Quantcast
Ποια ζώδια έχουν την τάση να ερωτεύονται το λάθος άνθρωπο; Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Είσαι από εκείνους που ερωτεύονται το λάθος άνθρωπο; Από την Μελίνα Φώφη.

Ποια ζώδια έχουν την τάση να ερωτεύονται το λάθος άνθρωπο;

Μήπως σε γοητεύουν οι «άστατοι» χαρακτήρες; Μήπως προσπαθείς να κατακτήσεις κάποιον που μέσα σου πιστεύεις ότι μπορείς να τον φέρεις στα μέτρα σου; Μήπως ξέρεις ότι τα μισά από όσα λέει είναι αληθινά, μα μαζί του περνάς ανέφελα και ξεκόβεσαι απ τα προβλήματά σου; Μήπως ζητάς πάλι μια αγκαλιά μέσα από μια ξένη, ή «δανεική» αγάπη;

Πολλοί είναι οι λόγοι που μπορεί να πέφτουμε πάλι στις ίδιες προβληματικές περιπτώσεις και να ξεκινάμε έναν αμφίβολο δεσμό με μειωμένη, ίσως και τραυματική διάρκεια. Την προδιάθεση αυτή να ξέρεις, ότι την περιγράφει ο αστρολογικός σου χάρτης, που μια καλή ανάλυση από έναν έμπειρο αστρολόγο, όχι μόνο θα σου έλυνε σοβαρές απορίες αλλά θα σε βοηθούσε ταυτόχρονα να αναζητήσεις πιο επιτυχημένα και πιο ολοκληρωμένα την προσωπική σου ευτυχία.

Ποια ζώδια έχουν την τάση να επιλέγουν λάθος άτομα στη σχέση τους;

Αν το δούμε όμως απλά ζωδιακά, μερικά ζώδια έχουν μεγαλύτερη προδιάθεση στο να πέφτουν συνήθως πάνω στον λάθος άνθρωπο. Πάμε να δούμε ποια;

Κριός

Ο αρχικός ενθουσιασμός του στο να κατακτήσει τον άνθρωπο που τον προκάλεσε ερωτικά, τον τυφλώνει και  δεν του επιτρέπει να κάνει δεύτερες σκέψεις ή να σκεφτεί με κάποια βασικά για τα «θέλω» του προαπαιτούμενα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να πέφτει σε ότι του γυαλίζει, σε ανθρώπους που δεν ψάχνει, ή γνωρίζει ουσιαστικά, ούτε καν σκέφτεται το ποιόν τους. Μη έχοντας  μέτρο στο πόσο θα δίνει και θα δίνεται, δεν είναι σπάνιο να σπαταλιέται και να πληγώνεται σε μια σχέση που εξαρχής μοιάζει αδιέξοδη.

ebdomadiaies-problepseis-desktop-basw

ebdomadiaies-problepseis-mobile-basw

Δίδυμοι

Μπορεί να τους λένε επιπόλαιους με τις επιλογές τους, στην ουσία όμως, το λάθος τους είναι ότι έχουν μια καλή πρόθεση για όλους. Δεν μπαίνουν στη διαδικασία να το ψειρίσουν, αφού το φλερτ και δη το ερωτικό, είναι ένα αξεπέραστο παιχνίδι που τους τρελαίνει το μυαλό. Δε βάζουν ζητήματα απιστίας και ούτε μπαίνουν στη διαδικασία να ζηλέψουν τον άνθρωπο που μπορεί να τους έχει αποσιωπήσει την αλήθεια του. Έτσι δεν είναι σπάνιο να «τρων» τα μούτρα τους και να απορούν το γιατί πέφτουν πάντοτε στις λάθος περιπτώσεις.

Ζυγός

Ίσως να είναι από τους χαρακτήρες εκείνους που βιώνουν συχνότερα σχέσεις με τους λάθος ανθρώπους. Το μεγαλύτερο σφάλμα του είναι η υποχωρητικότητά του ως χαρακτήρας, θέτοντας σε δεύτερη μοίρα τα δικά του «θέλω» και επιθυμίες έναντι του ανθρώπου που διάλεξε να συνοδεύει την ερωτική του ζωή. Η καλή του πρόθεση να υπάρξει αρμονία στη σχέση του γίνεται στοιχείο συναισθηματικής εκμετάλλευσης και φρούδων υποσχέσεων από τον άνθρωπο που ουσιαστικά έχει την πρόθεση μόνο να ικανοποιηθεί.

Ιχθύς

Ανήκει στους πιο ευαίσθητους συναισθηματικά χαρακτήρες του ζωδιακού, με μια παραπάνω τάση να εξιδανικεύουν ακόμα και να μυθοποιούν τα χαρακτηριστικά του ανθρώπου που τους ενδιαφέρει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να τραβούν στη ζωή τους ανθρώπους με πιο σκληρή συναισθηματική δομή, τονισμένη αυτοπεποίθηση και υποτιμητική διάθεση απέναντί του. Άλλο ένα στοιχείο που επιτείνει τη διάρκεια μιας βασανιστικής σχέσης, είναι ότι καταλαβαίνει εντέλει πολύ αργά ότι έμπλεξε με το λάθος άτομο.