Quantcast
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό μέχρι τις 16 Νοεμβρίου 2022. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό φέρνει πάθος, ελκυστικότητα και μαγνητισμό!

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό μέχρι τις 16 Νοεμβρίου 2022.

Στις 23 Οκτωβρίου η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στον Σκορπιό και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 16 Νοεμβρίου 2022, βάθος και έκταση θα έχει το συναίσθημα, η διαίσθηση θα είναι έντονη, το ένστικτο θα παίξει βασικό ρόλο στη λήψη αποφάσεων. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές, οι επιδιώξεις θα έχουν συγκεκριμένο στόχο.

Τα χαρακτηριστικά θα είναι πάθος, ελκυστικότητα, μαγνητισμός, ανάγκη για έλεγχο, δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια ένα είδος μυστικοπάθειας, κάποιες ενέργειες θα διατηρηθούν κρυφές.

Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν όμορφα, αισθησιακά, στις συζητήσεις δεν θα λείψουν οι εξομολογήσεις και οι τολμηρές αποκαλύψεις. Για τους ελεύθερους θα υπάρξει δυνατότητα νέας σχέσης, θα υπάρξουν επαφές και γνωριμίες που θα προκαλέσουν ενθουσιασμούς. Στρατηγικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, στις ενέργειες θα υπάρχει μεθοδικότητα, οι διαισθητικοί χαρακτήρες θα είναι σε θέση να κατανοήσουν σωστά τις συμπεριφορές. 

Πως η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα επηρεάζει τα 12 ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Στην επιφάνεια θα βγει η παθιασμένη και απελευθερωμένη πλευρά του χαρακτήρα σας, οι προσεγγίσεις σας θα είναι δυναμικές, θα χαρακτηρίζεστε από ελκυστικότητα και μαγνητισμό. Για τους ελεύθερους ανοιχτή θα είναι η προοπτική καινούργιας γνωριμίας, θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε τα βλέμματα και τις εντυπώσεις, θα είστε σε θέση να γοητεύσετε το άτομο που θα βάλετε στο στόχαστρο σας. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για προσεγγίσεις και επιδιώξεις τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης όσο και αισθηματικής, συντονίστε τις ενέργειές σας, μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις σας. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αυτοπεποίθηση δυναμισμός και ανάγκη για έλεγχο, θα καταφέρετε να χειραγωγήσετε και να οδηγήσετε τα πρόσωπα ή τα γεγονότα στην κατεύθυνση που εσείς επιθυμείτε. Εστιάστε στην προσωπική σας ζωή τα συμβάντα θα σας ενθουσιάσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο σε θέματα αισθηματικής φύσης, ανάγκη σας θα είναι να σταθεροποιήσετε τη σχέση σας. Αν είστε ελεύθεροι θα θελήσετε να κάνετε μία ουσιαστική γνωριμία που να μπορεί να σας ικανοποιήσει και σε μελλοντικό επίπεδο. Οι ελεύθεροι κάντε το βήμα να ανοιχτείτε και να προσεγγίσετε θα έχετε τη δυνατότητα να γνωριστείτε με πρόσωπο που θα καταφέρει να ανανεώσει τον συναισθηματικό σας κόσμο. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική για σταθερή σχέση, καλό θα είναι να αποφύγετε την εσωστρέφεια, προσπαθήστε να κινηθείτε με αυθορμητισμό και αυτοπεποίθηση. Στην περίπτωση που διατηρείτε σταθερό δεσμό θα υπάρχει δυνατότητα για δεσμευτική εξέλιξη. Ουσιαστικές συζητήσεις θα γίνουν με το πρόσωπό που σας ενδιαφέρει, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα και δεσμευτικές υποσχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διαφοροποιήσεις και αλλαγές, θα καταφέρετε να αλλάξετε δεδομένα που σας δυσανασχετούν, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μείνετε σταθεροί στις βλέψεις και στις επιθυμίες σας. Όσο πιο μεθοδικά και συντονισμένα κινηθείτε τόσο πιο άμεσο και ικανοποιητικό θα είναι το αποτέλεσμα, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Στον αισθηματικό τομέα συγκεντρωθείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα έχετε τη δυνατότητα να σταθεροποιήσετε τις επαφές και τις σχέσεις. Βγάλτε στην επιφάνεια το επικοινωνιακό σας ταλέντο, οι ελεύθεροι κάντε το βήμα να προσεγγίσετε με αισιοδοξία και αυθορμητισμό θα λάβετε απαντήσεις που θα σας ικανοποιήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έμφαση θα δώσετε στη διασκέδαση, στην ψυχαγωγία, στο φλερτ και γενικότερα σε οτιδήποτε μπορεί να τονώσει τη διάθεση σας. Ανεβαίνετε σε ψυχολογικό επίπεδο, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες. Θα υπάρξουν συμβάντα που θα σας δώσουν το άνοιγμα για καινούργια γνωριμία, προσεγγίστε με αυτοπεποίθηση και δυναμικότητα. Δεν αποκλείεται να γνωρίσετε πρόσωπο που θα καταφέρει να σας ενθουσιάσει, δώστε έκταση στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν, ανοιχτή θα είναι η προοπτική για νέα σχέση. Στην επιφάνεια θα βγει η παθιασμένη και αισθαντική πλευρά της προσωπικότητας σας, θα είστε σε θέση να ψυχολογήσετε σωστά και να εντοπίσετε τις πραγματικές βλέψεις των τρίτων.

ΛΕΩΝ

Ανάγκη σας θα είναι η συναισθηματική ισορροπία θα θελήσετε να πλαισιωθείτε από πρόσωπα που εμπιστεύεστε και αγαπάτε. Όσοι διατηρείτε σχέση θα καταφέρετε να περάσετε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας, δεν θα λείψουν οι συζητήσεις που θα βοηθήσουν να τονωθείτε σε αισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο. Θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα που θα σας βγάλουν από την αμφιβολία και την ανασφάλεια, δεν αποκλείεται να προσκολληθείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να αφοσιωθείτε με τρόπο ιδιαιτέρως θερμό. Αποφύγετε την εσωστρέφεια και τη μυστικοπάθεια ανοιχτείτε συναισθηματικά θα βρείτε την ανταπόκριση που αναζητάτε. Ίσως να νιώσετε την ανάγκη να κρατήσετε κρυφές κάποιες ενέργειες ή σχέσεις, ανάγκη σας θα είναι να προστατέψετε τον συναισθηματικό σας κόσμο, δεν θα θελήσετε εντάσεις και αγχωτικές καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η στάση σας θα είναι ιδιαιτέρως σκεπτόμενη, συγκεντρωμένοι θα είστε στους στόχους σας οικονομικούς και αισθηματικούς, θα καταφέρετε να οργανώσετε τις ενέργειές σας και να κινηθείτε ακολουθώντας μία συγκεκριμένη τακτική ή μέθοδο. Οι συντονισμένες πράξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για επιδιώξεις και προσεγγίσεις. Στις συζητήσεις θα καταφέρετε να μιλήσετε με ηρεμία, συμβουλευτική θα είναι η διάθεσή σας, οι απόψεις σας θα είναι τεκμηριωμένες. Όσοι διατηρείτε σταθερή σχέση θα μπορέσετε να προχωρήσετε τον δεσμό σας σε ένα πιο δεσμευτικό επίπεδο. Οι ελεύθεροι προσπαθήστε να ανοιχτείτε συναισθηματικά, προσεγγίσετε με αυθορμητισμό και αυτοπεποίθηση, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες θα καταφέρετε ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

 Έμφαση θα δώσετε στην κοινωνική σας εικόνα και γενικότερα στην εντύπωση που διαμορφώνουν οι τρίτοι για εσάς, θα έχετε τη δυνατότητα να εντυπωσιάσετε, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ελκυστικότητα και μαγνητισμός. Σε θέματα οικονομικής φύσης προσπαθήστε να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας, αποφύγετε την αναβολή και την καθυστέρηση, θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που σας αγχώνουν. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για αποφάσεις για διεκπεραιώσεις και για συμφωνίες, απαραίτητο θα είναι να μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις και στους στόχους σας. Κινηθείτε σκεπτόμενα με μέθοδο και τακτική, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συντονισμό, καλό θα είναι να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες ή τις επιφανειακές εντυπώσεις. Στον αισθηματικό τομέα προσεγγίσετε με δυναμικότητα θα υπάρξει άνοιγμα για νέα γνωριμία.

ebdomadiaies-taro-problepseis-desktop-vera

ebdomadiaies-taro-problepseis-mobile-vera

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να κάνει την εμφάνισή της στο ζώδιό σας τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, ελκυστικότητα, μαγνητισμός. Θα είστε σε θέση να κερδίσετε τις εντυπώσεις, στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να σας ερωτευτούν, ανοιχτή θα είναι η προοπτική για νέα αρχή, για καινούργια σχέση, για έναν δυνατό και έντονο δεσμό. Όσοι διατηρείτε δεσμό θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα και αισθησιακά με το ταίρι σας, αναζωπυρώνονται τα αισθήματα, θα υπάρξει πάθος και έλξη. Σε θέματα οικονομικής φύσης ανοιχτή θα είναι η προοπτική για βελτίωση και άνοδο, βγάλτε στην επιφάνεια τον στρατηγικό τρόπο σκέψης σας, κινηθείτε όσο πιο συντονισμένα και μεθοδικά μπορείτε. Τα συμβάντα θα είναι τυχερά θα καταφέρετε να φτάσετε στον σκοπό σας, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μείνετε συγκεντρωμένοι στις επιθυμίες και στις βλέψεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

 Έκταση θα έχει η φαντασία σας δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να καταφύγετε σε νοητούς κόσμους, συνειδητά θα θελήσετε να παραμελήσετε τη ρεαλιστική πλευρά των καταστάσεων. Ανάγκη σας θα είναι να ηρεμήσετε σε ψυχολογικό επίπεδο, ίσως να επιλέξετε να συναναστραφείτε μόνο με πρόσωπα που σας εμπνέουν εμπιστοσύνη, ενδεχομένως να είναι κάπως κλειστός ο κοινωνικός σας κύκλος. Ανοιχτείτε συναισθηματικά στα οικογενειακά και κοντινά σας άτομα θα βρείτε την συμπαράσταση και ανταπόκριση που αναζητάτε. Στην περίπτωση που δεν έχετε σχέση ανοιχτή θα είναι η προοπτική καινούργιας γνωριμίας, προσεγγίστε με δυναμικότητα και αυθορμητισμό θα έχετε τη δυνατότητα να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή. Σε θέματα οικονομικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για διεκπεραίωση, κινηθείτε συντονισμένα με μέθοδο και οργάνωση. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δώστε έμφαση στις φιλικές και προσωπικές σας σχέσεις θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση, στην περίπτωση που κάποιες επαφές είχαν παγώσει τώρα θα καταφέρετε να τις ανανεώσετε. Θα έχετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που μπορούν να σας τονώσουν ψυχολογικά, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να συναναστραφείτε με άτομα που θα καταφέρνουν να ανανεώσουν τις διαθέσεις σας. Εστιάστε στην ψυχαγωγία και στη διασκέδασή σας θα υπάρξουν συναντήσεις και επαφές που θα σας αποφορτίσουν και θα σας βγάλουν από το άγχος της καθημερινότητας. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης δραστηριοποιηθείτε συντονίστε τις ενέργειες σας, θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε και να αλλάξετε δεδομένα που σας δυσανασχετούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα καταφέρετε να αποκτήσετε συγκεκριμένους στόχους τόσο θέματα οικονομικής φύσης, όσο και επαγγελματικής, θα μπορέσετε να εστιάσετε σε αυτό ακριβώς που σας ενδιαφέρει και να κινηθείτε με συγκεκριμένη μέθοδο. Θα είστε σε θέση να οριοθετήσετε την παρόρμηση και τον ενθουσιασμό σας, στρατηγικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας. Στην περίπτωση που θελήσετε να ρισκάρετε ή να επεκταθείτε αναζητήστε σταθερό έδαφος, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να πατήσετε σε δεδομένα ή συνεργασίες που να έχουν σταθερές προοπτικές. Ίσως να αφήσετε στην άκρη την έντονη κοινωνική ζωή ή τις αισθηματικές προσεγγίσεις, ανάγκη σας θα είναι να βελτιωθείτε σε ένα γενικότερο επίπεδο. Ενδεχομένως να αφοσιωθείτε σε σχέσεις και δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με την βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης.

ΙΧΘΕΙΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι διαίσθηση, αιχμηρή αντίληψη, συναισθηματική σταθερότητα, ανάγκη σας θα είναι να ηρεμήσετε και να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις που σε δυσανασχετούν ή που σας ρίχνουν την ψυχολογία. Επιλογή σας θα είναι να πλαισιωθείτε και να επικοινωνήσετε με πρόσωπα που εμπιστεύεστε και αγαπάτε, το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο μόνο σε καταστάσεις και άτομα που σας εμπνέουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Δεν αποκλείεται να δώσετε έμφαση στο μορφωτικό σας επίπεδο, στις γνώσεις σας, στις αισθαντικές σας ικανότητες και γενικότερα σε καταστάσεις που έχουν να κάνουν γύρω από τον μυστικισμό και την αυτογνωσία. Δύσκολο θα είναι για εσάς να περιοριστείτε σε καταστάσεις ή σχέσεις που τις νιώθετε καταπιεστικές, ανάγκη σας θα είναι να κινηθείτε και να εκφραστείτε ελεύθερα.

problepsi-me-1-euro