Quantcast
Ο Άρης σε σύνοδο με τον Δία στις 29 Μαΐου 2022. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Άρης σε σύνοδο με τον Δία στις 29 Μαΐου 2022;

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Δία στις 29 Μαΐου 2022.

Ο πλανήτης της έκρηξης και του πάθους Άρης, συναντά τον Δία της δημιουργικότητας και της επεκτατικότητας, προσδίδοντας μας για 14 συνολικά ημέρες φίλοι μου, την διάθεση να είμαστε αρκετά υπερβολικοί στον τρόπο που εκδηλώνουμε τόσο τον λόγο μας, όσο και τις πράξεις μας, να σπαταλάμε χρήματα για να ικανοποιήσουμε το εγώ μας ή να θέλξουμε μια ερωτική γνωριμία, να είμαστε παράτολμοι ή να μπλέκουμε σε περιπέτειες, να κάνουμε χιλιάδες πράγματα ταυτόχρονα, γιατί απλούστατα διψάμε να αποκτήσουμε περισσότερες εμπειρίες σε όλο το φάσμα της καθημερινότητας.

Επιδιώκουμε την έντονη ζωή και έχουμε την τύχη στο πλευρό μας σε οικονομικό, επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο. Τώρα οι κινήσεις μας είναι άρτιες και αποτελεσματικές, αλλά παράλληλα χρειάζεται προσοχή στις παρορμητικές μας αντιδράσεις, τόσο με τους συνεργάτες μας, όσο και με τα προσφιλή μας άτομα και τον ερωτικό σύντροφο.

Πώς επηρεάζεται το κάθε ένα από τα 12 ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά σας που τονίζονται με την συγκεκριμένη όψη, γι’ αυτό το λόγο πάρτε τη ζωή στα χέρια σας ξεκαθαρίζοντας ποιους ανθρώπους ή καταστάσεις θέλετε να κρατήσετε πλάι σας και από τι θέλετε να απαλλαγείτε. Η συναισθηματική σας ζωή αποκτά πάθος και ερωτισμό, προκειμένου να κατακτήσετε οι αδέσμευτοι το αντικείμενο του πόθου σας, ενώ οι δεσμευμένοι να φουντώσετε τη φλόγα της αγάπης στη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί η συγκεκριμένη πλανητική όψη, να μην σας προσδίδει δράση και εγρήγορση στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και τις προσωπικές σας επιδιώξεις, ωστόσο είναι εξαιρετική συγκυρία προκειμένου να ξαναβρείτε τον εαυτό σας και τα ουσιαστικά σας θέλω, να υπερασπιστείτε άτομα και καταστάσεις που έχουν στηρίξει τις προσπάθειες και τους κόπους σας, να αποκτήσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση κι αποφασιστικότητα για τους επόμενους, στρατηγικούς σας στόχους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δείτε τις καταστάσεις που σας περιβάλλουν με γενναιοδωρία, αποκτήστε άριστη κοινωνική ζωή και υπέροχες φιλικές σχέσεις, ενώ κάποια οικονομικά οφέλη ή κέρδη από τη δουλειά σας ή από επί μέρους δραστηριότητες, ενισχύουν την σιγουριά και την αυτοπεποίθησή σας. Η ερωτική ζωή των αδέσμευτων αποκτά σημαντικά ενδιαφέροντα, μια νέα γνωριμία μαγνητίζει τις αισθήσεις σας, ενώ οι δεσμευμένοι σπεύστε να αγκαλιάσετε με τρυφερότητα και ειλικρινή αισθήματα το ταίρι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κέφι και ζωντάνια, εργατικότητα και τόλμη στη δουλειά, αλλά και στις κοινωνικές σας επαφές προσφέρει η σύνοδος του Άρη με τον Δία, έτσι ώστε να κατακτήσετε τους πολυπόθητους στόχους σας και τις προσωπικές σας φιλοδοξίες με τεράστια επιτυχία. Επί πλέον εισοδήματα έρχονται στην τσέπη σας, είτε μέσα από τους κόπους και τις ατομικές σας προσπάθειες, είτε δια μέσου του προσώπου που συντροφεύει την ερωτική σας ζωή, δίνοντας βαθιές ανάσες στην σχέση σας.

ΛΕΩΝ

Πάρτε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να κατακτήσετε με απόλυτη επιτυχία τα επαγγελματικά σας σχέδια και τις προσωπικές σας επιδιώξεις. Χαρούμενες και ευχάριστες στιγμές πλησιάζουν στην συναισθηματική σας καθημερινότητα, δεδομένου ότι ο ερωτικός σας σύντροφος θαμπώνεται από τα αισθησιακά σας θέλγητρα και την έντονη προσωπικότητά σας, ενώ οι αδέσμευτοι μπορείτε τώρα να απολαύσετε το καυτό φλερτ μιας υπέροχης, καινούριας γνωριμίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επαγγελματική αποκατάσταση και αναγνώριση για τους κόπους σας και τις προσπάθειές σας επιφυλάσσει η σύνοδος του Άρη με τον Δία, οικονομική ανάταση και επιτυχία στους στόχους σας και τις μελλοντικές σας επιδιώξεις, χαρίζουν σιγουριά και αυτοπεποίθηση στα επόμενα βήματά σας. Ερωτικά, οι αδέσμευτοι θαμπώνεστε από ένα εκθαμβωτικό ειδύλλιο, που είναι έτοιμο να προσφέρει, ιδανικές, καυτές, χαρούμενες και υπέροχες στιγμές στην καρδιά και στο κορμί σας.

ΖΥΓΟΣ

Ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών σας είναι αυτός που ευνοείται από την συγκεκριμένη όψη, για αυτό φροντίστε να κερδίσετε τα οφέλη και τα δώρα του Σύμπαντος τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό και σε συναισθηματικό επίπεδο. Οι δεσμευμένοι αγκαλιάστε τον ερωτικό σύντροφο με περίσσια αγάπη και φλογερό πάθος, οι αδέσμευτοι απολαύστε το φλερτ του άλλου φύλου, χτίζοντας την επόμενη σχέση σας σε γερά και όχι σε σαθρά θεμέλια.

hmerisies-tarw-problepseis-desktop-mina

hmerisies-tarw-problepseis-mobile

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ηθική και υλική ικανοποίηση είναι οι εξαιρετικές απολαβές που έρχονται με την σύνοδο του Άρη με τον Δία, για να βάλουν φτερά στα πόδια σας και τις επιδιώξεις σας, για να είσαστε ο κυρίαρχος του παιχνιδιού στη δουλειά σας, για να διευρύνετε τους ορίζοντες σας με ένα υπέροχο ταξίδι με το ταίρι σας. Μην βιάζεστε να τα επιτύχετε όλα μέσα σε λίγες ώρες ή μέρες, γιατί μπορεί να προκύψουν ανατροπές ή αλλαγές που θα αλλάξουν άρδην τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από την μία πλευρά υπάρχει η απόλαυση, η χαλάρωση και η νηνεμία γιατί απολαμβάνετε τα τρόπαια από τους κόπους σας και από την άλλη η δημιουργικότητα και η ενεργητικότητά σας που τώρα μπορεί να σαρώσουν την επιτυχία και την ευτυχία σε όλο το φάσμα της ζωής σας. Νέες γνωριμίες, φλογερά φλερτ και καυτά ειδύλλια για τους αδέσμευτους, εκπληκτικές, αισθησιακές στιγμές με τον/την σύντροφο για τους δεσμευμένους, δημιουργούν υπέροχο κλίμα στα ερωτικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σκεφτείτε πως αν ντύσετε τον επικοινωνιακό σας λόγο και τις πράξεις σας προς τους συνεργάτες και τα αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειας σας με γλυκύτητα, ειλικρίνεια και τρυφερότητα που σας χαρίζει η σύνοδος του Άρη με τον Δία, τότε μπορείτε να έχετε όλον τον κόσμο στα πόδια σας, τότε οι επιτυχίες και οι χαρές θα διαδέχονται η μία την άλλη, τότε ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα κάνει το επόμενο, σημαντικό βήμα για το μέλλον της σχέσης σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τροφοδοτείστε τις έξυπνες και πολυμήχανες ιδέες σας με πράξεις και επιλογές που θα σας φέρουν ένα βήμα πριν την επιτυχία, την χαρά και τις υλικές απολαύσεις. Εκμεταλλευτείτε με ιδανικό τρόπο τα ταλέντα, τις αρετές και την αξιοσύνη σας για να κερδίσετε την ηθική και υλική δικαίωση που προσδοκάτε. Οι αδέσμευτοι έχετε τις ευκαιρίες να κάνετε υπέροχες γνωριμίες φλερτάροντας με το άλλο φύλο, οι δεσμευμένοι προσέξτε κάποιες πρόσκαιρες εντάσεις ή συγκρούσεις με το ταίρι σας.

ΙΧΘΥΣ

Αποκτήστε ότι λαχταράει η ψυχούλα σας με την συγκεκριμένη όψη, είτε αυτό αφορά σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο, είτε έχει να κάνει με την προσωπική και συναισθηματική σας καθημερινότητα, αρκεί να το προσεγγίσετε χωρίς φόβους και ανασφάλειες, δίχως ενοχική διάθεση και ατολμία. Ο έρωτας καλά κρατεί τόσο για τους δεσμευμένους που απολαμβάνετε υπέροχες στιγμές με το ταίρι σας, όσο και για τους ελεύθερους που μαγνητίζετε υπέροχες, καυτές εμπειρίες.

ekptwsh-mono-gia-simera