Quantcast
O Ερμής στον Σκορπιό ως τις 10 Νοεμβρίου 2023. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ο Ερμής στον Σκορπιό ανοίγει τον δρόμο για διεκδικήσεις!

O Ερμής στον Σκορπιό ως τις 10 Νοεμβρίου 2023.

Η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό στις 22 Οκτωβρίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι 10 Νοεμβρίου 2023. Πως συμπεριφέρεται ο Ερμής στο περιβάλλον ενός τόσο εσωστρεφούς ζωδίου όπως είναι ο Σκορπιός; Σαν τον Ηρακλή Πουαρό θα μπορούσε να πει κανείς που εξιχνιάζει μυστήρια και βρίσκει πάντοτε σχεδόν αριστοτεχνικά τον ένοχο. Όποιος ψάχνει βρίσκει λέει μια παροιμία αλλά μπορεί να πέσεις και σε κάποιες αποκαλύψεις που θα σε ρίξουν από τα σύννεφα. Άρα αυτό δεν μπορεί να είναι πάντοτε καλό.

Ο Ερμής δεν θα είναι και στην καλύτερη επικοινωνιακή του θέση. Άλλα θα λέμε κι αλλιώς θα εννοούνται, ενώ τα υπονοούμενα στις συζητήσεις, θα δίνουν και θα παίρνουν. Δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια και κάποια απωθημένα με συμπλεγματικό τρόπο.

Πως θα επηρεάσει τα ζώδια η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό;

Όμως σε ποιον τομέα θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο; Μην ξεχάσεις να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου αλλά και το κομμάτι ή τομέα του γενέθλιου χάρτη σου, που ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού.

ΚΡΙΟΣ

Τα καλά νέα είναι ότι μπορεί να σου έρθει αίσθημα από το πουθενά, ή να μετατραπεί μια συνεργασία, σε μια άκρως καυτή αισθηματική περιπέτεια. Στο διάστημα αυτό ευνοούνται κρυφές και φανερές οικονομικές ή αισθηματικές συμφωνίες, τυπικές ή παράνομες, πάντως είναι να προσφέρουν μπόλικη αδρεναλίνη σίγουρα. Χρήματα κι αισθήματα θα βρίσκονται στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο. Συμφωνίες με κέρδη πάνω και κάτω από το τραπέζι. Από τη θέση αυτή ο φτερωτός θεός τολμά πιο εύκολα να ρισκάρει και να σε παρασύρει σε περίεργες περιπέτειες. Οικονομικά μυστικά φανερώνονται και σε βρίσκουν απροετοίμαστο.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν το δεις θετικά τώρα θα μπορέσεις να χτίσεις πιο ουσιαστικές σχέσεις και συνεργασίες, βασισμένες στο κοινό συμφέρον, τόσο σε ότι αφορά τα οικονομικά σου, όσο και στα αισθηματικά που και εκεί δε θα πλήξεις καθόλου. Ξαφνικά θα καταλάβεις, ότι τελικά μιλάς με πολλούς ανθρώπους την ίδια μυστική γλώσσα, ενώ με κάποιους θα προχωρήσεις σε παρακάτω σχέδια. Ίσως να αρχίσεις να καταλαβαίνεις, ότι ο κόσμος τελικά, δεν είναι και τόσο αγγελικά πλασμένος κι αυτό θα στο αποδείξουν οι άνθρωποι που μαζί τους καθημερινά συμπορεύεσαι για να μην είσαι απροετοίμαστος. Φόβοι κι ανησυχίες, πάθη και πόθοι όλα μοιράζονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μάλλον θα προσγειωθείς απότομα σε μια επαγγελματική πραγματικότητα, που αλλιώς την είχες στο κεφάλι σου κι αλλιώς εξελίσσονται τα πράγματα. Θα μάθεις το ρόλο που έπαιζαν για καιρό συνάδελφοί σου αλλά και ένα παρασκήνιο που προετοίμασε διάφορες αλλαγές και ανακατατάξεις στον ίδιο χώρο. Να προσέξεις λοιπόν από αυτή την κατάσταση που δημιουργείται τι βάζεις μέσα σου συναισθηματικά, αφού μπορεί ψυχολογικά να σε επιβαρύνει. Όπως και να έρθουν τα πράγματα κατά το τελευταίο 10ήμερο του Νοέμβρη, θα καταφέρει να πάρεις όπως λέμε τη ρεβάνς και να φέρεις τα πράγματα ξανά στα μέτρα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην το πεις πουθενά αλλά το διάστημα αυτό ευνοούνται πολλά δημιουργικά σου σχέδια. Θα βρεις μάλιστα συμπαραστάτες κι ανθρώπους που θα σε ενθαρρύνουν να συνεχίσεις αυτό που σου αρέσει να κάνεις και ποθείς να στεφθεί με επιτυχία. Δεν αποκλείεται την ίδια περίοδο να βρεθεί ένα πρόσωπο από θέση ισχυρή, να σου ανοίξει πόρτες και να έχεις πρόσβαση σε τομείς που δεν είχες άλλοτε την ευκαιρία. Πρόσεχε μόνο λίγο τα παιδιά σου γιατί όταν κάνουν ησυχία, σίγουρα κάποια ζαβολιά θα σκαρώνουν. Τέλος εάν είσαι μόνος αυτή την εποχή ίσως να ήρθε η στιγμή να γνωρίσεις ένα πολύ μεγάλο αισθηματικό κεφάλαιο.

ΛΕΩΝ

Για άλλη μια φορά θα χρειαστεί να μοιραστείς ισότιμα στο σπίτι και στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Σε κάποιον τομέα από αυτούς τους δύο τόσο σημαντικούς, συμβαίνουν πράγματα που λόγω της απουσίας σου, άφησες να εξελίσσονται περίεργα. Κάπου εδώ ίσως να χρειαστεί να καταλάβεις, ότι αν είναι να επενδύσεις κάπου, καλό θα ήταν αυτός να είναι ο οικογενειακός σου τομέας, το σπίτι και η οικογένεια. Οι δικοί σου άνθρωποι μάλλον σε θέλουν περισσότερο κοντά τους. Αν είσαι μόνη ή μόνος, πιθανόν να κάνεις μια απίστευτη γνωριμία που θα οδηγήσει πού σύντομα στη συγκατοίκηση και σε μια σχέση γεμάτη πάθος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να θέλεις καθαρές δουλειές κι ίσως σου γίνουν διάφορες προτάσεις συνεργασίας αυτό τον καιρό αλλά πριν να απαντήσει το ναι ή το όχι, καλό θα ήταν να αφήσεις το χρόνο να κυλήσει με το μέρος σου. Κάποια πράγματα θα σου ακουστούν πολύ καλά για να είναι αληθινά αλλά και κάποια άλλα που αρχικά τα υποτίμησες, έρχονται τώρα να σου προσφέρουν πολύ περισσότερα κι από όσα ήλπιζες. Μια συνεργασία με το εξωτερικό, ή μια πρόταση που προέρχεται από κει δε θα σε αφήσει αδιάφορο. Μέσα από ένα ταξιδάκι ακόμα και για επαγγελματικούς λόγους θα μπορέσει να συνδυαστεί το τερπνό μετά του ωφέλιμου.

ebdomadiaies-problepseis-desktop-basw

ebdomadiaies-problepseis-mobile-basw

ΖΥΓΟΣ

Πόσα παίρνεις πόσα δίνεις εδώ θα χρειαστεί να κάνεις αρκετούς συνδυασμούς για να καταφέρεις να τα φέρεις όπως λέμε ίσα βάρκα ίσα πανιά. Μην ξανοίγεσαι παραπάνω από όσο σε παίρνει και να θυμάσαι ότι καλύτερα να υπολογίζεις στις δυνάμεις σου παρά σε όσα σου τάζουν. Μια σχέση φαίνεται θα δοκιμαστεί και σε υλικό επίπεδο, αφού όταν δεν υπάρχουν λεφτά, ο Έρως φεύγει απ' το παράθυρο. Αυξημένες υποχρεώσεις θα έχεις κι απέναντι στο συντροφάκι σου αφού μπορεί να τύχει να σου πει, για τα λεφτά τα κάνεις όλα, για τα λεφτά δε μ αγαπάς. Πιθανόν όμως και να σε ενοχλήσει η μυστικοπαθής του στάση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δικαιωματικά θα είσαι ο πρωταγωνιστής των ημερών, αφού εκεί που δε σ ακούγαμε η φωνή σου θα μας ξυπνήσει για τα καλά. Θα μεταχειριστείς όλους τους τρόπους για να μας τρελάνεις με την καλή έννοια και ασφαλώς ο λόγος σου θα περνάει γιατί θα έχει λιγότερα υπονοούμενα ή άλλες ασάφειες. Κρυφές ή φανερές συμφωνίες με ή χωρίς συμμάχους βρίσκουν το στόχο τους, ενώ θα έρθεις σε επαφή με κάποια πρόσωπα που θα ’χουν τον τρόπο να σου βρίσκουν λύσεις εκεί που οι ιδέες σου σταματούν. Αν βρίσκεσαι ήδη σε σχέση μάλλον θα αποφασίσεις με το συντροφάκι σου να το πάτε παρακάτω κι αν είσαι μόνος όλα είναι πιθανά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Λιγάκι πιο πολύ ευαισθητούλης θα είσαι σε όλο σχεδόν το διάστημα αυτό, αφού κάποια πράγματα που ενώ προσπάθησες δε σου βγήκανε, τώρα θα τείνουν να γίνουν απωθημένα. Περισσότερη εσωστρέφεια και βαθιές σκέψεις θα επηρεάσουν τη συμπεριφορά σου, ενώ κάποιοι δικοί σου άνθρωποι ίσως γι αυτό να προβληματιστούν. Πιο καλή η μοναξιά είναι κάτι που θα αποζητάς συχνά προκειμένου να μαζέψεις τα μυαλά σου, ενώ οι δικοί σου άνθρωποι καθημερινότητας μάλλον θα σε κουράζουν. Ότι και να συμβαίνει έτσι κι αλλιώς δεν κρατάει πολύ, γι αυτό και προσπάθησε να αποφύγεις τις πλασματικές διαφυγές όπως πχ. το αλκοόλ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανεξάρτητα από το ποιοι είναι οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σου το διάστημα αυτό, θα μπορέσεις να τους ψάξεις περισσότερο να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους κλειδιά και να κάνεις συμφωνίες χωρίς να δίνεις στόχο καθώς θα κινείσαι πιο παρασκηνιακά. Δεν είναι ανάγκη να κοινοποιείς τα επόμενα σχέδιά σου, τουλάχιστον μέχρι να δεις πως ξεκινούν να δρομολογούνται. Το ίδιο διάστημα ίσως να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους από το εξωτερικό που να έχουν να σου προτείνουν μια εξαιρετική συνεργασία με αρκετές απολαβές. Και ο φτερωτός θεός δε γνωρίζει από σύνορα αφού μπορεί να σου έρθει η αγάπη από πολύ μακριά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν αποκλείεται να σε ακούσουμε να μιλάς για το τέλος ή την αρχή μιας πολύ σημαντικής σου σχέσης και συνεργασίας. Στη δουλειά πάντως πρέπει να ρίξεις το βάρος σου κι αν από κει δεν περιμένεις καμία ιδιαίτερη πλέον θετική εξέλιξη, ίσως και να ήρθε η στιγμή να την αλλάξεις. Στην αντίθετη περίπτωση, εάν ήδη βρίσκεσαι στη διαδικασία να ψάχνεις για ένα νέο επαγγελματικό αντικείμενο, θα βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση να σε προωθήσει. Το σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να αρκείσαι με τα δεδομένα σου ή να βολεύεσαι σε καταστάσεις που δεν αναγνωρίζουν την αξία σου σε χρήματα κι αισθήματα.

ΙΧΘΥΣ

Περισσότερο χρόνο θα κερδίσεις κι έτσι θα μπορέσεις να αφιερωθείς στο διάβασμα στη μελέτη αλλά και σε γνώσεις αποκρυφιστικές. Η επαφή σου με ήθη και έθιμα άλλων πολιτισμών, μύθων και παραδόσεων αυτών θα σου δώσουν ιδέες να φτιάξεις μια καινούργια δική σου δημιουργική ενασχόληση. Δεν αποκλείεται από κει σύντομα να καταφέρεις να κερδίσεις ένα αρκετά καλό επιμίσθιο, ενώ θα βρεις και ανθρώπους να σε υποστηρίξουν. Ευνοούνται τα ταξίδια στο εξωτερικό αλλά και οι μυστικές αποστολές αναψυχής και όχι μόνο. Αν σκέφτεσαι μια μετεγκατάστασή σου σε άλλη χώρα, τώρα είναι ιδανικό το διάστημα να ψαχτείς.