Quantcast
Ποιο βαθμό παίρνουν στην άσκηση γοητείας τα 12 ζώδια; Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ποιο βαθμό παίρνουν στην άσκηση γοητείας τα ζώδια; Από την Μελίνα Φώφη.

Ποιο βαθμό παίρνουν στην άσκηση γοητείας τα 12 ζώδια;

Δες εδώ ποιο βαθμό θα έπαιρναν στη σαγήνη οι χαρακτήρες του ζωδιακού κύκλου και τι κάνουν για να θέλξουν το άτομο που επιθυμούν.

Η Θέλξη και ο Έρως ήταν από την αρχαιότητα υπαίτιοι και επιφορτισμένοι να στείλουν το άγραφο μήνυμα της Ψυχής που έμοιαζε σα να ζητά να κατακτηθεί να πολιορκηθεί και να αγαπηθεί δίχως αύριο. Στις μέρες μας είναι ένα μείγμα ρομαντισμού και αισθησιασμού, είναι τάλαντο κάποιων ξεχωριστών και προικισμένων από τη φύση ανθρώπων, να μπορούν να εκπέμπουν εξωτικό μυστήριο, ερωτισμό και μαγνητισμό και να γίνονται αμέσως ερωτεύσιμοι. Η βιομηχανία του θεάματος και του κινηματογράφου, κατά καιρούς παρήγαγε τέτοια είδωλα που φτάνουν ως τις μέρες μας σα μύθοι, ανεξάρτητα από την ουσία των πραγματικών ανθρώπων που υποδύονταν τελικά τέτοιους μυθοπλαστικούς ρόλους.

Το καλό και το ωραίο, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και από την εποχή, τον πολιτισμό ή την κουλτούρα που το εκφράζει. Αστρολογικά πάντως το πόσο ερωτισμό εκπέμπει κανείς, ή αν όντως υπάρχει προδιάθεση να γίνει διάσημος γι αυτό, υπάρχουν πολλοί δείκτες.

Πως ασκούν τη σαγήνη τους τα ζώδια και ποιο είναι το ποσοστό επιτυχίας τους;

Όμως εδώ που απλοποιούμε περισσότερο τα πράγματα, πάμε να δούμε μαζί ποιο βαθμό θα έπαιρναν στη σαγήνη οι χαρακτήρες του ζωδιακού κύκλου.

*Μην ξεχνάς να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με τον έντονο δυναμισμό του, το εύστροφο και αποφασιστικό του πνεύμα, το αθλητικό του παράστημα αλλά και με εκείνη την ξεχωριστή αμεσότητα της συμπεριφοράς του, το άτομο που θέλει να κατακτήσει, δεν το προκαλεί με τη σαγήνη του. Πηγαίνει ευθαρσώς και του μιλά για τις επιθυμίες που του εμπνέει, αδιαφορώντας κάποιες φορές, για το αν θα παρεξηγηθεί για την τόλμη του. Με άριστα στον ερωτισμό το 10 ο Κριός πιάνει σίγουρα ένα 8 τουλάχιστον.

ΤΑΥΡΟΣ

Ξέρει πολύ καλά από την τέχνη της σαγήνης, αλλά και το πώς να κάνει το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου του να έχει μάτια μόνο γι' αυτόν. Μπορεί να παίζει ταυτόχρονα με το μυαλό και τις αισθήσεις του υποψήφιου θύματος της ομολογουμένης γοητείας του και να το κρατά σε μια αβάσταχτη αναμονή. Δεν τα παρατάει ποτέ μέχρι να κατακτήσει ολοσχερώς τον αισθηματικό του στόχο που συνήθως τον πετυχαίνει Με άριστα το 10, πιθανόν να παίρνει και 10.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε ένα τόσο υπερκινητικό και πολυμήχανο μυαλό σαν του Δίδυμου, ποιος ή ποια θα μπορούσε να αντισταθεί στα λόγια του που καίνε καρδιές. Ξέρεις απ' την αρχή ότι για να σε πείσει, μεταχειρίζεται ακόμα και λεκτικές υπερβολές, όμως έχει τόση καπατσοσύνη που σε παρασύρει στο λεπτό. Το αδύναμο στοιχείο του χαρακτήρα του είναι ότι δεν έχει υπομονή και επιμονή κι άρα κάπου το πολύ μπλαμπλά το βαριέται. Με άριστα το 10, το 8 το έχει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διαθέτει σίγουρα την ωραιότερη αγκαλιά του ζωδιακού κύκλου. Είναι πλάσμα αγαπητό που συναισθηματικά ξέρει να δίνει και να δίνεται. Όντας βαθιά ευαίσθητο από την αρχή σε κάνει όχι απλά να το αγαπάς αλλά και κάτι παραπάνω. Γνωρίζει ότι κατέχει το ταλέντο να μπορεί να παίζει με τις χορδές της καρδιάς σου αλλά χρησιμοποιεί γι αυτό το σκοπό και την απίστευτη σαγήνη του. Με άριστα στον ερωτισμό το 10, παίρνει τουλάχιστον ένα 9.

ΛΕΩΝ

Με την λαμπερή του παρουσία και χωρίς να απευθύνεται ιδιαίτερα σε κανέναν, μοιάζει πραγματικά ότι φλερτάρει σαν ένα είδωλο κινηματογραφικό, με όλο τον κόσμο. Άτομο προσιτό και απρόσιτο, μπορεί και σου δίνει την εντύπωση ότι είναι για σένα ένας άπιαστος στόχος, αφού το να είστε μαζί, ανήκει στα πιο απίθανά σου όνειρα. Δεν ξέρεις όταν σε φλερτάρει, εάν σου λέει το «ναι» ή το «όχι», έλα ή φύγε. Με άριστα το 10, 10 φυσικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μεγάλος μαέστρος στο φλερτ, αφού ακολουθεί μια δική του ξεχωριστή στρατηγική, χωρίς να σου δείχνει εξαρχής τις προθέσεις του. Ξέρει να παίζει με το μυαλό σου έξυπνα ενώ τα «κρυφά» του ταλέντα που αποτελούν και μέρος του ερωτισμού του, σε αφήνει να τα ανακαλύψεις σιγά και σταθερά. Ο Έρως θεωρεί το ζώδιο αυτό, ένα από τα καλύτερα διαβασμένα στο σεξάκι και με πολλές ανάλογες εμπειρίες. Με άριστα το 10 σίγουρα 9.

miniaies-tarw-problepseis-desktop-loukia

miniaies-tarw-problepseis-mobile-loukia

ΖΥΓΟΣ

Η θεά Αφροδίτη και πλανήτης κυβερνήτης του δε θα μπορούσε να μην τον πλάσει σαν ένα από τα πιο σαγηνευτικά πλάσματα του ζωδιακού κύκλου. Είναι γεννημένος εραστής και ερωμένη, που τις περισσότερες φορές ενώ ξέρεις ότι απλώς σου τάζει την ικανοποίηση των ανομολόγητων πόθων σου, τον ακολουθείς μαγνητισμένος από την απαράμιλλή ομορφιά και ευγενική του παρουσία. Με άριστα το 10, μιλάμε εδώ για άριστα 10.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εάν ο θεός Έρως έψαχνε να βρει το πιο παθιασμένος ζώδιο αυτό θα ήταν ο Σκορπιός και με διαφορά. Ξέρει με βιρτουόζο τρόπο να χρησιμοποιεί τη σαγήνη του, ενώ τον ερωτεύεσαι και ας μη θεωρείται από τους πιο καλοφτιαγμένους εραστές του ζωδιακού. Ο ένοχος σχεδόν ερωτισμός που εκπέμπει καλύπτεται από ένα πέπλο μυστηρίου που σε υπνωτίζει απ' την πρώτη στιγμή που θα το συναναστραφείς. Με άριστα το 10, 9 γιατί κάπου το χάνει το μέτρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να «βαριέται» να ερωτεύεται, άσε που δεν πολύ πιστεύει σε αυτά στο σεξάκι όμως το τερματίζει το πράγμα. Λατρεύει να παίζει με τις εγκεφαλικές σου ταχύτητες και να σε κερδίζει στα σημεία. Δε θα σου μιλήσει με όρκους αιώνιας πίστης, μα θα σου πει ότι σε θέλει σα τρελός και θα σε τρελάνει. Πιθανόν κοντά του να νιώθεις αυτό που λέμε μαστίγιο και καρότο αλλά είναι αυθεντικός και το γουστάρεις. Με άριστα το 10, παίρνει γύρω στα 8.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξέρει πολύ καλά το πόσο μπορεί να σαγηνεύσει το κατά τα άλλα σοβαρό έως και αυστηρό του προφίλ. Επιμελείται την εικόνα του και το παρουσιαστικό του στη λεπτομέρεια και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να καταστρέψει το μύθο του. Κάποιες φορές αναρωτιέσαι αν υπάρχει κάποιο τρωτό του σημείο που θα μπορούσες να τον προσεγγίσεις. Μιλάει έμμεσα αλλά αποτελεσματικά ο ερωτισμός του. Με άριστα το 10, σίγουρα ένα 9 το λιγότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι γοητευτικός αλλά και ένας κρυφός νάρκισσος που δε χαρίζεται όπου και όπου. Σε κερδίζει περισσότερο με το πανέξυπνο απ' το μέσο όρο πνεύμα του, παρά με το παρουσιαστικό του, αφού την εικόνα του την περνά, μάλλον σε δεύτερη μοίρα. Είναι κτητικός και επιβάλλεται με τον τρόπο του, ενώ στο κρεβάτι του ασχολείται μόνο πειραματικά. Ξέρει να παίζει με το μυαλό σου, παρά τις αισθήσεις σου. Με άριστα το 10, ένα 8 είναι πολύ καλό.

ΙΧΘΥΣ

Διαβάζει για τον ερωτισμό και τη σαγήνη κι ύστερα με τη φαντασία του το αφομοιώνει για να το κάνει πράξη. Ξέρει να σου προσφέρει κρεβάτι παρμένο από σκηνικά που συναντάς μονάχα στις ταινίες και στα παραμύθια. Αντέχει να σου δώσει τροφή σε πόθους και πάθη ανομολόγητα, ενώ ικανοποιείται κυρίως με τη δική σου ικανοποίηση, συναισθηματική ή σαρκική. Είναι ένα πλάσμα άκρως σαγηνευτικό. Με άριστα το 10, ίσως και το απόλυτο 10.