Quantcast
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο στις 3 Ιουνίου 2022 Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο στις 3 Ιουνίου 2022;

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο στις 3 Ιουνίου 2022

Λίγο πριν γυρίσει ο Ερμής στην ορθή του πορεία στο ζώδιο του Ταύρου, σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, μια πλανητική όψη όπου δημιουργεί ακαμψία και δυσκολίες, πιθανόν γιατί δεν ενδιαφερόμαστε για την γνώμη και τις απόψεις των κοντινών μας ανθρώπων, ενώ παράλληλα προσπαθούμε να επιβάλλουμε τις δικές μας θέσεις.

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί γινόμαστε πιο μοναχικοί, γιατί κλεινόμαστε στον εαυτό μας και δεν επιθυμούμε να κάνουμε εύκολες παρέες και νέες γνωριμίες. Ας αποφύγουμε να εκνευριζόμαστε με το παραμικρό στη δουλειά μας και τις κοινωνικές ή διαπροσωπικές μας σχέσεις και ας είμαστε πιο υπομονετικοί και ανεκτικοί με τα πρόσωπα και τις καταστάσεις που  μας περιβάλλουν.

Πώς επηρεάζεται το κάθε ένα από τα 12 ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Ήρθε ο καιρός να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα που χρειάζονται, ανάμεσα στα πρόσωπα που στηρίζουν τις ιδέες και τα πιστεύω σας και σε εκείνα που πολεμούν συνεχώς τις ανάγκες και τα θέλω σας, έτσι ώστε μέσα από γεγονότα και καταστάσεις που συμβαίνουν αυτό το διάστημα, να είστε σε θέση να κρατήσετε κοντά σας όσους σας νοιάζονται πραγματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως χρειαστεί να υπερασπιστείτε τα επιτεύγματα και τα πιστεύω σας, δεδομένου ότι υπάρχουν άνθρωποι και καταστάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο, που επιθυμούν να υφαρπάξουν τις ιδέες σας και όλα εκείνα που έχετε καταφέρει να κερδίσετε με τον ιδρώτα σας. Συγκρατήστε τα νεύρα και το θυμό σας, όταν χρειαστεί να τα βάλετε ακόμα και με σημαίνοντα πρόσωπα της δουλειάς σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο, δεν αποκλείεται να προκαλέσει καθυστερήσεις στην επίτευξη των στόχων σας, παρότι έχετε δρομολογήσει με απόλυτη σαφήνεια τα σχέδια και τα επαγγελματικά σας πλάνα. Μην αφήσετε τον θυμό σας να γκρεμίσει τα θεμέλια όσων έχετε χτίσει ως τώρα, κάντε την προσπάθειά σας με εγκράτεια και υπομονή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπάρχουν τώρα καθυστερήσεις στο κομμάτι που αφορά τα οικονομικά σας, είτε γιατί εσείς θα αναβάλετε την αποπληρωμή των υποχρεώσεων που έχετε, είτε διότι κωλυσιεργούν οι συνεργάτες σας ή άτομα από το χώρο της δουλειάς σας που πρέπει να σας ανταμείψουν. Μην δανείζετε χρήματα, γιατί υπάρχει κίνδυνος να μην αποπληρωθείτε στο συμφωνηθέντα χρόνο και τρόπο.

ΛΕΩΝ

Η συγκεκριμένη όψη, δημιουργεί την διάθεση να είσαστε περισσότερο εγκρατείς και υποχωρητικοί στα θέλω σας και στις επιθυμίες σας, πράγμα που προκαλεί εκνευρισμό και θυμό με τον εαυτό σας, αλλά και με τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Είσαστε απαιτητικοί και αυστηροί κυρίως με το εγώ σας, αλλά και με τους άλλους, πράγμα που αποτελεί αιτία εντάσεων και εκρήξεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεδομένου ότι ο κυβερνήτης σας Ερμής παραμένει ανάδρομος, σχηματίζοντας όψη τετραγώνου με τον Κρόνο, δεν αποκλείεται να βαρύνει την καθημερινότητά σας, να μην έχετε την αρμόζουσα επικοινωνία με τους οικείους σας και τους συναδέλφους σας, πράγμα που προκαλεί πολλές σκέψεις και πισωγυρίσματα. Ας κάνετε λίγο ακόμα υπομονή, μέχρι να σας χαμογελάσει η τύχη.

hmerisies-problepseis-desktop-matsakos

hmerisies-problepseis-mobile-matsakos

ΖΥΓΟΣ

Πιθανόν να επωμιστείτε έξοδα που αφορούν οικεία σας πρόσωπα και κυρίως όσοι από σας έχετε παιδιά, για αυτό οπλιστείτε με ψυχραιμία και όχι με νεύρα, για να δώσετε ένα χέρι βοήθειας εκεί που χρειάζεται. Η συναισθηματική σας ζωή απαιτεί προσοχή και εγκράτεια, έτσι ώστε να μην προσφέρετε τα πάντα στο ταίρι σας, αλλά να κρατάτε επιφυλακτικότητα για όσα χαρίζετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η συγκεκριμένη πλανητική όψη, προκαλεί προβλήματα στην επικοινωνία, τόσο με τον ερωτικό σύντροφο, όσο και με τους συνεργάτες σας, για αυτό καλό είναι να φανείτε περισσότερο ανεκτικοί στις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων, ώστε να μην δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα στις σχέσεις σας. Ακόμα κι αν χρειαστεί, αμυνθείτε διπλωματικά στις βολές που πιθανόν να δεχτείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην ξεπεράσετε τις δυνάμεις σας και τις δυνατότητες σας με την όψη τετραγώνου του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο, προκειμένου να εισπράξετε απόλυτη επιτυχία στις επιδιώξεις και τις φιλοδοξίες σας. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας, για να χαλαρώσετε, να ηρεμήσετε και να ισορροπήσετε τις καταστάσεις μέσα σας, δεδομένου ότι χωρίς καλή ψυχολογία, δεν μπορείτε να προχωρήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανακαλύψετε στην συναισθηματική σας ζωή, τα σημεία εκείνα, που θα σας φέρουν κοντά με το ταίρι σας, χωρίς να υπάρξουν εκρήξεις και ασυνεννοησία, γιατί μπορεί να προκύψει τελείως διαφορετικό αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκετε. Κάντε μια ειλικρινή κουβέντα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, εξωτερικεύοντας τις ανάγκες και τα θέλω σας, με γλυκύτητα και τρυφερότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο, αγγίζει το κομμάτι που αφορά στις σχέσεις με τους κοντινούς σας ανθρώπους, για αυτό το λόγο εξοπλιστείτε με υπομονή και συγκαταβατικότητα, ανεκτικότητα και υποχωρητικότητα, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες και τα θέλω σας, που έχουν να κάνουν με  οικογενειακά ζητήματα ή εργασίες που αφορούν ακίνητη περιουσία.

ΙΧΘΥΣ

Σκεφτείτε πως τίποτα δεν είναι όπως σας παρουσιάζεται, πως υπάρχουν θέσεις και αντιλήψεις γύρω σας, που μπορεί να σας παρασύρουν για να γίνει το δικό τους, πως αν δώσετε περισσότερη σημασία στα λόγια που ακούτε, πιθανόν να μπλεχτείτε σε εντάσεις και συγκρούσεις. Φροντίστε να μην υπάρχουν μπερδέματα με οικεία άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον.