Quantcast
Τι εννοεί τελικά πίσω απ' τις λέξεις το κάθε ζώδιο; Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Πως θα καταλάβεις αν ενδιαφέρεται για σχέση όταν τα μηνύματα που σου στέλνει έχουν ασάφειες; Από την Μελίνα Φώφη.

Τι εννοεί τελικά πίσω απ' τις λέξεις το κάθε ζώδιο;

Και ξαφνικά γνωρίζεις ένα πρόσωπο που ανακαλύπτεις ότι μαζί του έχεις πολλά κοινά και ότι ταιριάζει η χημεία σας. Συμφωνείτε στα περισσότερα, γελάτε με τα ίδια αστεία και φροντίζετε όταν τυχαίνει να βρίσκεστε στον ίδιο χώρο, να κάθεστε όσο γίνεται πιο κοντά ο ένας με τον άλλον. Από την αρχή φαίνεται μία σχέση ότι το πάει στο αισθηματικό, αφού οι κρυφές ματιές, οι υπαινιγμοί και το νόημα που κρύβεται πίσω απ' τις λέξεις φωνάζουν ότι δεν είναι φιλικά.

Όμως όταν συνεχίσετε να κρατάτε επαφές και διαπιστώνεις πως στα μηνύματά του εμβόλιμα σου λέει ότι χρειάζεται λίγο χρόνο (χωρίς να έχεις από το άτομο αυτό απαιτήσει τίποτα), δε σου μιλάει με γλυκόλογα ή κομπλιμέντα όπως κάνει δια ζώσης, αφήνει να εννοηθεί ότι δεν έχει ξεπεράσει τελικά τον ή την πρώην του και άλλα πολλά, πώς να βγάλεις εσύ ένα συμπέρασμα;

Πως θα καταλάβεις αν ενδιαφέρεται για σχέση όταν τα μηνύματα που σου στέλνει έχουν ασάφειες;

Κριός

Αν δεν ξεκαθαρίσει μέσα του εντελώς τι θέλει απ' τη σχέση σας, δεν πρόκειται να προχωρήσει με σένα παρακάτω. Είναι από εκείνους του απολύτως έντιμους χαρακτήρες και θέλει να είναι εξαρχής σίγουρος για τα συναισθήματά του και ξεκάθαρος με σένα. Όταν το καταφέρει, ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση θα τον δεις να σε κυνηγάει με πόθο και με πάθος, αφού είναι ή του ύψους ή του βάθους.

Ταύρος

Τρομάζει στην ιδέα ότι μπορεί να τη δάγκωσε μαζί σου τη λαμαρίνα για τα καλά και μέχρι να το χωνέψει, θέλει το χρόνο του. Τον αφήνεις λοιπόν να το χωνέψει, αλλά φροντίζεις παράλληλα ανά τακτά διαστήματα, να του υπενθυμίζεις την παρουσία σου στην καθημερινότητά του. Αν καταλάβει ότι μπορεί να σε διεκδικεί και άλλο πρόσωπο, τότε εκεί είναι που τρελαίνεται και γίνεται κτητικός.

Δίδυμοι

Κοίτα μαζί του μην απογοητεύεσαι, αφού είναι από τους ανθρώπους που τελικά ενώ ξέρουν τι θέλουν, δεν ξέρουν πώς να το πάρουν. Η σκέψη τους μοιράζεται σε χίλια δυο άλλα πράγματα με αποτέλεσμα να μην προχωρούν στο παρασύνθημα. Φέρσου εσύ με ασάφεια και πίστεψέ με θα κάνει το παν να σε ξεδιαλύνει. Εξάλλου όσο επιμένεις να του τρελαίνεις το μυαλό, τόσο κολλάει περισσότερο μαζί σου.

Καρκίνος

Είναι από εκείνους που τα έχουν καλά με την ησυχία και τη μοναξιά τους και αυτό γιατί πάντα υπάρχει μέσα τους ο φόβος να μην πληγωθούν. Πιθανόν ο δικό σου Καρκινάκος, να το έχει πάθει ήδη και να κάνει μαζί σου συγκρίσεις άδικες. Όμως αν εθιστεί στο νοιάξιμο και στην αγκαλιά σου, τότε αργά αλλά σταθερά, να ξέρεις πως θα γίνει θύμα του έρωτά σου. Αρκεί μαζί σου να νιώσει συναισθηματικά ασφαλής.

ebdomadiaies-problepseis-desktop-basw

ebdomadiaies-problepseis-mobile-basw

Λέων

Ναι θέλει μέσα του με τρέλα ένα ραντεβού μαζί σου αλλά παράλληλα καλλιεργεί το μύθο του. Θέλει να σου κρατά το ενδιαφέρον και θα κάνει το παν να παρατείνει αυτή την αναμονή στη σχέση σας. Βέβαια αν καταλάβει ότι βαρέθηκες με τα σκέρτσα του και ότι μπορεί να σε χάσει αλλάζει τακτική, μα θέλει το απόλυτο ενδιαφέρον σου και να συνεχίσεις να τον πολιορκείς δίχως σταματημό.

Παρθένος

Σπάνια μπαίνει στη διαδικασία να σου κάνει το «δύσκολο» αφού αυτός ο ζωδιακός χαρακτήρας είναι ευθύς και θα σου ξεκαθαρίσει το τι νιώθει ή πως βλέπει τη σχέση σας από την αρχή. Αν τον δεις να φρενάρει, πιθανόν εκείνος να έχει από αλλού κατάλοιπα στην καρδιά του και προσπαθεί να τα αποβάλλει πριν σου ανοιχτεί. Πάντως ότι θα σου υποσχεθεί για το μέλλον θα το τηρήσει μέχρι κεραίας.

Ζυγός

Δεν είναι ότι δεν ξέρει τι θέλει. Ξέρει και μάλιστα πολύ καλά που σημαίνει ότι από τη στιγμή που μεταξύ σας θα υπάρξει τέτοιο σενάριο, σε έχει ερωτευτεί χίλια τα εκατό. Όμως ανήκει στους πιο γοητευτικά ντροπαλούς χαρακτήρες του ζωδιακού που θα ψάχνει πάντα την κατάλληλη στιγμή για να σου ομολογήσει τα αισθήματά του. Δεν του αρέσει να τον παραβιάζουν γι’ αυτό δώσε του χρόνο.

Σκορπιός

Πραγματικά το να καταλάβεις έναν Σκορπιό, είναι ένα αίνιγμα για δύσκολους λύτες. Όταν ερωτεύεται όμως, θέλει να πλανάται από πάνω σας η ερωτική εσάνς για ένα διάστημα, αφού θα αποτελέσει τη θρυαλλίδα του πάθους σας λίγο αργότερα. Αυτό μπορεί να πάρει χρόνο, φέρσου έξυπνα και πονηρά και θα καταφέρεις να τον έχεις σκλάβο σου για πάντα. Θέλει να ορίζει αυτός το χρόνο του παιχνιδιού.

Τοξότης

Τώρα όταν μιλάμε για τον εργένη του ζωδιακού, η υπομονή σου μπορεί να δοκιμαστεί μέχρι να σου πει το Ναι και να ενδώσει. Αν όμως έβαλες στόχο την καρδιά του/της, να ξέρεις πως τον τρελαίνουν τα παιχνίδια το μπλαμπλά και οι υπαινιγμοί, ενώ δεν αποκλείεται να ενδώσει έτσι ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση αν τον κάνεις να νιώσει ότι βαρέθηκες να ασχολείσαι μαζί του. Το έξυπνο φλερτ είναι το όπλο σου.

Αιγόκερως

Να ξέρεις πως θα ψάχνει για πάντα μια σχέση σοβαρή ακόμα και αν αυτή είναι παράλληλη σχέση. Ψάχνει το λιμανάκι του και η αγκαλιά σου πρέπει να αποδείξει πως είναι γι’ αυτόν η κατάλληλη διαφυγή. Αποζητά τη συναισθηματική ασφάλεια και το κούρνιασμα στη σιγουριά ενός σταθερού και αφοσιωμένου σε εκείνον δεσμού. Θέλει το χρόνο του στο να αποφασίσει μα δε μιλά με ασάφεια.

Υδροχόος

Αγαπάει το φλερτ, το παιχνίδισμα, το να τον προκαλείς συνεχώς, κατά βάθος αγαπά τη «λεκτική» περιπέτεια, ‘όμως το αν θα κάνετε δεσμό, θα το δεις αφού περάσει το πρώτο διάστημα του ενθουσιασμού και τον έχεις κάνει να νιώθει απαραίτητη την παρουσία σου στη ζωή του. Τότε εκείνος είναι που θα επιδιώξει μαζί σου να έχει κάτι πιο μόνιμο και μάλιστα θα σου ξεκαθαρίσει πως δε μπορεί το περιστασιακό.

Ιχθύς

Αν υπάρχει ένας χαρακτήρας που καταφέρνει πάντοτε να ξεγλιστρά κάθε φορά που τον στριμώχνουν αυτός είναι σίγουρα ο Ιχθύς. Ξέρει αριστοτεχνικά να ελίσσεται να στέλνει ασαφή μηνύματα και να μη σου ξεκαθαρίζει τη θέση του μέχρι να σε τρελάνει. Θες να τον στριμώξεις. Μίλησέ του ξεκάθαρα για τις προθέσεις σου και πες του να σου απαντήσει χωρίς περιστροφές τι θέλει με ένα ναι ή ένα όχι.