Quantcast
Η Αφροδίτη στον Λέοντα 05/06/2023 – 09/10/2013. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Πως θα επηρεάσει τα ζώδια η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα; Από την Μελίνα Φώφη.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα 05/06/2023 – 09/10/2013.

Στις 5 του Ιούνη στις 3 και 46μμ ώρα Ελλάδας, ο πλανήτης της Αφροδίτης εγκαταλείπει το ζώδιο του Καρκίνου, για να περάσει στο φλογερό Λέοντα. Εκεί θα παραμείνει μέχρι τις 9 Οκτωβρίου του 2023 για 5 περίπου μήνες. Στα μέσα της πορείας της αυτής, θα βρεθεί σε κατάσταση φαινομενικής στάσης στις 22 Ιουλίου από την 38 μοίρα και 35’ του Λέοντα, για να ακολουθήσει δυο μέρες μετά μια ανάδρομη πορεία που θα διαρκέσει μέχρι τις 5 του Σεπτέμβρη. Από κει και πέρα, θα συνεχίσει κανονικά εκκινώντας τη φαινομενικά ορθή πορεία της από την 12η μοίρα και ως το τέλος στο Λέοντα που θα προχωρήσει στο επόμενο ζώδιο στις 9 του Οκτώβρη.

Η Αφροδίτη από το Λέοντα πιστεύει στον έρωτα με την πρώτη ματιά. Δημιουργεί σχέσεις σταθερές και με διάρκεια στο χρόνο. Φιλίες με ποιοτικά χαρακτηριστικά ενώ μας παρακινεί να κινηθούμε κοινωνικά, να διευρύνουμε τους κύκλους μας. Αναζητήσουμε την καλοπέραση και την ανεμελιά, όσο αυτό μας επιτρέπεται στους καιρούς που ζούμε. Η ενέργειά της είναι πιο αισιόδοξη αλλά και γενναιόδωρη η φύση της που προσδίδει εξωστρέφεια κι αυξάνει τη δημοτικότητά μας. Μάλιστα το διάστημα που θα διελαύνει το ζώδιο του Λέοντα είναι εξαιρετικό στο να προχωρήσουμε και να επισημοποιήσουμε τη σχέση μας ή να ξεκινήσουμε μια συνεργασία πολλά υποσχόμενη.

Μέσα στον γενέθλιο αστρολογικό σου χάρτη, υπάρχει σίγουρα ένα κομμάτι, ένας οίκος ή αλλιώς ένας σημαντικός τομέας της ζωής σου, που ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα και που σίγουρα θα επηρεαστεί θετικά από τη διέλευση της Αφροδίτης στον τομέα αυτό. Για να πάρεις μια ιδέα το τι σημαίνει ο κάθε οίκος έχε υπόψιν σου ότι:

Ο 1ος και ο 7ος οίκος (τομέας) αφορούν τον εαυτό μας και το πώς στεκόμαστε απέναντι στις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες της ζωής μας. Έχει να κάνει κυρίως με το «Εγώ» και το «Εμείς».

Ο 2ος και ο 8ος οίκος (τομέας) εμπεριέχει τις επιθυμίες μας, τη σχέση μας με το χρήμα το δικό μας ή αυτό που μας εξασφαλίζουν άλλοι, κληρονομιές και τα υλικά αγαθά κτλ. αλλά σχετίζεται και με τις ηθικές μας αξίες.

Ο 3ος και ο 9ος οίκος (τομέας) έχει να κάνει με ζητήματα μάθησης, κοινωνικότητας, ταξιδιών κοντινά ή μακρινά, με τον τρόπο που επικοινωνούμε με τις σχέσεις που αναπτύσσουμε με αδέρφια ή γείτονες.

Ο 4ος και ο 10ος οίκος (τομέας) έχει να κάνει με τις ρίζες μας το σπίτι και την οικογένεια τις παραδόσεις και τις καταβολές μας. Αλλά και το επάγγελμα που θα ακολουθήσουμε και την κοινωνική μας καταξίωση.

Ο 5ος και ο 11ος οίκος (τομέας) είναι οι φίλοι, η δημιουργική μας διάθεση, το πώς ερωτευόμαστε η χαρά της ζωής τα παιδιά, η συναισθηματική ανταμοιβή, τα ρίσκα που παίρνουμε κάποιες φορές, η διασκέδαση και η ανεμελιά.

Ο 6ος και ο 12ος οίκος (τομέας) αφορά το κατά πόσο τασσόμαστε υπέρ αδυνάτου, της θυσίας του καθήκοντος. Εκφράζει το πώς λειτουργούμε ως εργαζόμενοι. Έχει σχέση με την αγάπη μας για τα ζώα, την πρακτική, πνευματική ή ψυχική μας υγεία, το υποσυνείδητο.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια με την Αφροδίτη στον Λέοντα

Πάμε λοιπόν να δούμε τι θετικό φέρνει στο κάθε ζώδιο ξεχωριστά, το πέρασμα της Αφροδίτης από το Λέοντα. Αν γνωρίζεις τον ωροσκόπο σου θεώρησε 1ο οίκο το ζώδιο που τον χαρακτηρίζει.

ΚΡΙΟΣ

Η ζωή σου λέει ότι είναι πολύ μικρή για να ζεις με το νευρικό σου σύστημα στα άκρα. Άλλωστε για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα η αισθηματική σου ζωή θα αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον κι αρκετό σασπένς, τέτοιο που θα σου δώσει την έμπνευση να τα βάλεις με όλα όσα σε δυσκολεύουν. Μάλιστα αν είσαι μόνη ή μόνος, δεν αποκλείεται ο φτερωτός θεός να σου χαρίσει τον επόμενο μεγάλο αισθηματικό σταθμό της ζωής σου. Οι δεσμευμένοι ίσως αποφασίσετε να επισημοποιήσετε το δεσμό σας κι αν επιθυμείτε τη δημιουργία ενός απόγονου, θα έχετε την ευκαιρία να αυξηθούν οι πιθανότητες στο να τον αποκτήσετε. Τα δημιουργικά σου σχέδια χτυπούν ταβάνι αλλά και οι ευκαιρίες να δρομολογήσεις ένα όνειρό σου, ναι, τώρα θα παίξει πολύ δυνατά.

ΤΑΥΡΟΣ

Να λοιπόν ένα πολύ σημαντικό χρονικά διάστημα που θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθεί περισσότερο με το σπίτι ως περιβάλλον και όχι μόνο αλλά και την οικογένειά σου, να ομορφύνεις τον προσωπικό σου χώρο αλλά και να δεχτείς πικάντικες επισκέψεις στην περίπτωση που την περίοδο αυτή τυχαίνει να μη συντροφεύεσαι. Δεν αποκλείεται να βρεις το σπίτι των ονείρων σου αν βρίσκεσαι στη διαδικασία μιας μετακόμισης ή να συγκατοικήσεις με το πρόσωπο που κάνει την καρδιά σου να χτυπάει δυνατά και μάλιστα, με δική του προτροπή. Επειδή Αφροδίτη σημαίνει και οικονομικές απολαβές, ίσως τώρα να σου δοθεί η ευκαιρία να εργαστείς από το σπίτι, μέσω διαδικτύου ή άλλων τρόπων και μάλιστα να εξασφαλίσεις από κει κι ένα αξιόλογο επιμίσθιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με ιδιαίτερη εξωστρέφεια και με την τάση να μη σε βλέπει το σπίτι σου θα κινηθείς το διάστημα που θα διελαύνει η Αφροδίτη από το φιλικό για σένα ζώδιο του Λέοντα. Με την έντονη κινητικότητα αλλά και κοινωνικότητα που θα σε διακρίνει, θα καταφέρεις σίγουρα να διευρύνεις ακόμα περισσότερο τον κοινωνικό και φιλικό σου κύκλο και να κάνεις γνωριμίες τέτοιες, ώστε να σου είναι χρήσιμες και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μια καλή συνεννόηση με τα αδέρφια σου ή με τους συγγενείς σου, θα σε απαλλάξει από κάποια κοινή σας υποχρέωση και θα σου προσφέρει περισσότερο ελεύθερο χρόνο, ενώ η ιδέα ενός φίλου και γείτονά σου, θα σε μπάσει σε καινούργια ενδιαφέροντα και δραστηριότητες κι ίσως από εκεί στο τέλος να προκύψει και μια σούπερ ερωτική γνωριμία πολλά υποσχόμενη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να εγκαταλείπει το ζώδιό σου περνώντας στο Λέοντα, ταυτόχρονα όμως από τη θέση αυτή, έρχεται για να τονώσει τα οικονομικά σου. Ναι σε περιμένει αρκετή δουλειά, μα οι αποδοχές σου αυξάνουν και βελτιώνεται κι ο τρόπος ζωής σου. Το διάστημα που θα τρέχει πρόκειται να αναλάβεις μια σημαντική επαγγελματική θέση γι αυτό και μείνε μακριά απ' το παρασκήνιο κι ότι συμβαίνει εκεί, ειδικά στο επαγγελματικό σου πεδίο. Τη γνώμη σου μάλιστα δεν είναι ανάγκη παντού να τη λες αφού κάποιοι ίσως σε δουν ανταγωνιστικά και μπορεί να μεταφερθεί παραποιημένη έτσι, που να έχεις μπελάδες. Κάποια πράγματα που μπορεί μέχρι τώρα να είχες στερηθεί, θα σου δοθεί η δυνατότητα να τα αποκτήσεις, προσπάθησε όμως να αποφύγεις τις περιττές δαπάνες.

ΛΕΩΝ

Το πόσο γοητευτική ή γοητευτικός είσαι αυτό είναι κάτι που ήδη ξέρεις. Την επιβεβαίωση άλλωστε τη βλέπεις καθημερινά στα μάτια των άλλων. Μόνο που τώρα θα έχεις και το άγγιγμα της Αφροδίτης όπου κάποια πράγματα σε χρήματα κι αισθήματα, θα σου χαρίζονται με μεγαλύτερη ευκολία. Οι σχέσεις σου σταθεροποιούνται ενώ μια συνεργασία που μέχρι τώρα σκεφτόσουν θα προχωρήσει και μάλιστα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που σε εξυπηρετούν. Αν βρίσκεσαι ήδη σε έναν μόνιμο δεσμό, ήρθε ο καιρός με τον άνθρωπό σου να το πάτε παρακάτω και πολύ πιο σοβαρά, να τολμήσετε το επόμενο βήμα. Ο λόγος και το παρουσιαστικό σου, σου ανοίγει πόρτες. Φρόντισε να τις αξιοποιήσεις στο έπακρο, αφού πίσω από αυτές κρύβονται σπουδαίες ευκαιρίες ανέλιξης.

ebdomadiaies-problepseis-desktop-basw

ebdomadiaies-problepseis-mobile-basw

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάπου εδώ τραβάς γραμμή και διαπιστώνεις εάν ήρθαν τα αποτελέσματα που ανέμενες βάση των προσπαθειών σου, τόσο στην επαγγελματική σου ζωή, όσο και σε εκείνα τα ενδόμυχα «θέλω» και επιθυμίες σου. Τα επαγγελματικά σου φωτίζει η ενέργεια της Αφροδίτης αλλά και τις συμφωνίες που έχεις κάνει ή σκοπεύεις να κάνεις από δω και στο εξής. Κάποιες φορές ίσως να νιώθεις περίσσια νοσταλγία για ορισμένα πρόσωπα ή περασμένες καταστάσεις ενώ ταυτόχρονα δεν αποκλείεται από τώρα και έως τον Οκτώβρη, να σε επισκεφτεί μια περασμένη σου αγάπη, περασμένη μεν ξεχασμένη όχι. Αν μάλιστα μέσα στην καρδιά σου ζει η επιθυμία μιας επανασύνδεσης, θεώρησε τον εαυτό σου από τους πιο τυχερούς που θα έχουν εντέλει την ευκαιρία, να ζωντανέψουν έναν παλιό του έρωτα.

ΖΥΓΟΣ

Ένα καινούργιο κεφάλαιο ξεκινάει για σένα, τέτοιο που οι στόχοι και οι προσωπικές σου φιλοδοξίες σου να σε κάνουν τελικά να κινηθείς με περισσότερη εξωστρέφεια για να τις κυνηγήσεις. Ο βαθμός της κοινωνικότητάς σου θα σχηματίσει έναν καινούργιο κύκλο ανθρώπων γύρω σου, που δε θα δυσκολευτείς να τους κατακτήσεις και που θα σου σταθούν με τον τρόπο τους όταν και όπου τους χρειαστείς στη συνέχεια. Στο δρόμο προς την επαγγελματική σου καταξίωση, παίζει να συναντήσεις ένα πρόσωπο που να αποτελέσει για σένα όχι μονάχα στήριγμα αλλά και έμπνευση στο να τα βάλεις ακόμα και με τα δύσκολα. Έτσι στα μάτια ενός συνεργάτης σου ίσως να συναντήσεις το άλλο σου μισό, την αδερφή ψυχή, ανεξάρτητα αν ο δεσμός σου μαζί του θα είναι φανερός ή κρυφός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επιτέλους από τώρα και στο εξής στα οικονομικά και στην καριέρα σου κάτι αρχίζει τα κυλά πιο ομαλά και να επιταχύνεται. Στον τομέα της επαγγελματικής σου σταδιοδρομίας θα ταξιδέψει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα πράγμα που σε βάζει στην πρίζα να κυνηγήσεις με περισσότερο πάθος τους στόχους σου. Κι ενώ δεν πιστεύεις ότι θα έχεις βοήθεια και πως ότι κι αν γίνει μόνο από τον εαυτό σου έχεις να περιμένεις, πρόσωπο που θεωρείς κάτι σαν οικογένεια, έρχεται τώρα να σου προτείνει να ασχοληθείτε επάνω στην επαγγελματική προοπτική μιας σκέψης, ενός ονείρου που κάποτε το φανταστήκατε μαζί. Ο τολμών νικά και μη βολεύεσαι με τίποτα που μπορεί να το θεωρείς σταθερό. Μη βαπτίζεις δηλαδή τη στασιμότητα σταθερότητα γιατί μένεις πίσω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φιλική προς εσένα, τις πνευματικές και γνωστικές σου αναζητήσεις γίνεται η Αφροδίτη από το φλογερό Λέοντα. Το πνεύμα σου τώρα θα γίνει πιο ταξιδιάρικο, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μια συνεργασία με ανθρώπους που ζουν και δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό. Αν υπάρχει μια γνώση σαν όπλο στην επαγγελματική φαρέτρα σου, που δεν έτυχε να το αξιοποιήσεις ποτέ, δεν αποκλείεται το διάστημα από τώρα και ως τον Οκτώβρη, να σου δοθεί το κίνητρο να ψαχτείς σε πεδία που ενώ μπορούσες να δραστηριοποιηθείς και θα σου άρεσε, δεν έτυχε μέχρι σήμερα να το κάνεις. Άλλωστε θα βρεθούν εκείνοι που θα σε παρακινήσουν να κάνεις μια καινούργια διαφορετική αρχή, ακόμα και να ταξιδέψεις για ένα σκοπό που θα στοχεύει στο να βελτιώσεις τη ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το διάστημα που θα διελαύνει η Αφροδίτη από το Λέοντα δες το σαν ευκαιρία να ξεμπερδεύεις με περιουσιακά και κληρονομικά θέματα μια και καλή. Από την άλλη μεριά δεν είναι άπιαστο το όνειρο να αγοράσεις το σπιτάκι των ονείρων σου ή να φτιάξεις εκείνο τον κήπο που δημιουργικά θα αδειάζεις το μυαλό σου. Η πατρογονική γη σε προκαλεί να ασχοληθείς μαζί της και τώρα, ίσως προκύψει μια τέτοια ιδέα που να την αξιοποιήσεις ανάλογα. Σε αυτό θα σε βοηθήσει πρόσωπο γοητευτικό που θα σου δημιουργήσει το κίνητρο να το γνωρίσεις καλύτερα ακόμα και να το κατακτήσεις. Ο έρως άλλωστε χρόνια δεν κοιτά και μια ευδιάκριτη διαφορά ηλικίας μπορεί και να σε προκαλέσει να δοκιμάσεις την τύχη σου. Από την άλλη μεριά, ίσως σε κάνει άνθρωπο κτητικό και ζηλιάρη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη να στέκει απέναντί σου και να σε προσκαλεί να ξεσκονίσεις τις σταθερές, σοβαρές σχέσεις και συνεργασίες σου, θα πρέπει να γίνεις πιο διπλωματική/ος για να καταφέρεις να πάρεις από τους σημαντικούς της ζωής σου άλλους, αυτό που ζητάς. Το «Εγώ» τώρα επιβάλλεται σχεδόν να γίνεις «Εμείς» και ο εγωισμός να περάσει σε πλάνο δεύτερο. Μην κάνεις αυτό που δε σου αρέσει να σου κάνουν οι άλλοι και δείξε πρώτα εσύ πως διαθέτεις το χρόνο να συζητήσεις αλλά και να ακούσεις τι έχουν να σου πουν με καλή πρόθεση. Μια καινούργια γνωριμία έρχεται τώρα στη ζωή και στην καθημερινότητά σου για να παίξει σημαντικό ρόλο και για να μείνει. Ο φτερωτός θεός παύει να είναι περιστασιακός και σε κάνει να αποζητάς τη σταθερότητα στην αισθηματική σου κατάσταση.

ΙΧΘΥΣ

Εργασία και καθημερινότητα είναι πτυχές της ζωής σου που θα χρειαστεί μέσα από αυτές να κινηθείς συνδυαστικά. Νέα δεδομένα προστίθενται στο καθημερινό σου πρόγραμμα με αποτέλεσμα κάποιες φορές να σε αγχώνουν και κάποιες άλλες να απολαμβάνεις πραγματικά τα αποτελέσματα των κόπων σου. Θα αποζητάς ποιοτικές ώρες για τον εαυτό σου και για τους ανθρώπους που αγαπάς, ενώ το σπίτι και η οικογένεια θα γίνουν το λιμανάκι σου. Επαγγελματικές ευκαιρίες έρχονται να σε προκαλέσουν να ασχοληθείς με πράγματα που δεν είχες την ευκαιρία να δεις άλλη φορά. Πριν όμως ασχοληθείς με το οτιδήποτε καλό θα ήταν να το ψάχνεις ενδελεχώς αφού κάποια πράγματα ίσως τελικά να σου ακούγονται πολύ καλά για να είναι αληθινά. Απόφυγε τις εξιδανικεύσεις.

problepsi-me-1-euro