Quantcast
Ζώδια: Πόσο δύσκολα ή εύκολα θα κατακτήσεις έναν άντρα; Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Πόσο δύσκολα ή εύκολα θα κατακτήσεις το άνδρα που σε ενδιαφέρει με βάση το ζώδιο του; Από την Μελίνα Φώφη.

Ζώδια: Πόσο δύσκολα ή εύκολα θα κατακτήσεις έναν άντρα;

Οι ψυχολόγοι λένε ότι κανονικά μια γυναικεία προσωπικότητα διαλέγει ποιος θα τη συνοδέψει ερωτικά ή ποιον θα βάλει στο σώμα της. Κακώς έχει επικρατήσει ότι ο κυνηγός είναι ο άντρας, αφού τις περισσότερες φορές συνήθως κυνηγά αντανακλαστικά από ένστικτο ενώ μια γυναίκα γιατί έτσι το έχει προαποφασίσει να φέρει τα πράγματα εκεί που επιθυμεί.

Τι πρέπει να κάνεις για να τον κατακτήσεις;

Με το σκεπτικό λοιπόν αυτό, πόσο δύσκολο είναι να κατακτήσεις έναν άντρα με βάση το ζωδιακό του χαρακτήρα. Μη ξεχνάς να διαβάζεις το κάθε ζώδιο και σαν ωροσκόπο.

Κριός

Αυτός ο άντρας είναι δηλωμένος κυνηγός που δε φοβάται για ένα φλερτ όχι μόνο να ρισκάρει αλλά να μπει στη διαδικασία να κάνει τα πιο απίθανα πράγματα για να σε κατακτήσει. Τι χρειάζεται να κάνεις; Να του πετάς το γάντι, να τα μαζεύεις μετά και να τον προκαλείς συνεχώς. Δεν πρέπει να χάσει το ενδιαφέρον του.

Ταύρος

Η καλοπέραση του αρέσει το ακριβό κρασί και η ανοιχτή σε όλες τις απολαύσεις παν-ηδονιστική του διάθεση. Αγαπά την αρμονία και δε λέει όχι σε σαγηνευτικές προκλήσεις από όπου κι αν προέρχονται. Παίξε με τις αισθήσεις του και μην περιμένεις να κάνει το πρώτο βήμα. Πάρε εντέχνως την πρωτοβουλία εσύ.

Δίδυμοι

Παίξε με το μυαλό του αφού όλα ξεκινούν και τελειώνουν εκεί. Μη φοβηθείς να τον προκαλέσεις μιας και αγαπά το ερωτικό παιχνίδι. Χρησιμοποίησε το χιούμορ σου θα το λατρέψει. Μίλα του με έξυπνα υπονοούμενα και φέρσου του σαν να γνωριζόσασταν κι από παλιά. Προσπάθησε να τον κάνεις να σε νιώθει απαραίτητη στη ζωή του.

Καρκίνος

Αυτό ον άντρα τον πας με τα νερά του γιατί έχει την τάση να σε συγκρίνει με τα πρότυπα που διδάχτηκε. Δε θέλει επιθετικό φλερτ αλλά να του δώσεις την εντύπωση του πόσο τον χρειάζεσαι συναισθηματικά. Να δείξεις αδύναμη/ος και να του ζητήσεις μια αγκαλιά ώστε να νιώσεις «αι καλά» συναισθηματική ασφάλεια.

Λέων

Συνήθως κοιτάζει να ανακαλύψει βλέμματα θαυμασμού και αρέσκεται πολύ στο να ακούει επευφημίες. Θέλει να αποτελεί το κέντρο της προσοχής σου. Δείξε καπατσοσύνη και προσποιήσου αφοσίωση σε ότι κι αν πει με τονισμένο πάντοτε το ενδιαφέρον σου κι ας μην πιστεύεις λέξη από ότι λέει. Ανάδειξε τα ξεχωριστά σου ταλέντα.

ebdomadiaies-problepseis-desktop-basw

ebdomadiaies-problepseis-mobile-basw

Παρθένος

Αδιαφορεί για τα περιττά φτιασιδώματα και τις λεκτικές υπερβολές. Αγαπά το έξυπνο και ξεχωριστό χιούμορ, τον έντεχνο δυναμισμό και την αξιοσύνη ενός ανθρώπου να τα καταφέρνει και στα δύσκολα. Προσπάθησε να ξεκλειδώσεις τους πόθους του σταδιακά κι άφηνέ τον να σου μιλά πιο πολύ για τον εαυτό του.

Ζυγός

Αγαπάει το έντεχνο φλερτ και τρελαίνεται να σε βλέπει να παίζεις με υπονοούμενα στο λόγο σου κλείνοντάς του πικάντικα το μάτι. Ψάχνει την ευγένεια στους τρόπους και τον ιπποτισμό ακόμα κι αν αυτό φαντάζει παρωχημένο. Μην ενδώσεις αμέσως μαζί του και άσε να υπάρχει σενάριο μεταξύ σας μέχρι να ωριμάσουν οι συνθήκες.

Σκορπιός

Μπορεί αν σου δώσει την εντύπωση, ότι δεν ακούει λέξη από ότι λες. Να ξέρεις όμως ότι την οποιαδήποτε προσπάθειά σου να τον πλησιάσεις ερωτικά, την έχει εντοπίσει και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να δράσει. Πολιόρκησέ τον με πάθος, επέμεινε να του δείξεις ότι τον θες και προκάλεσέ τον να στο ανταποδώσει.

Τοξότης

Εξαρχής θα σου πω ότι προτιμά την ελευθερία του από τις πολύ βαριές δεσμεύσεις που του στερούν την ευχέρεια να κινείται με ανεξαρτησία. Άρα αν είναι να τον διεκδικήσεις, μην ξεχάσεις να του πεις αρκετές φορές ότι είσαι υπέρ των ελεύθερων σχέσεων κι από κει και πέρα ότι ήθελε προκύψει, ώστε να πάρει πρωτοβουλίες.

Αιγόκερως

Μπορεί να μην του φαίνεται, όμως στο φλερτ και στην ερωτική διεκδίκηση είναι πολύ δυνατός. Πρέπει όμως να του αποδείξεις, γιατί να είσαι εσύ το πρόσωπο που αξίζει να έχει μία θέση στο πλάι του. Επειδή είναι εσωτερικά καταπιεσμένος, προκάλεσέ τον στο να δημιουργήσετε αρχικά μια κρυφή και πικάντικη σχέση.

Υδροχόος

Είναι από εκείνους τους χαρακτήρες, που ενώ τους αρέσει να φλερτάρουν δίχως αύριο, δεν είναι απαραίτητο να έχουν την όρεξη να δημιουργήσουν μία σχέση. Για να κερδίσεις έναν Υδροχόο θα χρειαστεί να παίζεις σχεδόν ασταμάτητα έντονα με τις εγκεφαλικές του ταχύτητες, όχι σαν επίδοξη ερωμένη ή εραστής αλλά σε φιλικό επίπεδο.

Ιχθύες

Ανήκουν στους πιο ρομαντικούς χαρακτήρες του ζωδιακού κι αν έχεις σκοπό να τον πολιορκήσεις ερωτικά κάνε το λεπτεπίλεπτα. Παιδιά με φαντασία, μη διστάσεις να τους τάξεις λαγούς με πετραχήλια και να τονίσεις ότι πιστεύεις μονάχα στην ουσιαστική αγάπη και την αγκαλιά. Αγαπά την αισθησιακή φαντασία.