπικό επίπεδο. 

ΖΥΓΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ευγένεια, διακριτικότητα, διπλωματία, συμπόνια, ανάγκη για δικαιοσύνη για εξισορρόπηση και για αλληλεγγύη.  Θα έχετε τη δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείτε, ελκυστικότητα και γοητεία που θα εκπέμπετε, με ευκολία θα κερδίσετε τις συμπάθειες, ο ευγενικός τρόπος που θα μιλήσετε και η προσεγμένη σας εικόνα θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε καινούργια γνωριμία, δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε και να σας ερωτευτούν. Είναι πολύ πιθανόν να γνωριστείτε με πρόσωπο που θα νιώσετε έντονη οικειότητα, ίσως να πάρετε πολύ γρήγορα την απόφαση να προχωρήσετε σε σχέση. Για τους χωρισμένους ανοίγει ο δρόμος για επανασύνδεση, θα έχετε τη διάθεση να κινηθείτε συγκαταβατικά και να δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία. Όσοι έχετε σταθερή σχέση και διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό ίσως να στραφείτε προς την δέσμευση και την αποκατάσταση. 

hmerisies-tarw-problepseis-desktop-mina

hmerisies-tarw-problepseis-mobile

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένταση θα έχει το συναίσθημα σας θετικό και αρνητικό, απαραίτητη θα είναι η αυτοσυγκράτηση, θα πρέπει να καταβάλλετε προσπάθεια για να κρατήσετε σε ισορροπία τον εσωτερικό σας κόσμο. Δεν αποκλείεται να σας απασχολήσουν παλιές σχέσεις, οι αναμνήσεις ενδεχομένως να στρέψουν το ενδιαφέρον σας στην επανασύνδεση, ευνοϊκές θα βρείτε τις συνθήκες για επανένωση. Ανεκπλήρωτοι έρωτες θα έρθουν στον νου σας, καλό θα είναι να αποφύγετε να εμβαθύνετε σε καταστάσεις γεγονότα ή πρόσωπα που δεν κατάφεραν να σας ικανοποιήσουν συναισθηματικά. Προσοχή στα υποσυνείδητα συμπλέγματα που θα κάνουν την εμφάνισή τους, ενδεχομένως να υπάρξουν διχασμοί αμφισβητήσεις και μπερδεμένες σκέψεις. Κάντε την προσπάθεια να απεγκλωβιστείτε από παλιές αρνητικές ιστορίες, απαραίτητο θα είναι να πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε μπροστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι κοινωνικότητα, αισιοδοξία, καλή διάθεση, ανάγκη για αυθόρμητες και απελευθερωμένες προσεγγίσεις. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για κοινωνικές γνωριμίες, ελκυστική θα είναι η στάση σας, φλερτάρετε, προσεγγίστε, θα λάβετε ανταπόκριση που θα σας ικανοποιήσει. Δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί, οι συναναστροφές και οι συζητήσεις θα τονώσουν τη διάθεση σας, δεν αποκλείεται να σας εντυπωσιάσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και να θελήσετε να προχωρήσετε μαζί του σε προσωπικό επίπεδο. Δικτυώνεστε κοινωνικά, ίσως να αποκτήσετε καινούργιους φίλους, οι γνωριμίες που θα προκύψουν θα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιηθούν και επαγγελματικά. Βγάλτε στην επιφάνεια τη δοτική και πρόσχαρη πλευρά της προσωπικότητάς σας, θα κερδίσετε τις συμπάθειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επικεντρωθείτε στις σχέσεις που πλαισιώνουν την καθημερινότητά σας οικογενειακές φιλικές και επαγγελματικές, θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αισιοδοξία, διπλωματία και συγκαταβατική διάθεση, φεύγει το εγωιστικό πείσμα θα είστε σε θέση να συμβιβάσετε τις καταστάσεις και να κινηθείτε στοχεύοντας στη συνεννόηση και στην ισορροπία. Σε ζητήματα εργασιακής φύσης η συναδελφική αλληλεγγύη και η συλλογική δράση θα σας βοηθήσουν να διεκπεραιώσετε πιο γρήγορα τις εργασίες σας. Στην περίπτωση που θέλετε να αναλάβετε πρωτοβουλίες και ρίσκα κινηθείτε συνετά και σκεπτόμενα, αποφύγετε τις παρορμητικές επιλογές και τις βιαστικές απαντήσεις. Διατηρήστε την κοινωνικότητα σας, δεν αποκλείεται να γνωριστείτε με άτομα που θα ανοίξουν νέο ορίζοντα στον επαγγελματικό τομέα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα θελήσετε να δώσετε έκταση στην πνευματικότητα σας, δεν αποκλείεται να γνωριστείτε με άτομα που θα ανοίξουν έναν καινούργιο ορίζοντα στη γνώση και στην αντίληψή σας. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι κοινωνικοποίηση και δοτικότητα, θα συναναστραφείτε θα συζητήσετε και γενικότερα θα ‘ρθείτε σε επαφή με άτομα που μπορούν να ανανεώσουν την εσωτερική σας διάθεση. Φιλοσοφημένος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα μπορέσετε να ισορροπήσετε τον συναισθηματικό σας κόσμο. Ανεβαίνετε σε ψυχολογικό επίπεδο, ίσως να σας ενθουσιάσει μία πρόταση που θα ακούσετε, ευνοούνται τα ταξίδια, οι μετακινήσεις, είτε για λόγους επαγγελματικούς, είτε για λόγους αναψυχής. Δώστε έμφαση σε ζητήματα οικονομικής φύσης, θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα, προσπαθήστε να διεκπεραιώσετε και να κλείσετε ανοιχτούς χρηματικούς λογαριασμούς.

ΙΧΘΥΣ

Έντονη θα είναι η διαίσθησή σας, έκταση θα έχει η φαντασία σας, αν είστε άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε. Στον αισθηματικό τομέα ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες, η στάση σας θα είναι αυθόρμητη, δοτική, αισθησιακή, θα καταφέρετε να κερδίσετε το πρόσωπο που θα βάλετε στο στόχαστρό σας. Προσοχή στην αναποφασιστικότητα και στις γρήγορες εξιδανικεύσεις, στην περίπτωση που προχωρήσετε σε σχέση με κάποια καινούργια γνωριμία προσπαθήστε να δώσετε χρόνο στα γεγονότα, καλό θα είναι να μην βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα.  Δεν θα λείψουν τα συμβάντα και οι γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν, θα καταφέρετε να ανανεωθείτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Ανοίγματα θα υπάρξουν σε επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις, κινηθείτε σκεπτόμενα.