Quantcast
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10 Ιουλίου 2021. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο εκδηλώνει την ανάγκη για συναισθηματική ισορροπία!

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10 Ιουλίου 2021.

Στις 10 Ιουλίου 2021, η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Καρκίνου μας καλεί να εισχωρήσουμε στο βάθος του εσωτερικού μας κόσμου να ανακαλύψουμε και να ξεκαθαρίσουμε τα συναισθήματά μας. Δεν αποκλείεται κάποιοι να έρθουν αντιμέτωποι με τις ανασφάλειες τους καθώς επίσης και με τα υποσυνείδητα ψυχολογικά τους συμπλέγματα.

Θα εκδηλωθεί ανάγκη για αμοιβαιότητα, συναισθηματική ισορροπία, σύσφιξη σχέσεων, συμπαράσταση και κατανόηση. Τα συμβάντα θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για γνωριμίες και σχέσεις, όσοι καταφέρουν να εκδηλώσουν αυτό που νιώθουν θα έχουν εξελικτική πορεία. Ζευγάρια που διατηρούν σχέση ευνοϊκές θα βρουν τις συνθήκες για να προχωρήσουν σε ένα πιο σταθερό ή δεσμευτικό επίπεδο. Δημιουργικά θα είναι τα ανοίγματα που θα προκύψουν, θα πρέπει να αξιοποιηθούν με αμεσότητα αφήνοντας στην άκρη δισταγμούς και ανασφάλειες. 

Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο;

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα σας ωθήσει να δώσετε έμφαση στις προσωπικές σχέσεις, στην οικογένεια, στο σπίτι και γενικότερα στις επαφές με τους ανθρώπους που πλαισιώνουν την καθημερινότητά σας. Δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να διαμορφώσετε τους προσωπικούς σας χώρους με τρόπο που να σας δημιουργεί όμορφη αίσθηση, ζεστασιά και ηρεμία. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα καταφέρετε να τονωθείτε, θα είστε σε θέση να αφήσετε πίσω σας τα παλιά αρνητικά συμβάντα και να δώσετε στον εαυτό σας την ώθηση να προχωρήσετε μπροστά. Στον αισθηματικό τομέα θα σας δοθεί η δυνατότητα να κάνετε μία καινούργια αρχή, προσεγγίστε και εκδηλωθείτε θα υπάρξει προοπτική για έναρξη νέας σχέσης. 

ΤΑΥΡΟΣ

Έμφαση θα δώσετε στα συναισθήματά σας και γενικότερα στον εσωτερικό σας κόσμο, ίσως να νιώσετε την ανάγκη να καλλιεργηθείτε πνευματικά και συναισθηματικά. Ανάγκη σας θα είναι η συντροφικότητα, η εμπιστοσύνη και τα σταθερά αισθήματα, όσοι διατηρείτε σχέση θα αφοσιωθείτε στο ταίρι σας, θα έχετε τη διάθεση να αφιερώσετε ποιοτικό χρόνο. Δεν αποκλείεται να συζητήσετε για θέματα που έχουν να κάνουν με την πορεία της σχέσης σας, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για δέσμευση ή συγκατοίκηση. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης θα είστε συνεργάσιμοι πρακτικοί και αρκετά οργανωτικοί. Ενδεχομένως να υπάρξει διστακτικότητα σε θέματα ρίσκων και πρωτοβουλιών, ωστόσο θα καταφέρετε να κινηθείτε μεθοδικά. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ευνοϊκή θα είναι η χρονική στιγμή για να διατυπώσετε τις ιδέες σας κυρίως πάνω σε θέματα επαγγελματικά και εργασιακά. Πρόσφορο θα βρείτε το έδαφος για υλοποίηση, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ενισχύσετε την επιχειρηματολογία σας και να εκφραστείτε όσο μπορείτε με περισσότερη σαφήνεια. Σε τάξη θα είναι οι σκέψεις σας, θα καταφέρετε να οργανώσετε τα πλάνα σας, η πρακτικότητα σε συνδυασμό με τον μεθοδικό τρόπο σκέψης θα σας οδηγήσει σε θετικό αποτέλεσμα. Δεν θα λείψουν τα οικονομικά ανοίγματα, τα συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να βελτιωθείτε. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα έχετε τη δυνατότητα να τονωθείτε οι επαφές οι συναντήσεις και οι παρέες θα μπορέσουν να σας χαλαρώσουν για να σας βγάλουν από την εσωτερική πίεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιό σας δημιουργικά θα είναι τα ανοίγματα, θα έχετε τη δυνατότητα να συναναστραφείτε, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να δώσετε ώθηση τόσο στην επαγγελματική σας ζωή, όσο και στην αισθηματική. Σε ζητήματα εργασιακής φύσης προχωρήστε τα βήματα σας, διατυπώσετε τις ιδέες σας θα λάβετε το προσδοκώμενο ενδιαφέρον, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο τις βλέψεις σας. Δείξτε εμπιστοσύνη στα ταλέντα σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποδείξετε τις ικανότητές σας, θετικά θα είναι τα σχόλια που θα λάβετε. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για βελτίωση και άνοδο, χειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας. Στον αισθηματικό τομέα όσοι διατηρείτε σχέση δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε δεσμευτικές αποφάσεις, για τους ελεύθερους θα υπάρξει άνοιγμα νέας σχέσης. 

ΛΕΩΝ

Η Νέα σελήνη στον Καρκίνο σας καλεί να επαναπροσδιορίσετε στόχους και βλέψεις, επικεντρωθείτε στα πλάνα σας, ίσως χρειαστεί να πάρετε καινούργιες αποφάσεις. Αν οι στόχοι σας δεν εκπληρώθηκαν κατά την προηγούμενη περίοδο τώρα θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε κατεύθυνση, να δώσετε μία καινούργια ώθηση στην καθημερινότητά σας. Έντονη θα είναι η διαίσθηση και η φαντασία σας, θα έχετε τη δυνατότητα να κατανοήσετε και να συμπαρασταθείτε, αιχμηρή θα είναι η αντίληψη σας. Ανοιχτείτε συναισθηματικά στα πρόσωπα που εμπιστεύεστε, αποφύγετε την εσωστρέφεια. Ενδεχομένως να νιώσετε την ανάγκη να βρείτε ένα καταφύγιο, ίσως να διαμορφώσετε κάποιον προσωπικό σας χώρο κατά τέτοιον τρόπο που να μπορεί να σας ηρεμεί. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Άνοιγμα θα υπάρξει σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα να βγάλετε στην επιφάνεια τις οργανωτικές και ηγετικές σας ικανότητες, δεν αποκλείεται να αναλάβετε την αρχηγία ή την κατεύθυνση ενός εργασιακού συνόλου. Σε τάξη θα βρίσκεται η σκέψη σας θα είστε σε θέση να ισορροπήσετε τον συναισθηματικό σας κόσμο, οι αποφάσεις που θα πάρετε θα πατούν σε σταθερό έδαφος. Ανεβαίνετε σε ψυχολογικό επίπεδο, οι συναναστροφές και οι παρέες που θα επιλέξετε θα σας βοηθήσουν να τονωθείτε, προτίμησή σας θα είναι να ενσωματωθείτε σε κοινωνικά σύνολα που έχουν την ίδια ιδεολογία ή ιδιοσυγκρασία με εσάς. Η σταθερότητα στις βλέψεις και στις επιθυμίες σας θα σας βοηθήσει να αποστασιοποιηθείτε από ανθρώπους που σας πιέζουν.

miniaies-tarw-problepseis-desktop-loukia

miniaies-tarw-problepseis-mobile-loukia

ΖΥΓΟΣ

Δώστε έμφαση στην κοινωνική σας εικόνα και γενικότερα στον τρόπο που προβάλλετε τον εαυτό σας και τις ικανότητές σας, θα έχετε το άνοιγμα να δείξετε τη θετική πλευρά του χαρακτήρα σας και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να διατυπώσετε τις ιδέες σας, θα βρείτε το προσδοκώμενο ενδιαφέρον, οργανωθείτε και δώστε την ώθηση να περάσουν σε πρακτικό επίπεδο οι σκέψεις σας. Διατηρήστε την κοινωνικότητα σας θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες, θα έχετε τη δυνατότητα να συναναστραφείτε με άτομα που θα σας εντυπωσιάσουν. Επιθυμητοί θα είστε σε συντροφιές και παρέες γεγονός που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και τη διάθεσή σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα σας δώσει τη δυνατότητα για ένα νέο ξεκίνημα είτε στον επαγγελματικό τομέα, είτε στον αισθηματικό. Ουσιαστικά θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μία καινούργια αρχή ξεκινώντας αρχικά από τον εσωτερικό σας κόσμο. Ο τρόπος σκέψης σας θα είναι ισορροπημένος και αισιόδοξος θα καταφέρετε να αφήσετε πίσω σας το άγχος και την εσωτερική πίεση αυτό θα σας βοηθήσει να κινηθείτε με δυναμικότητα βάζοντας νέους στόχους. Έκταση θα έχει η πνευματικότητα σας, θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με την μόρφωση τη γνώση σας, ουσιαστικά θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανοίξετε έναν καινούργιο ορίζοντα στην αντίληψή σας. Αρκετά έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, θα είναι σωστός οδηγός στην περίπτωση που θέλετε να πάρετε αποφάσεις. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα σας δώσει τη δυνατότητα να διαφοροποιήσετε συνθήκες και σχέσεις που πλέον δεν μπορούν να σας ικανοποιήσουν συναισθηματικά ή ηθικά. Θα έχετε τη δυνατότητα να απομακρυνθείτε από άτομα και συνεργασίες πού δημιουργούν εμπόδια στην εξέλιξη σας. Δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να αποστασιοποιηθείτε από πρόσωπα που ασκούν επάνω σας αρνητική επιρροή, ίσως να τερματίσετε σχέσεις που τις θεωρείτε τοξικές. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης θα υπάρξουν άμεσα ανοίγματα, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τα έσοδα σας, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε ανοιχτούς λογαριασμούς που σας αγχώνουν. Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις και διεκπεραιώσεις. Ανεβαίνετε σε ψυχολογικό επίπεδο, συντονισμένη θα είναι η σκέψη σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένα στις προσωπικές σας σχέσεις και γενικότερα στα άτομα και στις καταστάσεις που πρωταγωνιστούν στην καθημερινότητά σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε τις οικογενειακές επαφές, αν κατά την προηγούμενη περίοδο υπήρξαν εντάσεις τώρα θα μπορέσετε να συμφιλιωθείτε να βρείτε λύσεις και να δημιουργήσετε ένα ήρεμο κλίμα. Έμφαση θα δώσετε στην εικόνα που βγάζετε προς τους τρίτους, βγάλτε στην επιφάνεια την ευγενική διακριτική και θετική πλευρά της προσωπικότητάς σας θα καταφέρετε να κερδίσετε τις συμπάθειες. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για νέο ξεκίνημα, συντονίστε τις βλέψεις σας, οργανώστε τις επιδιώξεις σας. Θετική εξέλιξη θα έχουν οι συνεργασίες σας το αποτέλεσμα θα είναι αποδοτικό. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας αν υπάρχουν καταστάσεις ή σχέσεις που σας αγχώνουν θα καταφέρετε να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες και να βρείτε τη συναισθηματική σας ισορροπία. Οι νέες γνωριμίες που θα προκύψουν θα σας τονώσουν και θα καταφέρουν να σας ενθουσιάσουν, δεν αποκλείεται να συναναστραφείτε με πρόσωπα που θα έχουν τη δυνατότητα να σας βοηθήσουν και σε επαγγελματικό επίπεδο. Σε εργασιακά ζητήματα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διεκπεραίωση και ολοκλήρωση, συντονίστε τα πλάνα σας κινηθείτε οργανωμένα με μέθοδο. Δώστε έμφαση στην υγεία και γενικότερα στη σωματική σας τόνωση, θα έχετε τη δυνατότητα να καλυτερεύσετε τη φυσική σας κατάσταση. 

ΙΧΘΕΙΣ

Σωστή θα είναι η διαίσθηση σας, εμπιστευτείτε το ένστικτο σας στην περίπτωση που θέλετε να πάρετε αποφάσεις. Σε θέματα οικονομικής φύσης δημιουργικά θα είναι τα ανοίγματα, θα έχετε τη δυνατότητα να σταθεροποιήσετε τα έσοδα σας, προσπαθήστε ο τρόπος σκέψης σας να είναι επενδυτικός. Ανάγκη σας θα είναι να σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά, θα αναζητήσετε αμοιβαία αισθήματα, συντροφικότητα και κατοχύρωση. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για μία νέα αρχή, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο και να προχωρήσετε σταδιακά σε καινούργια σχέση. Όσοι διατηρείτε σταθερό δεσμό θα μπορέσετε να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά, ίσως να σκεφτείτε το θέμα της επισημοποίησης ή της συγκατοίκησης. Ευνοϊκά θα είναι τα συμβάντα, τα ανοίγματα θα τονώσουν τις διαθέσεις σας.

problepsi-me-1-euro