Quantcast
Ζώδια: Πώς θα καταλάβεις ότι σε φλερτάρει ο φίλος του; Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ζώδια: Πώς θα καταλάβεις ότι σε φλερτάρει ο φίλος του; Από την Μελίνα Φώφη.

Ζώδια: Πώς θα καταλάβεις ότι σε φλερτάρει ο φίλος του;

Αν έπεσε στην αντίληψή σου ότι τελευταία ο κολλητός του στα λέει διαφορετικά όταν είστε όλοι μαζί και διαφορετικά εάν τύχει να βρεθείτε οι δυο σας, τότε σίγουρα κάτι τρέχει. Ειδικά αν προσπαθεί να σου είναι ευχάριστος, αν σε περιποιείται περισσότερο από τον δικό σου κι αν σε ψάχνει με την πρώτη ευκαιρία στα μέσα μαζικής δικτύωσης.

Όπως παντού υπάρχει ένας μύθος, έτσι κι εδώ έχουμε άλλον ένα που λέει, ότι η φιλία μεταξύ ανδρών είναι πιο ιερή, γι αυτό και ποτέ δε μπορεί κανείς να δει τη φίλη του φίλου του με πονηρό σκοπό, έναντι της φιλίας μεταξύ γυναικών, που πάντοτε εμπεριέχει έναν άτυπο κι ανομολόγητο ανταγωνισμό. Στις περισσότερες των περιπτώσεων σε τέτοιους είδους παράλληλες σχέσεις, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, αφού οι άνδρες λειτουργούν πιο πολύ με το ένστικτο και οι γυναίκες πιο εγκεφαλικά.

 Όπως και να έχει όμως, δεν παύει η φύση και η καρδιά των ανθρώπων να διέπετε αισθηματικά περισσότερο από τους φυσικούς νόμους της έλξης και όχι από τα κάθε είδους κοινωνικά συμβόλαια και συμβάσεις.

Μάθε τώρα αν σε φλερτάρει ο κολλητός του:

Αναρωτήθηκες ποτέ μετρώντας τα σημάδια αν τελικά σε φλερτάρει ο φίλος του φίλου σου κι αν ναι, πως θα το καταλάβεις ανάλογα με το ζωδιακό του χαρακτήρα;

ΚΡΙΟΣ

Επίδειξη δυναμισμού σου κάνει τελευταία όλο και πιο συχνά, ενώ όταν τύχει να μιλάτε μόνοι, μοιάζει σα να σου εξομολογείτε τις αισθηματικές του επιτυχίες σα να μιλά για κάποια εξυπνάδα. Φροντίζει να σε ενημερώσει για το πόσες ή πόσοι έχουν πέσει θύματα της γοητείας του και να σου υπενθυμίζει όμως πως εκείνος έχει μάτια μόνο για μία, αρκεί αυτή η «μία» να έχει τα κότσια και να κάνει μαζί του την υπέρβαση. Φυσικά σε προκαλεί ευθαρσώς κι αν όντως θέλεις να τον αποφύγεις, να επιμείνεις ως το τέλος ότι δεν καταλαβαίνεις για τι σου λέει. Αν περάσει καιρός χωρίς αποτέλεσμα συνήθως βαριέται και υποχωρεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Εδώ όντως έχουμε μια περίπτωση άνδρα που δε θα διεκδικήσει την καρδιά της κοπέλας του φίλου του λόγω ιερότητας της φιλίας αλλά ο Έρως που είναι πιο δυνατός ακόμα κι απ' αυτόν, σίγουρα κάποια στιγμή στη ζωή του μπορεί να τον τυφλώσει. Έτσι λοιπόν θα προσπαθήσει να σε κερδίζει μέρα με την ημέρα, με την ιπποτική του συμπεριφορά και το ενδιαφέρον. Θα φροντίσει μαζί του να νιώθεις προστατευμένη, η σχέση δε θα έχει κενά και η ομολογουμένη γοητεία του θα είναι στα πόδια σου ριγμένη. Θα έχει αφτιά να ακούσει τον πόνο σου αλλά και λύσεις στα θέματά σου όταν και όπου το μπορεί. Είναι επίμονος και μην του δίνει θάρρος.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ένα τόσο έντεχνα επικοινωνιακό πλάσμα θα φροντίσει να σου δείξει τις προθέσεις του μεταξύ αστείου και σοβαρού. Δε θα καταλάβεις αν για όλα όσα σου μιλά τα εννοεί και θα είναι πάρα πολλές οι κρούσεις που θα σου κάνει, μπροστά ή πίσω από τον κολλητό του. Το φλερτ, έτσι κι αλλιώς για κείνον είναι ένα παιχνίδι. Δε στοχεύει να κατακτήσει την καρδιά σου αλλά το μυαλό σου. Είναι ικανός να σε τρελάνει με όλα όσα θα σου λέει, ώστε να αναγκαστείς εσύ να τον ρωτήσεις αν τα εννοεί και να ακολουθηθεί λίγο μετά η φυσική κατάληξη. Όχι δεν έχει το θεό του, ούτε και θεωρεί μεμπτό να κλέψει τη φίλη του φίλου του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δε θα τολμήσει να σου μιλήσει για τα συναισθήματα που του γεννήθηκαν και για να φτάσει ως εκεί, σίγουρα απαιτείται να έχει κάνει την προσωπική του υπέρβαση. Είναι ένας άντρας εντελώς συναισθηματικός κι ότι έχει να σου πει, θα στο δείξει με μια αγκαλιά κι ένα παραπάνω νοιάξιμο. Θα θελήσει να σ ακούσει να μιλάς για ότι μπορεί να σε απασχολεί. Για το αν είσαι ικανοποιημένη απ' τη σχέση σου. Ίσως καταδείξει με τον τρόπο του τα «τρωτά» του κολλητού του, ή ακόμα ίσως σου πει και μυστικά απ' τη ζωή του που αγνοούσες. Πρόσεχέ τον, γιατί έχει έναν τρόπο να σε ξεκλειδώνει και να σου γίνεται απαραίτητος τελικά.

ΛΕΩΝ

Κάτω από κανονικές συνθήκες, είναι δύσκολο ένας Λέοντας να θελήσει να κλέψει για ένα πάθος. Άλλωστε στον αισθηματικό στίβο, έχει παραπάνω επιτυχίες από τον οποιοδήποτε. Όταν όμως σε εντοπίσει και σε θεωρήσει πλάσμα σε αξία και σε παρουσία ξεχωριστό, τότε ναι, θα την προκαλέσει την τύχη του μαζί σου. Θα προσπαθήσει να σου κάνει επίδειξη τα προσόντα του τα οποία είναι παραπάνω από του φίλου του. Θα σου κάνει δώρα ακριβά, θα διαλέγει εκείνος που θα πάτε κι ασφαλώς, θα φροντίζει κάθε φορά να κάνεις με έναν τρόπο σύγκριση του πως περνάς με το δικό του τρόπο ζωής, σε σχέση με εκείνο του δεσμού σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παραδόξως μόνο εάν υποφέρεις ή αν δεν ανήκει πια με το «είναι» σου στη σχέση σου θα σου κάνει κρούση αυτός ο ζωδιακός τύπος. Δεν του αρέσει να κλέβει φρούτο από ξένο κήπο, ακόμα κι αν το ερωτεύτηκε και πέφτει στα πατώματα κρυφά για κείνο. Θα μιλήσετε και θα το αναλύσετε ώστε να πειστεί ότι μπορεί να βρει μια θέση στην καρδιά σου. Αν πεις το ναι, είναι ικανός αυτός να μιλήσει στο σύντροφό σου. Σε οποιαδήποτε περίπτωση θέλει εξηγήσεις καθαρές. Το ίδιο και προθέσεις. Αν τελικά δεν ανταποκριθείς θα υποχωρήσει από μόνος του εγκαίρως, αφού σε καμία περίπτωση δε θα βάλει σε έκπτωση την έμφυτη αξιοπρέπειά του.

miniaies-tarw-problepseis-desktop-loukia

miniaies-tarw-problepseis-mobile-loukia

ΖΥΓΟΣ

Ένας τόσο γοητευτικός άνδρας, έχει πάντα τον τρόπο να διεκδικεί μια θέση στην καρδιά σου έντεχνα. Μοιάζει σα να μην τον ενδιαφέρει αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση κι ας είναι με το φίλο του. Ζει και αναπνέει με την αδρεναλίνη που του προσφέρει το κρυφό και το μυστικό. Αδιαφορεί αν θες να συνεχίσεις να τον βλέπεις κρυφά. Θα σε πολιορκεί ώσπου να πεις κάποια στιγμή το «ναι» αφού σε κάνει πρώτα, να νιώθεις ασφαλής μ αυτό. Στη συνείδησή του ο Έρως είναι κάτι που μπορεί να γεύεται δίχως όρια και προϋποθέσεις. Ακόμα και αν αποτύχουν οι κρούσεις του μαζί σου, θα φροντίζει πάντα να υπάρχει μεταξύ σας σενάριο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανήκει στους πιο πιστούς και σταθερούς άνδρες του ζωδιακού κι αν νιώσει τη συναισθηματική ανάγκη να κοιτάξει φίλη φίλου του, θα υποφέρει όσο κανείς άλλος. Ναι η ψυχή του έχει συνείδηση ακόμα κι αν ξέρει πως η καρδιά δε μπαίνει στα ίδια πλαίσια. Αν δεν τον θες, προσπάθησε να παραμείνεις μακριά του. Να μη του δώσεις καν ελπίδα, αφού μετά για να σε έχει, θα υπερβεί τα εσκαμμένα. Είναι χαρακτήρας που παθιάζεται κι είναι ικανός για μια αγάπη να αγγίξει και τα άκρα. Ο Έρως στο μυαλό του μπορεί να γίνει μια τεράστια «εμμονή» οπότε φρόντισε να μη του την τροφοδοτείς. Ερωτεύεται βλέπεις χωρίς επιστροφή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πριν φτάσει στο κατώφλι της καρδιάς σου για να σε διεκδικήσει, θα έχει φροντίσει να αφουγκραστεί, το αν περνάς καλά με τη σχέση σου ή όχι. Θα έχει συγκρίνει τον εαυτό του με το φίλο του και αν υπερέχει από αυτόν, τότε μάλλον δεν την γλιτώνεις την κρούση. Γι αυτό το ζωδιακό χαρακτήρα, το φλερτ είναι ένα παιχνίδι που πολλές φορές το παίζει ακόμα και χωρίς να το εννοεί. Κλέβει από ξένο κήπο αν καταλάβει πως ο φίλος του έχει καταφέρει να είναι με το καλύτερο. Αυτό το «καλύτερο» λοιπόν, θέλει να του ανήκει. Είναι έντεχνος στο λόγο και σε κάνει να νιώθεις μαζί του όμορφα. Έχει έναν τρόπο να σε πείθει τελικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε όλη του τη ζωή είναι ένας άντρας που βάζει στόχους, αδιαφορώντας για το βαθμό δυσκολίας που θα’χει να αντιμετωπίσει. Γιατί να μην το κάνει και στον αισθηματικό στίβο; Διαθέτει μια περίεργη ηθική και γνωρίζει να ξεχωρίζει το φλερτ απ' την πραγματική αγάπη. Για να διεκδικήσει μία θέση στην καρδιά σου, θα πρέπει να έχει καταλάβει πως κι εσύ μπορεί να ψάχνεις για μια τέτοια είδους διέξοδο. Πιθανόν και οι δυο σας να ανήκετε σε άλλες σχέσεις, κάτι που πραγματικά δεν θα τον εμποδίσει να συνυπάρχει μαζί σου σε κάτι παράλληλο. Αν είναι κάτι που δεν το θες, απλά πες του «όχι» και σίγουρα θα το σεβαστεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο αισθηματικός στίβος για έναν Υδροχόο είναι ένα ευρύτερο πεδίο πειραματισμού, που ξεκινά από ένα φλερτ για να μπορέσει να πάρει απίστευτες διαστάσεις, πολλές φορές χωρίς επιστροφή. Δεν ερωτεύεται ακριβώς αλλά μάλλον προσπαθεί να πάρει επιβεβαίωση για να ικανοποιήσει τον ενδόμυχο κι ανομολόγητο ναρκισσισμό του. Θα σε προκαλεί μέχρι να πεις το ναι και θα το κάνει ακόμα κι όταν ξέρει ότι απ' το κοινό σας περιβάλλον σας παρακολουθούν. Ναι θα κλέψει τόσο επιδεικτικά ένα φρούτο από ξένο κήπο που δε πρόκειται να κρατήσει καν τα προσχήματα. Αν του αρνηθείς, υποχωρεί απλά και άψυχα.

ΙΧΘΥΣ

Τούτος ο ζωδιακός τύπος είναι μόνιμα σχεδόν ερωτευμένος. Ερωτευμένος με τα πάντα και γιατί όχι ακόμα και με σένα που μπορεί να είσαι το κορίτσι του φίλου του. Για να πάρει όμως την πρωτοβουλία να διεκδικήσει μία θέση στην καρδιά σου, θα πρέπει κι εσύ να του έχεις δώσει το δικαίωμα. Αυτό που τον σώζει είναι ότι δεν μπαίνει εύκολα στο νόημα όταν ανάμεσα σε οποιαδήποτε σχέση του μπορεί να υποβόσκει η ερωτική χροιά. Αν στην αρχή του πεις το ναι και μετά το πάρεις πίσω, θα υποφέρει όσο δεν μπορείς να φανταστείς. Αν όμως του ζητήσεις να σταματήσει να επιμένει να σε διεκδικεί, θα το σεβαστεί και θα υποχωρήσει τελικά.

Αντωνία