Quantcast
Ο Άρης στον Κριό ως τις 9 Ιουνίου 2024. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ο Άρης στον Κριό φέρνει διασκέδαση, στο φλερτ και στην κοινωνικοποίηση!

Ο Άρης στον Κριό ως τις 9 Ιουνίου 2024.

Ο Άρης κάνει την είσοδο του στον Κριό από τις 30 Απριλίου και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 9 Ιουνίου 2024, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, ανάγκη για δράση. Σε ψυχολογικό επίπεδο ανεβαίνουν οι διαθέσεις, φεύγει η απογοήτευση και ηττοπάθεια, η αισιοδοξία και η παρόρμηση θα δώσουν την ώθηση για δυναμικές επιδιώξεις.

Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, ωστόσο προσοχή στους ενθουσιασμούς και στην εσωτερική δίνη, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και πολύ καλά μελετημένες. Σε θέματα οικονομικής φύσης προσγειωμένος θα πρέπει να είναι ο τρόπος σκέψης, προσοχή στα επικίνδυνα ρίσκα που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά. Οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η παρόρμηση, στις επαφές στις συζητήσεις και στις διεκδικήσεις αναγκαία θα είναι η αυτοσυγκράτηση.

Στον αισθηματικό τομέα απελευθερωμένες θα είναι οι προσεγγίσεις, άνοιγμα θα υπάρξει για καινούργιες γνωριμίες. Έμφαση θα δοθεί στη διασκέδαση, στο φλερτ, στην κοινωνικοποίηση, οι συζητήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν πολύ γρήγορα προσωπική όψη. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες σχέσεις, τα γεγονότα θα έχουν ταχύτητα, οι εκδηλώσεις θα είναι άμεσες και απελευθερωμένες.

Πως ο Άρης στον Κριό θα επηρεάζει τα 12 ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Στην επιφάνεια θα βγουν οι ηγετικές σας διαθέσεις, θα έχετε τη δύναμη να κυριαρχήσετε. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα, παρόρμηση, οι ενέργειες θα είναι απελευθερωμένες, στόχος σας θα είναι να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα και να δώσετε μία ουσιαστική ώθηση στη ζωή σας. Δύσκολο θα είναι για εσάς να πλαισιωθείτε σε κανόνες και όρια, δεν αποκλείεται η στάση σας να γίνει κάπως αντικομφορμιστική, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να χαλιναγωγήσετε τις έμφυτες σας τάσεις. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης με αμεσότητα θα χειριστείτε τις υποθέσεις σας, θα είστε σε θέση να δραστηριοποιηθείτε, να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο και να υλοποιήσετε. Στον αισθηματικό τομέα προσεγγίστε, φλερτάρετε, ελκυστική θα είναι η στάση σας, θα υπάρξει το άνοιγμα καινούργιας γνωριμίας που θα έχει τη δυνατότητα να σας ενθουσιάσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε να τονωθείτε σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από τις παλιές αρνητικές καταστάσεις ή σχέσεις. Ο τρόπος σκέψης σας θα πρέπει να είναι θετικός, βγείτε από την προσκόλληση και την εξάρτηση, σκεφτείτε με αισιοδοξία. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης αξιοποιήστε με αμεσότητα τα ανοίγματα που θα προκύψουν, η στάση σας ενδεχομένως να είναι κάπως επιφυλακτική, ίσως να μην νιώθετε την απαραίτητη ετοιμότητα για να προχωρήσετε σε νέα εγχειρήματα. Στην περίπτωση που βιώνετε ασφυκτικές συνθήκες είτε στην επαγγελματική σας καθημερινότητα, είτε στην προσωπική σας ζωή, θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τα δεδομένα αρκεί να είστε σε θέση να κινηθείτε δυναμικά αφήνοντας στην άκρη τους ενδοιασμούς. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι να κοινωνικοποιηθείτε, να συναναστραφείτε, να συζητήσετε και να πείτε ανοιχτά τις απόψεις σας. Διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών σας, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για φιλικές επαφές και για νέες γνωριμίες που θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν είτε επαγγελματική όψη, είτε αισθηματική. Έμφαση θα δώσετε στη διασκέδαση, στην ψυχαγωγία, στην τόνωση της ψυχολογίας σας, και γενικότερα στην εσωτερική σας ανανέωση, τα συμβάντα θα είναι βοηθητικά θα καταφέρετε να βγείτε από τη στασιμότητα. Στον επαγγελματικό τομέα προχωρήστε στις βλέψεις και στα πλάνα σας, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για διεκδικήσεις, κινηθείτε όσο πιο μεθοδικά και συντονισμένα μπορείτε. Θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε και να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώστε έμφαση στην επαγγελματική σας εξέλιξη, στην καριέρα σας, και γενικότερα στις φιλοδοξίες σας, θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε τα βήματα σας και να επιτύχετε στις συνεργασίες σας. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, ανταμείβονται οι κόποι και οι προσπάθειες σας, θα βρείτε την αναγνώριση που αναζητάτε. Στον οικονομικό τομέα συντονίστε τις ενέργειές σας, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για τακτοποίηση και διεκπεραίωση, θα υπάρξει το άνοιγμα να προχωρήσετε σε συνεργασίες και δεσμεύσεις. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να οριοθετήσετε την παρόρμηση σας, προσοχή σε επιλογές ή ρίσκα ενθουσιασμού, σκεφτείτε πολύ καλά όλα τα ενδεχόμενα θετικά και αρνητικά. Κοινωνικοποιηθείτε, θα υπάρξει το άνοιγμα για συναναστροφές, βγάλτε στην επιφάνεια τη θετική και αυθόρμητη πλευρά του χαρακτήρα σας. 

ΛΕΩΝ

Στην επιφάνεια θα βγει η ανάγκη σας για κυριαρχία και κατάκτηση, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ζωτικότητα, ενέργεια, αυτοπεποίθηση, θα είστε σε θέση να κυνηγήσετε τα όνειρά σας και να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο. Συντονιστείτε σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, αν έχετε πρωτότυπες ιδέες περάστε στη διατύπωσή τους, θα καταφέρετε να πείσετε και να βρείτε το προσδοκώμενο ενδιαφέρον. Σε κοινωνικό και αισθηματικό επίπεδο θα έχετε τη διάθεση να προσεγγίσετε και να φλερτάρετε, δεν αποκλείεται οι ενέργειές σας να είναι κάπως παθιασμένες. Θα έχετε τη δυνατότητα να ανανεωθείτε, να βγείτε από τη ρουτίνα, να διαφοροποιήσετε τα αρνητικά δεδομένα, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε ισορροπημένα αποφεύγοντας τις υπερβολές. Αξιοποιήστε τα ανοίγματα με αμεσότητα, η εσωτερική σας δύναμη θα σας δώσει την απαραίτητη ώθηση για να προχωρήσετε μπροστά. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας, προσοχή στους θυμούς, στους εκνευρισμούς και στις εντάσεις. Δυναμικότητα θα σας χαρακτηρίζει, θα είστε σε θέση να αρπάξετε τις ευκαιρίες και να αξιοποιήσετε τα ανοίγματα που θα παρουσιαστούν, ωστόσο απαραίτητη θα είναι η χαλιναγώγηση και η αυτοσυγκράτηση. Στον εργασιακό χώρο ίσως να υπάρξουν διαφωνίες, καλό θα είναι να μην τις μετατρέψετε σε συγκρούσεις, προσπαθήστε να κινηθείτε με ελεγχόμενη συμπεριφορά. Σε κοινωνικό επίπεδο ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για γνωριμίες, θα σας δοθεί η ευκαιρία να συναναστραφείτε με πρόσωπα που θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν και στον επαγγελματικό τομέα. Αξιοποιήστε το επικοινωνιακό σας ταλέντο, στις συζητήσεις σας προσπαθήστε να μιλήσετε ήρεμα αποφεύγοντας την προσκόλληση και τον απόλυτο τρόπο σκέψης. 

ebdomadiaies-problepseis-desktop-basw

ebdomadiaies-problepseis-mobile-basw

ΖΥΓΟΣ

Δεν αποκλείεται να φανείτε κάπως ανταγωνιστικοί, στην επιφάνεια θα βγει η ανάγκη σας για κυριαρχία, θα θελήσετε να καθοδηγήσετε τις καταστάσεις και τις σχέσεις. Δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση θα σας χαρακτηρίζει, ωστόσο απαραίτητο θα είναι εσείς οι ίδιοι να βάλετε όρια στον εαυτό σας και στη συμπεριφορά σας. Στην περίπτωση που υπάρξουν διαφωνίες και οι ανταγωνισμοί πάρουν έκταση, προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές, η πεισματική αντίδραση και η αδιαλλαξία δεν θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στο σημείο που επιθυμείτε. Το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί από εσάς αυτοσυγκράτηση και συγκαταβατική διάθεση, αναγκαίο θα είναι να χαλιναγωγήσετε την παρόρμηση σας. Στις προσωπικές σας σχέσεις προσοχή στον εγωκεντρισμό, φανείτε διαλλακτικοί για να μπορέσετε να συνεννοηθείτε και να βρείτε την συναισθηματική αποδοχή που αναζητάτε. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δραστηριοποίηση και ζωτικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ακμαία θα είναι η αυτοπεποίθησή σας, θα νιώσετε την εσωτερική δύναμη να αγωνιστείτε, να προσπαθήσετε για το καλύτερο, και να μην αφήσετε τις ευκαιρίες να σας προσπεράσουν. Προσοχή στις ανταγωνιστικές σας διαθέσεις, στην επιφάνεια θα βγει η ανάγκη σας για κυριαρχία και χειραγώγηση, μεγάλη σημασία θα έχει ο τρόπος που θα επικοινωνήσετε με τους γύρω σας. Στον εργασιακό σας χώρο αποφύγετε την επιθετικότητα, οριοθετήστε τις απαιτήσεις σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές για να μην δημιουργηθεί αντιδραστικό κλίμα. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βγάλετε στην επιφάνεια τα θετικά στοιχεία της προσωπικότητάς σας, στις διεκδικήσεις σας θα τα πάτε πολύ καλά αρκεί να είστε σε θέση να κινηθείτε ισορροπημένα και μεθοδικά. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανανεώνεται ο τρόπος σκέψης σας, αισιόδοξη και πρόσχαρη θα είναι η διάθεσή σας, θα καταφέρετε να αφήσετε πίσω σας τη στασιμότητα, να βγείτε από τη ρουτίνα και να δώσετε μία δυναμική ώθηση στην καθημερινότητά σας. Στον επαγγελματικό τομέα διατυπώστε τις προτάσεις σας, άνοιγμα θα υπάρξει για νέες συνεργασίες, ευνοϊκή θα είναι η χρονική περίοδος για νέα εγχειρήματα και πειραματισμούς. Μπείτε στη διαδικασία να ρισκάρετε, θα έχετε όλα τα προσόντα να φτάσετε στο επιθυμητό σημείο, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να σκεφτείτε όλα τα ενδεχόμενα αποφεύγοντας τις παρορμητικές επιλογές. Στον αισθηματικό τομέα προσεγγίστε, φλερτάρετε, απελευθερωμένος θα είναι ο τρόπος που θα πλησιάσετε. Άνοιγμα θα υπάρξει για νέα γνωριμία, στο χέρι σας θα είναι να προχωρήσετε σε σχέση και να μη μείνετε μόνο σε χαλαρές επαφές. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δώστε έμφαση στις προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις, προσπαθήστε να ομαλοποιήσετε τις επαφές σας, αποφύγετε τον εγωκεντρισμό και την ανάγκη για κυριαρχία. Θα υπάρξουν εντάσεις αν δεν κινηθείτε με χαλαρότητα και κατανόηση, απαραίτητο θα είναι να οριοθετήσετε τις απαιτήσεις σας, προσοχή στον τρόπο που θα προσπαθήσετε να διεκδικήσετε το πάνω χέρι. Για να μπορέσετε να βρείτε συνεννόηση ισορροπία και αποδοχή θα πρέπει να κατανοήσετε και τη θέση των τρίτων, η αντιδραστικότητα και η προσκόλληση στις απόψεις σας θα δημιουργήσει εντάσεις. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης οργανώστε τις ενέργειές σας, θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για νέες συνεργασίες, κινηθείτε μεθοδικά, ξεκαθαρίστε τους στόχους και τις επιθυμίες σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισιοδοξία , αυθορμητισμός και μαχητικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ενδυναμωμένη θα είναι η εσωτερική σας άμυνα, θα είστε σε θέση να διατηρήσετε ακμαία την αυτοπεποίθησή σας. Στον επαγγελματικό τομέα διατυπώστε τις προτάσεις σας, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για εφαρμογή, θα έχετε τη δυνατότητα να πείσετε και να επιχειρηματολογήσετε. Στην περίπτωση που βρεθείτε αντιμέτωποι με διαφωνίες και εντάσεις καλό θα είναι να αποφύγετε να τεντώσετε το σκοινί, αν ο τρόπος σας είναι αντιδραστικός θα δημιουργήσετε κλίμα έντονης αντιπαράθεσης. Σε κοινωνικό επίπεδο διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών σας, η στάση σας θα είναι αυθόρμητη, θα είστε σε θέση να προσεγγίσετε με τρόπο άνετο και απελευθερωμένο. Δεν αποκλείεται να κάνετε καινούργιες φιλίες, θα έχετε τη δυνατότητα να συναναστραφείτε με πρόσωπα που ταιριάζετε και ιδεολογικά ανήκετε στα ίδια πλαίσια. 

ΙΧΘΕΙΣ

Επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις, θα υπάρξουν ανοίγματα για εφαρμογή και υλοποίηση, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε με αμεσότητα χωρίς χρονοτριβές. Προσοχή στους ενθουσιασμούς και στην έντονη παρόρμηση κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά, προσέξτε πολύ καλά τις αγορές στις οποίες θα προβείτε. Η ηγετική πλευρά της προσωπικότητάς σας θα βγει στην επιφάνεια, ανάγκη σας θα είναι να κυριαρχήσετε, να επιβληθείτε, να κατευθύνετε τις καταστάσεις και τις σχέσεις. Προσοχή στις υπερβολές και στα πείσματα, για να μπορέσετε να καθοδηγήσετε τα πρόσωπα και τις συμπεριφορές θα απαιτείται από εσάς διπλωματία και όχι πεισματική αντίδραση. Σε κοινωνικό επίπεδο αξιοποιήστε τα ανοίγματα για γνωριμίες και συναναστροφές, αν βγάλετε στην επιφάνεια τη δοτική πλευρά του χαρακτήρα σας θα καταφέρετε να κερδίσετε τις συμπάθειες.