Quantcast
Ζώδια: Τι πρέπει να κάνεις για να σε θέλει σαν τρελός/ή; Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Τι πρέπει να κάνεις για να σε θέλει σαν τρελός/ή το κάθε ζώδιο; Από την Μελίνα Φώφη.

Ζώδια: Τι πρέπει να κάνεις για να σε θέλει σαν τρελός/ή;

Δεν έχει σημασία εάν τα μηνύματα προέρχονται από έναν άντρα ή μια γυναίκα ή τακτική συνήθως ομοιάζει ακόμα και αν προέρχονται από διαφορετική προσέγγιση. Σίγουρα αστρολογικά έχουν να κάνουν από τη θέση της Σελήνης στο γενέθλιο χάρτη μας που εκτός των άλλων δείχνει τον τρόπο που εκφραζόμαστε συναισθηματικά, αφού μία Σελήνη στον Κριό για παράδειγμα, είναι μάχιμη, μία Σελήνη στον Ταύρο πεισματάρα και πάει λέγοντας.

Όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας, έχουμε αναρωτηθεί ή βρεθεί στη θέση, να προσπαθούμε να καταλάβουμε εάν ο άνθρωπος που έχουμε απέναντί μας και κάτι παραπάνω σκιρτά μέσα μας, μας στέλνει μεικτά μηνύματα, όχι ξεκάθαρα, για το αν μας θέλει ή δε μας θέλει. Ποιος είναι τέλος πάντων αυτός ο κώδικας της έλξης και πως μεταφράζεται ανάλογα με το ζωδιακό μας χαρακτήρα;

Φυσικά ο άνθρωπος που μας κάνει κλικ για κάποιο λόγο είναι ξεχωριστός στα μάτια μας κι ένας σημαντικός λόγος είναι, αυτός της ταιριαστής συναστρίας. Που κολλάνε δυο γενέθλιοι χάρτης αν τους συγκρίνουμε μαζί; Που δεν κολλάνε, αν κάνουμε την ίδια σύγκριση; Που υπάρχει εμπλοκή ώστε να ξέρουμε να τη λύσουμε για να προχωρήσουμε μαζί του;

Πως να συμπεριφέρεσαι για να μην παίρνει τα μάτια από πάνω σου!

Όμως για να μην το βαρύνουμε θεωρητικά, πάμε να δούμε πότε σε θέλει ή δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει μαζί σου, ο κάθε ζωδιακός χαρακτήρας.

ΚΡΙΟΣ

Είναι ο χαρακτήρας που κυνηγάει με τον τρόπο του τον άνθρωπο που κάνει την καρδιά του να χτυπάει δυνατά. Δε φοβάται να συγκριθεί με κανένα και τολμά να ψάξει την τύχη του ακόμα και σε αχαρτογράφητα νερά. Σε θέλει σαν τρελός όσο του τραβάς το ενδιαφέρον για να σε κατακτήσει. Να νιώσει πως σε έχει και άρα ίσως σκεφτεί να πάει αλλού για κυνήγι. Όσο δεν του χαρίζεσαι θα προσπαθεί. Όσο του δείχνεις καινούργιες πτυχές του εαυτού σου θα κάνει το παν για να τις ανακαλύψει. Δεν καταλαβαίνει από μεικτά μηνύματα μα ακόμα κι αν θέλει ξεκάθαρες κουβέντες, εσύ φρόντισε να εξακολουθείς να του είσαι ένα μυστήριο.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπά την αρμονία και τη σταθερότητα σε όλες τις σχέσεις του. Αισθηματικά σπάνια κοιτάει τι περνά έξω από το παράθυρο του μόνιμου δεσμού του. Του αρέσει να τον περιποιούνται και αν θέλεις να τον κατακτήσεις δεν έχεις παρά να τον κανακεύεις σαν το μικρό παιδί. Τον κατακτάς με απλά πράγματα όπως με ένα καλό φαγάκι που το έφτιαξες για κείνον, με όμορφες κουβέντες πάνω από ένα ποτήρι κρασί και μια βραδιά γεμάτη πάθος κάτω απ' το φως του φεγγαριού. Ξέρει να ζει και δεν αντέχει τις καταστάσεις που αποπνέουν γκρίνια και μιζέρια. Θα πει στοπ σε μία σχέση που δεν προχωρά μα θα δώσει αρκετές πρώτα ευκαιρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εδώ το να καταλάβεις αν σε θέλει ή δε σε θέλει, υπάρχει ένας βαθμός δυσκολίας, αφού ο τρόπος που μιλά και ελίσσεται είναι τόσο πολυμήχανος, που δεν καταλαβαίνεις αν στα μηνύματα που σου στέλνει, αστειεύεται ή σοβαρολογεί. Σίγουρα εάν παίξεις με τις εγκεφαλικές του ταχύτητες, θα έχεις κάνει το μισό δρόμο μέχρι το κατώφλι της καρδιάς του. Αγαπά τα λογοπαίγνια και τους γρίφους και όσο για ένα Δίδυμο είσαι ένας γρίφος, δε θα εγκαταλείψει ποτέ την προσπάθεια να σε λύσει. Βαριέται τη ρουτίνα και τη συνήθεια κι είναι ένας λόγος μια μέρα έτσι κάπως αψυχολόγητα, να βγει και να χαθεί εντελώς από τη ζωή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι ένας πραγματικός ιππότης στο φέρσιμο όταν θελήσει να σε κατακτήσει. Αγαπά τα αγγίγματα πάντοτε φιλικά, ώστε να νιώσεις οικεία την παρουσία του. Αν είναι γυναίκα τα χάδια της ακόμα και φιλικά είναι τόσο τρυφερά, που σύντομα θα αποκτήσεις εθισμό. Νοιάζεται πάντα αν περνάς καλά μαζί της και θα κάνει το παν για να το νιώσεις αυτό. Δώσε σημασία, αν σε αρχίζει στη γκρίνια. Κάπου εκεί υπάρχουν οι αδυναμίες σου που του προκαλούν συναισθηματικούς τραυματισμούς. Δεν ξεχνά ποτέ τις δύσκολες στιγμές της έντασης και λειτουργεί συσσωρευτικά η μνήμη του. Θα φύγει για μια άλλη σίγουρη αγκαλιά.

ΛΕΩΝ

Θέλει στα μάτια σου να βλέπει την επιβεβαίωση. Ότι είναι ο ένας και μοναδικός. Να ακούει να μιλάς όμορφα για κείνον να θαυμάζεις τα έργα του και να στέκεσαι δίπλα από τις φιλοδοξίες του. Ψάχνει την επιβεβαίωση ακόμα και στις πιο λεπτές χειρονομίες. Δείξε του ότι στη σχέση έχει το πάνω χέρι και τότε θα δεις ότι θα γίνει χαλί να τον πατήσεις. Άσε τον να νομίζει πως για σένα είναι το κέντρο της γης. Φεύγει όταν σε δει να σταματάς να του δείχνεις ενδιαφέρον. Όταν δε θες να χαρίσεις κομμάτια από τον εαυτό σου. Όταν δε δίνεις όπως σου δίνεται. Είναι σταθερός στους δεσμούς του. Φεύγει σαν σταματήσει να λειτουργεί όπως πριν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχει τον τρόπο να σε κάνει να περνάς μαζί του καλά. Φροντίζει στη λεπτομέρεια τη φωλιά του, είναι τακτικός στα ραντεβού σας και πάντοτε έχει να σου προσφέρει και μια καινούργια προσεγμένη έκπληξη. Θέλει να ξέρει ότι είσαι καλά όταν κάνετε κάτι μαζί και νοιάζεται να σε πάρει να μάθει τι κάνεις ή θα σου στείλει μήνυμα αν υπάρξει ευδιάκριτο διάστημα, από τότε που θα τα πείτε. Μέχρι να αποφασίσει πως θα το προχωρήσει μαζί του θέλει το χρόνο του. Δεν επιτρέπει υπενθυμίσεις ή πιέσεις συναισθηματικές. Κρατά τυπικές αποστάσεις και δίνει σημασία στο πόσο επίμονα μπορείς να σταθείς, κάτι που τον αποθαρρύνει να συνεχίσει.

ebdomadiaies-problepseis-desktop-basw

ebdomadiaies-problepseis-mobile-basw

ΖΥΓΟΣ

Το καλό νέο είναι ότι δεν αντέχει τη μοναξιά. Άρα το να του προτείνεις την αγκαλιά σου, έχεις μεγάλες πιθανότητες να την αποδεχτεί. Σπάνια λέει όχι στην πρόκληση μιας αισθηματικής περιπέτειας αφού δηλώνει αιώνια ερωτευμένος με τα πάντα. Νοιάζεται και θα βρει τον τρόπο να επικοινωνήσει μαζί σου ή θα σου χαρίσει μικρά ή μεγαλύτερα δώρα για να καταλάβεις το πόσο σε νοιάζεται. Το όχι και τόσο καλό νέο είναι ότι σε όλες και σε όλους τα ίδια λέει, ειδικά όταν η σχέση του έχει τελειώσει. Δε θα ανοίξει την πόρτα να φύγει, αλλά τίποτα δε θα τον σταματήσει να έχει παράλληλη αισθηματική ζωή για να επιβεβαιώνεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παράδοση δίχως όρους, αυτό είναι που περισσότερο απ' όλα ζητάει απ' τη σχέση του. Παράδοση στο πάθος δίχως όρια, στα θέλω και στις επιθυμίες του που είναι απύθμενες, στους φόβους και στις ανασφάλειες που έχει πολλές. Μη γίνεις δηλαδή η αιτία να ζηλέψει γιατί πάντα θα ζηλεύει κι όχι πάντοτε στα όρια ή στα πλαίσια της αξιοπρέπειας. Είναι κτητικός και φτάνει στο σημείο να γίνεται και χειριστικός να σε κρατήσει μέσα στη σχέση. Ανοίγει την πόρτα και φεύγει, όταν καταλάβει ότι μαζί σου δεν μπορεί να υπάρξει συνέχεια ειδικά εάν μοιράζεστε τις εμμονές σας. Επίσης φεύγει εφόσον ανακαλύψει πως ειπώθηκαν ψέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπά, τιμά και διδάσκει στους άλλους το τι θα πει ελευθερία και προσωπική ανεξαρτησία. Είναι από τους χαρακτήρες που δύσκολα και για κάποιο λόγο θα αναγκαστούν να συμπλεύσουν σε μια μόνιμη σχέση. Για να μείνει μαζί σου αποζητά ένα μόνιμο παιχνίδισμα που βασίζεται στο φλερτ, στη διεκδίκησή και το κυνηγητό. Βαριέται να υπάρχει σε μια σχέση που θα του προκαλούσε η ρουτίνα το συναίσθημα της αδιαφορίας για το αν είναι μαζί ή όχι. Ο Τοξότη για να μείνει κοντά σου πρέπει συνεχώς να του κερδίζεις το μυαλό και να του δίνεις την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε μια σχέση ανοιχτή που συναισθηματικά δεν τον εγκλωβίζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέλει να θαυμάζει την εικόνα σου, τον τρόπο που φέρεσαι αυτό που είσαι και να νιώθει πως βρίσκεται πλάι σε ένα πλάσμα ξεχωριστό. Κατά βάθος δεν αντέχει με κανέναν τις πολλές οικειότητες, αντίθετα οι περισσότερες σχέσεις του και οι αισθηματικές βασίζονται στα πλαίσια της αξιοπρέπειας και της αλληλοεκτίμησης. Σε θέλει όταν θα κάνει τα πάντα για να έχεις την ικανοποίηση των θέλω και τον επιθυμιών σου μέσα απ' τη σχέση σας. Δεν έχει αποφασίσει τι θέλει, εάν απομακρύνεται περιοδικά, σου μιλάει αυστηρά και απαιτεί να συμμορφωθείς σε πράγματα, που όταν επαναλαμβάνονται, ξέρεις πως τον πειράζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το φλερτ για ένα Υδροχόο είναι στα πλαίσια των προκλήσεων που αγαπά να κινείται στο επίπεδο των διαπροσωπικών του σχέσεων. Μπορεί να μη συνηθίζει τις συμβατικές τακτικές μιας αισθηματικής πολιορκίας και να προτιμά με τον τρόπο του να σε αιφνιδιάζει, σίγουρα όμως εάν καταφέρεις να παίξεις με το μυαλό του, τον έχεις κατακτήσει. Άσε που είναι από εκείνους που όσο τους δείχνεις ότι δεν τους θέλεις τόσο κολλάν περισσότερο μαζί σου. Στην αισθηματική του ζωή μπορεί να φλερτάρει, επιδιώκει να έχει όμως σταθερούς δεσμούς. Φεύγει όταν δεν αντέχει να σε δει και να πει πόσο προβλέψιμος ή προβλέψιμη του είσαι.

ΙΧΘΥΣ

Είναι ερωτευμένος σχεδόν με τα πάντα. Αγαπά ρομαντικά και λατρεύει τις λεπτές χειρονομίες αγάπης ή ενδιαφέροντος. Μπορούν να τον κατακτήσουν οι προσωπικές σου ευαισθησίες. Το χαμόγελό σου ή αγάπη σου για τις τέχνες, η αφοσίωσή σου σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη της δικής σου προσφοράς. Σε θέλει όταν θα μπει στη διαδικασία να φτιάξει ένα σκηνικό για να σε φέρει στη φωλιά του. Όταν σου τραγουδά ακόμα κι αν είναι παράφωνος. Όταν η δική σου φαντασία ξεπερνά εκείνη των πολλών του πόθων. Όταν ξέρεις να ονειρεύεσαι όπως κι αυτός. Αδιαφορεί όταν τελειώσει ο μύθος που έφτιαξε για σένα.

*Ανεξάρτητα από το ζώδιο του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει, μην ξεχνάς να διαβάζεις και τον ωροσκόπο του.

problepsi-me-1-euro