Quantcast
Τον γνώρισες στις διακοπές. Θα έχετε μια μόνιμη σχέση; Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Η γνωριμία των διακοπών, για ποια ζώδια θα γίνει η σχέση του Φθινοπώρου; Από την Μελίνα Φώφη.

Τον γνώρισες στις διακοπές. Θα έχετε μια μόνιμη σχέση;

Το καλοκαίρι δικαίως θεωρείτε η πιο φωτεινή και ζεστή περίοδος του χρόνου, όπου όλα της μοιάζουν σα περιπέτεια. Η χαρά, τα φλερτ, το παιχνίδισμα, το κολύμπι κάτω από τον ήλιο, οι έναστρες νύχτες και το γυάλινο φεγγάρι, είναι εικόνες που μαζεύουμε και καταχωρούνται στις υπενθυμίσεις των όσων περάσαμε τις μέρες ξεκούρασης και έμπνευσης, νέων στόχων στην καινούργια περίοδο που ξεκινά.

Κάπου εκεί όμως, σ’ αυτή την μικρή αλλά και τόσο όμορφη περιπέτεια, μπορεί να γεννήθηκε μια καινούργια αγάπη, ένα αίσθημα που γεννά την προσδοκία, για το αν θα μπορούσε να κρατήσει ακόμα.

Η γνωριμία των διακοπών, για ποια ζώδια θα γίνει η σχέση του Φθινοπώρου;

Πάμε να δούμε αν ανήκεις στους πιο τυχερούς.

Κριέ

Με την Αφροδίτη να βρίσκεται ακριβώς απέναντί σου και να σου γνέφει καταφατικά, από τις 16 Αυγούστου και μέχρι το πρώτο 10ήμερο του Σεπτέμβρη, ναι θα μπορούσες μια αγάπη για το καλοκαίρι να την διατηρήσεις, δένοντάς τη περισσότερο τώρα. Αρκεί να μην αφήσεις να κυλήσει τίποτα στην τύχη του και να δείξεις ότι την παίρνεις πιο πολύ στα σοβαρά. Πριν να απομακρυνθείς λοιπόν από τον άνθρωπο που κάνει την καρδιά σου να χτυπάει δυνατά, δώσε μαζί του επιτόπου το επόμενό σας ραντεβού, με κάθε τρόπο και κάθε μέσω.  Να θυμάσαι ότι η τύχη θα βρίσκεται με το μέρος σου, φρόντισε να την εκμεταλλευτείς.

Ζυγέ

Είσαι από τους πλέον τυχερούς το μήνα αυτό, αφού ότι ποθήσει η καρδιά σου θα το έχει. Εάν λοιπόν το καλοκαίρι αυτό σου χάρισε μια καινούργια αγάπη, όσο μακριά και αν είστε ο ένας από το άλλο, θα βρεθεί η λύση να ταξιδέψετε και να τα πείτε από κοντά. Σε θέλω όμως πιο τολμηρό και σε μερικές των περιπτώσεων να αποφύγεις τα κολλήματα ώστε αν χρειαστεί, να την κάνεις την υπέρβαση. Ναι, μπορείς να ονειρεύεσαι μια μονιμότερη από του παρόντος αγκαλιά και θα την έχεις.  Για αρχή κράτα κρυφή κάθε εξέλιξη του καινούργιου σου δεσμού, από εκείνους που μόνο κριτική ξέρουν να σου κάνουν και σε αποθαρρύνουν.  Όλα τα άλλα δουλεύουν υπέρ σου.

hmerisies-tarw-problepseis-desktop-mina

hmerisies-tarw-problepseis-mobile

Υδροχόε

Ακόμα και δεσμευμένος να είσαι, δεν αποκλείεται να κρατήσεις τελικά εκείνη την επαφή με το πρόσωπο που γνώρισες μέσα από τυχαίες συμπτώσεις στις διακοπές. Στο λέω, γιατί υπάρχει η προδιάθεση, να ξεκινήσεις κάτι κρυφό μεν, δυνατό δε. Μια περιπέτεια που θα σε συναρπάσει και θα σε ξεμυαλίσει, θα σε προκαλέσει και θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα, με την παρουσία της στη ζωή σου. Έτσι λοιπόν μπορεί να την πατήσεις από το φτερωτό θεό, που καιρό τώρα έβαλε στόχο να σε αιφνιδιάζει και να αναθεωρεί, ότι μέχρι σήμερα θεωρούσες σταθερό. Ακόμα και την πολύ προσωπική σου κατάσταση.  Καλή συνέχεια λοιπόν.

Σκορπιέ

Περίπου στο τέλος του Σεπτεμβρίου, δεν αποκλείεται να χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σου ένα πρόσωπο, που συνάντησες το καλοκαίρι (όχι που γνώρισες) και είχες πολύ καιρό να μάθεις νέα του. Παιδικός φίλος θα είναι; Άνθρωπος που είχατε ζήσει μαζί κάποτε μια μικρή ή μεγαλύτερη περιπέτεια; Μια αγάπη που συνάντησες στις διακοπές σου; Όλα παίζουν στο σενάριο αυτό. Πάντως εάν ξεκίνησες μία σχέση ανατροπής, μια φιλία δηλαδή που μετατράπηκε σε αίσθημα, το διάστημα του καλοκαιριού, να ξέρεις ότι τώρα επανεξετάζεται. Έτσι, εάν είσαι μόνη ή μόνος προσπάθησε να του δώσεις την ευκαιρία να αναπτυχθεί, δίχως να θέτεις όρους προαπαιτούμενα.

Ταύρε

Ναι κάτι δυνατό μπορεί να ξεκινήσει τώρα, πιο μεστά, πιο ουσιαστικά, εάν το καλοκαίρι αυτό, σου χάρισε δυο όμορφα μάτια, που όταν τα σκέφτεσαι, καίγεσαι. Μη θεωρείς λοιπόν ότι όλα έληξαν, επειδή τελείωσαν και οι διακοπές σου, ή επειδή, η ψυχή αυτή, τυχαίνει να ζει και να εργάζεται πολύ μακριά από εκεί που κατοικείς εσύ.  Με το χέρι στην καρδιά, άμα πραγματικά τη θέλεις, συνέχισε να την πολιορκείς με το ενδιαφέρον σου. Και να σου πω και ένα sos; Κι αυτή νομίζει πως κάπου εδώ, οι μεγάλες καλοκαιρινές αγάπες τελειώνουν. Άρα που καταλήγουμε; Στο ότι θα έχεις την ευκαιρία, εκείνο που πιστεύει να της το διαψεύσεις και η αγκαλιά σου να είναι ζεστή, τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

ekptwsh-mono-gia-simera