Quantcast
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό τον Νοέμβριο 2020. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από 21 Νοεμβρίου μέχρι 15 Δεκεμβρίου 2020.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό τον Νοέμβριο 2020.

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό στις 21 Νοεμβρίου 2020, όπου και θα παραμείνει έως 15 Δεκεμβρίου. Η Αφροδίτη συμβολίζει την αγάπη, τον έρωτα, τον έντονο συναισθηματισμό, η είσοδος της στον Σκορπιό φέρνει ανοίγματα αισθηματικής φύσης που θα βοηθήσουν στο να δοθεί ώθηση στις στάσιμες καταστάσεις. Θα υπάρξουν εκδηλώσεις, το φλερτ θα είναι έντονο, δεν θα λείψουν οι νέες γνωριμίες που θα φέρουν αναστατώσεις. Κάποιοι θα ερωτευτούν, δεν αποκλείεται να αλλάξουν τρόπο σκέψης και να προβούν σε ασυνήθιστες ενέργειες.

Έντονη θα είναι η ανάγκη για συναναστροφή και φλερτ, αποκαλυπτικές θα είναι οι προσεγγίσεις. Στον οικονομικό τομέα θα υπάρξουν καινούργιες ευκαιρίες πού όμως θα απαιτούν μεθοδικότητα και συντονισμένη σκέψη. Δεν θα λείψουν οι νέες προτάσεις που θα δημιουργήσουν ενθουσιασμό, στις περιπτώσεις που χρειαστεί να παρθούν οριστικές αποφάσεις τα ενδεχόμενα θα πρέπει να μελετηθούν πολύ καλά.

Πως θα επηρεάσει τα ζώδια η διέλευση της Αφροδίτης στον Σκορπιό τον Νοέμβριο 2020;

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό θα ενισχύσει το πάθος σας, την ανάγκη σας για κατάκτηση και κυριαρχία όχι μόνο σε ζητήματα αισθηματικής φύσης, αλλά και οικονομικής. Ανάγκη σας θα είναι να κυριαρχήσετε, να γοητεύσετε, θα έχετε τη δυνατότητα να πολιορκήσετε και να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αναγκαίο θα είναι να χαλιναγωγήσετε τις έμφυτες σας τάσεις και κυρίως το εσωτερικό σας πάθος, θα πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγετε τις υπερβολές και τις έντονες εκρήξεις. Στον αισθηματικό τομέα προσοχή στην κτητική πλευρά του χαρακτήρα σας, καλό θα είναι να αποφύγετε την ένταση τις ζήλιες και τους ανταγωνισμούς, προσπαθήστε να προστατεύσετε την ψυχολογία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Σκορπιό θα τονώσει τον συναισθηματισμό σας, έμφαση θα δώσετε στον εσωτερικό σας κόσμο στην ψυχολογία σας και γενικότερα σε αυτά που σκέπτεστε και νιώθετε. Στην επιφάνεια θα βγει η κτητική πλευρά της προσωπικότητάς σας, εξαρτημένοι θα νιώσετε από το ταίρι σας, ανάγκη σας θα είναι να έχετε την απόλυτη αποκλειστικότητα γι αυτό προσοχή στις υπερβολές, καλό θα είναι να αποφύγετε σκηνές ζήλιας. Στις περιπτώσεις που πρέπει να συζητήσετε με το ταίρι σας η στάση σας θα πρέπει να είναι χαλαρή, αν πιέσετε τις καταστάσεις θα φέρετε τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Αν καταφέρετε να διατηρήσετε ισορροπημένο τον εσωτερικό σας κόσμο θα τα βρείτε με το ταίρι σας, δεν αποκλείεται να μιλήσετε για το θέμα της δέσμευσης ή της συγκατοίκησης.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θα καταφέρει να σας τονώσει συναισθηματικά η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό. Δώστε έμφαση σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά, ασχοληθείτε με τη διατροφή και την υγεία σας. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξουν ανοίγματα, ανταμείβονται οι προσπάθειες σας. Θα καταφέρετε να φτάσετε στο επιθυμητό σημείο, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να οργανώσετε τις ενέργειές σας και να συντονίσετε τη σκέψη σας. Προσοχή στις εξαρτήσεις και στις προσκολλήσεις, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για να πάρετε αποφάσεις, για να αλλάξετε κακές συνήθειες που βλάπτουν την υγεία σας αλλά και την ψυχολογία σας. Θα είστε σε θέση να κινηθείτε μεθοδικά, ότι αποφασίσετε θα καταφέρετε να το προχωρήσετε σε πρακτικό επίπεδο, προσπαθήστε να κινηθείτε με δυναμισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Σκορπιό θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να φλερτάρετε, να γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα, γενικότερα θα καταφέρετε να βγάλετε στην επιφάνεια την απελευθερωμένη ίσως και παθιασμένη πλευρά της προσωπικότητας σας. Προσοχή στις εμμονές και στο αντιδραστικό πείσμα, εσείς που είστε σε σχέση αποφύγετε να προσκολληθείτε συναισθηματικά στο ταίρι σας, οι πιέσεις θα φέρουν αρνητισμό στην ατμόσφαιρα. Αν καταφέρετε να ισορροπήσετε σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο θα μπορέσετε να εμβαθύνετε στη σχέση με το ταίρι σας, οι εκδηλώσεις θα είναι άμεσες και ιδιαιτέρως θερμές, οι μεταξύ σας επαφές θα πάρουν μία πιο δημιουργική όψη. Θα είστε σε θέση να κατακτήσετε και να γοητεύσετε, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας και να κινηθείτε με αμεσότητα.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη να κάνει την εμφάνισή της στον Σκορπιό έμφαση θα δώσετε σε θέματα του σπιτιού της οικογένειας και γενικότερα των προσωπικών σχέσεων. Εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε τη σχέση σας ένα επίπεδο πιο μπροστά, δεν αποκλείεται να συζητήστε με το ταίρι σας για το θέμα της δέσμευσης ή της συγκατοίκησης. Στις συζητήσεις σας θα μπορέσετε να βρείτε κατανόηση και αποδοχή, μιλήστε ανοιχτά για τις επιθυμίες σας, εκδηλωθείτε και δείξτε τα πραγματικά σας αισθήματα θα βρείτε την ανταπόκριση που αναμένετε. Σε κοινωνικό επίπεδο ενδεχομένως να νιώσετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε από τις έντονες συναναστροφές, είναι πολύ πιθανόν να εστιάσετε στις επαφές με τα οικογενειακά ή πολύ κοντινά σας άτομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κύκλο των κοινωνικών σας γνωριμιών, θα έχετε τη δυνατότητα να εντυπωσιάσετε με τον τρόπο που θα μιλήσετε και θα εκδηλωθείτε. Στις συζητήσεις σας θα τα πάτε πολύ καλά θα μπορέσετε να πείσετε, ο τρόπος που θα προτείνετε θα βοηθήσει στο να γίνουν αποδεκτές οι ιδέες σας. Στον αισθηματικό τομέα εκδηλωθείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θετική θα είναι η ανταπόκριση που θα λάβετε, μιλήστε για τα αισθήματά σας για τις ανησυχίες σας, προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας καθώς και τις βλέψεις σας. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για να προχωρήσετε ένα επίπεδο πιο μπροστά, εστιάστε στα ζητήματα αισθηματικής φύσης, τα συμβάντα θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκά.

ebdomadiaies-taro-problepseis-desktop-vera

ebdomadiaies-taro-problepseis-mobile-vera

ΖΥΓΟΣ

Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Σκορπιό σας φέρνει οικονομικά ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε και να αλλάξετε τα δεδομένα. Θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε λογαριασμούς, να προχωρήσετε σε ουσιαστικά ανοίγματα, τα ρίσκα που θα αναλάβετε θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Ανάγκη σας θα είναι η βελτίωση, το κύρος, η αναγνώριση, πρόσφορο θα βρείτε το έδαφος για να κάνετε προτάσεις, για να αποδείξετε τις ικανότητές σας, γενικότερα για να λάβετε την εκτίμηση που έχετε ανάγκη. Ίσως να χρειαστεί να ασχοληθείτε με ζητήματα που έχουν να κάνουν με περιουσιακά στοιχεία, άνοιγμα θα υπάρξει για τακτοποιήσεις, το μόνο που θα χρειαστεί από εσάς θα είναι να κινηθείτε με αμεσότητα και να συντονίσετε τις ενέργειές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 Η εμφάνιση της Αφροδίτης στο ζώδιό σας θα σας βοηθήσει να τονωθείτε σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο, θα έχετε τη δυνατότητα να εντυπωσιάσετε να κατακτήσετε και να γοητεύσετε. Ανοίγματα θα υπάρξουν τόσο σε ζητήματα οικονομικής φύσης όσο και αισθηματικής, δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες. Τα συμβάντα θα σας ενθουσιάσουν, δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε, γενικότερα θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα και να προχωρήσετε τη ζωή σας ένα βήμα πιο μπροστά. Προσοχή σε τάσεις μυστικοπάθειας, περιορίστε την έντονη καχυποψία, οριοθετήστε τον σκοτεινό τρόπο σκέψης. Ενισχυμένη θα είναι η αυτοπεποίθησή σας, διαίσθηση και ένστικτο θα μπορέσουν να καθοδηγήσουν τις ενέργειές σας, εμπιστευτείτε το προαίσθημα και την κρίση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Σκορπιό θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε τις καταστάσεις από τη συναισθηματική τους πλευρά, θα είστε σε θέση να προσφέρετε τη βοήθειά σας, θα συμπαρασταθείτε και γενικότερα θα υποστηρίξετε ανθρώπους που αισθάνεστε πως βρίσκονται σε δύσκολη ή μειονεκτική θέση. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να σας ιντριγκάρει μία προσωπικότητα μυστήρια, θα έχετε τη διάθεση να ανακαλύψετε και να ασχοληθείτε με καταστάσεις που δεν είναι ιδιαιτέρως φανερές. Προσοχή στην εσωτερική σύγχυση, στην περίπτωση που μπερδευτείτε και οι βλέψεις σας γίνουν αόριστες καλό θα είναι να κάνετε ένα είδος αυτό-ψυχανάλυσης για να μπορέσετε να κατασταλάξετε και να αποφασίσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό ανάγκη θα έχετε για χαλαρότητα και επικοινωνία, έμφαση θα δώσετε στις φιλικές και κοινωνικές επαφές. Δεν αποκλείεται να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα, θα βρείτε ενδιαφέρουσες τις προσωπικότητες τους, γενικότερα θα έχετε τη διάθεση να βάλετε καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας. Στις συζητήσεις σας φιλικές κοινωνικές και προσωπικές θα υπάρξει διάθεση για αποκαλύψεις, τα λόγια θα έχουν σαφήνεια, ουσιαστικά θα δοθεί η δυνατότητα για ξεκαθαρίσματα, λύνονται οι παρεξηγήσεις θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις και να τακτοποιήσετε επίμαχα ζητήματα. Σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο σε εφαρμογή θα μπουν τα σχέδιά σας, θα μπορέσετε να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετά φιλόδοξους θα σας κάνει η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό, έμφαση θα δώσετε σε ζητήματα καριέρας, ανάγκη σας θα είναι να εξελιχθείτε να βελτιωθείτε ίσως και να υπερισχύσετε γι αυτό προσοχή στις ανταγωνιστικές σας τάσεις. Δημιουργικές θα είναι οι συνεργασίες, θα έχετε τη δυνατότητα να συνεργαστείτε με τα πρόσωπα που σας πλαισιώνουν, θα μπορέσετε να φτάσετε σε ένα δημιουργικό αποτέλεσμα. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για τακτοποίηση και διεκπεραίωση, ασχοληθείτε με τους οικονομικούς σας λογαριασμούς, βάλτε σε τάξη τις υποχρεώσεις σας. Οι συναναστροφές και οι επαφές που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, δεν αποκλείεται να γνωριστείτε με πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε. 

ΙΧΘΕΙΣ

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να βγείτε από την ένταση το στρες και γενικότερα από την καθημερινή ρουτίνα. Επιθυμία σας θα είναι να χαλαρώσετε, να αφήσετε στην άκρη τις βαριές ευθύνες, να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ανανεώνουν. Στην επιφάνεια θα βγει η ζωτική και παθιασμένη πλευρά της προσωπικότητας σας, δεν αποκλείεται να προβείτε σε ασυνήθιστες ενέργειες ή επιλογές, ενδεχομένως να σας ιντριγκάρει το περίεργο και το εκκεντρικό. Δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες, θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε την αισθηματική σας ζωή, δεν αποκλείεται να γνωριστείτε με πρόσωπο αρκετά διαφορετικό με τις ως τώρα επιλογές και προτιμήσεις σας. Ενισχυμένη θα είναι η διαίσθηση σας, ακολουθήστε το ένστικτο και το προαίσθημα σας. 

You tube banner