Quantcast
Η Νέα σελήνη στον Λέοντα στις 28 Ιουλίου 2022. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Η Νέα σελήνη στον Λέοντα ανοίγει τον δρόμο για καινούργιες γνωριμίες!

Η Νέα σελήνη στον Λέοντα στις 28 Ιουλίου 2022.

Στις 28 Ιουλίου 2022, η Νέα σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα και θα υπάρξει δυνατότητα για μία νέα αρχή τόσο σε θέματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική ζωή, όσο και σε υποθέσεις που αφορούν στην επαγγελματική πορεία. Τα χαρακτηριστικά θα είναι ενθουσιασμός, αυτοπεποίθηση, αυτοπροβολή, ρομαντισμός. 

Στον επαγγελματικό τομέα οι οργανωμένες επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, ανοιχτή θα είναι η προοπτική για βελτίωση, οι συντονισμένες ενέργειες θα δώσουν την ώθηση για θετική εξέλιξη. Δημιουργικά ανοίγματα θα ανοίξουν την προοπτική για προαγωγή και άνοδο, απαραίτητο θα είναι να υπάρξει συγκέντρωση στις βλέψεις και στους στόχους. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για μία νέα πηγή εσόδων, τα συμβάντα θα είναι τυχερά αν αξιοποιηθούν με αμεσότητα το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαιτέρως ικανοποιητικό. 

Στον αισθηματικό τομέα ανοίγει ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες και αρκετά απελευθερωμένες. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ανανεωτικά, άμεσες θα είναι οι εκδηλώσεις.

Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η Νέα Σελήνη στον Λέοντα;

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας θα είστε σε θέση να κινηθείτε δυναμικά, σε θέματα επαγγελματικής φύσης τα ανοίγματα θα σας βοηθήσουν να αποδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας, ανεβαίνει το κύρος σας. Έμφαση θα δώσετε στην αυτοπροβολή και στην κοινωνική σας εικόνα, θα έχετε τη δυνατότητα να υπερισχύσετε, να ξεχωρίσετε και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Αυθόρμητες και γενναιόδωρες θα είναι οι ενέργειές σας, στον αισθηματικό τομέα ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργια γνωριμία, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μία νέα αρχή και να προχωρήσετε σε ένα καινούργιο ξεκίνημα. Δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε και να σας ερωτευτούν, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να τονώσετε την προσωπική σας ζωή αποκτώντας ουσιαστικό νόημα. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης έρχονται ανοίγματα, ενδεχομένως να εμφανιστεί μία νέα πηγή εσόδων.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα θα σας επηρεάσει σε συναισθηματικό επίπεδο, στην επιφάνεια θα βγει ο ρομαντισμός σας, θα είστε σε θέση να εκδηλώσετε τα συναισθήματα αγάπης που θα νιώσετε. Αφοσιωμένοι θα είστε στο ταίρι σας και στην οικογένειά σας, γενναιόδωρες θα είναι οι πράξεις σας, θα νιώσετε την ανάγκη να προστατέψετε και να διασφαλίσετε. Δεν αποκλείεται να κάνετε το βήμα να διαμορφώσετε τους χώρους σας προσωπικούς ή επαγγελματικούς κατά όπως εσείς επιθυμείτε, ίσως να νιώσετε την ανάγκη να διακοσμήσετε με τρόπο που να μπορεί να σας χαλαρώσει και να σας ηρεμήσει. Ανάγκη σας θα είναι να πλαισιωθείτε από τα οικογενειακά και αγαπημένα σας άτομα, ανοιχτείτε συναισθηματικά θα καταφέρετε να βρείτε την ασφάλεια και τη συναισθηματική ισορροπία που αναζητάτε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σε επικοινωνιακό επίπεδο θα σας επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, θα είστε σε θέση να εκφραστείτε ελεύθερα, να διατυπώσετε τις ιδέες σας, θα έχετε πειθώ, τα επιχειρήματά σας θα είναι βάσιμα και έξυπνα. Με τον τρόπο που θα μιλήσετε θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις, σε θέματα επαγγελματικής φύσης προχωρήστε στις βλέψεις και στις ιδέες σας, θα υπάρξει η δυνατότητα για εφαρμογή και υλοποίηση. Έμφαση θα δώσετε στη διασκέδαση, στην ψυχαγωγία και γενικότερα στην ανανέωση, ανάγκη σας θα είναι να περάσετε ευχάριστα και ήρεμα, θα καταφέρετε να αφήσετε στην άκρη το άγχος. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, ίσως να βγει στην επιφάνεια η παθιασμένη πλευρά της προσωπικότητας σας, ελκυστικός θα είναι ο τρόπος που θα προσεγγίσετε. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα σας ανοίξει την προοπτική για βελτίωση και άνοδο. Συγκεντρωθείτε στις ανάγκες και στις βλέψεις σας, δεν αποκλείεται να καταφέρετε να ανακαλύψετε μία νέα πηγή εσόδων, θα έχετε τη δυνατότητα να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για αγοραπωλησίες, το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στα υλικά αποκτήματα αυτοπροβολής, προσοχή να μην υποπέσετε σε υπερβολές. Δώστε σημασία στην οικονομική διαχείριση, προσπαθήστε να κινηθείτε συντονισμένα, απαραίτητο θα είναι να είστε σε θέση να σκεφτείτε προνοητικά και επενδυτικά. Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, υπογραφές και δάνεια, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να τρέξετε τις ενέργειές σας, αυτό πρέπει να κάνετε είναι να κινηθείτε συντονισμένα, αποφεύγοντας την καθυστέρηση.

ΛΕΩΝ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, θα είστε σε θέση να κερδίσετε τα βλέμματα, θα προσεγγίσετε με τρόπο ελκυστικό και θα πείσετε. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να προχωρήσετε τα βήματα σας και να κάνετε μία καινούργια αρχή, μείνετε συγκεντρωμένοι στις επιθυμίες στις ανάγκες και τους στόχους σας. Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσης, αν αναζητάτε νέα εργασία θα καταφέρετε να βρείτε κάτι ανάλογο και αξιόλογο. Συντονίστε τις ενέργειές σας σχετικά με οικονομικές υποθέσεις, ευνοϊκές θα βρείτε τις συνθήκες για διεκπεραίωση, στις συμφωνίες το αποτέλεσμα θα κλείσει υπέρ σας. Στον αισθηματικό τομέα όσοι διατηρείτε σχέση θα καταφέρετε να προχωρήσετε τον δεσμό σας, δοτική και προστατευτική θα είναι η στάση σας, θα έχετε την ικανότητα να κερδίσετε την αγάπη και την εμπιστοσύνη που αναζητάτε. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διαίσθηση και δυναμισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ο τρόπος σκέψης σας θα είναι αντικειμενικός, θα είστε σε θέση να εξισορροπήσετε τις καταστάσεις και να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα σας δώσει τη δυνατότητα να αφήσετε πίσω σας τα παλιά και να προχωρήσετε μπροστά κοιτάζοντας το μέλλον, ανοιχτή θα είναι η προοπτική για μία ολοκαίνουργια αρχή. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης οργανώστε τις προσεγγίσεις σας, ακολουθήστε πιστά το πρόγραμμά σας, θα καταφέρετε να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ανάγκη σας θα είναι να αφήσετε πίσω σας το άγχος και την εσωτερική πίεση, θα καταφέρετε να χαλαρώσετε να ξεκουραστείτε και να συναναστραφείτε με πρόσωπα που θα μπορέσουν να τονώσουν την ψυχολογία σας. 

miniaies-tarw-problepseis-desktop-loukia

miniaies-tarw-problepseis-mobile-loukia

ΖΥΓΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι να κοινωνικοποιηθείτε, να συναναστραφείτε, να πλαισιωθείτε από πρόσωπα που αγαπάτε εμπιστεύεστε και που μπορούν να σας προσφέρουν ευχάριστες χαλαρές επαφές. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα σας βοηθήσει να κερδίσετε θετικά σχόλια, έμφαση θα δώσετε στην κοινωνική σας εικόνα, θα είστε σε θέση να κλέψετε τις εντυπώσεις. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δοτικότητα, συμπόνια, προστασία, αλληλεγγύη, απλόχερα θα προσφέρετε τη βοήθειά σας στα άτομα που θα νιώσετε πως σας χρειάζονται. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες θα συνομιλήσετε, δεν αποκλείεται να σας ενθουσιάσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε και σε προσωπικό επίπεδο. Ανάγκη σας θα είναι να κινηθείτε αυθόρμητα και απελευθερωμένα, δύσκολο θα είναι για εσάς να περιοριστείτε σε προκαθορισμένα πλαίσια. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τις σκέψεις σας, στην επιφάνεια θα βγει η στρατηγική και ο ρεαλισμός σας, θα είστε σε θέση να εξισορροπήσετε τις καταστάσεις και να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αυτοπεποίθηση δυναμικότητα και ανάγκη για έλεγχο, ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια οι ηγετικές σας διαθέσεις. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα για νέο ξεκίνημα, στην περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι με την εργασία ή με τα δεδομένα θα έχετε τη δυνατότητα να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες και να κάνετε μία καινούργια αρχή. Με τον τρόπο που θα εκφραστείτε και θα κινηθείτε θα καταφέρετε να κερδίσετε την εκτίμηση και τον θαυμασμό των τρίτων, θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωριστείτε με άτομα που θα σας εμπιστευτούν και θα σας ανοίξουν έναν καινούργιο ορίζοντα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανάγκη σας θα είναι να ανανεωθείτε, να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, τις εμπειρίες σας, έμφαση θα δώσετε στις γνωριμίες, στις εξορμήσεις, στις περιπέτειες και γενικότερα σε οτιδήποτε μπορεί να τονώσει και να ικανοποιήσει τις έμφυτες σας τάσεις. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα σας ανοίξει έναν καινούργιο ορίζοντα τόσο σε πνευματικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό ή πρακτικό. Θα έχετε τη δυνατότητα να εξελιχθείτε, να προχωρήσετε τα βήματά σας, δεν θα λείψουν οι γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τις ιδέες και τις βλέψεις σας. Οργανώστε τα πλάνα σας, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για υλοποίηση. Σε ψυχολογικό επίπεδο οι παρέες οι σχέσεις και οι γνωριμίες θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν, εκδηλωθείτε με αμεσότητα, η στάση σας θα είναι απελευθερωμένη και αυθόρμητη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με αυτοπεποίθηση και έντονη δυναμικότητα θα καταφέρετε να κινηθείτε και να προσεγγίσετε. Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην κοινωνική σας εικόνα, ανάγκη σας θα είναι να ξεχωρίσετε, στην επιφάνεια θα βγουν οι ηγετικές σας τάσεις. Έμφαση θα δώσετε στη διασκέδαση και στην ψυχαγωγία σας, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για κοινωνικές γνωριμίες θα έχει τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα και να αφήσετε στην άκρη το άγχος και την έντονη ανησυχία. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα, έξυπνος και επενδυτικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις ανούσιες αγορές. Όσοι αντιμετωπίζετε οικονομική στενότητα θα καταφέρετε να βγείτε από την πίεση, θα υπάρξει το άνοιγμα για μία καινούργια πηγή εσόδων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στις προσωπικές σας σχέσεις φιλικές, οικογενειακές και επαγγελματικές, θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε τις επαφές σας. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δοτικότητα συμπαράσταση, γενναιοδωρία, ο τρόπος που θα αντιμετωπίσετε τους φίλους και γενικότερα τα πρόσωπα που εμπιστεύεστε θα είναι θετικός, θα καταφέρετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη και την εκτίμησή τους. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στον επαγγελματικό τομέα, αν ψάχνετε νέα εργασία θα παρουσιαστεί το κατάλληλο άνοιγμα. Συντονίστε τις οικονομικές σας υποθέσεις, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για τακτοποίηση και διεκπεραίωση, αποφύγετε την αναβολή. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρχει δυνατότητα για νέα αρχή τόσο για εσάς τους ελεύθερους, όσο και για εσάς τους απογοητευμένους. 

ΙΧΘΥΣ

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα αν είστε απογοητευμένοι πιεσμένοι ή συναισθηματικά κουρασμένοι θα έχετε την ευκαιρία να αφήσετε πίσω σας τα δεδομένα που δεν σας ευχαριστούν και να δημιουργήσετε ολοκαίνουργιες συνθήκες. Ουσιαστικά θα σας δοθεί το έναυσμα να διαγράψετε τα παλιά και να προχωρήσετε μπροστά κοιτάζοντας το μέλλον με αισιοδοξία και δυναμική διάθεση. Δημιουργικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα καταφέρετε να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο τις βλέψεις σας, θα έχετε την ικανότητα να οργανώσετε και να συντονίσετε. Με δυναμικότητα θα αναλάβετε πρωτοβουλίες, ο τρόπος σκέψης σας θα είναι μεθοδικός, θα σας βοηθήσει να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις, οι οργανωμένες επιδιώξεις θα έχουν θετική κατάληξη.

Αντωνία