Quantcast
Ο Άρης στον Λέοντα ως τις 29 Ιουλίου 2021. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ο Άρης στον Λέοντα φέρνει δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση!

Ο Άρης στον Λέοντα ως τις 29 Ιουλίου 2021.

Στις 11 Ιουνίου ο Άρης κάνει την εμφάνισή του στον Λέοντα και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 29 Ιουλίου 2021, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, ανάληψη πρωτοβουλιών. Στον επαγγελματικό τομέα οι δυναμικοί χαρακτήρες θα ανεβάσουν τον πήχη των επιδιώξεών τους, θα έχουν τη δυνατότητα να βελτιωθούν.

Οι συντονισμένες ενέργειες θα έχουν θετική κατάληξη, τα οργανωμένα πλάνα θα περάσουν σε υλοποίηση. Οι ηγετικοί και εξουσιαστικοί χαρακτήρες προσοχή στις εσωτερικές τους τάσεις, απαραίτητο θα είναι να κινηθούν ισορροπημένα αποφεύγοντας τις υπερβολές. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξει ανάγκη για αυτοπροβολή, έμφαση θα δοθεί στην κοινωνική εικόνα. Στον αισθηματικό τομέα οι εκδηλώσεις θα είναι άμεσες, δεν θα λείψουν οι ενέργειες πάθους, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές, στην κτητικότητα και στην ανάγκη για χειραγώγηση. Για τους ελεύθερους θα υπάρξει δυνατότητα για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές και άμεσες.

Πως ο Άρης στον Λέοντα θα επηρεάζει τα 12 ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, διάθεση για επιδιώξεις, στόχος σας θα είναι η άνοδος. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα να προοδεύσετε, μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις σας, οργανώστε τα πλάνα σας θα μπορέσετε να καταλήξετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ανάγκη σας θα είναι να υπερισχύσετε και να αποδείξετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να κερδίσετε την εκτίμηση που αναζητάτε. Διατυπώστε τις προτάσεις σας, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για υλοποίηση, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κινηθείτε συντονισμένα και να διεκδικήσετε με τρόπο μεθοδικό. Στον αισθηματικό τομέα έμφαση θα δώσετε στο φλερτ, θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε καινούριες γνωριμίες, ελκυστικός θα είναι ο τρόπος που θα προσεγγίσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στις προσωπικές σας σχέσεις, στις συνθήκες που υπάρχουν μέσα στο σπίτι σας, και γενικότερα στην άμεση καθημερινότητά σας. Ενδεχομένως να θελήσετε να ασχοληθείτε με τον χώρο του σπιτιού ή του γραφείου σας, θα νιώσετε την ανάγκη να το διαμορφώσετε στα δικά σας γούστα. Στις συζητήσεις σας προσπαθήστε να φαίνετε ήρεμοι και συγκαταβατικοί, αποφύγετε τις εξάρσεις και τις υπερβολές, δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η πεισματική και οξύθυμη πλευρά του χαρακτήρα σας. Σε θέματα αισθηματικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε τα δεδομένα, αν είστε ελεύθεροι προσπαθήστε να φλερτάρετε με αμεσότητα, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες. Εσείς που διατηρείτε σχέση χειριστείτε το ταίρι σας με χαλαρότητα, αποφύγετε τις κτητικές συμπεριφορές. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι να κοινωνικοποιηθείτε, να συναναστραφείτε, να διατυπώσετε ελεύθερα τις απόψεις σας. Στον επαγγελματικό τομέα δυνατή θα είναι η επιχειρηματολογία σας θα καταφέρετε να πείσετε και να επηρεάσετε. Αν έχετε καινούργιες προτάσεις προσπαθήστε να τις διατυπώσετε με σαφήνεια θα υπάρχει δυνατότητα να υλοποιηθούν τα πλάνα σας, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις και να οργανώσετε τα βήματά σας. Αποφύγετε την αρνητική αντίδραση και τις σπασμωδικές ενέργειες, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί από εσάς αποφασιστικότητα και συντονισμό. Ανάγκη σας θα είναι να διασκεδάσετε, να ψυχαγωγηθείτε και να γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα, σε κοινωνικό επίπεδο θα καταφέρετε να διευρύνετε τον κύκλο σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εστιάστε σε ζητήματα οικονομικής φύσης, σε συναλλαγές και σε αγοραπωλησίες, προσέξτε πολύ καλά τις επιλογές σας, καλό θα είναι να μην κινηθείτε αυθόρμητα και παρορμητικά. Προσοχή να μην καταναλώσετε μεγάλα χρηματικά ποσά και προβείτε σε περιττές αγορές για τις οποίες λίγο αργότερα θα μετανιώσετε ή θα συνειδητοποιήσετε πως δεν ήταν απαραίτητες. Στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε και να αποδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Αξιοποιήστε τα ανοίγματα με αμεσότητα και δυναμισμό, μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις σας, κινηθείτε όσο μπορείτε πιο μεθοδικά και οργανωμένα. Έντονος θα είναι ο συναισθηματικός σας κόσμος, αποφύγετε τις πεισματικές αντιδράσεις, κινηθείτε ισορροπημένα. 

ΛΕΩΝ

Τα συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να δραστηριοποιηθείτε, να εξελιχθείτε και να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα, απαραίτητο θα είναι να είστε σε θέση να κινηθείτε και οργανωμένα αποφεύγοντας τις υπερβολές και τις παρορμητικές επιλογές. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμικότητα αυτοπεποίθηση ανάγκη για αυτοπροβολή και κατάκτηση. Στην επιφάνεια θα βγει η πεισματική πλευρά της προσωπικότητας σας, προσοχή να μη δώσετε τροφή σε εντάσεις και θυμούς. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε τις ρήξεις, προσπαθήστε να κινηθείτε ισορροπημένα, διατηρήσετε ήρεμες τις προσωπικές σας σχέσεις. Στον αισθηματικό τομέα προσεγγίστε, φλερτάρετε, θα έχετε τη δυνατότητα να κατακτήσετε το πρόσωπο που θα βάλετε στο στόχαστρο σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία σας, μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις συζητήσεις σας, τα λόγια σας θα πρέπει να είναι συγκρατημένα και σκεπτόμενα, προσοχή στα καυστικά σχόλια. Ίσως να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με παρασκηνιακές υποθέσεις ή με κρυφούς εχθρούς, θα πρέπει να προσέξετε πολύ καλά σε ποιους ανθρώπους δείχνετε την εμπιστοσύνη σας. Στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε τη δυνατότητα να εξελιχθείτε και να προοδεύσετε, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε συντονισμένα, οι παρορμητικές και σπασμωδικές ενέργειες δεν θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Στις επαφές σας κοινωνικές φιλικές και οικογενειακές διατυπώστε τις απόψεις σας με αυτοσυγκράτηση αποφεύγοντας τις υπερβολές.

ebdomadiaies-taro-problepseis-desktop-vera

ebdomadiaies-taro-problepseis-mobile-vera

ΖΥΓΟΣ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στις συναναστροφές και στις επαφές, ανάγκη σας θα είναι να δικτυωθείτε κοινωνικά και θα το καταφέρετε, θα έχει τη δυνατότητα να γνωριστείτε με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι η δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση και γενναιοδωρία, απλόχερα θα προσφέρετε τη βοήθειά σας σε άτομα που ξέρετε πως σας χρειάζονται. Δεν αποκλείεται να αποκτήσετε καινούργιες δραστηριότητες, ίσως να ασχοληθείτε με ένα καινούργιο αντικείμενο ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο. Συντονίστε τις ενέργειές σας, κινηθείτε μεθοδικά, θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα που θα πρέπει να αξιοποιηθούν με αμεσότητα, αποφύγετε τις αναβολές. Στον αισθηματικό τομέα οι ελεύθεροι φλερτάρετε, οι δυναμικές προσεγγίσεις θα έχουν θετική κατάληξη. Όσοι διατηρείτε σχέση εκδηλωθείτε στο ταίρι σας, μιλήστε με σαφήνεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δυναμικότητα θα σας χαρακτηρίζει, η αυτοπεποίθησή που θα έχετε θα σας βοηθήσει να κινηθείτε με αμεσότητα, θα υπάρξουν ανοίγματα για να βελτιωθείτε και να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα. Στον επαγγελματικό τομέα περάστε σε άμεσες διεκδικήσεις, οι επιδιώξεις σας αν είναι οργανωμένες το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια οι ηγετικές σας διαθέσεις, θα μπορέσετε να επηρεάσετε και να κατακτήσετε, αυτό που θα χρειαστεί από εσάς θα είναι να μεθοδεύσετε τις ενέργειές σας και να βγάλετε στην επιφάνεια τον στρατηγικό τρόπο σκέψης σας. Στον αισθηματικό τομέα ελκυστική θα είναι τόσο εικόνα σας όσο και η στάση σας, θα είστε σε θέση να προσεγγίσετε και να κατακτήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έχετε την ανάγκη να επικεντρωθείτε στις σχέσεις σας, στις επαφές, και στα αντικείμενα δραστηριότητας που σας ευχαριστούν. Δυναμική θα είναι η στάση σας, αν μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας θα καταφέρετε να κατακτήσετε και να δώσετε ένα θετικό αποτέλεσμα στις επιδιώξεις σας. Σε κοινωνικό επίπεδο θα έχετε τη δυνατότητα να διευρύνετε τις γνωριμίες σας, με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες θα συνομιλήσετε, δεν αποκλείεται να σας ενθουσιάσουν άτομα που θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν και στην προσωπική σας ζωή. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ταξίδια και μετακινήσεις, οτιδήποτε σας ευχαριστεί και σας διασκεδάζει θα γίνει το επίκεντρο για εσάς, θα καταφέρετε να ανανεωθείτε σε ψυχολογικό επίπεδο. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ζητήματα οικονομικής φύσης θα σας απασχολήσουν, θα υπάρξουν ανοίγματα για διεκπεραιώσεις, οι ενέργειές σας θα είναι δυναμικές θα καταφέρετε να κλείσετε τις εκκρεμότητες και γενικότερα να τακτοποιήσετε ζητήματα που σας αγχώνουν. Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας τις υποχρεώσεις και τις επιθυμίες σας, όσο πιο συντονισμένα λειτουργήσετε τόσο πιο άμεσο και ουσιαστικό θα είναι το αποτέλεσμα. Έμφαση θα δώσετε στην κοινωνική σας εικόνα, επιμεληθείτε την εμφάνισή σας, θα είστε σε θέση να κερδίσετε θετικά σχόλια. Στις συζητήσεις σας προσοχή στην ισχυρογνωμοσύνη και στο πείσμα, αποφύγετε τις υπερβολές, προσπαθήστε να φανείτε συγκαταβατικοί, απαραίτητο θα είναι να είστε σε θέση να αποδεχτείτε και τις απόψεις των άλλων. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έμφαση θα δώσετε σε ζητήματα αισθηματικής φύσης θα θελήσετε να εκδηλωθείτε, να προσεγγίσετε και να δώσετε μία καινούργια πνοή στην προσωπική σας ζωή. Δυναμικές θα είναι οι προσεγγίσεις σας, οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε και να προβείτε σε ασυνήθιστες ενέργειες ή επιλογές. Όσοι διατηρείτε σχέση συγκεντρωμένοι θα είστε στο ταίρι σας και στην πορεία του δεσμού σας, θα θελήσετε να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά, να ανανεωθείτε και να εξελιχθείτε. Στον επαγγελματικό τομέα ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες συνεργασίες, αποφασιστικότητα θα σας χαρακτηρίζει, προχωρήστε στην ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών.

ΙΧΘΥΣ

Θετικές θα είναι οι εξελίξεις σε θέματα εργασιακά και επαγγελματικά, θα έχετε τη δυνατότητα να εξελιχθείτε και να δώσετε ώθηση στην καριέρα σας. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για νέες συνεργασίες, δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις, όσο πιο συγκροτημένα και δυναμικά χειριστείτε τις υποθέσεις σας τόσο πιο αποδοτικό θα είναι το αποτέλεσμα. Οι ανικανοποίητοι ή απογοητευμένοι θα έχετε τη δυνατότητα να διαφοροποιήσετε τις αρνητικές συνθήκες στην εργασία σας, ίσως να αλλάξετε πόστο, θα βγείτε από καταστάσεις που σας δυσανασχετούν. Θέματα οικονομικής φύσης θα έχουν τη δυνατότητα να τακτοποιηθούν, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κινηθείτε άμεσα αποφεύγοντας τις καθυστερήσεις και τις αναβολές. Δώστε έμφαση στην υγεία και στη φυσική σας κατάσταση, προσπαθήστε να τονωθείτε.

You tube banner