Quantcast
Σχέσεις: Ποια ζώδια προτιμούν να κάνουν ξεχωριστές διακοπές; Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ποια ζώδια προτιμούν να κάνουν ξεχωριστές διακοπές; Από την Μελίνα Φώφη.

Σχέσεις: Ποια ζώδια προτιμούν να κάνουν ξεχωριστές διακοπές;

Ως γνωστόν, όλα είναι θέμα χαρακτήρα, πόσο μάλιστα ζωδιακού χαρακτήρα, Στην πρόταση πάντως που λέει: Μωρό μου λέω να κάνουμε φέτος ξεχωριστές διακοπές, για άλλους ηχεί σαν κεραυνός εν αιθρία και για άλλους μοιάζει σαν όνειρο θερινής νυκτός. Πάντως μικρά διαλείμματα κάνουν καλό στη σχέση και την ανανεώνουν, άσχετα αν συμβαίνουν σε περιόδους διακοπών ή όχι.

Πως αντιλαμβάνεται την ιδέα των χωριστών διακοπών το κάθε ζώδιο;

Η ποιότητα στη σχέση δεν κρίνεται άλλωστε από το αν δυο άνθρωποι διαλέγουν κοινές διακοπές ή κρατούν λίγες μέρες ξεχωριστά για τον εαυτό τους.

Κριός

Δε θα του έπεφτε άσχημα αφού θα είχε την ευκαιρία να κάνει τις τρέλες του να ξεσαλώσει να βγει με φίλους ίσως και να φλερτάρει αλλά εάν ήτανε δεσμευμένος, θα το σταματούσε εκεί. Εξάλλου επιδιώκει να μένει κάποιες στιγμές μονάχος κι ανεξάρτητος, ακόμα και δίχως λόγο. Αν κάτι τέτοιο του το ζητούσε το συντροφάκι του, δε θα το έβλεπε αρνητικά. Ίσα-ίσα που θα ανανέωνε την προσμονή στο να βρεθούν ξανά μαζί και να τονώσουνε τη σχέση τους. Αντίθετα, η ρουτίνα τον σκοτώνει.

Ταύρος

Τί έκανε λέει; Ξεχωριστές διακοπές. Ε, ποτέ!!! Σίγουρα δε θα αποφάσιζε ο ίδιος να το ζητήσει από τον άνθρωπό του, αφού διακοπές και καλοπέραση με το πρόσωπο της σταθερής ερωτικής του ζωής, θα ήταν κάτι τέλειο. Η σχέση δεν είναι πείραμα να κάνει ο καθείς ότι του γουστάρει. Αν μάλιστα τύχαινε τολμούσε να του ζητήσει κάτι τέτοιο το συντροφάκι του, σίγουρα θα τον έβλεπε από την ανάποδη γιατί εδώ θα απειλούνταν ισορροπίες. Για να μη μιλήσουμε για τα όρια της ζήλειας του παρακάτω.

Δίδυμοι

Και μαζί και μόνος ίδιος είναι ο πόνος. Πάντως ένας Δίδυμος που σέβεται τον εαυτό του, σέβεται και την ανάγκη του συντρόφου του να θέλει να πάρει ανάσες και εκτός σχέσης. Λίγες μέρες ξεχωριστών διακοπών, σίγουρα θα αναζωογονούσε τη σχέση τους και μάλιστα παίζει αν τη σκεφτόταν πρώτος. Τί είναι η σχέση; Στρατός να είμαστε πειθαρχημένοι σε μια αρχή; Και τρείς και τέσσερεις και πέντε μέρες παραπάνω διακοπών θα έκαναν θαύματα. Άσε που είναι υπέρμαχος της ανεξαρτησίας.

Καρκίνος

Ξεχωριστές διακοπές;;;; Δηλαδή για να ζητάει το συντροφάκι του ξεχωριστές διακοπές, η σχέση τελικά πάει περίπατο. Και τώρα τι θα πει στη μαμά. Πώς θα το ξεστομίσει ότι επέτρεψε στο ταίρι του να σκεφτεί να ζήσουν χωριστά. Και στο χωριό πότε θα παν; Και τι θα πει ο κόσμος με αυτούς τους μοντερνισμούς; Ένας παραδοσιακός Καρκίνος κάτι τέτοιο αν συνέβαινε ποτέ, συναισθηματικά τουλάχιστον, δε θα το ξεπερνούσε ποτέ. Σίγουρα θα ήταν η αρχή του τέλους της πιο όμορφης σχέσης της ζωής του.

Λέων

Κανείς δε μπορεί να κάνει super ξεχωριστές διακοπές μακριά του, αφού μονάχα αυτός ξέρει να ζει και που θα βρεις καλύτερα. Άρα, το να του ζητήσει το συντροφάκι του να κάνουν ξεχωριστές διακοπές, αυτό είναι κάτι που δεν παίζει να συμβεί ποτέ. Εκτός κι αν είναι αχάριστο. Κι αν δεν εκτιμά πως κοντά του θα ζει σα βασίλισσα ή ότι ζει με τη βασίλισσα. Πάντως δεν παίζει ο Λέοντας να παρακαλέσει τον άνθρωπό του να αλλάξει γνώμη. Μπορεί να είναι και καλύτερα, αφού θα βρει αλλού τη συντροφιά.

Παρθένος

Όλοι έχουμε δικαίωμα να κάνουμε μόνοι μας διακοπές, αρκεί να μη βρισκόμαστε σε σχέση που θέλει να χαρακτηρίζεται και σοβαρή. Άρα καλό θα ήταν από την αρχή και χωρίς πολλές κουβέντες, να πούμε τις αλήθειες μας και να ξεκαθαρίσουμε γιατί αγαπητό συντροφάκι μου ζητάς ξεχωριστές διακοπές, δηλαδή, διπλά έξοδα, εισιτήρια, ξενοδοχεία διατροφή, ημιδιατροφή, ταξίδια αεροπλάνα και βαπόρια. Για να τα μειώσουμε δραστικά τα έξοδα μήπως να μην είμαστε πλέον μαζί μη χαλάμε & τις καρδιές μας;

hmerisies-problepseis-desktop-matsakos

hmerisies-problepseis-mobile-matsakos

Ζυγός

Ξεχωριστές διακοπές; Τι κρίμα κι είχε τόσα όνειρα κάνει να βρεθούν οι δυο τους στα ρομαντικά ακρογιάλια και στις ακροθαλασσιές. από την άλλη όμως μεριά, δεν θα ήταν εντελώς άσχημη η ιδέα να κάναμε λίγες μέρες ξεχωριστές διακοπές που θα μας ανανεώσουν και θα δούμε και κανένα φίλο που έχουμε να συναντήσουμε καιρό. Ε και λίγο φλερτ μα μέχρι εκεί, δεν έβλαψε ποτέ κανένα. Οπότε δεν το βλέπει αρνητικά. Μήπως να το κανονίζαμε από τώρα γιατί όσο να’ναι παίζουν κι οι αναβολές;

Σκορπιός

Ξεχωριστές διακοπές; Μα φυσικά. Στην άλλη όμως ζωή. Εκτός κι αν το ταίρι του θέλει να κάνει τη ζωή του και να βρίσκονται σε μια σχέση ελεύθερη. Αυτό όμως είναι κάτι που κανονικά θα έπρεπε να το ξεκαθαρίσουν από την αρχή. Οπότε αν δεν έχει ξεκαθαριστεί άρα δεν υπάρχει και η πιθανότητα να του ζητηθεί. Εξάλλου για να κάνει ο άνθρωπός του ξεχωριστές διακοπές πάει να πει ότι η σχέση τους έχει λήξει. Το πότε όμως θα λήξει, αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίζει ο ίδιος κανείς άλλος.

Τοξότης

Πέρα από το να κάνει κανείς ξεχωριστές διακοπές αυτό είναι κάτι θεάρεστο, ένας Τοξότης που σέβεται τον εαυτό του, φροντίζει να πάρει και λίγο ελεύθερο χρόνο από τη σχέση του. Δεν το κάνει για να φλερτάρει να κλείσει το μάτι πονηρά στον ερωτικό στίβο και να δει εάν μετράει. Το κάνει γιατί δεν αντέχει τη ρουτίνα γενικότερα, πόσο μάλιστα σε περίοδο διακοπών. Άμα κουβαλάμε τα πρέπει μας κι εκεί, τότε δεν είναι αυτό ζωή. Χαμαλίκι είναι. Δε βρίσκει καν αρνητικό να παίρνει άδεια από τη σημαία.

Αιγόκερως

Όλες οι αριστοκρατικές σχέσεις, πρέπει να έχουν τονισμένη την αίσθηση της ανεξαρτησίας τους, στα εκάστοτε πλαίσια φυσικά, που ορίζει ο ίδιος ο Αιγόκερως. Εκείνος πάντως που σε όλη τη διάρκεια του χρόνου είναι γεμάτος από καθήκοντα και υποχρεώσεις, έχει σίγουρα ανάγκη από ολιγοήμερες διακοπές, χωρίς καμιά υποχρέωση ακόμα και στο σύντροφό του. Πώς θα αδειάσει αλλιώς το μυαλό του; Βέβαια αν ο άνθρωπός του, του ζητήσει ξεχωριστές διακοπές, μπορεί να πάει στη μάνα του.

Υδροχόος

Εδώ έχουμε μια περίεργη περίπτωση. Είναι ο άνθρωπος που τιμά και απαιτεί χώρο από τη σχέση του ώστε να γευτεί απερίσπαστα την ελευθερία και την ανεξαρτησία του, όμως αν του ζητούσε ο άνθρωπός του μέρες για ξεχωριστές διακοπές, μάλλον θα εξοργιζότανε. Η ερωτική τους ζωή θέλει να είναι σταθερή και τα ξεπορτίσματα δεν του καλαρέσουν. Εκείνος και να φύγει και να ξεμυαλιστεί και να φλερτάρει, δε χαλάει το σπίτι του. Όμως ειδικά τους κανόνες αυτούς, τους θέλει απαράβατους!!!

Ιχθύες

Οτιδήποτε τύχαινε να σε κάνει χαρούμενο κι ευτυχισμένο θα τον έκανε και τον ίδιο έτσι να το γευτεί. Αν λοιπόν του ζητούσες ξεχωριστές διακοπές, δε θα πρόβαλλε καμία αντίρρηση, ούτε και θα έβαζε με το νου του ότι δεν τον αγαπάς. Άλλωστε η αγάπη και ο Έρως πρέπει να δοκιμάζονται με αποστάσεις κι αυτό θα το έβρισκε πολύ ρομαντικό. Βέβαια ίσως ζήλευε κάποια στιγμή, μα αυτό από τη φύση του χαρακτήρα του σύντομα θα ξεχνιόταν από μια άλλη έμπνευση στη ζωή του. Αυτή της προσμονής.