Quantcast
Ποια ζώδια φλερτάρουν στον εργασιακό τους χώρο; Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ποια ζώδια φλερτάρουν στον εργασιακό τους χώρο; Από την Μελίνα Φώφη.

Ποια ζώδια φλερτάρουν στον εργασιακό τους χώρο;

Η αλεπού λέει μια παροιμία, στη φωλιά της δεν πνίγει, εννοώντας ότι κανένας έξυπνος άνθρωπος δε θα στοχοποιούσε τον εαυτό του, με κουτσομπολιά ή άλλα δυσμενή σχόλια, σε έναν χώρο που βρίσκεται για συγκεκριμένο και σημαντικό σκοπό.

Κάποιοι όμως χαρακτήρες, λιγότερο συντηρητικοί, οικειοποιούνται τον εκάστοτε χώρο και δε διστάζουν από το να αγορεύουν με αμετροέπεια τις απόψεις τους πάντοτε για λόγους εντυπωσιασμού, μέχρι και να αναζητούν το βαθμό θελκτικότητας, επιρροής της παρουσίας τους, που μπορεί να διαθέτουν, ψάχνοντας την επιβεβαίωση στα μάτια των άλλων.

Πάμε να δούμε μαζί, ποια ζώδια έχουν την τάση να φλερτάρουν κατά τη διάρκεια της δουλειάς:

ΚΡΙΟΣ

Ως ένας γνήσια παρορμητικός χαρακτήρας, δε θα διστάσει να πολιορκήσει την καρδιά του ανθρώπου που μπορεί να του κάνει «κλικ», όπου κι αν βρίσκεται. Κυνηγός από τη φύση του και με μειωμένη την αίσθηση του κίνδυνου και των ισορροπιών, θα πει ή θα δείξει αυτό που αισθάνεται ακόμα και μέσα στο χώρο δουλειάς του. Σπάνια μάλιστα, ακόμα και αν υποστεί τις κυρώσεις, θα είναι μετανιωμένος για αυτό που επιχείρησε. Παραδόξως γι αυτή του την τόλμη, φαίνεται απίστευτα γοητευτικός ως χαρακτήρας, στα μάτια πολλών ανθρώπων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ναι, εδώ μιλάμε για έναν χαρακτήρα, που μπορεί να φλερτάρει σχεδόν με κάθε του σχέση, ή κοινωνική επαφή. Από το φιλικό του περιβάλλον μέχρι και στη στάση του λεωφορείου, επειδή κάποιος άνθρωπος έτυχε να του ζητήσει, πληροφορίες της διαδρομής. Το έξυπνο χιούμορ και το εύστροφο πνεύμα του, καταφέρνει να ρίχνει τις αντιστάσεις που προβάλλει το υποψήφιο θύμα της καρδιάς του. Έτσι είναι σχεδόν αυτονόητο, ότι ακόμα και στο εργασιακό του περιβάλλον, μπορεί να ξετυλίξει, το ταλέντο του αυτό, να φλερτάρει και να βρίσκει το στόχο του.

ΛΕΩΝ

Μπορεί να του αρέσει να ακούει όμορφα λόγια και να δέχεται ριπές από τα βέλη του φτερωτού θεού, όμως εάν στο περιβάλλον που θα βρεθεί, δεν τραβήξει τα βλέμματα στο βαθμό που θα τον ικανοποιήσουν οι αντιδράσεις και οι επευφημίες των άλλων προσώπων, ναι, θα προκαλέσει την τύχη του και δε θα δίσταζε να ρισκάρει ακόμα και τη θέση του φλερτάροντας με την επιβεβαίωση. Βέβαια, είναι δύσκολο ένα τόσο λαμπερό πλάσμα να μην αρέσει. Σε μια άλλη περίπτωση, αποδέχεται το θαυμασμό και το φλερτ οποιουδήποτε ακόμα και μέσα στον εργασιακό του χώρο.

hmerisies-tarw-problepseis-desktop-mina

hmerisies-tarw-problepseis-mobile

ΖΥΓΟΣ

Εδώ μιλάμε για την πέτρα του σκανδάλου και τον βασιλιά του φλερτ, παντός καιρού και περιβάλλοντος. Βέβαια μπορεί να υμνεί με όμορφα λόγια, τα κατορθώματα του φτερωτού θεού, να θεωρείται ο τροβαδούρος της αγάπης διαχρονικά, εντούτοις πρόκειται για ένα άκρως ντροπαλό πλάσμα, που η ευαισθησία του αυτή, του προσδίδει μια απίστευτη γοητεία. Έτσι, σπάνια δεν καταφέρνει να φτάσει το στόχο του και να κερδίσει την καρδιά του ανθρώπου που επιθυμεί να σταθεί στο πλάι του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν είναι συχνό ένας τέτοιος κλειστός χαρακτήρας, να ρισκάρει τη θέση του, ή να εκτεθεί στον εργασιακό του χώρο, για ένα επιπόλαιο φλερτ. Για να συμβεί κάτι ανάλογο, θα πρέπει ο άνθρωπος που τον ξεσηκώνει συναισθηματικά, να του εμπνέει το πάθος, να του διεγείρει τους πόθους και να αντιδρά αντίστοιχα, όπως κι ο ίδιος, με συναισθηματικές υπερβολές. Ναι εκεί δε θα υπολογίσει ούτε που βρίσκεται, ούτε κυρώσεις, μπρος την ικανοποίηση της καρδιάς και των πόθων του. Το όλα ή τίποτα άλλωστε, είναι μια έκφραση που τον φωτογραφίζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας άνθρωπος που του αρέσει με κάθε τρόπο να προκαλεί, γιατί να μην το κάνει φλερτάροντας; Ναι, μπορεί ακριβώς και να μην τα εννοεί, αυτά που λέει προκειμένου να κάμψει τις αντιστάσεις που προβάλλει ο άνθρωπος που πολιορκεί, όμως το παιχνίδι του φλερτ, ξέρει να το πηγαίνει στα άκρα. Είναι άλλωστε ένας από τους τρόπους που έτσι εισπράττει επιβεβαίωση. Αρέσει, πράγμα που γνωρίζει πολύ καλά, όπως και το ότι του είναι εύκολο με την παρουσία του, να γοητεύσει. Εργασιακά κάποιες λοιπόν φορές αυτό το χρησιμοποιεί, ακόμα και για να ανελιχθεί.

ekptwsh-mono-gia-simera