Quantcast
Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο τον Ιανουάριο 2022. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ο ανάδρομος Ερμής τον Ιανουάριο 2022 και οι προβλέψεις για τα ζώδια, από την Μελίνα Φώφη.

Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο τον Ιανουάριο 2022.

Ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιο του Υδροχόου στις 14/1 και όντας σε ανάδρομη πορεία θα περάσει και στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 26/1 όπου θα παραμείνει μέχρι τις 4/2/2022. Η αλλαγή δύο ζωδίων κατά την ανάδρομη πορεία του δείχνει ότι τα πράγματα που θα μας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα θα σχετίζονται αφενός με τις συλλογικότητες, με δραστηριότητες που αφορούν πολλά πρόσωπα, καθώς και με ομάδες και παρέες που είμαστε μέλη. Αφετέρου προς το τέλος του μήνα θα έρθουν αρκετά έντονα στο προσκήνιο επαγγελματικά ζητήματα κυρίως αν υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες σε αυτό τον τομέα. Όμως ας τα πάρουμε όλα από την αρχή και ας δούμε αναλυτικά τι εμπόδια μπορεί να φέρει η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο κάθε ένα ζώδιο αλλά και ποιες ευκαιρίες, καθώς δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως θα υπάρξουν και ευκαιρίες, κυρίως σε ζητήματα που έρχονται από το παρελθόν, προκειμένου να διευθετηθούν οριστικά. 

Πως ο ανάδρομος Ερμής θα επηρεάσει το ζώδιο σου μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2022;

Ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από την 10η μοίρα του Υδροχόου κάτι που δείχνει πως λόγω της αργής του κίνησης, θα σχηματίζει ένα παρατεταμένο τετράγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στη 10η μοίρα του Ταύρου. Για αρκετές ημέρες (περίπου έως και τις 20/1) θα κάνουν την εμφάνισή τους ζητήματα επικοινωνιακής φύσεως, τα οποία θα μας αποσυντονίσουν και δεν αποκλείεται να εμπλακούμε και σε συζητήσεις που θα έχουν ένταση. Μέχρι και τότε καλό θα ήταν να έχουμε κατά νου πως το πρόγραμμά μας ίσως ανατραπεί ή ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής, οι οποίες θα μας αναγκάσουν να αλλάξουμε ρότα στις δουλειές και τα σχέδιά μας. 

Τα ζώδια που ανήκουν στο Σταθερό Σταυρό (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου τους, καλό θα ήταν να δώσουν προσοχή σε επαγγελματικές αλλά και προσωπικές συζητήσεις, μιας και φαίνεται πως θα υπάρχει μία «πολεμική» διάθεση εκατέρωθεν, η οποία δεν θα βοηθήσει στη διευθέτηση και την εξέλιξη των σχεδίων τους. 

Οι αγορές ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών καθώς και οι συμφωνίες καλό θα είναι να αποφευχθούν για το επόμενο διάστημα ή αν αυτό δεν είναι εφικτό οι ενδιαφερόμενοι να έχουν κατά νου πως από τα δεδομένα που θα συμφωνηθούν κάποια θα αλλάξουν, αυτό ισχύει για όλα τα ζώδια.

Συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του θα περάσει στην 29η μοίρα του Αιγόκερω στις 26/1, κάτι που θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα τα οποία αφορούν κατά κύριο λόγο τον επαγγελματικό τομέα. Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο μόλις ο Ερμής περάσει στον Αιγόκερω είναι αυτά που ανήκουν στον Παρορμητικό Σταυρό (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και έχουν γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου τους.

Στα τέλη του μήνα ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία θα φέρουν αρκετές αντιπαραθέσεις μεταξύ των εμπλεκομένων ή θα αρχίσουν να ακυρώνονται μερικά από τα σχέδια μας. Οι χειριστικές συμπεριφορές είναι ένα πιθανό σενάριο -καθώς ο Ερμής θα συναντήσει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 29/1- και η συνάντησή τους θα δημιουργήσει υπόβαθρο για παρασκηνιακές ενέργειες, «χτυπήματα κάτω από το τραπέζι», όπως επίσης και χειριστικές συμπεριφορές. Την ίδια στιγμή θα ενισχύσει τις διαισθητικές μας ικανότητες οι οποίες θα μας βοηθήσουν να κινηθούμε απέναντι σε πιεστικές καταστάσεις. 

Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή δεν ενδείκνυται για νέες συμφωνίες, οικονομικές επενδύσεις, συζητήσεις από τις οποίες προσδοκούμε να βγάλουμε άκρη και νέα ανοίγματα, όμως ενδείκνυται για να διευθετήσουμε οριστικά ζητήματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν. 

Έτσι λοιπόν το διάστημα έως και τις αρχές Φεβρουαρίου (συγκεκριμένα έως και τις 4/2 που θα τελειώσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή) θα υπάρξουν ευκαιρίες για να ανασυγκροτηθούμε, να αναθεωρήσουμε κάποια από τα σχέδια τα οποία δεν βγήκαν όπως είχαμε κατά νου, να διευθετήσουμε εκκρεμότητες -είτε οικονομικές είτε επαγγελματικές είτε προσωπικές- να αποκτήσουμε ξανά επαφή με πρόσωπα με τα οποία είχαμε απομακρυνθεί και να λύσουμε θέματα του παρελθόντος.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια υπό την επιρροή του ανάδρομου Ερμή

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να λύσεις κάποιες παρεξηγήσεις που μπορεί να υπήρξαν με πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περίγυρο ή να έρθεις ξανά κοντά με ανθρώπους που συμμετέχετε μαζί σε συλλογικές δραστηριότητες. Ενδεχομένως να αναθεωρήσεις το ρόλο που παίζουν κάποια πρόσωπα στη ζωή σου, κάτι που δείχνει πως μπορεί να απομακρυνθείς από κάποιους φίλους και να έρθεις κοντά με κάποιους άλλους. 

Όταν ο Ερμής περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 26/1 δώσε προσοχή σε αποφάσεις που αφορούν την καριέρα και τον επαγγελματικό τομέα και καλό θα ήταν να αποφύγεις νέες συμφωνίες και τελεσίδικες αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν τη δουλειά και πολύ πιθανό να φέρει ξανά μπροστά σου κάποια θέματα τα οποία δεν είχαν διευθετηθεί με τον τρόπο που έπρεπε κατά το παρελθόν και τώρα λογίζονται ως «εκκρεμότητες». Ο επαγγελματικός τομέας θα σε απασχολήσει αρκετά μέχρι και τα τέλη Ιανουαρίου και χρειάζεται προσεκτικές και όχι παρορμητικές κινήσεις.

Όταν ο Ερμής περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 26/1 θα πάρεις μία «ανάσα», καθώς και πάλι ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, όμως θα είναι σε ένα ζώδιο φιλικό προς εσένα άρα τα ζητήματα θα είναι πιο διαχειρίσιμα. Κάποια θέματα μπορεί να προκύψουν με φιλικά σου πρόσωπα προς τα τέλη του μήνα, όμως φαίνεται πως με καλή διάθεση και διπλωματία θα μπορέσεις να τα διαχειριστείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου ο Ερμής θα ξεκινήσει την αναδρομή πορεία του από το φιλικό για εσένα ζώδιο του Υδροχόου και μπορεί να δημιουργήσει γέφυρες επικοινωνίας για πρόσωπα με τα οποία βρίσκονται στο ευρύτερο περιβάλλον σου και για κάποιο διάστημα είχατε χαθεί. Ακόμα είναι εξίσου πιθανό να φέρει νέα από ένα πρόσωπο που έχεις να δεις και να ακούσεις καιρό ή ακόμα και να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για μία επανασύνδεση.

Όταν ο Ερμής περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 26/1 προσπάθησε να δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα, ιδιαίτερα αν εκεί υπάρχουν εκκρεμότητες. Μην αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους ιδιαίτερα αν υπάρχουν χρέη, δάνεια και ζητήματα που αφορούν ασφαλιστικούς οργανισμούς και οικονομικά θέματα άλλων προσώπων. Καλό θα ήταν να αποφύγεις νέες συμφωνίες αυτό το διάστημα και να δώσεις προτεραιότητα στη διευθέτηση εκκρεμοτήτων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα ξεκινήσει από το ζώδιο του Υδροχόου και αυτό δείχνει πως μέχρι και τις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου θα σε απασχολήσουν ζητήματα τα οποία δεν σου είναι άγνωστα και σε είχαν απασχολήσει και κατά το παρελθόν. Τα θέματα που θα κάνουν την εμφάνισή τους φαίνεται πως περιμένουν εδώ και καιρό να διευθετηθούν. Τώρα είναι μία πολύ καλή περίοδος να διευθετήσεις τέτοιου είδους ζητήματα και να μειώσεις όσο γίνεται τις εκκρεμότητες που υπάρχουν κυρίως σε προσωπικές υποθέσεις. 

Όταν ο Ερμής περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερου (26/1) θα κάνουν την εμφάνιση τους ζητήματα τα οποία αφορούν μία προσωπική σχέση ή ακόμα και μία συνεργασία. Ίσως να υπάρξουν κάποιες στιγμές ασυνεννοησίας είτε με το σύντροφό σου είτε με ένα στενό σου συνεργάτη, για αυτό θα πρέπει να έχεις υπομονή και να αποφύγεις παρορμητικές κινήσεις και κυρίως παρορμητικά λόγια.

ΛΕΩΝ

Λέων μου με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου θα αναμοχλευθούν κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές σχέσεις και πολύ πιθανό να αλλάξεις γνώμη για αυτά. Τώρα ξεκινά μία περίοδος που δεν αποκλείεται να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου, ακόμα και κάποιες κινήσεις που έκανες στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Καλό θα ήταν να επικεντρωθείς σε πράγματα που έρχονται από το παρελθόν και θέλεις να αλλάξεις και αφορούν είτε μία προσωπική σχέση είτε μία συνεργασία, καθώς και σε κάποια ζητήματα τα οποία θέλεις να διευθετηθούν. Καλό θα ήταν να αποφύγεις νέες συμφωνίες μιας και το διάστημα που ο Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία δεν ενδείκνυται για κάτι τέτοιο.

Όταν θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 26/1 ίσως να οδηγηθείς σε αλλαγές ή τροποποιήσεις του καθημερινού σου προγράμματος, εξαιτίας κάποιων εκτάκτων υποχρεώσεων που μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου ο κυβερνήτης σου Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιο του Υδροχόου στις 14/1 και θα τη συνεχίσει στο ζώδιο του Αιγόκερου από τις 26/1. Κατά το διάστημα που θα βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου θα χρειαστεί να οπλιστείς με υπομονή, μιας και μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους κάποια δεδομένα τα οποία θα ανατρέψουν είτε το εργασιακό σου πρόγραμμα είτε το πρόγραμμα που έχεις στην καθημερινότητά σου. Οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις ιδιαίτερα με πρόσωπα που βρίσκονται στο εργασιακό σου περιβάλλον είναι άλλο ένα πιθανό σενάριο, για αυτό θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός πάνω σε συζητήσεις.

Όταν ο Ερμής περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερου (26/1) θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο μπορεί να φέρει ξανά στο προσκήνιο μία αισθηματική σχέση, έναν έρωτα που έρχεται από το παρελθόν και πολύ πιθανό να δημιουργήσει ευνοϊκές συγκυρίες για να υπάρξει μία επανασύνδεση!

hmerisies-problepseis-desktop-matsakos

hmerisies-problepseis-mobile-matsakos

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου και θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με το φλερτ, τον έρωτα, τα παιδιά και οτιδήποτε σχετίζεται με χόμπι και δραστηριότητες που έχεις. Είναι πάρα πολύ πιθανό να αναθεωρήσεις τα πλάνα και τις απόψεις σου σχετικά με τα παραπάνω και αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να προκύψει και μία συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, κάτι που θα ανοίξει το δρόμο για μία επανασύνδεση. Μέχρι και τις 25/1 θα έχεις ευκαιρίες να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες σε προσωπικό και αισθηματικό επίπεδο. 

Από τις 26/1 που ο Ερμής θα περάσει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερου θα χρειαστεί να στρέψεις την προσοχή σου σε θέματα τα οποία αφορούν την οικογένεια και το σπίτι. Ίσως να υπάρξουν κάποιες παρανοήσεις με οικεία σου πρόσωπα, τις οποίες θα πρέπει να διαχειριστείς με υπομονή. Αυτό το διάστημα προσφέρεται για να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να αφορούν εργασίες όπως και επισκευές στο σπίτι, όχι όμως για να ξεκινήσεις κάτι νέο όπως π.χ μία ανακαίνιση, καθώς μπορεί να βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου και για το επόμενο διάστημα μέχρι και τις 25/1 φαίνεται πως θα κερδίσει έδαφος η εσωστρέφεια, κάτι το οποίο είναι πολύ πιθανό να σε οδηγήσει στο να αναζητήσεις χρόνο για τον εαυτό σου. Αυτό το διάστημα ενδείκνυται για να ανασυγκροτηθείς, να μαζέψεις δυνάμεις και να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σου. Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή δεν προσφέρεται για να υλοποιήσεις κάποια από τα σχέδιά σου, όμως προσφέρεται για περισυλλογή και ενδοσκόπηση. 

Από τις 26/1 που ο Ερμής θα περάσει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερου η εξωστρέφεια θα κάνει ξανά την εμφάνισή της και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συναντήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου αλλά είχες να τα δεις καιρό. Επίσης τότε θα είναι ένα καλό διάστημα για να αποκατασταθούν κάποιες σχέσεις με συγγενείς, γνωστούς ή ακόμα και γείτονες, που είχαν διαταραχθεί το προηγούμενο διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από το φιλικό για εσένα ζώδιο του Υδροχόου και θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να συναντηθείς ξανά -είτε δια ζώσης είτε μέσω των κοινωνικών δικτύων- με πρόσωπα τα οποία έχεις να δεις και να ακούσεις καιρό. Επίσης τώρα είναι πάρα πολύ πιθανό να έρθουν στα αυτιά σου κάποιες πληροφορίες, οι οποίες αφορούν ζητήματα του παρελθόντος, όμως μέχρι στιγμής δεν ήταν γνωστές σε εσένα. 

Από τις 26/1 που ο Ερμής όντας σε ανάδρομη πορεία θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερου θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στα έσοδα και στα έξοδά σου, όπως και σε ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα σε γενικότερο πλαίσιο. Κάποιες ξεχασμένες οφειλές πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους, όπως επίσης και κάποια ξεχασμένα οφειλόμενα, τα οποία θα βρουν το δρόμο προς εσένα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου είναι πολύ πιθανό να νιώσεις την ακατανίκητη επιθυμία να κάνεις κάποιες αγορές, όμως καλό θα ήταν να περιορίσεις αυτή την παρόρμηση, καθώς θα μπορούσε να δημιουργήσει αρκετά θέματα στο ταμείο σου. Αυτό το διάστημα δεν προσφέρεται για αγορές οι οποίες κοστίζουν, ιδιαίτερα αν αυτές είναι προϊόν παρόρμησης και όχι πραγματικής ανάγκης ή επιθυμίας. Αν υπάρχουν ζητήματα τα οποία αφορούν οικονομικές εκκρεμότητες προσπάθησε να τις διευθετήσεις άμεσα, ώστε να μην σε ταλαιπωρούν για καιρό. 

Από τις 26/1 με τον Ερμή να βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο δικό σου ζώδιο θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή στην επικοινωνία, μιας και φαίνεται πως θα αυξηθούν οι πιθανότητες παρανοήσεων. Μία συνάντηση, ένα μήνυμα, ένα τηλεφώνημα με ένα πρόσωπο με το οποίο έχεις απομακρυνθεί είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο μέχρι τις αρχές του Φεβρουαρίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου ο Ερμής θα ξεκινήσει την αναδρομή πορεία του από το δικό σου ζώδιο, κάτι που δείχνει πως το επόμενο διάστημα έως και τις 25/1 θα είναι αρκετά απαιτητικό. Δώσε προσοχή κατά τη διεκπεραίωση υποθέσεων που είναι σημαντικές για εσένα, καθώς θα υπάρχει τάση για λάθη και μία τάση για αναβολές και καθυστερήσεις σχεδίων. Η επικοινωνία σου με τους άλλους θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στα θέματα τα οποία θα προκύψουν, για αυτό και χρειάζεται να της δώσεις την απαραίτητη προσοχή. 

Από τις 26/1 ο Ερμής όντας σε ανάδρομη πορεία θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερου και θα εγκαινιάσει ένα διάστημα το οποίο θα έχει αρκετή εσωστρέφεια. Μέχρι και τις αρχές του Φεβρουαρίου θα υπάρξουν ευκαιρίες για ενδοσκόπηση και περισυλλογή, κάτι που θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις συναισθήματα, να βάλεις προτεραιότητες και να ιεραρχήσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Ενδεχομένως σε κάποια ζητήματα τα οποία σε απασχολούν να υπάρχει παρασκήνιο, για αυτό θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός με τις αποφάσεις σου.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 14/1 θα νιώσεις την ανάγκη να απομακρυνθείς για λίγο από την πολυκοσμία και τη «βουή» των υποχρεώσεων και να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου. 

Το διάστημα έως και τα τέλη Ιανουαρίου θα είναι πάρα πολύ βοηθητικό προκειμένου να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου, τις επιθυμίες σου και να βάλεις τις προτεραιότητές σου. Λόγω του ότι θα είναι ένα διάστημα το οποίο προσφέρεται για παρασκηνιακές συζητήσεις, θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στην επιλογή των ανθρώπων που θα εκμυστηρευτείς προσωπικές σου υποθέσεις. Από τις 26/1 που ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερου η εξωστρέφεια θα αρχίσει να επανέρχεται, όπως επίσης και οι συναντήσεις με φίλους και γνωστούς. Μέχρι και τα μέσα του Φεβρουαρίου θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στις συζητήσεις που θα έχεις μαζί τους, ώστε να μην υπάρξουν παρανοήσεις λόγω της επικοινωνίας. 

problepsi-me-1-euro