Quantcast
Ποια ζώδια θα έχουν ερωτική επανασύνδεση τον Σεπτέμβριο; Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ποια ζώδια θα έχουν ερωτική επανασύνδεση τον Σεπτέμβριο 2022; Από την Μελίνα Φώφη.

Ποια ζώδια θα έχουν ερωτική επανασύνδεση τον Σεπτέμβριο;

Ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής από τις 9 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 23 θα διελαύνει το ζώδιο του Ζυγού, το ζώδιο της συντροφικότητας, της εξομάλυνσης των ανθρώπινων σχέσεων, της αγάπης και του μονιάσματος. Θα φέρει πίσω παλιές αγάπες κι αιτίες να συναντηθούν άνθρωποι πρόσωπα αγαπητά από το παρελθόν. Μάλιστα δεν αποκλείεται κάποιοι που μπορεί κάποτε να υπήρξαν μόνο φίλοι, συνάδελφοι, σπουδαστές στο ίδιο ίδρυμα ή να συνεργάστηκαν ένα φεγγάρι κάτω από έναν κοινό σκοπό, να αλλάξουν τη σχέση αυτή και να τη μετατρέψουν σ ένα πραγματικό δεσμό.

Επανασυνδέονται σχέσεις μεταξύ ανθρώπων που υπήρξε ανάμεσά του η απόσταση, σχέσεις που δεν έκαναν τον κύκλο τους, πόθοι που δεν έσβησαν ποτέ και που τώρα θα αναζωπυρωθούν.

Είναι κάτι που θα ήθελε και η δική σου η καρδιά; Πάμε λοιπόν να δούμε ποιες είναι οι δικές σου πιθανότητες πάνω στην προοπτική μιας επανασύνδεσης, ανάλογα με το ζωδιακό σου χαρακτήρα ή και τον ωροσκόπο σου.

Κριός: Αισθηματικές επανασυνδέσεις Σεπτέμβριος 2022

Έτσι λοιπόν αν είσαι Κριός και την καρδιά σου την κάνει να χτυπά δυνατά ένας άλλος Κριός με την Αφροδίτη στον οίκο των ερώτων σου ευχήσου το και θα γίνει. Αυτό είναι κάτι άλλωστε που το θέλετε τόσο πολύ κι οι δυο.

Αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας αισθησιακός Ταύρος, παίζει πολύ δυνατά το ενδεχόμενος εκείνος να έρθει ξαφνικά μπροστά σου και να σε διεκδικήσει, αδιαφορώντας αν υπάρχει άλλο πρόσωπο στη ζωή σου ή όχι.

Αν έχεις ακόμα αισθήματα για έναν ξεμυαλισμένο Δίδυμο με το φλογερό Άρη στο ζώδιό του δεν θα κουραστείς πολύ για να τον κάνεις να πάρει φωτιά. Είναι εκεί και πάντα έτοιμος να απαντήσει σε μια ανάλογη πρόκληση.

Αν πάλι θες να βρεις ξανά μια θέση στο πλάι ενός συναισθηματικού Καρκίνου, στις καλές του θα τον βρεις μιας και πολύ αισιόδοξα ξεκινά τη σεζόν γεμάτος όνειρα και φιλοδοξίες. Γιατί να μην ανήκεις κι εσύ σ αυτά.

Αν θέλεις να ακούσεις το «ναι» από έναν Λέοντα, αφοσιωμένος περισσότερο θα είναι στη δουλειά του και θα είναι θαύμα να καταφέρεις να τον κλέψεις από αυτή. Όμως πάντοτε μεταξύ σας υπάρχει τέτοια πιθανότητα.

Αν θες να κερδίσεις ξανά τις εντυπώσεις από άτομο που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου, η αλήθεια είναι πως θα επανεξετάσει κάποιες σχέσεις του σημαντικές. Χαμήλωσε προφίλ, φόρα χαμόγελο και κλείσε του με νόημα το μάτι.

Το δίπολό σου αστρολογικά Ζυγός πιθανόν να φανεί ανοιχτός στην προοπτική, αρχικά να κάνετε κάποιες κουβεντούλες πριν σου πει το ναι ή το όχι. Πρέπει όμως να φανείς πολύ περισσότερο διπλωμάτης από εκείνον.

Με το Σκορπιό τα πράγματα θα είναι λίγο πιο πολύπλοκα και από τώρα σου λέω ότι θα χρειαστεί να επιδείξεις μαζί του υπομονή και επιμονή. Πιστεύεις ότι τις διαθέτεις; Έχει κι αυτή τη μνήμη ελέφαντα βρε παιδί μου.

Με τον Τοξότη αν θες να κερδίσεις την προσοχή του ξανά, παίξε μαζί του φιλικά γιατί αυτό το πλάσμα μάλλον δεν πιάνεται. Άσε που θα ψάχνει να βρει άκρες επαγγελματικές και ίσως με τις δικές σου γνωριμίες να τον κάνεις να σου έχει μια υποχρέωση ας πούμε.

Ενώ με τον Αιγόκερω, να ξέρεις πως αν θα πετύχει αυτή η ένωση, θα σου πω το μυστικό. Συναισθηματικά πιο χαλαρός και πιο ευάλωτος για να τον καταφέρεις θα είναι από τα μέσα του Σεπτέμβρη και μετά.

Αν την καρδιά σου την κατέκτησε ένας Υδροχόος, θέλω να φερθείς πιο στρατηγικά ώστε να μη νιώσει πολιορκημένος. Ψάχνει για κάτι πιο ήρεμο και πιο συντροφικό και είναι σίγουρο πως θα το βρει. Γιατί να μην είσαι εσύ.

Και τέλος με τον Ιχθύ, εγώ θα σου πω σε όλα ναι, μπορείς ευθαρσώς να του πεις να τα πείτε και να τον καταφέρεις απλά λίγο αργότερα το ενδεχόμενο να διαφοροποιηθείτε δραματικά στα «θέλω» και στις επιδιώξεις παίζει πολύ δυνατά.

Ταύρος: Αισθηματικές επανασυνδέσεις Σεπτέμβριος 2022

Έτσι λοιπόν αν είσαι Ταύρος και την καρδιά σου την κάνει να χτυπά δυνατά ένας Κριός εσύ πρέπει να είσαι αυτός που θα πάρεις την πρωτοβουλία να του πεις όλα όσα αισθάνεσαι και στην τελική ότι θέλει ας γίνει.

Αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας άλλος αισθησιακός Ταύρος, ποτέ μεταξύ σας δε θα είναι πλέον τίποτα το ίδιο. Αυτή η σχέση θα πάει ή του ύψους, ή….του απρόσμενου πόθου δίχως αύριο. Οπότε ξεκίνα να κάνεις τη διαφορά.

Αν έχεις ακόμα αισθήματα για έναν ξεμυαλισμένο Δίδυμο έχει τόσα πολλά στο μυαλό του και σε επίπεδο καθημερινότητας που γενικά ένα παραπάνω άγχος θα το έχει. Εσύ παίξε το φιλικά αλλά και αγχολυτικά, θα γίνεις απαραίτητος.

Αν πάλι θες να βρεις ξανά μια θέση στο πλάι ενός συναισθηματικού Καρκίνου, είναι της αγκαλιάς οπότε ήδη από τις 9 του μήνας και μετά αν είναι μόνος θα ψάχνει κάτι τέτοιο. Πάρε τον αγκαλιά και πες του απλά…θυμάσαι;

Αν θέλεις να ακούσεις το «ναι» από έναν Λέοντα, κατά κάποιο τρόπο τα βάσανά σας θα μοιάζουν το Σεπτέμβριο, οπότε ένα «γεια σου τι κάνεις σε πήρα γιατί κι εγώ τραβιέμαι με διάφορα όπως κι εσύ», θα σπάσει τον πάγο.

Αν θες να κερδίσεις ξανά τις εντυπώσεις από άτομο που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου, ε, λοιπόν μάλλον δε θα σε δυσκολέψει να τα πείτε από κοντά και να μιλήσετε πάνω σε ότι ονειρεύεστε σ αυτή την καινούργια εποχή.

Ο σαγηνευτικός Ζυγός πιθανόν να φανεί ανοιχτός στην προοπτική να τα πείτε, απλά καλό θα ήταν να ανεβάσει τους δείκτες της σαγήνης ή της ιπποσύνης σου, αν θες να εντυπωσιαστεί και να σου δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Με το Σκορπιό αν τον αφήσεις να κάνει μόνος την αρχή, και μόνο να του πεις συγνώμη αλλά ακόμα εξακολουθώ να θέλω να είσαι το συντροφάκι μου, μάλλον θα κατάρριψης κάθε του αντίσταση να σου το αρνηθεί.

Με τον Τοξότη αν θες να κερδίσεις την προσοχή του ξανά, θα πρέπει να ανεβάσεις σε όλα σου ταχύτητα να φανείς μη αναμενόμενος, αποφασιστικός και με λιγότερα πείσματα ή εγωισμούς.

Ενώ με τον Αιγόκερω, να ξέρεις πως αν θα πετύχει αυτή η ένωση, αφού μαζί είστε το τέλειο ζευγάρι, πράγμα που ξέρει και πιθανόν να επιθυμεί ήδη μαζί σου άλλη μια ευκαιρία αυτή της αισθηματικής επανεκκίνησης.

Αν την καρδιά σου κατέκτησε ένας Υδροχόος, ναι γιατί θα είναι έτσι κι αλλιώς στη φάση να μην του λένε τίποτα οι εφήμερες σχέσεις και να ψάχνεται για κάτι μονιμότερο και σταθερό όπως έτσι κι αλλιώς είσαι ως χαρακτήρας εσύ.

Και τέλος με τον Ιχθύ, βάλε τα δυνατά σου, παίξε μαζί του με τη σαγήνη σου, κάλεσέ τον στη φωλιά σου και πλάσε του έναν κόσμο πιο αρμονικό. Έχει ανάγκη από τις διαφυγές του κι εσύ φαντάζεις πραγματικά ιδανικός.

Δίδυμοι: Αισθηματικές επανασυνδέσεις Σεπτέμβριος 2022

Έτσι λοιπόν αν είσαι Δίδυμος και την καρδιά σου την κάνει να χτυπά δυνατά ένας Κριός αισιόδοξα ξεκινάει ο μήνας και δεν αποκλείεται να βρεθείτε κι οι δυο στην ίδια διάθεση να δοκιμάσετε εκ νέου τη φάση μεταξύ σας.

Αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας αισθησιακός Ταύρος, προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του κλείνοντάς του ραντεβού για ένα καφέ αλλά άσε τον να μιλήσει πιο πολύ εκείνος και γίνε καλύτερος ακροατής.

Αν έχεις ακόμα αισθήματα για έναν όμοια ξεμυαλισμένο Δίδυμο μπαίνετε και οι δύο στην νέα σεζόν φουριόζοι γεμάτοι δίψα για κάθε τι καινούργιο. Αν έχεις να του προτείνεις να ακολουθήσετε κάτι τέτοιο από κοινού μαζί, τον κέρδισες.

Αν πάλι θες να βρεις ξανά μια θέση στο πλάι ενός συναισθηματικού Καρκίνου, με έναν πιο ανεξάρτητο αέρα, από όσο τον έχεις συνηθίσει θα κινείται το διάστημα του Σεπτεμβρίου. Μη νομίζεις πως δεν έχει ακόμα την ίδια αδυναμία στη σταθερότητα.

Αν θέλεις να ακούσεις το «ναι» από έναν Λέοντα, μια πληροφορία σε κάτι που ψάχνει καιρό ή η μεσολάβησή σου να έρθει σε επαφή με έναν σημαντικό κοινό γνωστό σας θα γίνει η αιτία πραγματικά να τον σκλαβώσεις.

Αν θες να κερδίσεις ξανά τις εντυπώσεις από άτομο που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου, οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο κι επειδή θα είναι ευάλωτος συναισθηματικά από τις 9 του μήνα και μετά. Μπορείς να τον καταφέρεις.

Ο σαγηνευτικός Ζυγός πιθανόν να φανεί ανοιχτός στην προοπτική να τα βρείτε αλλά μην του ξανά υποσχεθείς πράγματα που δεν έχεις σκοπό να τα κάνεις γιατί αυτό θα ορίσει και την παντελή ρήξη της σχέσης σας.

Με το Σκορπιό αν τον αφήσεις να κάνει μόνος την αρχή, θα σου κάνει πολλά γυμνάσια μέχρι να πει το πολυπόθητο ναι. Βάλε το χέρι στη καρδιά κι αναρωτήσου:  Αυτό είναι κάτι που αντέχεις; Δε το νομίζω.

Με τον Τοξότη αν θες να κερδίσεις την προσοχή του ξανά, είστε εξαιρετικό δίδυμο μπαίνετε δυνατά στην καινούργια σεζόν αλλά για σχέση που να έχει προοπτικές μακροημέρευσης μάλλον θα είναι δύσκολο να κρατήσετε.

Ενώ με τον Αιγόκερω, να ξέρεις πως αν θα πετύχει αυτή η ένωση, ύστερα από μια απαραίτητη συζήτηση κι αφού βάλετε τα πράγματα στη θέση τους και μιλήσετε με όρους και προ απαιτούμενα. Οπότε πάει ο αυθορμητισμός.

Αν την καρδιά σου κατέκτησε ένας Υδροχόος, σίγουρα για άλλη μια φορά, ο λόγος σου τον εντυπωσιάζει. Απλά να θυμάσαι πως έχει γίνει πιο επιφυλακτικός σε ότι του λένε και ότι του τάζουν άρα κάτι τέτοιο να το αποφύγεις.

Και τέλος με τον Ιχθύ, μάλλον θα διαπιστώσεις πως ναι το θέλει το παραμύθι σου, ίσως μάλιστα να πάρετε φωτιά πολύ πιο σύντομα από ότι υπολογίζεις, όμως αυτό θα μοιάζει για άλλη μια φορά σαν κάτι εφήμερο παρά σα σοβαρό.

Καρκίνος: Αισθηματικές επανασυνδέσεις Σεπτέμβριος 2022

Έτσι λοιπόν αν είσαι Καρκίνος και την καρδιά σου την κάνει να χτυπά δυνατά ένας Κριός ναι είσαι από εκείνους που θα νιώσουν δυνατά τη σημαίνει μια αισθηματική επιστροφή και μάλιστα με πρωτότυπο τρόπο.

Αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας αισθησιακός Ταύρος, λίγα πράγματα είναι εκείνα που σας χωρίζουν, να ξέρεις θα ήθελε πρώτα να κάνετε μια όμορφη συζήτηση για μπουν και στη θέση τους και να μην παρεμβάλλονται πλέον.

Αν έχεις ακόμα αισθήματα για έναν ξεμυαλισμένο Δίδυμο κυνηγάει την τύχη του αλλού, ψάχνεται με το καινούργιο το ανατρεπτικό και κάπου διψασμένος για καινούργιες εμπειρίες, μάλλον δε θα μαζεύεται.

Αν πάλι θες να βρεις ξανά μια θέση στο πλάι ενός ομοϊδεάτη σου συναισθηματικού Καρκίνου, κάποιοι εγωισμοί ίσως να κάνουν αποτρεπτικές υπενθυμίσεις στο να δοκιμάσεις εκ νέου μια επανάληψη που πληγώνει κυρίως.

Αν θέλεις να ακούσεις το «ναι» από έναν Λέοντα, αν μέχρι σήμερα ήσασταν φίλοι, κοινοί γνωστοί ή απλώς μια τυπική ευρύτερη γνωριμία, παίζει πολύ δυνατά μεταξύ σας να γυρίσει το πράγμα σε κάτι πιο προσωπικό.

Αν θες να κερδίσεις ξανά τις εντυπώσεις από άτομο που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου, εσείς οι δυο θέλετε ο ένας τον άλλο σχεδόν καρμικά. Ναι, προτείνω να πάρεις την πρωτοβουλία να στείλεις εκείνο το μήνυμα που τόσο καιρό το σκέφτεσαι.

Ο γοητευτικός Ζυγός πιθανόν να φανεί ανοιχτός στην προοπτική να τα βρείτε, γιατί όντως ανήκεις στους ανθρώπους εκείνους που πραγματικά εμπιστεύεται, όχι μόνο ότι έχει καλά κρυμμένο μέσα στην καρδιά του αλλά και πιο συναισθηματικά.

Με το Σκορπιό αν τον αφήσεις να κάνει μόνος την αρχή, μην περιμένεις θα σας βρει το μεσονύχτι. Πιθανόν να τα καταφέρεις όσο προχωράμε προς το τέλος του μήνα εκεί γύρω στις 25 που θα είναι στις καλές του.

Με τον Τοξότη αν θες να κερδίσεις την προσοχή του ξανά, μόνο στην περίπτωση που κάποτε υπήρξε μεταξύ σας κάτι έντονα σαγηνευτικό κι αυτό να ξέρεις ότι μπορεί να αναζωπυρωθεί αλλά και πάλι δε θα έχει διάρκεια.

Ενώ με τον Αιγόκερω, να ξέρεις πως αν θα πετύχει αυτή η ένωση, θα είναι γιατί για άλλη μια φορά θα προτιμήσει να σου δώσει δεύτερο ρόλο στη ζωή του αν και τις τελευταίες θα είναι σίγουρα πιο ερωτικός.

Αν την καρδιά σου κατέκτησε ένας Υδροχόος, όσο κι αν σου φαίνεται απίθανο να δει την πρώην σχέση σας σοβαρά, παίζει πολύ δυνατά να πάρει το θάρρος κι ο ίδιος να σου ζητήσει από τις αρχές του μήνα μία δεύτερη ευκαιρία.

Και τέλος με τον Ιχθύ, εδώ μιλάμε για μια επανεκκίνηση που θα είναι ή του ύψους ή του βάθους αφού για αρκετό διάστημα από τώρα και στο εξής θα είναι για πάρα πολλά φορτωμένος.

Λέων: Αισθηματικές επανασυνδέσεις Σεπτέμβριος 2022

Έτσι λοιπόν αν είσαι Λέων και την καρδιά σου την κάνει να χτυπά δυνατά ένας Κριός μίλα του με υπονοούμενα αλλά ποτέ να μην τον αφήσεις να καταλάβει το πόσο τον ποθείς, αφού κάποια πράγματα τα παίρνει πάνω του.

Αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας αισθησιακός Ταύρος, είναι σε φάση να θέλει να ερωτευτεί αλλά αν σου έδινε μια ευκαιρία, θα το έκανε χωρίς παραπάνω πίεση και επιμονή δική σου. Κάτι τέτοιο δε θα το άντεχε.

Αν έχεις ακόμα αισθήματα για έναν ξεμυαλισμένο Δίδυμο ξέρεις πολύ καλά ότι λίγο να παίξεις με τις ταχύτητες του μυαλού του έχεις μεγάλες πιθανότητες να ακούσεις το ναι, αρκεί να το πας με χαμηλούς τόνους.

Αν πάλι θες να βρεις ξανά μια θέση στο πλάι ενός συναισθηματικού Καρκίνου, καλύτερο διάστημα για να του δείξεις τις προθέσεις σου, θα είναι μετά τις 9 του Σεπτέμβρη όπου τα λόγια σου θα ηχήσουν σα νότες νοσταλγικές.

Αν θέλεις να ακούσεις το «ναι» από έναν ομοϊδεάτη σου Λέοντα, θέλετε ακριβώς τα ίδια πράγματα πασχίζετε για παρόμοια και κάπου εδώ οι χημείες σας θα συναντηθούνε. Προσπαθήστε όμως να μην καπελώνετε ο ένας τον άλλο.

Αν θες να κερδίσεις ξανά τις εντυπώσεις από άτομο που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου, μπορεί να κουραστεί από όλα όσα αναζητάς και αποτέλεσμα δε βγάζεις. Θέλει ξεκάθαρες κουβεντούλες και ευθύτητα.

Ο ομοϊδεάτης σου αστρολογικά Ζυγός πιθανόν να φανεί ανοιχτός στην προοπτική να τα βρείτε, αρκεί να έχεις να του πεις συγκεκριμένα πράγματα και όχι μονάχα απλές υποσχέσεις όπου με τις οποίες έχει ήδη κουραστεί.

Με το Σκορπιό αν τον αφήσεις να κάνει μόνος την αρχή, μην του ζητήσεις να το πάτε χαλαρά κι όπου σας βγάλει, γιατί μπορεί να θεωρήσει ασαφή τα συναισθήματά σου και ζητά ντόμπρες κουβέντες.

Με τον Τοξότη αν θες να κερδίσεις την προσοχή του ξανά, το ιδανικότερο διάστημα θα είναι από τις 9 του Σεπτέμβρη έως τις 2 Οκτώβρη κι αν θες να τον κερδίσεις μια ώρα αρχύτερα τάισε τις φιλοδοξίες του.

Ενώ με τον Αιγόκερω, να ξέρεις πως αν θα πετύχει αυτή η ένωση, αν τύχει κι έχεις κάποια πρόταση να συνεργαστείτε, να κάνετε κάτι φιλικά από κοινού κι όπου σας βγάλει, μπορεί και να τσιμπήσει. Στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ.

Αν την καρδιά σου κατέκτησε ένας Υδροχόος, σίγουρα είναι σε φάση πιο σοβαρή αλλά ποτέ μην πιστέψεις ότι μπορεί να το εννοεί ως το τέλος. Παρ’ όλα αυτά του εμπνέεις τη σταθερότητα και τον γοητεύεις.

Και τέλος με τον Ιχθύ, μάλλον θα διαπιστώσεις ότι δεν πρόκειται να βγάλεις και πολλά αφού ούτε να αφοσιωθεί στη σχέση σας με τον τρόπο που επιθυμείς μπορεί, ούτε όμως και θέλει. Είναι απείθαρχο πλάσμα.

Παρθένος: Αισθηματικές επανασυνδέσεις Σεπτέμβριος 2022

Έτσι λοιπόν αν είσαι Παρθένος και την καρδιά σου την κάνει να χτυπά δυνατά ένας Κριός να ξέρεις ότι σαρκικά θα αρχίσει το παιχνίδι μεταξύ σας κι όχι συναισθηματικά. Μην κάνεις και πολλές επενδύσεις.

Αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας αισθησιακός Ταύρος, ίσως να ήρθε η ώρα να σταματήσετε να κρατάτε στην αναμονή αυτή τη σχέση κι αν του μιλήσεις για μια επανασύνδεση δύσκολα να στο αρνηθεί.

Αν έχεις ακόμα αισθήματα για έναν ξεμυαλισμένο Δίδυμο ξάφνιασέ τον με τη στάση σου. Κάνε κάτι που να μην το περιμένει. Εντυπωσίασέ τον κάνοντάς του ένα επίμονα πικάντικο φλερτ. Είναι σίγουρο πως θα τον κατακτήσεις.

Αν πάλι θες να βρεις ξανά μια θέση στο πλάι ενός συναισθηματικού Καρκίνου, μίλα του για όλα αυτά τα όνειρα που έκανες και τον φαντάστηκες στο πλάι σου. Εσείς οι δύο είστε φτιαγμένοι για να είστε μαζί.

Αν θέλεις να ακούσεις το «ναι» από έναν Λέοντα, το ότι έχεις πολλά προσόντα και ποιότητες που εκτιμά αυτό είναι σίγουρο αλλά μην περιμένεις να κάνει εκείνος το πρώτο βήμα αφού είναι με διάφορα απορροφημένος.

Αν θες να κερδίσεις ξανά τις εντυπώσεις από άτομο που ανήκει στο όμοιο με σένα ζώδιο της Παρθένου, ναι γιατί θα είναι στην ίδια διάθεση αν το πάτε από την αρχή, απλά άφησέ του την πρωτοβουλία.

Ο ρομαντικός Ζυγός πιθανόν να φανεί ανοιχτός στην προοπτική να τα βρείτε αλλά να ξέρεις πως δέχεται μονάχα σοβαρές προτάσεις. Αν πάλι ήσασταν κάποτε φίλοι και ξανασυναντηθείτε δεν αποκλείεται αυτό να αλλάξει.

Με το Σκορπιό καλό θα ήταν πρώτα να αποφασίσετε να μιλήσετε με ειλικρίνεια και με το χέρι στην καρδιά κι ύστερα να περάσετε στο ερωτικό παρασύνθημα. Μην του αφήσεις το περιθώριο να θέσει τους όρους του.

Με τον Τοξότη αν θες να κερδίσεις την προσοχή του ξανά, δεν είναι απίθανο και να σου τη δώσει απλά σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα ίσως τον δεις να αλλάζει εκ νέου τη στάση του και αυτό να σε απογοητεύσει.

Ενώ με τον Αιγόκερω, να ξέρεις πως αν θα πετύχει αυτή η ένωση, θα συμβεί γιατί και οι δύο το θέλετε που σημαίνει πως αμέσως μετά την πρώτη συνάντηση όλα πρόκειται να εξελιχθούν με απίστευτα ερωτική διάθεση.

Αν την καρδιά σου κατέκτησε ένας Υδροχόος, αν σου πει το ναι, θα το πας μαζί του αργά και μεθοδικά για να δώσεις χρόνο και να καταλάβεις ότι όντως θα εννοεί ότι σου υποσχεθεί. Μην νιώθεις σίγουρα για τίποτα.

Και τέλος με τον Ιχθύ, εδώ μιλάμε για ένα αίσθημα μεγάλο που τίποτα και κανένας δε θα καταφέρει να το σβήσει ποτέ. Πάρε την πρωτοβουλία να στείλεις εκείνο το μήνυμα που πάντα το σκεφτόσουν.

hmerisies-problepseis-desktop-matsakos

hmerisies-problepseis-mobile-matsakos

Ζυγός: Αισθηματικές επανασυνδέσεις Σεπτέμβριος 2022

Έτσι λοιπόν αν είσαι Ζυγός και την καρδιά σου την κάνει να χτυπά δυνατά ένας Κριός ίσως αυτή τη φορά να φανείς πιο τυχερός αφού γενικά θα έχει χαμηλώσει τους τόνους και θα μπορέσεις να διαπραγματευτείς μια θέση στην καρδιά του.

Αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας αισθησιακός Ταύρος, έχεις κι εσύ ανάλογα προσόντα να τον δελεάσεις, είστε μάλιστα από τους πιο τυχερούς των επανασυνδέσεων, αφού στα αισθηματικά σας παίζει δυνατά.

Αν έχεις ακόμα αισθήματα για έναν ξεμυαλισμένο Δίδυμο κοίτα μπορεί η αρχή της επικοινωνίας σας να σου φανεί λίγο αμήχανη αλλά δε θα δυσκολευτείς να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις.

Αν πάλι θες να βρεις ξανά μια θέση στο πλάι ενός συναισθηματικού Καρκίνου, εδώ τα πράγματα σοβαρεύουν αφού το πρόσωπο μάλλον θα σε αντιμετωπίσει με μια ελαφριά ίσως και δικαιολογημένη προκατάληψη.

Αν θέλεις να ακούσεις το «ναι» από έναν Λέοντα, δεν είναι ανάγκη να του μιλήσεις με όλες τις αλήθειες σου. Κράτα και κάτι για τον εαυτό σου έτσι να αιωρείται ως μυστήριο ή ως ένα παραμύθι που ενισχύει το μύθο σου.

Αν θες να κερδίσεις ξανά τις εντυπώσεις από άτομο που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου με το χέρι στην καρδιά και με απόλυτη ειλικρίνεια μίλα του να σε ακούσει. Θα σου δώσει σίγουρα το χρόνο και το χώρο.

Ο ομοϊδεάτης σου αστρολογικά Ζυγός πιθανόν να φανεί ανοιχτός στην προοπτική να τα βρείτε, όμως εσύ θα πρέπει να φανείς σίγουρα πιο δυναμικός και πιο αποφασισμένος ώστε στο τέλος να τον πείσεις.

Με το Σκορπιό αν τον αφήσεις να κάνει μόνος την αρχή, θα είναι λάθος γιατί θα προσπαθήσει εξαρχής να σου πάρει τον αέρα. Τα ίδια και τα όμοια επαναλαμβανόμενα λάθη πολύ σύντομα θα σε κουράσουν.

Με τον Τοξότη αν θες να κερδίσεις την προσοχή του ξανά, έχει πολλά φιλόδοξα σχέδια στο μυαλό του και το τελευταίο που θα σου χάριζε, θα ήταν η αίσθηση της συντροφικότητας που τόσο επιθυμείς. Όχι όμως αυτό το μήνα.

Ενώ με τον Αιγόκερω, να ξέρεις πως αν θα πετύχει αυτή η ένωση, εδώ μπορεί να έχεις την ευκαιρία σου αφού περί τα μέσα του Σεπτέμβρη θα γίνεται όλα και πιο ερωτικός και ερωτεύσιμος. Μπορείς αρκεί να το τολμήσεις.

Αν την καρδιά σου κατέκτησε ένας Υδροχόος, το θέμα είναι να φανείς πιο αποφασισμένος αν ζητήσεις μία θέση στην καρδιά σου, τώρα που όντως έχει κι εκείνος την επιθυμία για μία σχέση πιο συντροφική.

Και τέλος με τον Ιχθύ, ναι στιγμές κοινών αναμνήσεων μπορεί να λειτουργήσουν μεταξύ ενθαρρυντικά και η πολυπόθητη επανασύνδεση να πραγματοποιηθεί πολύ πιο σύντομα από όσο θα το πίστευες.

Σκορπιός: Αισθηματικές επανασυνδέσεις Σεπτέμβριος 2022

Έτσι λοιπόν αν είσαι Σκορπιός και την καρδιά σου την κάνει να χτυπά δυνατά ένας Κριός πιο συνετός και χαμηλών τόνων θα τον βρεις να ασχολείται με θέματα καθημερινότητας. Ίσως μάλιστα ήρθε η στιγμή να τον αιφνιδιάσεις.

Αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας αισθησιακός Ταύρος, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το πάτε μπροστά αφού θέλετε και οι δύο το ίδιο πράγμα. Εσείς να μείνετε για πάντα μαζί. Με την ξεροκεφαλιά σας κάντε κάτι.

Αν έχεις ακόμα αισθήματα για έναν ξεμυαλισμένο Δίδυμο θέλει να κάνει καινούργια ανοίγματα να γνωρίσει κόσμο που έρχεται από μακριά ή να πετάξει μακριά και να γνωρίσει κόσμο. Αυτό το μήνα δε μαζεύεται.

Αν πάλι θες να βρεις ξανά μια θέση στο πλάι ενός συναισθηματικού Καρκίνου, μη δείξεις φορτικός γιατί το να καταπιεστεί από σένα για άλλη μια φορά δε θα το αντέξει. Δε σου φτάνει που πραγματικά σε αγαπά;

Αν θέλεις να ακούσεις το «ναι» από έναν Λέοντα, μπορεί να συναντηθείτε ακόμα και τυχαία κι αυτό να γίνει η αφορμή να τα πείτε από κοντά να τα βρείτε μεταξύ σας και να το προχωρήσετε από δω και στο εξής ωραία.

Αν θες να κερδίσεις ξανά τις εντυπώσεις από άτομο που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου, ποτέ δε σε έβγαλε από το μυαλό του όμως για κάποια πράγματα που λες και υποστηρίζεις έχουν αρχίσει να το κουράζουν.

Ο γοητευτικός Ζυγός πιθανόν να φανεί ανοιχτός στην προοπτική να τα βρείτε, αρκεί να μη προσπαθήσεις να θέσεις εκ νέου τους περιοριστικούς για εκείνον όρους σου. Κατά τα άλλα όντως ψάχνει κάτι πιο σταθερό.

Με έναν όμοιό σου Σκορπιό κοινές αναμνήσεις στιγμές πάθους και πόθου θα λειτουργήσουν σαν υπενθυμίσεις κι ίσως κάνουν το θαύμα τους. Όμως καλό θα ήταν να μην επενδύσεις εξαρχής συναισθηματικά.

Με τον Τοξότη αν θες να κερδίσεις την προσοχή του ξανά, και φιλικά να τον προσεγγίσεις, θα περάσετε να ξέρεις πολύ ωραία. Μην τον ζορίσεις όμως με τίποτα μονιμότητες, ούτε και να τον πιστέψεις αν στις ζητήσει.

Ενώ με τον Αιγόκερω, να ξέρεις πως αν θα πετύχει αυτή η ένωση, θα είναι γιατί και οι δύο θέλετε την αισθηματική σας ζωή σταθερή. Εξάλλου είναι σε φάση που έχει μια τάση να ζητά το πάθος και την ηδονή, που μόνο σε σένα βρίσκει.

Αν την καρδιά σου κατέκτησε ένας Υδροχόος, απέφυγε οποιαδήποτε νύξη που να μιλά για την προοπτική μιας επανασύνδεσης ειδικά στο πρώτο  μισό του μήνα, γιατί ακόμα θα σου αντιστέκεται με περίσσιο εγωισμό.

Και τέλος με τον Ιχθύ, μάλλον θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν ακόμα αισθήματα μέσα του αλλά προς το παρόν και λόγω φορτωμένων υποχρεώσεων δε θα είναι σε θέση να σου υποσχεθεί τίποτα περισσότερο από τη φιλία του.

Τοξότης: Αισθηματικές επανασυνδέσεις Σεπτέμβριος 2022

Έτσι λοιπόν αν είσαι Τοξότης και την καρδιά σου την κάνει να χτυπά δυνατά ένας Κριός σε όλα ναι θα σου πει αρκεί να μη προσπαθήσεις να του μιλήσεις για πράγματα που ούτε εσύ καλά-καλά δε τα πιστεύεις, όπως για μονιμότητες.

Αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας αισθησιακός Ταύρος, σίγουρα μια πρόσκληση για να τα πείτε ένα βράδυ ρομαντικό πάνω από ένα ποτήρι κρασί, θα κάμψει κάθε αντίστασή του οπότε καλή συνέχεια λοιπόν.

Αν έχεις ακόμα αισθήματα για έναν ξεμυαλισμένο Δίδυμο δεν είναι δύσκολη η επανένωσή σας ίσα-ίσα που πολύ σύντομα θα αφήσετε τα λόγια και θα περάσετε στο ερωτικό παραλήρημα. Διάρκεια δε θα έχει.

Αν πάλι θες να βρεις ξανά μια θέση στο πλάι ενός συναισθηματικού Καρκίνου, σίγουρα το έξυπνο πνεύμα σου, το χιούμορ κι η ζωντάνια σου να του θυμίσουν πόσο τέλεια πέρναγε μαζί σου αλλά φέρσου λιγάκι πιο σοβαρά.

Αν θέλεις να ακούσεις το «ναι» από έναν Λέοντα, λίγη γκρίνια μπορεί από μέρους του να την ακούσεις ειδικά αν νιώσει ότι τον πιέζεις για να κάνεις το δικό σου. Γίνε καλύτερος ακροατής και δείξε του πόσο τον θαυμάζεις. Ε, πες και κανένα ψέμα.

Αν θες να κερδίσεις ξανά τις εντυπώσεις από άτομο που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου, το άτομο από σένα δέχεται μόνο σοβαρές προτάσεις προς συζήτηση για να μην πως προς διαπραγμάτευση και κάπου αυτό θα σε κουράσει.

Ο σαγηνευτικός Ζυγός πιθανόν να φανεί ανοιχτός στην προοπτική να τα βρείτε και μάλιστα παίζει δυνατά την κίνησή σου αυτή, να την περίμενε ανυπόμονα να εκδηλωθεί. Οπότε καλή αρχή και με την ευχή μου.

Με το Σκορπιό αν τον αφήσεις να κάνει μόνος την αρχή, αυτό το σαγηνευτικό πλάσμα θέλει πολλές επιβεβαιώσεις για να σου πει το ναι κι αυτό μπορεί να σε κουράσει και να βαρεθείς. Αξίζει όμως να το δοκιμάσεις.

Με έναν όμοιό σου Τοξότη αν θες να κερδίσεις την προσοχή του ξανά, μίλα του για καινούργιες ιδέες, για ταξίδια για πράξεις που μπορεί να εμπεριέχουν ρίσκο αλλά σε ενθουσιάζουν. Χτίσε εκ νέου το προφίλ σου.

Ενώ με τον Αιγόκερω, να ξέρεις πως αν θα πετύχει αυτή η ένωση, θα σε καταπιέσει πολύ στη συνέχεια. Δε θα υποχωρήσει πουθενά και μάλλον σ αυτόν θα βρεις το μάστορά σου. Την έμπνευση δεν ξέρω αν θα βρεις.

Αν την καρδιά σου κατέκτησε ένας Υδροχόος, όσο κι αν δεν του το είχες, ψάχνει αυτή την εποχή για κάτι πιο συντροφικό και πιο κλειστό από μια σχέση ελεύθερη. Ίσως να σου φανεί κι αυταρχικός.

Και τέλος με τον Ιχθύ, μαζί του θα μπορούσες να βρεθείς σε σχέση ελεύθερη και ανοιχτή αλλά για κάτι ακόμα παραπάνω μάλλον θα σε δυσκολέψει. Ίσως αν περιμένεις λίγο ακόμα να γίνει η αγουρίδα μέλι.

Αιγόκερως: Αισθηματικές επανασυνδέσεις Σεπτέμβριος 2022

Έτσι λοιπόν αν είσαι Αιγόκερως και την καρδιά σου την κάνει να χτυπά δυνατά ένας Κριός ο αισθησιασμός που θα εκπέμπεις από τις 20 περίπου Σεπτεμβρίου και μετά, μη νομίζεις πως θα του περάσει απαρατήρητος.

Αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας αισθησιακός Ταύρος, λέμε σε όλα ναι και να θυμάσαι πως είστε ζευγάρι ταιριαστό. Απλά πήγαινε κοντά του όχι με πρόθεση αλλά με πρόταση συγκεκριμένη για να τα βρείτε.

Αν έχεις ακόμα αισθήματα για έναν ξεμυαλισμένο Δίδυμο θα ψάχνεται για διάφορα αυτό το διάστημα κι εσύ ας πούμε ίσως να μπορέσεις να του δώσεις σχετικές πληροφορίες. Ε, από κει πόσο δύσκολο είναι να σου χρωστάει ένα ποτό;

Αν πάλι θες να βρεις ξανά μια θέση στο πλάι ενός συναισθηματικού Καρκίνου, μην περάσει από το νου σου πως σε έχει ξεχάσει ή σε έχει ξεπεράσει. Πάντοτε θα είσαι ό ένας και μοναδικός αλλά γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος.

Αν θέλεις να ακούσεις το «ναι» από έναν Λέοντα, και μόνο το κύρος σου θα καταφέρει να κάμψεις τις οποιεσδήποτε αντιστάσεις του. Άσε που είναι ισχυρό το ενδεχόμενο να σου απευθυνθεί εκείνος πρώτος.

Αν θες να κερδίσεις ξανά τις εντυπώσεις από άτομο που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου, το μυστικό είναι να θυμάσαι πως έχει μία τάση να σε εξιδανικεύει. Άρα μια κίνηση εντυπωσιασμού από μέρους σου θα την κατακτήσει.

Ο τόσο γοητευτικός Ζυγός πιθανόν να φανεί ανοιχτός στην προοπτική να τα βρείτε αλλά εάν αισθανθεί πως και πάλι θα παίξει στη ζωή σου δεύτερο ρόλο, δεν θα λάβει υπόψιν του οποιαδήποτε προσφορά.

Με το Σκορπιό αν τον αφήσεις να κάνει μόνος την αρχή, παίζει πολύ δυνατά μια καινούργια αρχή μεταξύ σας, ειδικά από τις 25 και μετά, που θα είναι πιο μαλακός και δεκτικός να ακούσει από σένα προτάσεις.

Με τον Τοξότη αν θες να κερδίσεις την προσοχή του ξανά, δε θα δυσκολευτείς να τον πείσεις να σου δώσει άλλη μια ευκαιρία, μόνο που τώρα θα χρειαστεί να του δεσμευτείς με πράγματα που θα σε ζορίσουν αν τα καλύψεις στη συνέχεια.

Ενώ με έναν όμοιό σου Αιγόκερω, να ξέρεις πως αν θα πετύχει αυτή η ένωση, αλλά θα μοιάζει περισσότερο με μια επαγγελματική συμφωνία, παρά με κάτι που μπορεί να έχει συναίσθημα και καψούρα.

Αν την καρδιά σου κατέκτησε ένας Υδροχόος, ναι σας ενώνουν συναισθηματικά και πρακτικά πολλά μα θα τον βαρεθείς στη συνέχεια αφού πόσο να αντέξεις την ξεροκεφαλιά του από ένα σημείο και πέρα.

Και τέλος με τον Ιχθύ, οι φιλότιμες προσπάθειες που θα κάνει να σταθεί πιο ανεξάρτητος στα πόδια του θα σε εντυπωσιάσουν. Δεν αποκλείεται να του προσφέρεις χέρι βοηθείας κι εκεί μεταξύ σας να ζωντανέψουν πολλά πράγματα.

Υδροχόος: Αισθηματικές επανασυνδέσεις Σεπτέμβριος 2022

Έτσι λοιπόν αν είσαι Υδροχόος και την καρδιά σου την κάνει να χτυπά δυνατά ένας Κριός θα υπάρξουν στιγμές που θα θέλει τη συντροφιά σου και αν θα γίνεις πιο τολμηρός θα κερδίσεις σίγουρα τις εντυπώσεις του.

Αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας αισθησιακός Ταύρος, είναι μια καλή περίοδος που θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να τον βρεις και να του πεις όλα όσα αισθάνεσαι για κείνο. Ε, βάλε και λίγες σάλτσες ξέρεις.

Αν έχεις ακόμα αισθήματα για έναν ξεμυαλισμένο Δίδυμο μην απογοητευτείς αν αυτός έτσι όπως θα τρέχει δε θα τον πιάνεις πουθενά. Έχε υπομονή και κάποια στιγμή μετά τις 17 θα τον καταφέρεις.

Αν πάλι θες να βρεις ξανά μια θέση στο πλάι ενός συναισθηματικού Καρκίνου, είναι δύσκολο να σου δώσει το τράτο να μπορέσεις να του πεις όλα όσα ακόμα αισθάνεσαι για εκείνο. Μη χάνεις όμως το θάρρος σου.

Αν θέλεις να ακούσεις το «ναι» από έναν Λέοντα, εδώ θα πούμε σε όλα ναι αφού κατά πάσα πιθανότητα μπορεί και ο ίδιος να σε αναζητούσε. Μια καλή συζήτηση για αρχή θα βάλει πολλά πράγματα στη θέση τους.

Αν θες να κερδίσεις ξανά τις εντυπώσεις από άτομο που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου, είναι σε μια εποχή που συνδυάζει τη λογική με την ευαισθησία κι αν συνδυάσεις το λόγο σου σε τούτα τα πλαίσια θα κερδίσεις την παράσταση.

Ο ομοϊδεάτης σου αστρολογικά Ζυγός πιθανόν να φανεί ανοιχτός στην προοπτική να τα βρείτε, σε θέλει και έχει ανάγκη από τη σταθερότητα του χαρακτήρα σου, όμως το να το πάτε πιο επίσημα είναι για αυτόν το ζητούμενο.

Με το Σκορπιό δεν είναι να τον αφήσεις να κάνει εκείνος την αρχή και θα είναι δύσκολο αυτή την εποχή, αμέσως να τα βρείτε. Καλύτερα περίμενε ως τις αρχές του άλλου μήνα. Θα είναι λιγότερο εγωιστής και περισσότερο ερωτικός.

Με τον Τοξότη αν θες να κερδίσεις την προσοχή του ξανά, αν ψάχνεις για μία σχέση πιο επιφανειακή, είναι ότι πρέπει αυτή την εποχή για να ξανά βρείτε, όμως να ξέρεις ότι θα επαναλάβει ότι σε ενοχλούσε.

Ενώ με τον Αιγόκερω, να ξέρεις πως αν θα πετύχει αυτή η ένωση, αλλά θα καταπιεστείς πολύ από την άποψη ότι θα θέλει όλα να γίνονται με το δικό του πρόγραμμα κάτι που μελλοντικά θα ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από μέρους σου.

Αν την καρδιά σου κατέκτησε ένας άλλος όμοιος με σένα Υδροχόος, είναι η πρώτη φορά που θα πούμε ναι γιατί και οι δύο τραβήξατε γραμμή κάποια πράγματα τα αφήνετε πίσω και δε ρίχνετε τα κακώς κείμενα κάτω από το χαλί.

Και τέλος με τον Ιχθύ, έχει έναν τρόπο σχεδόν μαγικό να σου τραβάει την προσοχή αυτό το πλάσμα αλλά μην το ζορίσεις εάν προς το παρόν δε σου πει το ναι. Αν περιμένεις λίγο αργότερα όλα θα πάνε κατ’ ευχήν.

Ιχθύς: Αισθηματικές επανασυνδέσεις Σεπτέμβριος 2022

Έτσι λοιπόν αν είσαι Ιχθύς και την καρδιά σου την κάνει να χτυπά δυνατά ένας Κριός περισσότερο με πάθος σαρκικό θα μοιάζει το μόνιασμά σας παρά με κάτι πιο αισθηματικό, πράγμα που θα προτιμούσε η καρδιά σου.

Αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας αισθησιακός Ταύρος, εδώ υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες όχι μόνο να τα βρείτε αλλά και να το πάτε παρακάτω με σοβαρές προοπτικές εξέλιξης της σχέσης σας. Αγγίζετε την επισημοποίηση.

Αν έχεις ακόμα αισθήματα για έναν ξεμυαλισμένο Δίδυμο έχεις τον τρόπο να τον σαγηνεύσεις κεντρίζοντάς του καταρχάς την περιέργεια να μάθει τι άλλο καινούργιο έχεις να του πεις και να του μάθει η αγκαλιά σου.

Αν πάλι θες να βρεις ξανά μια θέση στο πλάι ενός συναισθηματικού Καρκίνου, ναι πάντα θα έχει για σένα μια θέση στην καρδιά του αλλά τα γενικόλογα να θυμάσαι πως δε θα σου φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα μαζί του.

Αν θέλεις να ακούσεις το «ναι» από έναν Λέοντα, ξέρεις να χρησιμοποιείς γλυκά το λόγο, να του δείχνεις το θαυμασμό σου και να τον κοιτάς γοητευτικά στα μάτια. Οι καυτές υποσχέσεις θα είναι πιο αποτελεσματικές.

Αν θες να κερδίσεις ξανά τις εντυπώσεις από άτομο που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου, εδώ για άλλη μια φορά παντρεύεται η ευαισθησία με τη λογική και το αντίστροφο. Δεν είναι πολλά που σας χωρίζουν.

Ο γοητευτικός Ζυγός πιθανόν να φανεί ανοιχτός στην προοπτική να τα βρείτε, αλλά καλό θα ήταν να του δείξεις πως το βλέπεις πιο σοβαρά, βάζοντας ένα πλάνο να φτάσετε κάπου συγκεκριμένα τη σχέση σας.

Με το Σκορπιό αν τον αφήσεις να κάνει μόνος την αρχή, πολύ δυνατά παίζει η προοπτική μια επανασύνδεσης με τρόπο που να έχει περισσότερο πάθος και αισθησιασμό παρά λογική. Αυτή θα έρθει λίγο αργότερα.

Με τον Τοξότη αν θες να κερδίσεις την προσοχή του ξανά, ούτε εσύ ξέρεις τι θέλεις ακριβώς από αυτή τη σχέση ούτε εκείνος προς το παρόν λοιπόν σκεφτείτε λίγο παραπάνω τι μπορεί να ζητά ο ένας απ' τον άλλο.

Ενώ με τον Αιγόκερω, να ξέρεις πως αν θα πετύχει αυτή η ένωση, αρκεί να του δείξεις πάνω σε κάποια ζητήματα πως τα αντιλαμβάνεσαι με περισσότερη ωριμότητα γιατί τελικά άδικα διαφωνείτε. Ας σταματήσει.

Αν την καρδιά σου κατέκτησε ένας Υδροχόος, τότε φρόντισε να καλλιεργήσεις περισσότερο το μύθο σου και να μη φέρεσαι αναμενόμενα επαναλαμβάνοντας συνέχεια λάθη που πιθανόν να τον τσαντίζουν.

Και τέλος με έναν άλλο όμοιό σου Ιχθύ, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως και την ευκαιρία να μιλήσετε θα σου δώσει και θα σε ακούσει γιατί για πολλά ζητήματα δεν καταφέρατε πριν να βρείτε την άκρη και να η ευκαιρία.

problepsi-me-1-euro