Quantcast
Η Αφροδίτη στον Ταύρο ως τις 11 Απριλίου 2023. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Η Αφροδίτη στον Ταύρο φέρνει καινούργιες γνωριμίες!

Η Αφροδίτη στον Ταύρο ως τις 11 Απριλίου 2023.

Στις 17 Μαρτίου η Αφροδίτη κάνει την εμφάνισή της στο ζώδιο του Ταύρου και θα παραμείνει σε αυτήν τη θέση μέχρι τις 11 Απριλίου 2023, θα υπάρξει ανάγκη για σταθεροποίηση, για συναισθηματική ασφάλεια και εξασφάλιση. Οι συμπεριφορές ενδεχομένως να είναι νωχελικές ταυτοχρόνως όμως και αισθησιακές, τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν ρομαντικές στιγμές, τα αισθήματα θα εκδηλωθούν με θερμό τρόπο.

Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, ωστόσο οι προσεγγίσεις δεν αποκλείεται να είναι κάπως διστακτικές, οι κινήσεις θα χρειάζονται πρόσφορο και σίγουρο έδαφος. Ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό θα μιλήσουν για το θέμα της δέσμευσης, συζητήσεις θα γίνουν για συγκατοίκηση ή για επισημοποίηση.

Σε ζητήματα οικονομικής φύσης θα υπάρξουν ουσιαστικά ανοίγματα, συναλλαγές αγοραπωλησίες και συμφωνίες θα έχουν τη δυνατότητα να πορευτούν ομαλά. Προσγειωμένα θα είναι τα ρίσκα, επιφυλακτικές θα είναι οι επιλογές, ενδεχομένως να υπάρξει δυσκολία στη γρήγορη λήψη αποφάσεων. 

Πως η Αφροδίτη στον Ταύρο θα επηρεάζει τα 12 ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Έμφαση θα δείξετε σε ζητήματα οικονομικής φύσης, προσγειωμένες θα είναι οι βλέψεις και οι επιδιώξεις σας. Στην περίπτωση που θέλετε να προβείτε σε συγκεκριμένες αγοραπωλησίες πρόσφορο θα είναι το έδαφος, θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε υλικά αγαθά που από καιρό έχετε κατά νου. Μειωμένος θα είναι ο δείκτης επικινδυνότητας στα ρίσκα που θα αναλάβετε, ο τρόπος σκέψης σας θα είναι επενδυτικός, αυτή τη φορά θα θελήσετε εξασφάλιση και σιγουριά. Σε ζητήματα αισθηματικής φύσης προσοχή στις αντιδράσεις σας, ενδεχομένως να βγει στην επιφάνεια η κτητική πλευρά της προσωπικότητάς σας, ίσως να θελήσετε αποκλειστικότητα. Όσοι διατηρείτε σχέση προσοχή στις σκηνές ζήλιας, καλό θα είναι να μην δώσετε έκταση στις αμφιβολίες, εμπιστευτείτε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιό σας θα υπάρξουν ανοίγματα οικονομικής και αισθηματικής φύσης. Εστιάστε στην προσωπική σας σχέση, θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε τα βήματά σας, να συζητήσετε για το θέμα της δέσμευσης ή να ξεκαθαρίσετε ζητήματα που σας δημιουργούν αμφιβολίες. Στην επιφάνεια θα βγει η θερμή και ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας, ελκυστικός θα είναι ο τρόπος που θα πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, η ανταπόκριση που θα λάβετε θα σας ικανοποιήσει. Για τους ελεύθερους ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες, θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να κατακτήσετε. Σε ζητήματα οικονομικά επιφυλακτικές θα είναι οι ενέργειές σας, απαραίτητο θα είναι για σας να νιώσετε σιγουριά και εξασφάλιση, πολύ καλά θα κάνετε και θα κινηθείτε προνοητικά. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σε σκέψεις θα σας βάλουν ζητήματα οικονομικής φύσης, ίσως να μην είστε σε θέση να ρισκάρετε και να πάρετε αποφάσεις. Συντονίστε τις ενέργειές σας, τακτοποιήστε ζητήματα που έχουν να κάνουν με χρηματικά ποσά, με λογαριασμούς, καθώς και με μακροχρόνιες συμφωνίες. Σε κοινωνικό επίπεδο θα έχετε τη δυνατότητα να συναναστραφείτε ωστόσο δεν αποκλείεται να φανείτε επιλεκτικοί ίσως και κάπως αποστασιοποιημένοι. Βγείτε από την εσωτερική πίεση, αποφύγετε την απομόνωση και την εσωστρέφεια, διατηρήστε την κοινωνικότητα που σας διακρίνει. Στον αισθηματικό τομέα ίσως να στρέψετε το ενδιαφέρον σας σχέσεις παλιές ή περίπλοκες, δεν αποκλείεται να θελήσετε να κρύψετε τις επαφές σας με συγκεκριμένο πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θετική εξέλιξη θα έχουν οι οικονομικές σας υποθέσεις, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε χρηματικές εκκρεμότητες, ίσως να χρειαστεί να δώσετε έμφαση σε συμφωνίες ή σε δάνεια. Συντονίστε τις ενέργειές σας, ακολουθήστε το πρόγραμμα σας, μείνετε πιστοί στα πλάνα σας, θα δείτε πώς οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες θα σας βοηθήσουν να βγείτε από το άγχος και την εσωτερική πίεση. Προσοχή στην επίμονη και πεισματική πλευρά της προσωπικότητας σας, στις προσωπικές σας σχέσεις φιλικές και οικογενειακές καλό θα είναι να συζητήσετε με εναλλακτική διάθεση και όχι με απόλυτο τρόπο σκέψης. Αποφύγετε το πείσμα και τη σύγκρουση, αν δημιουργηθούν ρήξεις ή παρεξηγήσεις θα υπάρξουν αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχολογία σας.

ΛΕΩΝ

Αυτοσυγκράτηση θα σας χαρακτηρίζει, θα είστε σε θέση να ελέγξετε τις εσωτερικές σας τάσεις. Στις συζητήσεις και στις συμφωνίες διαλλακτική θα είναι η διάθεσή σας, ο ώριμος τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να βάλετε κάτω τα υπέρ και τα κατά και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης στρωμένο θα βρείτε το έδαφος για επιδιώξεις, για αγορές, και για νέες οικονομικές συνεργασίες. Προσοχή σε αγορές καλλωπισμού ή εντυπωσιασμού, προσπαθήστε να έχετε σύνεση στην κατανάλωση. Στόχος σας θα είναι η αρμονία και η συναισθηματική ισορροπία, όσοι είστε σε σχέση θα έχετε τη θέληση να περάσετε θερμές στιγμές με το ταίρι σας, αρκετά ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δώστε έμφαση σε ζητήματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσης, δημιουργικά θα είναι τα ανοίγματα για νέες συνεργασίες καθώς και για επεκτατικές επιδιώξεις. Θα έχετε τη δυνατότητα να ωθήσετε την καριέρα σας ένα βήμα πιο μπροστά, στρωμένο θα είναι το έδαφος για αλλαγές που θα έχουν προσοδοφόρο αποτέλεσμα. Σε κοινωνικό επίπεδο ανάγκη σας θα είναι να συναναστραφείτε με πρόσωπα που θα νοιώθετε πως ταιριάζουν με το χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία σας, θα μπορέσετε να συζητήσετε για θέματα κοινωνικά αλλά και ιδεολογικά. Στον αισθηματικό τομέα μιλήστε ανοιχτά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ανταπόκριση θα βρουν οι προσεγγίσεις σας. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες, πάρτε την απόφαση να βγείτε από τη διστακτικότητα, κινηθείτε με αυτοπεποίθηση.

ebdomadiaies-problepseis-desktop-basw

ebdomadiaies-problepseis-mobile-basw

ΖΥΓΟΣ

Δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η κτητική πλευρά της προσωπικότητάς σας, θα εκδηλώσετε την ανάγκη για χειραγώγηση και επιβολή εξουσίας. Προσοχή στην εμμονή και στο πείσμα, διατηρήστε τη διπλωματία που σας χαρακτηρίζει, για να υπάρξει ένα θετικό και ισορροπημένο αποτέλεσμα θα πρέπει η στάση σας να είναι συγκρατημένη. Σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την εξέλιξη σας θα υπάρξουν συμβάντα που θα απαιτούν από σας προσαρμοστικότητα για ώριμη αντιμετώπιση. Στον αισθηματικό τομέα αποφύγετε με το ταίρι σας τις συγκρούσεις, δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί από πλευράς σας κτητικότητα, οι σκηνές ζήλιας και οι αμφισβητήσεις θα φορτίσουν την ατμόσφαιρα. Αναγκαίο θα είναι να κρατήσετε σε ισορροπία τον εσωτερικό σας κόσμο, προσοχή στις κυκλοθυμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 Ήρεμη αισθησιακή και ιδιαιτέρως θερμή θα είναι η στάση σας, σε ζητήματα αισθηματικής φύσης θα τα πάτε πολύ καλά, οι προσεγγίσεις σας θα είναι ελκυστικές, θα καταφέρετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον που αναζητάτε. Οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, η στάση σας θα είναι ερωτεύσιμη, θα είστε σε θέση να κατακτήσετε το πρόσωπο που θα βάλετε στο στόχαστρο σας. Όσοι διατηρείτε σχέση θα καταφέρετε να δημιουργήσετε μία ιδιαιτέρως ρομαντική ατμόσφαιρα, δεν αποκλείεται να προσκολληθεί επάνω σας το ταίρι σας. Δώστε έμφαση σε ζητήματα οικονομικής φύσης, τα ανοίγματα θα είναι άμεσα, οι συνεργασίες σας θα έχουν δημιουργική εξέλιξη, πιθανότατα να βρείτε και μία νέα πηγή εσόδων. Συντονίστε τις ενέργειές σας, μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ωριμότητα επαγγελματισμός και δοτικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, η Αφροδίτη στον Ταύρο θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να προσφέρετε και να προστατέψετε. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης επιφυλακτικά θα είναι τα ρίσκα σας, η στάση σας θα είναι σκεπτόμενη, θα είστε σε θέση να οριοθετήσετε την παρορμητικότητα σας. Ανάγκη σας θα είναι η εξασφάλιση και ισορροπία, επενδυτικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας σε θέματα που έχουν να κάνουν με αγορές και με χρηματικά ποσά. Στον αισθηματικό τομέα επικεντρωμένοι θα είστε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να δημιουργήσετε μία πιο σταθερή συναισθηματική βάση. Οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο, κάντε το βήμα να προσεγγίσετε η κατάληξη θα σας ενθουσιάσει. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανάγκη σας θα είναι να κινηθείτε πάνω σε σταθερό έδαφος, θα είναι δύσκολο για εσάς να χειριστείτε τα σκαμπανεβάσματα και τις εναλλαγές, ουσιαστική σας ανάγκη θα είναι η σταθεροποίηση. Στον επαγγελματικό τομέα θα θελήσετε να αναγνωριστείτε και να αποδείξετε να ταλέντα σας, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές και κυρίως στις ανταγωνιστικές τάσεις. Σε ψυχολογικό επίπεδο προσοχή στις κυκλοθυμίες, ίσως να μην είστε σε θέση να οριοθετήσετε τις απαιτήσεις σας, δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η πεισματική πλευρά του χαρακτήρα σας. Αποφύγετε τις συγκρούσεις και τις έντονες αντιπαραθέσεις, αν προκύψουν εξάρσεις θα υπάρξουν ψυχολογικές συνέπειες. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη να κάνει την εμφάνισή της στον Ταύρο δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να ‘ρθειτε πιο κοντά με τον εσωτερικό σας κόσμο, ίσως να είναι κάπως μειωμένη η διάθεση σας για κοινωνικές συναναστροφές. Όσοι ταλαιπωρείστε από σκαμπανεβάσματα και υποσυνείδητα συμπλέγματα ενδεχομένως να θελήσετε να αποστασιοποιηθείτε για να μπορέσετε να βρείτε μόνοι σας τις λύσεις που απαιτούνται. Στον αισθηματικό τομέα προσπαθήστε να εμπιστευτείτε το ταίρι σας, ανοιχτείτε, συζητήστε για τα θέματα που σας δημιουργούν ανασφάλειες. Βγάλτε στην επιφάνεια την συναισθηματική και τρυφερή πλευρά του χαρακτήρα σας, θα μπορέσετε να βρείτε την κατανόηση που αναζητάτε. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία, εστιάστε στα πρόσωπα και στις σχέσεις που σας ευχαριστούν. 

ΙΧΘΥΣ

Έμφαση θα δώσετε σε θέματα συναισθηματικής φύσης, εσείς που διατηρείτε σχέση θα θελήσετε να ‘ρθείτε πιο κοντά με το ταίρι σας, ανάγκη σας θα είναι η ισορροπία, η βεβαιότητα, και η προστασία. Θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε όμορφες και θερμές στιγμές με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ανοιχτείτε συναισθηματικά, να αποβάλλετε τη διστακτικότητα και να συζητήσετε ανοιχτά για τα θέματα που σας ταλαιπωρούν ψυχολογικά. Στην επιφάνεια θα βγει η ευαίσθητη και ευάλωτη πλευρά του χαρακτήρα σας, αν είστε άμεσοι και εκδηλωτικοί θα καταφέρετε να βρείτε την ανταπόκριση που αναζητάτε. Για τους ελεύθερους τα ανοίγματα θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για νέες γνωριμίες, αξιοποιήστε τις ευκαιρίες.

Αντωνία