Quantcast
O Ερμής στον Σκορπιό τον Νοέμβριο 2021. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ο Ερμής στον Σκορπιό ανοίγει τον δρόμο για διεκδικήσεις!

O Ερμής στον Σκορπιό τον Νοέμβριο 2021.

Η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό στις 6 Νοεμβρίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι 24 Νοεμβρίου 2021 θα βοηθήσει στην πνευματικότητα και στον σκεπτικισμό, ενώ θα μας προικίσει με διαύγεια και σωστή αντίληψη. Ενισχυμένη θα είναι η διαίσθηση, γενικότερα οι αισθαντικές ικανότητες θα βοηθήσουν στο να υπάρξει συνειδητοποίηση και συναισθηματική κατανόηση. Οι ενέργειες και γενικότερα οι αποφάσεις θα είναι πολύ καλά σκεπτόμενες όχι επιπόλαιες ή βιαστικές.

Ανοίγει ο δρόμος για διεκδικήσεις, σε επαγγελματικά ζητήματα ενδεχομένως να γίνουν πράξεις αθέμιτου ανταγωνισμού. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην πώρωση, οι ενέργειες και γενικότερα οι σκέψεις δεν θα πρέπει να είναι εγωκεντρικές. Σε ζητήματα αισθηματικής φύσης θα πρέπει να αποφευχθούν οι πιέσεις, αναγκαία θα είναι η χαλαρότητα. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για δεσμεύσεις και επισημοποιήσεις, γενικότερα στις συζητήσεις και στις επαφές θα ακουστούν υποσχέσεις.

Πως θα επηρεάσει τα ζώδια η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό;

ΚΡΙΟΣ

Η εμφάνιση του Ερμή στον Σκορπιό θα σας βοηθήσει να μελετήσετε και να οργανώσετε τις κινήσεις σας. Ευρηματικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, γενικότερα θα αναλύσετε τις καταστάσεις και τα ενδεχόμενα. Σε ζητήματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες, οπουδήποτε χρειαστεί να υπογράψετε ή να δεσμευτείτε μελετήστε πολύ καλά τις καταστάσεις, θα καταφέρετε να αποφύγετε τις παγίδες. Στον αισθηματικό τομέα θα έχετε τη δυνατότητα να προσεγγίσετε με αμεσότητα και αισθησιασμό, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι μεθοδικότητα και αυτοέλεγχος, οι ενέργειες σας θα είναι συντονισμένες και όχι παρορμητικές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό σας φέρνει ανοίγματα σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης, θα έχετε τη δυνατότητα να συνεργαστείτε με καινούργια πρόσωπα, τα αποτελέσματα θα είναι δημιουργικά και εποικοδομητικά. Ευνοϊκό θα είναι το κλίμα στις περιπτώσεις που θέλετε να συνάψετε συμφωνίες να υπογράψετε να υποσχεθείτε ή να δανειστείτε. Η σκέψη σας θα είναι αναλυτική, δεν αποκλείεται να προτιμήσετε τις συμβουλές ειδικευμένων προσώπων. Στον αισθηματικό σας τομέα θα έχετε τη δυνατότητα να προσεγγίσετε τις καταστάσεις με ορθολογισμό, ωστόσο αναγκαίο θα είναι να οριοθετήσετε την κτητικότητα και την καχυποψία σας. Στην περίπτωση που διατηρείται μακροχρόνια σχέση θα υπάρξει άνοιγμα για επισημοποίηση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η εμφάνιση του Ερμή στον Σκορπιό θα σας βοηθήσει να διαφοροποιήσετε τον τρόπο σκέψης σας, αλλάζει η οπτική σας. Σε τάξη θα βάλετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις, δεν αποκλείεται να διαφοροποιήσετε τις προτεραιότητές σας, σε γενικό επίπεδο οι βλέψεις σας θα είναι πιο ουσιαστικές. Σε θέματα τόσο επαγγελματικής όσο και οικονομικής φύσης θα είστε σε θέση να πάρετε αποφάσεις, ωστόσο μελετήστε πολύ καλά όλα τα ενδεχόμενα. Σε ψυχολογικό επίπεδο ίσως να υπάρξουν διακυμάνσεις, προσπαθήστε να ανοιχτείτε στα πρόσωπα που εμπιστεύεστε, μιλήστε ανοιχτά για τα συναισθήματά σας και για τις προσωπικές σας ανησυχίες. Στις συζητήσεις που θα έχετε κοφτερά θα είναι τα λόγια σας, θα έχετε ανάγκη για ξεκαθαρίσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε και να μιλήσετε είτε για τις σκέψεις σας, είτε για την ψυχολογική σας κατάσταση. Θέματα επαγγελματικά αλλά και προσωπικά ή οικογενειακά θα είστε σε θέση να τα τακτοποιήσετε, οι συζητήσεις που θα γίνουν θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε να συνειδητοποιήσετε και να πάρετε αποφάσεις. Στην περίπτωση που κατά την προηγούμενη περίοδο υπήρχαν μπερδεμένα συναισθήματα ή είχαν δημιουργηθεί γεγονότα που δεν ήταν ξεκάθαρα, τώρα θα καταφέρετε να βρείτε την άκρη του νήματος. Δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά συμβάντα, θα έρθουν πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να αντιληφθείτε να συνειδητοποιήσετε και να κατανοήσετε. Θα είστε σε θέση να μιλήσετε με δυναμισμό, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αυτοπεποίθηση ρεαλισμός και ορθολογική σκέψη.

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή να βρίσκεται στον Σκορπιό θα έχετε τη δυνατότητα να διατηρήσετε τον έλεγχο των καταστάσεων και των συζητήσεων. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμισμός, θα έχετε τη διάθεση να αναλάβετε πρωτοβουλίες, τα ρίσκα που θα πάρετε θα είναι συνετά και σκεπτόμενα. Σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για συμφωνίες και διακανονισμούς, ενδεχομένως να υπάρξει άνοιγμα για επενδυτικές αγορές. Στον αισθηματικό τομέα οι σκέψεις και οι προτάσεις σας θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν σε πρακτικό επίπεδο. Μιλήστε ανοιχτά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, κάνετε τις προτάσεις σας, στην περίπτωση που διατηρείτε σταθερή σχέση συζητήστε για τις μελλοντικές σας βλέψεις.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής στον Σκορπιό θα σας βοηθήσει να εμβαθύνετε και να αναλύσετε, στις συζητήσεις σας θα νιώσετε την ανάγκη να μιλήσετε ξεκάθαρα και με αμεσότητα. Οι επαφές σας και οι κουβέντες σας θα είναι σοβαρές, προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε ότι πείτε γιατί το αποτέλεσμα θα έχει μελλοντικό αντίκτυπο. Ανοίγματα θα υπάρξουν για να διευρύνετε την πνευματικότητά σας, ίσως να ασχοληθείτε με σπουδές, με σεμινάρια, θα έχετε τη δυνατότητα να διευρύνετε το πνεύμα σας και το μορφωτικό σας επίπεδο. Ενδυναμώνονται οι προσωπικές σας σχέσεις οικογενειακές και αισθηματικές, οι συζητήσεις που θα γίνουν θα σας δώσουν τη δυνατότητα να μιλήσετε ανοιχτά, να ξεκαθαρίσετε και να λύσετε τα επίμαχα ζητήματα.

ebdomadiaies-problepseis-desktop-basw

ebdomadiaies-problepseis-mobile-basw

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Σκορπιό δεν αποκλείεται να αλλάξετε τις προτεραιότητές σας, έμφαση θα δώσετε σε ζητήματα οικονομικής φύσης, θα υπάρξουν εξελίξεις που θα σας αναγκάσουν να δείξετε με αμεσότητα το ενδιαφέρον σας. Θέματα που κατά την προηγούμενη περίοδο σας άγχωσαν ή σας προκάλεσαν αβεβαιότητα τώρα θα είστε σε θέση να τα ξεκαθαρίσετε και να τα χειριστείτε με δυναμισμό, ουσιαστικά θα μπορέσετε να χαλιναγωγήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο και να βγείτε από την έντονη ανησυχία. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να ασχοληθείτε με τους οικονομικούς σας λογαριασμούς, με διαπραγματεύσεις, με οφειλές, αναγκαίο θα είναι να συντονίσετε τις ενέργειές σας και να κινηθείτε μεθοδικά.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ερχομός του Ερμή στο ζώδιο σας θα ενισχύσει την πνευματικότητα σας, η διαίσθηση και η διανόηση σας θα έχουν έκταση, το ένστικτο σας θα είναι αρκετά δυνατό. Στρατηγικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας θα μπορέσετε να κινηθείτε μεθοδικά και οργανωμένα, σε συμφωνίες και διαπραγματεύσεις οι εξελίξεις θα είναι ομαλές, θα κινηθούν υπέρ σας. Ανοίγματα θα υπάρξουν σε ζητήματα αισθηματικής φύσης θα μπορέσετε να συζητήσετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, δεν αποκλείεται να ανοίξετε θέματα περί μελλοντικής εξέλιξης. Οι επαφές και οι συζητήσεις που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, θα έχετε τη δυνατότητα να γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα, οι γνωριμίες και οι επαφές θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής στον Σκορπιό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τη βιασύνη και την παρόρμηση, οι ενέργειές σας θα είναι σκεπτόμενες και μεθοδικές. Άνοιγμα θα υπάρξει για να κάνετε καινούργια σχέδια, θα καταφέρετε να οργανώσετε τα πλάνα σας, να οραματιστείτε. Συντονίστε τις βλέψεις και τις σκέψεις σας, θα υπάρξει δυνατότητα να περάσουν σε πρακτικό επίπεδο. Ευνοούνται οι επαφές, οι συζητήσεις, οι μετακινήσεις, θα μπορέσετε να συνεννοηθείτε, να ανανεωθείτε και να δώσετε ένα καινούργιο νόημα στην καθημερινότητά σας. Σε ζητήματα αισθηματικής φύσης εστιάστε στο παρόν, καλό θα είναι να αποφύγετε να αγχωθείτε για θέματα που έχουν να κάνουν με τη μελλοντική εξέλιξη και όχι με την παραγοντική.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής στον Σκορπιό θα σας βοηθήσει να δικτυωθείτε σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο, ουσιαστικές θα είναι οι συζητήσεις και οι επαφές που θα έχετε. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ενσωματωθείτε σε σύνολο ατόμων που έχετε τις ίδιες απόψεις και πεποιθήσεις, πλησιάστε και προσεγγίστε πρόσωπα που θεωρείτε πως σας ταιριάζουν θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε την κατανόηση και τη δικτύωση που αναζητάτε. Άνοιγμα θα υπάρξει για επαγγελματική βελτίωση, θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες και νέες συνεργασίες. Σε ζητήματα αισθηματικής φύσης καλό θα είναι να αποφύγετε την εσωστρέφεια και την απομόνωση, εκδηλωθείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ξεδιπλώστε τον συναισθηματικό σας κόσμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής στον Σκορπιό θα σας βοηθήσει να σταθεροποιηθείτε, να πάρετε αποφάσεις, να κάνετε πιο συγκεκριμένες τις βλέψεις σας τόσο τις επαγγελματικές, όσο και τις προσωπικές. Στην περίπτωση που χρειαστεί να διεκδικήσετε καλό θα είναι να αποφύγετε τον αθέμιτο ανταγωνισμό και την πώρωση, οι πράξεις σας δεν θα πρέπει να είναι εγωκεντρικές. Προσπαθήστε να συντονίσετε τις ενέργειές σας, σκεφτείτε με ορθολογισμό, θα έχετε τη δυνατότητα να κινηθείτε οργανωμένα και να φτάσετε τελικά στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Στον αισθηματικό σας τομέα αποφύγετε τις αγχωτικές και βιαστικές αποφάσεις, προσπαθήστε να δώσετε χρόνο στα γεγονότα, εξισορροπήστε τη λογική με το συναίσθημα.

 ΙΧΘΕΙΣ

Ο ερχομός του Ερμή στον Σκορπιό σας φέρνει η πνευματική διαύγεια, το ένστικτο σας θα είναι δυνατό, έντονη θα είναι η διαίσθησή σας, θα είστε σε θέση να αντιληφθείτε και να ψυχολογήσετε σωστά. Κάποιοι από σας δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε ή να δώσετε έμφαση σε ζητήματα ψυχολογικά ή μεταφυσικά, γενικότερα θα νιώσετε την ανάγκη να εισχωρήσετε στο βάθος του εσωτερικού σας κόσμου, να ανακαλύψετε και να συνειδητοποιήσετε. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης θα είστε σε θέση να σκεφτείτε μελετημένα και να αποφύγετε τις παγίδες, θετικό θα είναι το άνοιγμα που θα υπάρξει στις δοσοληψίες σας και στις συμφωνίες ή στους διακανονισμούς που πρέπει να κάνετε. Στον αισθηματικό σας τομέα πλησιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, μιλήστε για οτιδήποτε σας προβληματίζει ή σας ανησυχεί. 

problepsi-me-1-euro