Quantcast
Αισθηματικές προβλέψεις για το τελευταίο τρίμηνο του χρόνου. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Αισθηματικές προβλέψεις για το τελευταίο τρίμηνο του χρόνου, από την Μελίνα Φώφη.

Αισθηματικές προβλέψεις για το τελευταίο τρίμηνο του χρόνου.

Ας δούμε πως θα κυλίσουν τα αισθηματικά των ζωδίων το τελευταίο τρίμηνο του έτους. Μάθετε ποια ζώδια ευνοούνται στις σχέσεις τους και ποια όχι.

ΚΡΙΟΣ

Οι συγκυρίες σας θέλουν πιο δυναμικούς και αποφασισμένους να αντισταθείτε σε ότι σας πιέζει, ή, σας καταπιέζει, σε ότι προσπαθεί, να εμποδίσει την προσωπική σας εξέλιξη,  σε επίπεδο καθημερινότητας. Αφοσιωθείτε στα όνειρα και στις προσδοκίες σας, αρκεί να διέπονται από ρεαλισμό και θα τα καταφέρετε, ανεξάρτητα από το βαθμό δυσκολίας τους. Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα θα είναι στο πλευρό σας, όταν και όποτε τους χρειάζεστε, ενώ καινούργιες γνωριμίες θα σας φανούν ιδιαιτέρως χρήσιμες στην πορεία. Η αγάπη έρχεται από το χθες και ίσως ζητήσει σε μερικούς από σας, να επανεξετάσετε την προοπτική, μιας αισθηματικής επανασύνδεσης. Όμως στο πλαίσιο αυτό, ίσως βρεθούν και κάποια άτομα που στο παρελθόν είχατε συνεργαστεί και που τώρα, πιθανόν να σας προτείνουν εκ νέου, μια συνεργασία. Τέλος, εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας, την καλή μαρτυρία των άλλων για σας, ενώ δεν αποκλείεται να δεχτείτε και ένα φιλικό, «προξενιό».

ΤΑΥΡΟΣ

Όλα απαιτούν από σας, τη διεύρυνση των οριζόντων σας. Κοιτάξτε λοιπόν, έξω από τα όρια που έχετε θέσει στον εαυτό σας. Ανοίξτε τους κύκλους των γνωριμιών σας και ψάξτε τις ευκαιρίες που κρύβονται μέσα από πεδία που άλλοτε δεν είχατε πρόσβαση. Το διάστημα που θα τρέξει από τώρα και μέχρι το τέλος του χρόνου, επαφές με πρόσωπα που μπορεί να ζουν μακριά από τον τόπο διαμονής σας, θα λειτουργήσουν σα γέφυρες ώστε να κινηθείτε προς τη γνώση ταξιδεύοντας και γνωρίζοντας καινούργια πράγματα. Αναθεωρήστε τις τακτικές και τη στάση που ακολουθείτε και στην προσωπική σας ζωή. Προσθέστε στο πρόγραμμά σας νέες δραστηριότητες κάνοντας πράγματα μαζί με το σύντροφό σας. Αφιερώστε του περισσότερο χρόνο και προσπαθήστε να αποφύγετε τη ρουτίνα στη σχέση σας. Εάν είστε μόνοι, φαίνεται ότι μέσα από μια συνεργασία σας, θα προκύψει κάτι πιο προσωπικό. Προκαλέστε την τύχη σας λοιπόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε εσάς ο φτερωτός θεός, έχει φυλάξει τα καλύτερα, γι αυτό, εάν υπάρχουν τίποτα εκκρεμότητες με πρώην αγάπες και διαμάχες ακόμα και σε νομικό επίπεδο, ξεμπερδεύτε τις μια και καλή, για να απαλλαγείτε από την έννοια τους και να κοιτάξετε αισιόδοξα μπροστά προς το μέλλον. Άλλωστε οι μετοχές σας στον αισθηματικό τομέα, είναι αισθητά ανεβασμένες και θα είναι ακόμα περισσότερο. Τα φιλόδοξα σχέδιά σας και ο δυναμισμός που θα εκπέμπετε, θα προσελκύσουν ενδιαφέροντες χαρακτήρες αλλά και πειρασμούς, που δε θα σας αφήσουν σε ησυχία, ακόμα και αν γνωρίζουν, πως είστε δεσμευμένοι.  Πάντως από τώρα και μέχρι το τέλος της χρονιάς, θα υπάρξουν ευκαιρίες να δικτυωθείτε περισσότερο και να εμπλακείτε σε δραστηριότητες που θα αλλάξουν την καθημερινότητά σας.  Τέλος, καινούργια πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας και σας βοηθούν να αλλάξετε την οπτική σας σε ορισμένα πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέματα που σχετίζονται με το οικογενειακό σας περιβάλλον και ίσως ένα πρόβλημα με αγαπημένο σας πρόσωπο, θα σας βγάλει από τα πλάνα και τα σχέδιά σας, μα κάπου εδώ θα αποδείξετε πως μπορείτε να αναπροσαρμόσετε το πρόγραμμά σας, έτσι που στο τέλος να τα καταφέρετε. Άλλωστε στο πλευρό σας θα σταθούν άνθρωποι που έχουν τον τρόπο και τη δύναμη από τη θέση που κατέχουν, να σας υποστηρίξουν και να σας επιβάλλουν αν χρειαστεί στο περιβάλλον που επιθυμείτε να σταθείτε. Ο φτερωτός θεός σε ορισμένες περιπτώσεις, θα σας παρουσιαστεί με ευδιάκριτες διαφορές εσάς και του προσώπου που θα θελήσει αν σταθεί στο πλάι σας, ενώ δεν αποκλείονται και κάποιες επιστροφές από το παρελθόν, που όπως θα εμφανιστούν στη ζωή σας το ίδιο ξαφνικά θα φύγουν. Οπότε μην επενδύετε συναισθηματικά, σε δοκιμασμένες συνταγές, «αποτυχίας». Το διάστημα αυτό, ένα μεγάλο σας όνειρο θα πραγματοποιηθεί βάζοντας στην ψυχή σας φτερά.

ΛΕΩΝ

Κόσμος πάει κι έρχεται στη ζωή και στην καθημερινότητά σας, καινούργιες γνωριμίες δημιουργούν τις βάσεις για νέες φιλίες και συνεργασίες, ίσως ακόμα και για κάτι περισσότερο, ειδικά για εσάς που το διάστημα αυτό, δεν έχετε άλλες αισθηματικές δεσμεύσεις. Θα γοητεύετε όχι μονάχα μέσα από το έργο, τη στάση και τον τρόπο που θα εκφράζετε τις απόψεις σας αλλά και από τον τρόπο που στέκεστε στη ζωή, ή παλεύετε για τους στόχους σας.  Παράλληλα δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε μια καινούργια συνεργασία, ή να αλλάξετε εργασιακό περιβάλλον, που θα λειτουργεί πιο κοντά στα «θέλω» και στις φιλοδοξίες σας.  Θα κάνετε μοναδικές επαφές με ανθρώπους που θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον, όπου δεν αποκλείεται, να σας ανοίξουν καινούργιους ορίζοντες, να σας οδηγήσουν σε καινούργια μονοπάτια, διευρύνοντας έτσι ακόμα περισσότερο, τους κύκλους που κινήστε ή δραστηριοποιήστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρέρχονται όλα όσα τα νιώθατε σαν εμπόδια που ορθώνονταν μπροστά σας γεμίζοντας ανασφάλεια την ψυχή σας κι έτσι από τα μέσα του Οκτώβρη και μέχρι το τέλος του χρόνου, μέρα με την ημέρα, η ζωή σας θα αλλάζει προς το καλύτερο. Λίγη προσοχή παραπάνω χρειάζεται να επιδείξετε στη διαχείριση των οικονομικών σας και όλα θα πάνε περίφημα. Βέβαια οι ανταγωνισμοί και οι εντάσεις στο εργασιακό σας πεδίο δεν αποκλείονται αλλά κι εσείς έχετε τον τρόπο να τα αντιμετωπίζετε και να μην πέφτετε στην παγίδα τους.  Μέσα από το ίδιο περιβάλλον, δεν αποκλείεται να προκύψει και ένα φλερτ, που μάλλον θα προέρχεται από την εξιδανίκευση που θα έχετε κάνει προς ένα πρόσωπο, που τελικά δε θα σταθεί αναλόγως των προσδοκιών σας. Οι δεσμευμένοι, μπορείτε να κοιτάξετε το μέλλον της σχέσης σας, μέσα από το πρίσμα μιας ανανέωσης, αφού τώρα δεν αποκλείεται με το σύντροφό σας, να κάνετε το επόμενο μεγάλο βήμα για τη σχέση σας.

hmerisies-tarw-problepseis-desktop-mina

hmerisies-tarw-problepseis-mobile

ΖΥΓΟΣ

Κάτι πολύ καλό ξεκινάει για σας, που μοιάζει σαν αλλαγή σελίδας στη προσωπική σας ζωή. Με πιο δημιουργικό αλλά και με περίσσια  έμπνευση πνεύμα, θα οδηγηθείτε από ένστικτο σχεδόν σε μονοπάτια,  που θα βοηθήσουν την επαγγελματική αλλά και αισθηματική σας εξέλιξη. Εάν μάλιστα είστε μόνοι, η αγκαλιά σας επιτέλους θα αισθανθεί συναισθηματική πληρότητα μιας και κάτι καλό ψήνεται. Καινούργιες γνωριμίες και η διεύρυνση του φιλικού, ή, κοινωνικού σας κύκλου, θα σας φέρει σε επαφή με πολύ ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, ενώ ορισμένες, θα είναι άκρως γοητευτικές. Υποστήριξη θα δεχτείτε από πρόσωπο, που έχει τον τρόπο να προωθήσει τα σχέδιά σας και να σας απαλλάξει από βάρη, που σας μπλοκάρουν συναισθηματικά. Ο φτερωτός θεός θα είναι με το μέρος σας σε όλη τη διάρκεια του τριμήνου. Οι δεσμευμένοι, μπορείτε να κάνετε τώρα το επόμενο σημαντικό βήμα για τη σχέση σας. Κάποιοι την επισημοποιείτε, ενώ άλλοι ίσως και να τους επισκεφτεί ο πελαργός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να μη σας αρέσουν οι απότομες, ή, οι αναγκαίες αλλαγές, να ξέρετε όμως ότι εάν αυτό συμβεί, θα είναι για καλό σκοπό, θα είναι υπέρ σας και θα το διαπιστώσετε στην πορεία. Το τρίμηνο αυτό, μιλά για περισσότερη από μέρους σας εξωστρέφεια, αφού τώρα με πρωτοβουλίες σας, θα προσπαθήσετε να μπείτε σε κύκλους ανθρώπων, που θα ταιριάζει όπως λέμε η χημεία σας, θα τα βρίσκετε πιο εύκολα μεταξύ σας, ενώ είναι πολύ πιθανή, η ένταξή σας σε μια ομάδα με σπουδαίες δραστηριότητες και έργο. Πολλοί θα είναι εκείνοι που θα θελήσουν να σας γνωρίσουν. Ο λόγος και η παρουσία σας άλλωστε θα γοητεύει. Οι μετοχές σας στον αισθηματικό στίβο όσο προχωράμε προς τον Νοέμβριο, θα ανεβαίνουν και θα είναι κρίμα, να μην αφεθείτε στα βέλη του φτερωτού θεού, γιατί μπορεί να θυμάστε παλιά σπασμένα από ατελέσφορες σχέσεις. Οι δεσμευμένοι, ακούστε με κατανόηση τα «θέλω» και τις επιθυμίες του συντρόφου σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μερικά πράγματα αλλιώς θα τα περιμένετε και αλλιώς θα εξελιχθούν. Μην πάει το νους σας στο κακό, αντιθέτως, μάλλον από τα μέσα του Οκτώβρη και μετά, θα σταθείτε αρκετά τυχεροί καθώς φαίνεται, έτσι όπως θα εξελιχθούν τα πράγματα, σε σημαντικές πτυχές της ζωής σας. Δεν αποκλείεται τώρα, να σας κάνουν μία άκρως δελεαστική επαγγελματική πρόταση, βασισμένη στα προσόντα σας, ή πάνω σε ένα εργασιακό αντικείμενο, που πιθανόν να θέλατε πάντα να εργαστείτε. Στο ίδιο μοτίβο θα κινηθεί και η αισθηματική σας ζωή αφού, ή, θα σας προκαλέσουν στη διάρκεια αυτή αρκετοί πειρασμοί, ή που θα μεταμορφωθείτε εσείς σε κάτι τέτοιο και θα έχετε πολλές πολλές επιτυχίες στον αισθηματικό τομέα. Φροντίστε τουλάχιστον να μην είστε δεσμευμένοι, γιατί αν κοιτάξετε έξω από το παράθυρο της σχέσης, η χαράς σας θα σας μαρτυρήσει. Τέλος, εάν εσείς θέλετε να φέρετε ένα συγκεκριμένο πλάσμα στη φωλιά σας, από τα τέλη του Οκτώβρη και μετά, όλα θα δουλεύουν υπέρ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πριν αποφασίσετε να γυρίσετε σελίδα, ή, να αλλάξετε κεφάλαια στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή, βεβαιωθείτε, ότι δεν έχετε αφήσει εκκρεμότητες πίσω σας. Δε αφήνετε ανοιχτούς λογαριασμούς, με ανθρώπους που τους κάνατε να νομίσουν διάφορα όπως μία κοινή ζωή μαζί σας. Αυτό ισχύει ειδικά για εσάς, που μπορεί να διατηρείτε μια παράλληλη σχέση, ή μια σχέση για οποιοδήποτε λόγο κρυφή. Κατά τα άλλα, με τρόπους επιτυχημένους θα διευρύνετε τις γνωριμίες και τους κύκλους σας και η διαδικασία αυτή, θα σας φέρει εκ νέου σε επαφή με ανθρώπους που μπορεί να είχατε συνεργαστεί στο παρελθόν και που τώρα θα έχουν να σας προτείνουν, μία καινούργια και πιο δημιουργική ιδέα. Μέσα όμως από εκεί, μπορεί να κάνει τις παρεμβάσεις του ο φτερωτός θεός και ενώ όλα θα μοιάζουν μόνο επαγγελματικά, αυτό να μεταμορφωθεί σε κάτι συναισθηματικά πιο θερμό.  Τα μέσα του Νοέμβρη κρύβουν για σας πολλές εκπλήξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Λόγω των απαιτήσεων της καθημερινότητας, χρειάζεται να αλλάξετε στάση και οπτική στα πράγματα, ώστε να καταφέρετε να τα διαχειριστείτε. Οι αλλαγές και οι μεταβολές σε αρκετές πτυχές της ζωής σας συμβαίνουν πολύ καιρό. Λογικά το τι έχει αλλάξει, ή αρχίζει να αλλάζει, το έχετε ήδη αντιληφθεί, ενώ στη συνέχεια θα συνειδητοποιήσετε και ορισμένες καταστάσεις, που για αρκετό διάστημα, σας κράτησαν στάσιμους. Το διάστημα που εξετάζουμε, η αισθηματική σας ζωή, θα αποκτήσει την πολυπόθητη σταθερότητα, ενώ εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, δεν αποκλείεται να κάνετε κοινά σχέδια, με το σύντροφό σας ακόμα και επαγγελματικά. Εάν είστε μόνοι, μπορεί η γοητεία σας να τραβάει πολλές και πολλούς που να προσπαθούν να σας διεκδικήσουν, μη μείνετε όμως ετούτη τη φορά στη βιτρίνα που σας παρουσιάζουν, αλλά στην ουσία ή την αξία που έχουν ως άνθρωποι.  Προς το τέλος του έτους, φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα, σας γεμίζουν με καινούργια όνειρα και σχέδια.

ΙΧΘΥΣ

Αφήστε στην άκρη τη γνώμη, ή της απόψεις σας και δείτε με πιο διπλωματικούς τρόπους, το πώς θα συνεννοηθείτε με τους ανθρώπους της καθημερινότητάς σας, για να κυλίσουν πιο ομαλά τα πράγματα, τόσο στο περιβάλλον του σπιτιού, όσο και στο εργασιακό σας πεδίο. Θα χρειαστείτε τη βοήθεια και την υποστήριξη ανθρώπων που έχουν το πόστο, τον τρόπο αλλά και τη δύναμη, να προωθήσουν το έργο και τις ιδέες σας, ή να εγγυηθούν για λογαριασμό σας. Πιο απαιτητικοί μπορεί να γίνετε απέναντι στο σύντροφό σας, με απαιτήσεις που δεν έχουν να κάνουν με τα «Θέλω» και τις επιθυμίες σας, αλλά με τη στάση του κυρίως, σε ορισμένα κοινά ζητήματα. Εκεί λοιπόν, μπορεί να γίνετε απόλυτοι μαζί του, κάτι που αφενός θα είναι λάθος, αφετέρου, μπορεί να αναταράξει τις ισορροπίες της σχέσης σας. Στην περίπτωση που είστε μόνοι, κάντε πιο συγκεκριμένα εκείνα που έχετε στο μυαλό σας και που μπορεί να εκφράζετε μέσα από ένα φλερτ, για να μπορέσει να καταλάβει ο άλλος τι θέλετε τελικά από μια σχέση.

problepsi-me-1-euro