Quantcast
Ο Ερμής στον Ζυγό ως τις 29 Οκτωβρίου 2022. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ο Ερμής στον Ζυγό θα δώσει έμφαση στην εμφάνιση!

Ο Ερμής στον Ζυγό ως τις 29 Οκτωβρίου 2022.

Από τις 11 Οκτωβρίου ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Ζυγό και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 29 Οκτωβρίου 2022, τα χαρακτηριστικά θα είναι διπλωματία, κοινωνικότητα, ανάγκη για συναισθηματική ισορροπία για δικαιοσύνη και για αλληλεγγύη. Δημιουργικά θα είναι τα επικοινωνιακά ανοίγματα, θα ακουστούν προτάσεις για φιλικές συνευρέσεις, κάποιοι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μία κοινωνικά πιο έντονη ζωή. Έμφαση θα δοθεί στην εικόνα, στην εμφάνιση, στη συμπεριφορά και στους τρόπους, οι ομιλητικοί συζητήσιμοι και ευγενικοί χαρακτήρες θα καταφέρουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης οι πρωτοβουλίες και οι βλέψεις θα πρέπει να είναι αντικειμενικά σκεπτόμενες, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η παρόρμηση. Προσοχή στην αναποφασιστικότητα, με δυσκολία θα παρθούν οι αποφάσεις, δεν θα λείψουν οι διχασμοί τα διλήμματα και οι ανασφάλειες.

Στον αισθηματικό τομέα ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για επανασύνδεση, τα χωρισμένα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να ξανασυζητήσουν τα επίμαχα ζητήματα. Για τους ελεύθερους ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες.

Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ο Ερμής στον Ζυγό;

ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε τις σχέσεις σας προσωπικές φιλικές και επαγγελματικές, στις συζητήσεις η συγκαταβατική διάθεση και τα άμεσα ξεκαθαρίσματα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τις αμφιβολίες και τις αμφισβητήσεις. Φεύγει η ένταση και το εγωιστικό πείσμα, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε και να αποδεχτείτε, αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις και να δώσετε θετικά αποτελέσματα. Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να επανασυνδεθείτε ή να διαφοροποιήσετε την πορεία που έχει πάρει η σχέση σας. Ο τρόπος που θα συζητήσετε θα είναι ήρεμος και διαλλακτικός θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις και να βγείτε από καταστάσεις που σας προβληματίζουν. Οι ελεύθεροι δώστε έμφαση στο φλερτ, προσεγγίσετε με οικειότητα και αυθορμητισμό θα καταφέρετε να κερδίσετε τις συμπάθειες. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν σε ζητήματα εργασιακής φύσης, οι συναδελφικές επαφές θα έχουν τη δυνατότητα να εξελιχτούν ομαλά, η συνεργασία θα έχει αποδοτικό αποτέλεσμα. Έμφαση θα δώσετε στην εικόνα σας, στη συμπεριφορά σας και γενικότερα στις εντυπώσεις που δημιουργείτε στους τρίτους, ενδεχομένως να νιώσετε την ανάγκη να τελειοποιηθείτε για να μπορέσετε να έχετε τα απολύτως θετικά σχόλια. Θα είστε σε θέση να κατανοήσετε και να ψυχολογήσετε σωστά, οι συμβουλές που θα δώσετε θα είναι ουσιαστικές, απλόχερα θα προσφέρετε τη βοήθεια και τη συμπαράσταση σας στα πρόσωπα που σας χρειάζονται. Θα υπάρξουν ευχάριστες κοινωνικές επαφές, θα καταφέρετε να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δικτυώνεστε σε κοινωνικό επίπεδο καινούργια πρόσωπα θα γνωρίσετε, θα μιλήσετε με άτομα που θα σας ενθουσιάσουν, αλλά και που εσείς από τη δική σας πλευρά θα καταφέρετε να τα εντυπωσιάσετε. Οικείος και αυθόρμητος θα είναι ο τρόπος που θα μιλήσετε, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αυθορμητισμός, ομιλητικότητα, ευγλωττία, διάθεση για αναλυτικές συζητήσεις, κοινωνικότητα αλλά και αναποφασιστικότητα. Δεν θα λείψουν οι διχασμοί και τα διλήμματα, θα είναι δύσκολο για σας να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Αποφύγετε την εσωτερική πίεση αν νιώθετε πως δεν είστε έτοιμοι να δώσετε τις τελικές σας απαντήσεις, προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο. Αρκετές θα είναι οι συναντήσεις και οι επαφές, κάποιες κοινωνικές γνωριμίες θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν και σε προσωπικό επίπεδο. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στις προσωπικές σας σχέσεις οικογενειακές και φιλικές, στο σπίτι, γενικότερα στα άτομα που πλαισιώνουν την καθημερινότητά σας. Επιθυμία σας θα είναι να συναντηθείτε, να συζητήσετε και να συναναστραφείτε με πρόσωπα που νιώθετε αγάπη και εμπιστοσύνη, θα ανοιχτείτε συναισθηματικά, ίσως να αναζητήσετε συμπαράσταση. Η διαίσθησή σας θα είναι έντονη, αιχμηρή θα είναι η αντίληψη σας, θα καταφέρετε να κρίνετε τις καταστάσεις και να αξιολογήσετε τους χαρακτήρες με τον σωστό τρόπο. Προσοχή στην αναποφασιστικότητα θα θελήσετε χρόνο για να μπορέσετε να κατασταλάξετε και να δώσετε ένα οριστικό αποτέλεσμα. Συγκαταβατική και δοτική θα είναι η στάση σας, θα προσφέρετε τη βοήθειά σας με κατανόηση και συμπόνια.

ΛΕΩΝ

Ανάγκη σας θα είναι να διασκεδάσετε, να χαλαρώσετε, να ψυχαγωγηθείτε, ανοίγματα θα υπάρξουν για κοινωνικές επαφές, θα είστε σε θέση να συζητήσετε και να προσεγγίσετε με τρόπο ευγενικό. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα για καινούργιες συνεργασίες, δεν αποκλείεται να ακουστούν προτάσεις που θα σας ενθουσιάσουν, ωστόσο καλό θα είναι να μην δράσετε ή αποφασίσετε παρορμητικά. Προσπαθήστε οι επιδιώξεις και οι βλέψεις σας να είναι πολύ καλά σκεπτόμενες, αποφύγετε την ανυπομονησία, οριοθετήστε τις εσωτερικές σας τάσεις. Στον αισθηματικό τομέα αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σας απασχολεί κάντε το βήμα να το προσεγγίσετε, θετικές απαντήσεις θα πάρετε, ανοιχτή θα είναι η προοπτική της επανένωσης. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επικεντρωμένοι θα είστε στην οικονομική σταθερότητα και εξασφάλιση, το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στις τρέχουσες οικονομικές υποθέσεις, ουσιαστικά αυτό που θα χρειάζεστε θα είναι να βγείτε από την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα για να μπορέσετε να ηρεμήσετε ψυχολογικά. Σκεπτόμενες θα είναι οι ιδέες σας και οι απόψεις σας, θα είστε σε θέση να επεξεργαστείτε τις πληροφορίες και να αναλύσετε τις καταστάσεις. Προσοχή σε τάσεις τελειομανίας, ενδεχομένως να γίνετε εξαιρετικά αυστηροί με τον εαυτό σας, καλό θα είναι γενικότερα να προσέξετε την κριτική τόσο για τις δικές σας ικανότητες, όσο και για τις ικανότητες ή τις συμπεριφορές των τρίτων. Σε ζητήματα εργασιακής φύσης θα καταφέρετε να συνεργαστείτε αποδοτικά, βελτιώνονται οι συναδελφικές σας σχέσεις.

ebdomadiaies-taro-problepseis-desktop-vera

ebdomadiaies-taro-problepseis-mobile-vera

ΖΥΓΟΣ

 Έμφαση θα δώσετε στην εικόνα που εκπέμπετε προς τους τρίτους, θα θελήσετε να εντυπωσιάσετε, να κερδίσετε θετικά σχόλια, το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην αυτοπροβολή. Θα είστε σε θέση να βελτιώσετε τις προσωπικές σας σχέσεις οικογενειακές και επαγγελματικές, ο τρόπος που θα μιλήσετε θα είναι οικείος και θερμός, οι συγκαταβατικές διαθέσεις θα συμβάλουν στο να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για επανασυνδέσεις επαναπροσδιορισμούς και άμεσες λύσεις. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι κατανόηση, συμπόνια, συγκατάβαση, αιχμηρή αντίληψη αλλά και αναποφασιστικότητα. Προσοχή στους διχασμούς και στα διλήμματα, δεν θα είστε σε θέση να πάρετε αποφάσεις, απαραίτητο θα είναι να σας δοθεί χρόνος. Αποβάλλετε τις ανασφάλειες και την αβεβαιότητα, δείξτε αυτοπεποίθηση στις ικανότητές σας. Άμεσα θα είναι τα επικοινωνιακά ανοίγματα θα καταφέρετε να κάνετε καινούργιες γνωριμίες. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έντονη και σωστή θα είναι η διαίσθησή σας θα καταφέρετε να κατανοήσετε τις συμπεριφορές και τις ψυχολογίες. Τα συμπεράσματα που θα βγάλετε θα έχουν τη δυνατότητα να είναι εύστοχα, ωστόσο θα απαιτείται αναλυτική σκέψη, προσοχή να μη μείνετε μόνο στις φαινομενικές εντυπώσεις. Έκταση θα έχει η φαντασία και η πνευματικότητα σας, αν είστε άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα καταφέρετε να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε. Δεν θα λείψουν οι εσωτερικές συγκρούσεις, ενδεχομένως να είναι κάπως μπερδεμένο το σκεπτικό σας, κυκλοθυμίες και εναλλαγές θα υπάρξουν στον εσωτερικό σας κόσμο. Απαραίτητο θα είναι να μπορέσετε να εξισορροπήσετε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας, αποφύγετε την ανυπομονησία τη σπασμωδικότητα και την ισχυρογνωμοσύνη. Ανάγκη σας θα είναι να ηρεμήσετε να χαλαρώσετε και να ισορροπήσετε συναισθηματικά. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα νιώσετε την ανάγκη να ενσωματωθείτε σε ομάδες και παρέες που να ταιριάζουν οι απόψεις οι πεποιθήσεις και οι ιδιοσυγκρασίες σας. Ο τρόπος που θα μιλήσετε και θα προσεγγίσετε θα είναι οικείος, θερμός, ευχάριστος, θα καταφέρετε να κερδίσετε τις συμπάθειες. Δικτυώνεστε κοινωνικά θα υπάρξουν επαφές, συναντήσεις, νέες γνωριμίες που θα δώσουν μία ανανεωτική πνοή στην καθημερινότητά σας. Ίσως να δυσκολευτείτε στη λήψη αποφάσεων και πρωτοβουλιών, ωστόσο αν καταφέρετε να σκεφτείτε με τρόπο αντικειμενικό τότε θα μπορέσετε να κατασταλάξετε και να κινηθείτε με δυναμισμό. Επεξεργαστείτε πολύ καλά τις πληροφορίες που θα λάβετε κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με εργασιακές και οικονομικές υποθέσεις, θα υπάρξει το άνοιγμα να βελτιωθούν οι συνεργασίες, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για άνοδο. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ενδεχομένως να αυξηθούν οι υποχρεώσεις σας κοινωνικές και επαγγελματικές, θα έχετε τη δυνατότητα να συνομιλήσετε, να ανταλλάξετε απόψεις ή ιδέες, σε ένα γενικό επίπεδο αρκετές θα είναι οι επαφές και οι συναντήσεις. Διατηρείστε κοινωνική τη διάθεση σας, δείξε ενδιαφέρον σε προτάσεις που μπορούν να σας διασκεδάσουν και να σας ψυχαγωγήσουν. Αποφύγετε το φόρτο εργασίας εστιάστε στην ξεκούραση και στην συναισθηματική σας ισορροπία, θα έχετε τη δυνατότητα να αφήσετε στην άκρη το άγχος και την εσωτερική ένταση.  Στις συζητήσεις σας βγάλτε στην επιφάνεια τη συγκαταβατική πλευρά της προσωπικότητας σας, προσπαθήστε να αποδεχτείτε και τις απόψεις των άλλων, αποφύγετε την ισχυρογνωμοσύνη. Βελτίωση θα υπάρξει στις σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές, οι συζητήσεις που θα γίνουν θα έχουν εποικοδομητικό αποτέλεσμα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν για κοινωνικές επαφές, ανάγκη σας θα είναι να συναναστραφείτε, να συζητήσετε, να δικτυωθείτε και να οργανώσετε τη συλλογική σας δράση τόσο σε θεωρητικό επίπεδο, όσο και σε πρακτικό. Επεξεργαστείτε όλες τις πληροφορίες που θα λάβετε, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες συνεργασίες και νέες προτάσεις. Φανερώστε τις σκέψεις σας, στο εργασιακό σας περιβάλλον διατυπώστε τις πρωτοποριακές σας ιδέες θα βρείτε το προσδοκώμενο ενδιαφέρον. Αρκετά ελκυστικός θα είναι ο τρόπος που θα συνομιλήσετε, ο αυθορμητισμός και η οικειότητα σας θα κερδίσουν τις συμπάθειες. Διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών σας τόσο σε κοινωνικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να προσεγγίσετε με τρόπο πρόσχαρο αποφεύγοντας τις υπερβολές. 

ΙΧΘΥΣ

Συγκαταβατικότητα θα υπάρξει στις διαθέσεις σας, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι κατανόηση, συμπόνια, ανάγκη για ισορροπία και αρμονία. Στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις θα θελήσετε συνεννόηση και αρμονική συνύπαρξη, συνειδητά θα αποφύγετε τις εντάσεις και τις υπερβολές. Άνοιγμα θα υπάρξει για γνωριμίες, οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να συναναστραφείτε με άτομα που θα σας δώσουν το άνοιγμα για προσωπικές επαφές. Ανάγκη σας θα είναι να συζητήσετε με ηρεμία, θα θελήσετε να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματα και τις βλέψεις σας, βασική σας επιθυμία θα είναι να βγείτε από την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για συμφιλίωση και επανασύνδεση, θα σας δοθεί η δυνατότητα να δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία και να διαφοροποιήσετε τα αρνητικά δεδομένα.

Αντωνία