Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ημερήσιες Αισθηματικές Ταρώ

Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για τα 12 ζώδια.

Στις προβλέψεις ταρώ σήμερα δείτε ποια κάρτα αντιστοιχεί στο ζώδιο σας, καθώς και πως σας επηρεάζει στις σχέσεις, στα οικονομικά και  στα συναισθήματα σας.

Οι ημερήσιες Αισθηματικές Ταρώ και η κάρτα της ημέρας

Κάρτα ημέρας: ΟΚΤΩ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Όταν ο αριθμός οκτώ (8) φίλοι μου που δείχνει την ανάγκη μας για αρμονία και ισορροπημένες καταστάσεις συνδυάζεται με την φωτιά που βγάζουν οι ράβδοι (τα μπαστούνια), τότε αυτό που μπορούμε να περιμένουμε σήμερα είναι αιφνιδιαστικές εξελίξεις με θετικό κυρίως πρόσημο στην επαγγελματική μας ζωή αλλά και στις προσωπικές μας σχέσεις, αρκεί να είμαστε προετοιμασμένοι και έτοιμη για απρόσμενα γεγονότα που θα μας κάνουν να αγγίξουμε την ευτυχία και την ολοκλήρωση συναισθηματική και προσωπική.

Μπροστά μας ανοίγονται δρόμοι που μόνο χαρά μπορούν να μας φέρουν και οικονομική πληρότητα, αν δεν κάνουμε επικριτικά σχόλια για τις πράξεις των άλλων που έχουμε στην ζωή μας και αν πρυτανεύσει η διάθεσή μας για ουσιαστική επικοινωνία με το ταίρι μας και όχι να προσπαθούμε να επιβάλλουμε την θέλησή μας και τις ιδέες μας στα κοντινά μας άτομα. Οι αδέσμευτοι φίλοι μπορούν σήμερα να κάνουν μια εξαιρετική γνωριμία που θα εμπεριέχει και τον πόθο, τον αισθησιασμό, αλλά και τα ειλικρινή και αγνά συναισθήματα.

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές Ταρώ!