Quantcast
Ο Άρης στον Τοξότη ως τις 5 Ιανουαρίου 2024. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ο Άρης στον Τοξότη δίνει ζωτικότητα, δυναμισμό και δραστηριοποίηση!

Ο Άρης στον Τοξότη ως τις 5 Ιανουαρίου 2024.

Από τις 24 Νοεμβρίου 2023 ο Άρης κάνει την είσοδο του στον Τοξότη και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 5 Ιανουαρίου 2024, τα χαρακτηριστικά θα είναι ζωτικότητα, δυναμισμός, ενέργεια, ανάγκη για δραστηριοποίηση. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ταξίδια, περιπέτειες, εξορμήσεις, οι νέες εμπειρίες θα είναι δημιουργικές θα συμβάλουν στην ανανέωση σωματική και πνευματική.

Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη πρωτοβουλιών και ρίσκων, οι ενέργειες θα είναι τολμηρές, όσοι καταφέρουν να μείνουν σταθεροί στους στόχους και στις βλέψεις τους θα φτάσουν στο επιθυμητό σημείο.

Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες αυθόρμητες και απελευθερωμένες, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί. Ενδεχομένως να υπάρξει δυσκολία στη δέσμευση, οι ανεξάρτητοι χαρακτήρες θα δείξουν προτίμηση στις πιο χαλαρές ή περιστασιακές σχέσεις. Σε κοινωνικό επίπεδο οι συναναστροφές θα βοηθήσουν στη δικτύωση, θα γίνουν καινούργιες φιλίες, οι κοινωνικές επαφές θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν και σε επαγγελματικό επίπεδο. 

Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Άρης στον Τοξότη;

ΚΡΙΟΣ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην ανανέωση σας, θα σας δοθεί η δυνατότητα να ταξιδέψετε, οι εξορμήσεις και οι αποδράσεις θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τα καθιερωμένα. Ποικιλία θα αναζητήσετε τόσο ως προς τις επαφές όσο και ως προς τις εμπειρίες, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ζωτικότητα και ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες, θα είναι δύσκολο για εσάς να περιοριστείτε σε πλαίσια και σε προκαθορισμένα όρια. Στον αισθηματικό τομέα ο αυθορμητισμός και δυναμικότητα σας θα σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε με άνεση και απελευθερωμένη διάθεση, η στάση σας θα είναι ελκυστική, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί. Απαραίτητο θα είναι για εσάς να μπορείτε να κινηθείτε αυτόβουλα και ελεύθερα, στην περίπτωση που σας πιέσουν προσοχή στις εξάρσεις και στην τάση σας για εναντίωση. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ορμητικότητα θα σας χαρακτηρίζει, ενδεχομένως να είναι κάπως περιορισμένη η υπομονή σας, προσοχή στις εξάρσεις στις αντιπαραθέσεις και στην πεισματική συμπεριφορά. Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες τροποποιήσεις και αλλαγές, μελετήστε πολύ καλά όλα τα ενδεχόμενα θετικά και αρνητικά και ύστερα πάρτε τις αποφάσεις σας. Στις συζητήσεις και στις επαφές σας καλό θα είναι να αποφύγετε τον απόλυτο τρόπο σκέψης, για να υπάρξει συνεννόηση θα πρέπει από την πλευρά σας να δείξετε συγκατάβαση και αποδοχή. Στον αισθηματικό τομέα περάστε σε προσεγγίσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε καινούργια γνωριμία, κινηθείτε με αμεσότητα. Όσοι διατηρείτε σχέση πλησιάστε το ταίρι σας, ανοιχτείτε συναισθηματικά, ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγετε την πίεση και το επίμονο πείσμα. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δώστε έμφαση στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε και γενικότερα στον τρόπο που θα διατυπώσετε προτάσεις και απόψεις. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι μαχητικότητα και παρόρμηση, ενδεχομένως να μιλήσετε με στόμφο και πείσμα καλό θα είναι να αποφύγετε την πεισματική αντιλογία. Στις συζητήσεις σας προσοχή στις ρήξεις και στις αντιπαραθέσεις, οι αντικρουόμενες απόψεις ενδεχομένως να σας προκαλέσουν εκνευρισμό και εσωτερική ένταση, προσπαθήστε να χειριστείτε τις καταστάσεις με ηρεμία και χαλαρότητα. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης συγκεντρωθείτε στους στόχους και στις βλέψεις σας, ίσως να είναι δύσκολο για εσάς να σταθεροποιηθείτε. Ακολουθήστε μία συγκεκριμένη μέθοδο και τακτική, αποφύγετε τα σκαμπανεβάσματα, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κατασταλάξετε. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, δεν αποκλείεται να γνωριστείτε με άτομα που θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν και στον επαγγελματικό τομέα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα είστε αρκετά ζωτικοί και δραστήριοι, σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα είστε σε θέση να αξιοποιήσετε τις καινούργιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, ωστόσο προσοχή στο άγχος και στην ανυπομονησία. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να χαλιναγωγήσετε την παρόρμηση σας, κινηθείτε ισορροπημένα αποφεύγοντας τις βιαστικές και σπασμωδικές ενέργειες. Ίσως να σας αγχώσουν κάποιες καταστάσεις, τα γεγονότα θα έχουν ταχύτητα, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κινηθείτε συντονισμένα εφαρμόζοντας μία συγκεκριμένη τακτική. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν προσκλήσεις και καλέσματα, θα έχετε τη δυνατότητα να διευρύνετε τον κύκλο σας, θα υπάρξουν ευχάριστες συναναστροφές που θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν ψυχολογικά. 

ΛΕΩΝ

Θα καταφέρετε να ανανεωθείτε τόσο σε κοινωνικό επίπεδο όσο και σε αισθηματικό, θα υπάρξουν γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συναναστροφές επαφές και σχέσεις. Δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να εκτονωθείτε, όσοι αισθανθείτε πως υπάρχει συσσωρευμένη ενέργεια μέσα σας θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε δραστηριότητες που να μπορούν να σας αποφορτίσουν. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμικότητα, αυθορμητισμός, θα νιώσετε την ανάγκη να κινηθείτε απελευθερωμένα, φεύγουν οι ενδοιασμοί, οι προσεγγίσεις σας θα είναι άμεσες. Η ελκυστικότητα σας σε συνδυασμό με τον τρόπο που θα μιλήσετε και θα συμπεριφερθείτε θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε το ενδιαφέρον και τη συμπάθεια των τρίτων. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δώστε έμφαση στις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις, ενδεχομένως να δημιουργηθούν καταστάσεις που θα σας εκνευρίσουν ή θα σας αγχώσουν. Αν υπάρχουν άλυτα οικογενειακά ζητήματα προσπαθήστε να τα χειριστείτε με ψυχραιμία και συγκατάβαση, θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε τις απαιτούμενες λύσεις όμως απαραίτητο θα είναι να συζητήσετε με ηρεμία και όχι με διάθεση αντιπαράθεσης. Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στους οικείους σας χώρους, θα μπορέσετε να τους διαρρυθμίσετε έτσι όπως εσείς επιθυμείτε. Θα έχετε τη δυνατότητα να ασχοληθείτε με ενδιαφέροντα και δραστηριότητες που θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν ψυχολογικά, ανάγκη σας θα είναι να αποφορτιστείτε, θα καταφέρετε να εκτονωθείτε με τρόπο δημιουργικό.

ebdomadiaies-taro-problepseis-desktop-vera

ebdomadiaies-taro-problepseis-mobile-vera

ΖΥΓΟΣ

Αξιοποιήστε τα επικοινωνιακά ανοίγματα που θα υπάρξουν, θα είστε σε θέση να μιλήσετε αναλυτικά, να τεκμηριώσετε και να πείσετε. Ο τρόπος που θα εκφραστείτε θα είναι ελκυστικός, σε θέματα επαγγελματικής φύσης διατυπώσετε τις προτάσεις σας θα καταφέρετε να κερδίσετε το προσδοκώμενο ενδιαφέρον. Σε κοινωνικό επίπεδο δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες θα έχετε τη δυνατότητα να διευρύνετε τους φιλικούς σας κύκλους, δεν αποκλείεται να γνωριστείτε με πρόσωπα που θα σας ενθουσιάσουν, αλλά και που εσείς οι ίδιοι θα μπορέσετε να εντυπωσιάσετε με την εικόνα και την ομιλία σας. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ταξίδια, μετακινήσεις, αποδράσεις, δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να ταξιδέψετε για να μπορέσετε να ξεφύγετε από τα δεδομένα και τις καθιερωμένες συνήθειες. Ζωτικότητα θα σας χαρακτηρίζει, θα καταφέρετε να ανανεωθείτε. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα συμβάντα θα στρέψουν το ενδιαφέρον σας σε θέματα οικονομικής φύσης, θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και να αυξήσετε τα έσοδα σας. Σκεφτείτε προνοητικά και επενδυτικά, αξιοποιήστε με αμεσότητα τις νέες ευκαιρίες που θα προκύψουν. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για αγοραπωλησίες και γενικότερα για χρηματικές συναλλαγές, κινηθείτε σκεπτόμενα, στοχεύστε στην κατοχύρωση και στη σταθεροποίηση. Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, θα έχετε τη δυνατότητα να διαφοροποιήσετε την προσωπική σας ζωή. Οι ελεύθεροι θα καταφέρετε να δώσετε ανανεωτική πνοή, δεν αποκλείεται να σας ενθουσιάσει μία συγκεκριμένη γνωριμία. Εκδηλωθείτε, προσεγγίστε, κάντε το βήμα να ανοιχτείτε συναισθηματικά, οι αυθόρμητες ενέργειες θα έχουν θετική κατάληξη. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμισμός, μαχητικότητα, ανάγκη για δραστηριοποίηση, επιθυμία σας θα είναι να εκτονωθείτε και να αποδράσετε, το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στις εξορμήσεις, στις νέες εμπειρίες και στις καινούργιες περιπέτειες. Σε κοινωνικό επίπεδο θα καταφέρετε να δικτυωθείτε, άνοιγμα θα υπάρξει για καινούργιες γνωριμίες, η στάση σας θα είναι αυθόρμητη, ο τρόπος που θα μιλήσετε θα είναι ελκυστικός. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα για βελτίωση και άνοδο, κινηθείτε μεθοδικά, προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε την παρόρμηση σας. Αν οι επιδιώξεις σας είναι οργανωμένες θα καταφέρετε να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Στον αισθηματικό τομέα προσεγγίστε με αυθορμητισμό, η διάθεσή σας θα είναι θετική και απελευθερωμένη, θα υπάρξουν καινούριες γνωριμίες που θα καταφέρουν να σας ενθουσιάσουν και να σας ανανεώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις και στους στόχους σας, όσο πιο μεθοδικές θα είναι οι ενέργειές σας τόσο πιο θετικό θα είναι το αποτέλεσμα. Προσπαθήστε να αποβάλετε την εσωστρέφεια, κάντε το βήμα να ανοιχτείτε και να συναναστραφείτε θα υπάρξουν ανοίγματα για κοινωνικές επαφές, ωστόσο η εξέλιξη θα εξαρτηθεί από την ψυχολογική σας διάθεση. Οι καταπιεσμένοι και ευάλωτοι προσπαθήστε να ξεφύγετε από καταστάσεις που σας αγχώνουν ή σας αναστατώνουν συναισθηματικά. Απαραίτητο θα είναι να εστιάσετε στη θετική όψη των υποθέσεων, ο αρνητικός τρόπος σκέψης δεν θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις σε θέματα που σας δημιουργούν ανασφάλεια και αβεβαιότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι να δικτυωθείτε σε κοινωνικό επίπεδο, θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε καινούργιες γνωριμίες και φιλίες, η στάση σας θα είναι κοινωνική αυθόρμητη και δοτική. Οργανώνεστε σε επίπεδο συλλογικής δράσης, θα καταφέρετε να συντονίσετε ενέργειες που έχουν να κάνουν με το κοινωνικό σύνολο και γενικότερα με ενδιαφέροντα κοινού σκοπού. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης συντονίστε τις ενέργειας σας, κινηθείτε όσο πιο μεθοδικά μπορείτε. Στον αισθηματικό τομέα απελευθερωμένη θα είναι η διάθεση σας, θα καταφέρετε να προσεγγίσετε με αυθορμητισμό, θα έχετε τη δυνατότητα για νέες γνωριμίες και για καινούργιες σχέσεις, ωστόσο δεν αποκλείεται να δείξετε προτίμηση στις πιο χαλαρές επαφές. Επιθυμία σας θα είναι να μπορείτε να κινηθείτε αυτόβουλα και ανεξάρτητα, δύσκολο θα είναι για εσάς να περιοριστείτε σε προκαθορισμένα όρια.

ΙΧΘΕΙΣ

Τα συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να δραστηριοποιηθείτε και να βγάλετε στην επιφάνεια τη μαχητική πλευρά της προσωπικότητας σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να υλοποιήσετε για να βάλετε σε εφαρμογή σκέψεις και πλάνα. Στον επαγγελματικό τομέα απαραίτητο θα είναι να μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, για να μπορέσετε να φτάσετε στην επιτυχία θα πρέπει να κινηθείτε σκεπτόμενα και μεθοδικά. Σε κοινωνικό επίπεδο ανοιχτείτε και εκδηλωθείτε, θα υπάρξουν γνωριμίες που θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν, δεν αποκλείεται να κάνετε και κάποιες καινούργιες φιλίες. Δώστε έμφαση στις προσωπικές σας σχέσεις, προσπαθήστε να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις, καλό θα είναι να μην είστε πνεύμα αντιλογίας, βγάλτε στην επιφάνεια τη συγκαταβατικότητα σας.