Quantcast
Ζώδια: Ποια υπόσχεση που θα σου δώσουν δεν θα τηρήσουν ποτέ; Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ζώδια: Ποια υπόσχεση που θα σου δώσουν δεν θα τηρήσουν ποτέ; Από την Μελίνα Φώφη.

Ζώδια: Ποια υπόσχεση που θα σου δώσουν δεν θα τηρήσουν ποτέ;

Ασφαλώς θα το ξέρεις ότι και οι υποσχέσεις που δίνονται το αν θα τηρηθούν ή όχι, είναι θέμα χαρακτήρα και μάλιστα ζωδιακού. Συνδέονται κυρίως με την άρνηση του κάθε ζωδίου να αναλάβει και να ανταπεξέλθει σε αυτό που ονομάζεται «κόντρα ρόλος» γιατί πολύ απλά, πάει ενάντια στην ιδιοσυγκρασία του. Γι’ αυτό και δεν είναι σωστό να πιέζουμε κάποιον να δεσμευτεί ή να μας υποσχεθεί πράγματα που δεν ανήκουν και στις δικές του επιδιώξεις.

Πώς να πεις λοιπόν σε ένα Κριό για παράδειγμα να μην είναι έντονος; Σε έναν Ταύρο να αλλάξει γνώμη; Σε έναν Δίδυμο να σταματήσει να είναι υπερκινητικός;

Τι υπόσχονται τα ζώδια, αλλά δεν θα το κάνουν ποτέ πράξη;

Με το κίνητρο αυτό, θα δούμε σήμερα τι μπορεί να σου υποσχεθεί αλλά δεν πρόκειται ποτέ να το τηρήσει, ανάλογα με το ζώδιο του.

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να σε ενοχλούν οι έντονες αντιδράσεις του, ο θυμός που αρκετά συχνά στη διάρκεια της σχέσης σας βγαίνει στην επιφάνεια ή αθυροστομία του πολλές φορές αλλά μην του ζητάς να το κόψει και να κάνει ησυχία. Είναι νευρικός αλλά άκακος. Σε προστατεύει με το «είναι» του όμως έχει μέσα του τέτοια ενέργεια που δύσκολα μπορεί να παρεμποδιστεί. Ανήκει στα παρορμητικά ζώδια και από τη φύση του δε πρόκειται ποτέ να σταματήσει τις υπερβολές.

ΤΑΥΡΟΣ

Όσο κι αν τρέχουν στην κοινή σας ζωή και στην καθημερινότητα υποχρεώσεις και καθήκοντα που σε βάζουν στην πρίζα, μην προσπαθήσεις ποτέ να τον «τρέξεις» στους δικούς σου τους ρυθμούς. Δεν είναι αργόστροφος αλλά όλα θέλει να συμβαίνουν στο χρόνο τους. Θα ήταν μάταιο επίσης να του αλλάξεις γνώμη, όχι γιατί απορρίπτει τη δική σου αλλά με τη δική του νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια. Οπότε και «ναι συμφωνώ» να σου πει, απλά δεν το εννοεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κυριολεκτικά τρελαίνεται με τα ίδια και τα όμοια όταν επαναλαμβάνονται στην κοινή σας καθημερινότητα. Πολλές φορές κάνει ότι σε ακούει αλλά να ξέρεις το μυαλό του έχει φύγει και διασπαστεί σε χίλια δυο πράγματα που μπορεί να σκέφτεται. Αν νιώσει ότι τον στριμώχνεις δεν το έχει σε τίποτα να σου πει ψεματάκια. Μην του ζητήσεις να σταματήσει κάποιες φορές να γίνεται κουτσομπόλης, δε σταματά γιατί το έχει κάτι σαν δεύτερη φύση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το να του πεις κάποια στιγμή «σταμάτα να γκρινιάζεις» μπορεί να το κάνει. Με παράπονο μεν αλλά το κάνει για να μη σε στεναχωρεί. Άλλωστε μαζί σου είναι γιατί το νιώθει και το εννοεί. Το να του πεις όμως ότι δεν αντέχεις πια ότι κι αν κάνετε να έχετε παρέα και το σόι του, αυτό μάλλον θα τον εναντιώσει, άσε που δεν εννοεί τη ζωή του διαφορετική. Ακόμα και τις δικές σας μοναδικές στιγμές, βρίσκει έναν τον τρόπο να τις μοιραστεί με τους δικούς του.

ΛΕΩΝ

Μπορεί κοντά του να νιώθεις ότι σου χαρίζεται ο ουρανός με τα άστρα. Ότι αυτός ο τόσο λαμπερός χαρακτήρας είναι δικός σου και έχει μάτια μόνο για σένα. Λάθος και να στο πει, θα εννοεί μεν ότι μόνο μαζί σου σχετίζεται, παράλληλα όμως ταΐζει και την αυλή του, γιατί δεν αντέχει να μην το θαυμάζουν ή να πάψουν να τον κολακεύουν. Μπορεί επιδερμικά να φλερτάρει αλλά δε πρόκειται να το κόψει ακόμα και αν τον ζορίσεις να σου το υποσχεθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι σοβαρός αξιοπρεπής και αφοσιώνεται στην προσωπική κι αισθηματική σας ζωή, γιατί δε θέλει να σου αφήνει κενά. Κάποιες όμως φορές τρώει κολλήματα και τότε αντί να βλέπει τη μεγαλύτερη εικόνα ενός προβλήματος, στέκεται σε λεπτομέρειες χάνοντας την ουσία. Δεν είναι σπάνιο να γίνεται υποχόνδριος και να το παρατραβάει σε θέματα υγιεινής. Μην του ζητήσεις να σταματήσει να πάψει να είναι μικροβιοφοβικός, θα εξακολουθήσει να ναι εσαεί.

ebdomadiaies-problepseis-desktop-basw

ebdomadiaies-problepseis-mobile-basw

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να καταφέρεις να κερδίσεις την καρδιά ενός τόσο ιπποτικού χαρακτήρα αλλά να καταλάβεις ποτέ σου τι σκέφτεται ή τι του φταίει, μάλλον θα χρειαστεί να διαθέτεις μαντικές ικανότητες. Άλλωστε οι περισσότερες σχέσεις του τελειώνουν, εξαιτίας των κακών τους κειμένων, που έχει την τάση να τα κρύβει κάτω από το χαλί. Να θυμάσαι ότι δεν πρόκειται ποτέ να σου μιλήσει για τα «θέλω» και τις επιθυμίες του ή τι ακριβώς μπορεί να του φταίει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καταρχάς ας ξεκινήσουμε από το βασικό. Με ασάφεια θα σου υποσχεθεί το οτιδήποτε, αφού ο κόσμος να χαλάσει, θα κάνει στο τέλος το δικό του. Είναι από τους χαρακτήρες που δίκαια θα τους πεις ακραία ισχυρογνώμονες και δεν αλλάζουν γνώμη ακόμα και αν ξέρουν πως θα φάνε τα μούτρα τους. Άρα να τον στριμώξεις δεν μπορείς αλλά και το να ακούσεις από το στόμα του την οποιαδήποτε υπόσχεση ή δέσμευση, μάλλον θα είναι πολύ απελπισμένος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σου υποσχεθεί το οτιδήποτε, κυρίως για να μη σε κάνει να στεναχωρηθείς. Όμως συνήθως υποσχέσεις που τηρούνται, δίνει μόνο στον εαυτό του γι αυτό και συνήθως βγαίνει πάντοτε κερδισμένος από τις υποσχέσεις που εκμαιεύει από τους άλλους. Είναι λοιπόν χαριτωμένα αναξιόπιστος χαρακτήρας και δεν πρόκειται ποτέ να εννοεί, την όποια δέσμευση ξεστομίσει για να αποφύγει τις εντάσεις. Οι υποσχέσεις και οι δεσμεύσεις δεν τον αφορούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι άνθρωπος αφοσιωμένος ψυχή τε και σώματι στην καριέρα και στην επαγγελματική του σταδιοδρομία. Όλα οδηγούν στην κοινωνική του καταξίωση και τίποτα δεν μπορεί να λοξοδρομήσει από αυτή. Αφορά ακόμα και τις πολύ σοβαρές διαπροσωπικές του σχέσεις συμπεριλαμβανομένων και των αισθηματικών. Δε θα δώσει ποτέ παραπάνω βάρος και σημασία στη σχέση σας ακόμα και αν στο υποσχεθεί, πράγμα όμως αρκετά σπάνιο να κάνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ούτε τις υποσχέσεις που δίνει στον εαυτό του δεν μπορεί να τηρήσει. Όχι γιατί υπεκφεύγει των ευθυνών του αλλά καταπιέζεται και να τις τηρεί. Επιπλέον είναι από εκείνους τους χαρακτήρες που δεν το έχουν σε τίποτα να αλλάξουν όχι απλά γνώμη αλλά να υιοθετήσουν και την ακριβώς αντίθετή της. Άρα ακόμα και αν ακούς να σου λέει το «ναι» σε όλα, όχι απλά δεν τα έχει ακούσει αλλά έχει ήδη αποφασίσει το πώς θα κινηθεί ο ίδιος στη συνέχεια.

ΙΧΘΥΣ

Έχεις βρει τον πιο παραμυθένιο χαρακτήρα του ζωδιακού κύκλου. Τον άνθρωπο που ακόμα και στο κρεβάτι σας θα κάνει τέχνη. Που δε θα φοβηθεί να πει αβίαστα το «σ αγαπώ». Που θα σου φτιάξει μια φωλιά γεμάτη πόθους εκπληρωμένους. Μην του ζητήσεις όμως να σου δώσει όρκους αιώνιας πίστης. Είναι από τη φύση του ξεμυαλισμένος και θα τους αθετήσει με τον πρώτο κιόλας πειρασμό που περνάει από μπροστά του και θα του γνέφει καταφατικά.