Quantcast
Οι πιο γοητευτικοί άντρες του ζωδιακού. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Οι πιο γοητευτικοί άντρες του ζωδιακού, από την Μελίνα Φώφη.

Οι πιο γοητευτικοί άντρες του ζωδιακού.

Θα έχετε ακούσει φράσεις του τύπου: Εγώ ταιριάζω περισσότερα με Σκορπιούς ή λατρεύω τους Αιγόκερους. Αλήθεια, έχετε αναρωτηθεί ποτέ, ποιο είναι εκείνο το ξεχωριστό χάρισμα που έχουν κάποιοι άνδρες του ζωδιακού και χωρίς να προσπαθήσουν ιδιαίτερα, μας γοητεύουν;

Για να το δούμε βέβαια από αστρολογική άποψη, σίγουρα ο άνθρωπος που μας γοητεύει ακόμα κι αν δεν τον γνωρίζουμε σε προσωπικό επίπεδο, κάτι ακουμπά στο γενέθλιο χάρτη μας. Αν μάλιστα μπορούσαμε να γνωρίζουμε τα βασικά γενέθλια στοιχεία του και τα συγκρίναμε με τα δικά μας σε μία συναστρία, τότε θα βρίσκαμε ακριβώς το λόγο που ορισμένα πρόσωπα μας κάνουν κλικ με την πρώτη ματιά. Όμως ο κάθε ζωδιακός χαρακτήρας έτσι κι αλλιώς διαθέτει τα δικά του μοναδικά στοιχεία που τον κάνουν να αρέσει γενικότερα.

Ας δούμε λοιπόν τους γοητευτικούς άνδρες του ζωδιακού!

Πάμε λοιπόν να τα ανακαλύψουμε και να τα ξεχωρίσουμε μαζί εξετάζοντας τον κάθε ζωδιακό χαρακτήρα ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Ένας Κριός σε γοητεύει γιατί διαθέτει τσαγανό. Είναι από τους άντρες κυνηγούς που πολιορκούν το πλάσμα που έβαλαν στόχο να το κατακτήσουν, άλλοτε με την ευθύτητα του χαρακτήρα του, λέγοντας όσα νιώθει μέσα του κι άλλοτε με τις πράξεις του. Μπορεί να μην είναι καν ρομαντικός, είναι όμως γενναίος, ένα είδος άντρα που πραγματικά, έχει αρχίσει να εκλείπει στις μέρες μας. Είναι δυνατός στο σεξάκι, ανοιχτός σε κάθε εμπειρία και ακούραστος, αν και δε φημίζεται για την ιδιαίτερη διάρκεια στις επιδόσεις του. Το θέμα του είναι ότι χάνει εύκολα το ενδιαφέρον του, αφού για να τον κρατήσεις θα πρέπει να νιώθει ότι κυνηγά συνέχεια το πλάσμα που του έχει κλέψει την καρδιά. Σπάνια γίνεται ο άπιστος στη σχέση του, γιατί προτιμά να σου πει το «φεύγω», παρά να το παίξει σε διπλό ταμπλό.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανήκει στους πιο σαγηνευτικούς άντρες του ζωδιακού, αφού έχει τον τρόπο αλλά και το πνεύμα να σε κερδίσει στα σημεία. Είναι καλοφτιαγμένος με υπέροχη συνήθως χροιά στη φωνή του, ικανή να αγγίξει χωρίς να το καταλάβεις μα και να παραβιάσει, όλες σου τις άμυνες ή αντιστάσεις. Δεν είναι εφετζής και μπορεί να προβάλλει με σχετική ευκολία, τις ευαισθησίες του αλλά και την αποφασιστικότητα να σε κατακτήσει. Δωρικός ως χαρακτήρας κοντά του θα νιώσεις τι σημαίνει σιγουριά, αφού όπου τον χρειαστείς θα σου σταθεί σαν ένας πραγματικός βράχος. Στο σεξάκι είναι ένα πλάσμα παν-ηδονικό κι ακούραστο, επιρρεπής στις σαρκικές απολαύσεις και στην τέχνη της αποπλάνησης με την καλή έννοια. Ξέρεις να ζει και να παίρνει απ' τη ζωή τα καλύτερα αλλά και να τα προσφέρει σίγουρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας Δίδυμος σε κατακτά με την ευστροφία του αλλά και με ένα αξεπέραστο χιούμορ, που μπορεί να χρησιμοποιεί για να σου περιγράψει το πιο απίθανο, με τρόπο που πραγματικά να παίξει με ευκολία με όλες σου τις εγκεφαλικές ταχύτητες. Δεν ξέρεις πότε μιλάει σοβαρά και πότε αστειεύεται και συχνά φλερτάρει μέσα απ' το λογοπαίγνιο. Πλάσμα υπερκινητικό και δραστήριο, δηλώνει εξαρχής ότι αγαπά να συναναστρέφεται κόσμο. Μπορεί να ταιριάξει με τον κάθε χαρακτήρα αφού σου δίνει την εντύπωση πως μιλάτε την ίδια γλώσσα. Όπως όλα έτσι και το σεξάκι το βλέπει σα παιχνίδι και είναι ανοιχτός να σου προσφέρει τις πιο απίθανες εμπειρίες. Βέβαια η αλήθεια είναι πως τον κυνηγά η φήμη του άπιστου κι ότι μπορεί ανερυθρίαστα τα ίδια να λέει σε σένα και σε 2-3 άλλους ανθρώπους. Ίσως όμως αυτό, να είναι μόνο φήμη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διαθέτει την ομορφότερη αγκαλιά του ζωδιακού και μια πρωτόγνωρη προστατευτικότητα απέναντί στον άνθρωπο που νοιάζεται. Καταρχάς ξέρεις να αγαπά και δεν φοβάται να το πει όταν το νιώσει, αγνοώντας πως μπορεί να αιφνιδιάσει με τη δήλωσή του αυτή, το πλάσμα που έχει πλάι του. Παρορμητικός και ευαίσθητος ξέρει να δίνει και να δίνεται χωρίς να επιδιώκει στρατηγικά να κερδίσει την καρδιά σου, γιατί απλά έτσι εκφράζεται. Κάποιες φορές όμως, νιώθει τόσο ανασφαλής που του βγαίνει μια ζήλια ίσως κι αδικαιολόγητη στη συμπεριφορά. Είναι περιποιητικός και επιμελείται έντεχνα το σπίτι ή τη φωλιά του, τόσο καλά, που να την κάνει θελκτική. Είναι άντρας παραδοσιακός, αρκετά νόστιμος με επιδώσεις στο σεξάκι αφού και εκεί μπορεί να διαθέτει μια τεράστια φαντασία αλλά και το συναίσθημα.

ΛΕΩΝ

Ανήκει δικαιωματικά στους πιο εντυπωσιακούς άντρες του ζωδιακού, αφού ξέρεις να ξεχωρίζει όχι μόνο με το λαμπερό παρουσιαστικό του αλλά και με τη γαλαντομία του. Ξέρει να προσφέρει στον άνθρωπο που θέλει να κατακτήσει, το σπάνιο το ομορφότερο αλλά και ακριβότερο πολλές φορές δώρο, ακόμα κι αν χρειαστεί να το στερήσει από άλλη μεριά των αναγκών του. Το τρωτό του σημείο είναι, ένας υποδόριος ναρκισσισμός και η ανάγκη του να του μιλούν με θαυμαστικά. Λατρεύει τις κολακείες και είναι κι ο λόγος που ένας άλλος άνθρωπος μπορεί να τον ξεμυαλίσει από την επίσημη σχέση του. Συνήθως όμως όσο και αν αρέσει δεν «ξενοκοιτά», γιατί αγαπά τη σταθερότητα στη συναισθηματική και ερωτική του ζωή. Στο σεξάκι διαλέγει μέρη εξεζητημένα και εντυπωσιακά για να σβήσει τους πόθους του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι από τους άντρες που εννοεί όλα όσα λέει αλλά και όσα κάνει με τον άνθρωπο που θέλει να είναι μαζί. Μπορεί να πατάει στη γη, ένα μέρος του εαυτού του όμως, έχει δοσμένο στην απόλυτη σαγηνευτική φαντασία, κάτι που ελάχιστοι θα πίστευαν γι αυτόν. Ξέρει τι θέλει αλλά και ξέρει με ποιο τρόπο να το κατακτήσει, χωρίς περιττούς αιφνιδιασμούς. Η γοητεία του βασίζεται κυρίως στην αξιοπρέπεια που εκπέμπει η οποία προσθέτει πόντους στη γοητεία του. Είναι έντεχνος στο λόγο και μπορεί με ευκολία να σε πείσει το πόσο ταιριάζετε αφού διαθέτει και την ανάλογη επικοινωνιακή δεινότητα. Πατάει γερά στη γη, αν και μπορεί μια χαρά να δημιουργήσει και το κατάλληλο παραμύθι για τις σεναριακές ανάγκες μιας αισθηματικής ιστορίας. Στο σεξάκι μάλιστα ανήκει σίγουρα στους αναντικατάστατους.

ΖΥΓΟΣ

Εδώ μιλάμε για την προσωποποιημένη τέχνη της σαγήνης. Ένας άντρας φτιαγμένος από υλικά ξεχωριστά, αφού όχι μόνο φαίνεται αλλά και είναι απίστευτα γοητευτικός. Διαθέτει ένα συγκαλυμμένο δυναμισμό αφού σπάνια θα τον δεις να ξεφεύγει σε μια κρίση έντασης. Συνήθως διαλέγει να προβάλλει τον εαυτό του με ύφος μειλίχιο και πολλά υποσχόμενο χωρίς να σου δίνει ξεκάθαρη εικόνα για το τι ζητά από σένα. Αυτό αφήνει να το ανακαλύψεις εσύ, γιατί δεν παραιτείται του προσωπικού του μύθου. Ξέρει να νοιάζεται αλλά και να αγαπάει, μόνο που αυτή την υπέροχη πτυχή του χαρακτήρα του τη μοιράζει με πολύ ευκολία κι αλλού. Ειδικά εάν νιώσει συναισθηματικά ότι δεν καλύπτεται αναζητά σε άλλη οικεία αγκαλιά την παρηγοριά. Όσο για το σεξάκι, κοντά του αυτό μετατρέπεται σε έναν πραγματικό εθισμό.

hmerisies-tarw-problepseis-desktop-mina

hmerisies-tarw-problepseis-mobile

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δικαιωματικά θεωρείται ως ένας από τους πιο φλογερούς εραστές του ζωδιακού κύκλο, αφού συνδυάζει βουνό και θάλασσα, τεράστιο πάθος και ασίγαστο πόθο σε ταυτόχρονη έκφραση. Σίγουρα κρατά τα σκήπτρα της σαγήνης και της στρατηγικής, λόγω των τρόπων που δοκιμάζει όχι μόνο να πολιορκήσει αλλά και για να αλώσει κυριολεκτικά, τις άμυνες του ανθρώπου που έβαλε στόχο να κατακτήσει. Ξέρει να μεταμορφώνεται σε ότι χωρά η κάθε σου φαντασίωση, είναι παν-ηδονιστής αλλά και ανοιχτός σε κάθε καινούργια εμπειρία στο σεξάκι, χωρίς φόβους ταμπού και ιδιαίτερες αναστολές. Στα αρνητικά του συγκαταλέγεται η χειριστική του συμπεριφορά απέναντι στο συναίσθημα του ανθρώπου που τον συνοδεύει και η απίστευτη ένταση ζήλιας που μπορεί να τον φτάσει σε επικίνδυνα άκρα πραγματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν ένας τέτοιος χαρακτήρας από συμπεριφορά και μόνο μπορεί και γίνεται ο καλύτερός σου φίλος σε χρόνο «dt», φαντάσου σαν εραστής πόσο ποθητός αλλά και άπιαστος μπορεί να γίνει. Άπιαστος γιατί το πλάσμα αυτό δε αντέχει να ζει μες στα δεσμά και τις συμβάσεις μιας μόνιμη αισθηματικής σχέσης. Ούτε και του λένε πολλά οι επισημότητες σε κοινωνικό ή όποιο άλλα συμβατικό επίπεδο. Τύπος αλέγκρο, ξέρεις να παίρνει αλλά και να χαρίζει τα καλύτερα κομμάτια της ζωής. Θέλει πραγματικά να περνάει μόνο όμορφα κι αυτό όσο κρατήσει. Δεν χρησιμοποιεί μέτρο διάρκειας του ωραίου και είναι πιο χαλαρός απέναντι στις τυποποιημένες εμφανίσεις. Στο σεξάκι είναι παιδί που έχει ψαχτεί αρκετά για να ικανοποιήσει τους πιο ενδόμυχους πόθους σου αν και το θεωρεί σίγουρα υπερεκτιμημένο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να σου έρχεται στο μυαλό σαν ένας τύπος συντηρητικός, που ακολουθεί ή υπηρετεί τις παραδοσιακές αξίες που του έμαθαν ως σωστές. Μάθε όμως ότι η αισθηματική του ζωή, μια χαρά πολυσυλλεκτική θα μπορούσε να θεωρηθεί. Απλά διαλέγει να περιφρουρεί πολύ καλά και μακριά απ' τα αδιάκριτα βλέμματα το τι γίνεται στο κρεβάτι του. Πάντως και εκεί, θα μπορούσε κανείς να το χαρακτηρίσει αστειευόμενος, έναν πραγματικό επαγγελματία, αφού δεν εννοεί να μην είναι ο καλύτερος από όσους έχει γνωρίσει το ταίρι του στο σεξάκι. Όχι μόνο δεν έχει ταμπού αλλά είναι και ανοιχτός σε κάθε φανερή ή κρυφή προοπτική να βρεθεί σε μια σχέση ακόμα και αντισυμβατική, αρκεί να μην τύχει και εκτεθεί από αυτή σε επαγγελματικό ή κοινωνικό επίπεδο. Κατά τα άλλα ξέρει πολύ καλά να μεταμορφώνεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι ένας άντρας ανοιχτός σε πειραματισμούς σε οποιοδήποτε επίπεδο, πόσο μάλιστα στην αισθηματική του ζωή. Σίγουρα θεωρείται αντισυμβατικός και σε αρκετές περιπτώσεις αμφισεξουαλικός, αφού αδιαφορεί για το βιολογικό φύλο που έτυχε να έχει ο άνθρωπος που θα φλερτάρει. Το φλερτ για έναν Υδροχόο είναι ένα μέρος του παιχνιδιού για να προκαλέσει το ενδιαφέρον. Τολμά να φλερτάρει ακόμα και αν το επίσημο ταίρι του τον συνοδεύει και η αντίφαση εδώ είναι, ότι δε θα επέτρεπε σε καμία περίπτωση να του το ανταποδώσει. Μπορεί να κοιτά δεξιά κι αριστερά, στην προσωπική του ζωή, επιδιώκει τη σταθερότητα που του δίνει μια μόνιμη σχέση. Μάλιστα για να την εξασφαλίσει μπορεί να φερθεί ακόμα και χειριστικά. Στο σεξάκι είναι ανοιχτός σε όλα αλλά βαριέται θανάσιμα αν το ζητάς συνεχώς.

ΙΧΘΥΣ

Εδώ μιλάμε για την περίπτωση τύπου άντρα που είναι έτοιμος να τα κάνει όλα για να σε ικανοποιήσει, τόσο συναισθηματικά όσο και σαρκικά. Ταυτόχρονα διαθέτει όχι μόνο φαντασία αλλά και τη γνώση της σαγήνης σε συνδυασμό με την τέχνη της αποπλάνησης. Το κρεβάτι του συχνά προσπαθεί να το μετατρέψει σε τέτοιο σκηνικό, που να ταΐζει τους αχαλίνωτους πόθους σου. Είναι ακούραστος και προικισμένος εραστής, έντονα συναισθηματικός, ξέρει να αγαπά, να δίνει και να δίνεται. Υπάρχουν όμως και οι στιγμές που αποσπάται η προσοχή του από διερχόμενους πειρασμούς. Αυτός είναι κι ο λόγος που θεωρητικά δεν τον λες και από τους πιο πιστούς χαρακτήρες του ζωδιακού. Όμως ξέρει να κρατά με ευαισθησία το κλειδάκι της καρδιάς σου κι αυτό τον κάνει πραγματικά αξιαγάπητο.

problepsi-me-1-euro