Quantcast
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 6 Ιουλίου 2021. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 6 Ιουλίου 2021, πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 6 Ιουλίου 2021.

Ένας απατηλός Ποσειδώνας σε ανάδρομη πορεία, όπου με την όψη τετραγώνου που σχηματίζει με τον Ερμή, μοιάζει σα να θέλει να θολώσει το τοπίο της ζωής μας, γιατί θα υπάρξουν και λανθασμένες εκτιμήσεις, αλλά και απερίσκεπτες αντιδράσεις ή εξαπατήσεις που πυροδοτούν το κλίμα της καθημερινότητας για τέσσερις συνολικά ημέρες φίλοι μου.

Ενδεχομένως να επανεμφανιστούν παλιές αντιπαραθέσεις ή έχθρες με πρόσωπα που δεν πάει ο νους μας, ενώ το παρασκήνιο και κάποιες μηχανορραφίες κυρίως στον επαγγελματικό μας χώρο, γίνονται αιτία να πάλλεται η διάθεσή μας πότε σε έντονους και εκνευριστικούς ρυθμούς δημιουργώντας ποικίλες παρεξηγήσεις με τους άλλους και άλλοτε να πέφτουν για λίγο οι τόνοι και εμείς να λειτουργούμε με λογική και ρεαλισμό.

Περισσότερο επηρεάζονται τα μεταβλητά ζώδια του τελευταίου δεκαημέρου (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς) και χρειάζεται προσοχή γιατί τώρα αυτά που ακούτε, όσα μαθαίνετε και άλλα τόσα λόγια που μπορεί εσείς να πείτε στους ανθρώπους που σας περιστοιχίζουν, να είναι αβάσιμες πληροφορίες χωρίς νόημα και ουσία, αλλά και να σας πλανέψουν όρκοι και υποσχέσεις από κοντινούς σας ανθρώπους. Γίνονται λάθη οργάνωσης και προγραμματισμού της δουλειάς σας και όχι μόνο, για αυτό καλό είναι να μην κάνετε βιαστικές επιλογές ή πάρετε γρήγορες αποφάσεις που σίγουρα δεν θα βασίζονται σε αληθινά γεγονότα και καταστάσεις.

Ας δούμε πώς επηρεάζει η όψη τετραγώνου Ερμή/Ποσειδώνα όλα τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

«Προσέχεις αγαπημένε Κριέ για να έχεις», είναι το σύνθημα για τον τρόπο που θα χειριστείς όλα όσα ακούσεις και άλλες τόσες ειδήσεις και μαντάτα που θα μάθεις με το τετράγωνο Ερμή/Ποσειδώνα, γιατί το πιθανότερο είναι να μην αληθεύουν, πράγμα που θα σε βάλει σε μπελάδες και ασυνεννοησία με τους κοντινούς σου ανθρώπους αν δεν επανεξετάσεις και τις μικρολεπτομέρειες των γεγονότων.

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως καλεστείς να παίξεις πυροσβεστικό ρόλο αγαπητέ Ταύρε, ανάμεσα σε φίλους ή άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος για τυχόν διαφορές και διαφωνίες που θα προκύψουν. Παράλληλα κάποιες νέες ή εκκρεμείς επαγγελματικές συμφωνίες που θέλεις να κλείσεις ή αν περιμένεις κάποια επιπλέον επιβράβευση για τους κόπους σου, είναι πιθανό να σε απογοητεύσει το τίμημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παραποιημένες ειδήσεις ή κάποια νέα που θα φτάσουν στα αυτιά σου με τη λαθεμένη τους μορφή, ίσως και σκόπιμα, θα ταλαιπωρήσουν κυρίως την επαγγελματική σου πορεία και το χώρο της δουλειάς με την όψη τετραγώνου Ερμή/Ποσειδώνα φίλε Δίδυμε, και χρειάζεται να είσαι ο εαυτός σου στις συνεννοήσεις που κάνεις, και σε αυτά που αντιλαμβάνεσαι για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και εξαπατήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν σκέφτεσαι να κάνεις αλλαγές στην καθημερινότητά σου ή στον τρόπο που σκέφτεσαι και πράττεις στη δουλειά σου και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αγαπητέ Καρκίνε, είναι καλύτερα να το αφήσεις για αργότερα, τουλάχιστον για μετά την τετραήμερη επιρροή αυτής της όψης, γιατί εγκυμονεί ο κίνδυνος να γίνουν λανθασμένες κινήσεις και να το πληρώσεις αργότερα πολύ πιο ακριβά. Με διαλλακτικότητα και υπομονή, όλα λύνονται.

ΛΕΩΝ

Με ηρεμία και ψυχραιμία ας χειριστείς όσα θέματα σε απασχολούν στη δουλειά σου καλέ μου Λέοντα με το τετράγωνο Ερμή/Ποσειδώνα, αλλά να μην αφήσεις τις περιστάσεις να σε πάνε πίσω. Το γεγονός ότι μπορεί να υπάρχουν κάποιες αναποδιές, δε σημαίνει ότι πρέπει να τις παρακολουθείς με κλεισμένα μάτια, αλλά να ενεργήσεις με ώριμες και σοφές κινήσεις, έτσι ώστε να έχεις το πάνω χέρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν αισθάνεσαι αγαπημένε Παρθένε πως δεν μπορείς να ρυθμίσεις τις υποχρεώσεις σου, έτσι ώστε να κυνηγάς τη δουλειά σου και τους στόχους σου και παράλληλα να αφοσιωθείς και στη συναισθηματική σου ζωή, καλύτερα να αφιερώσεις και στους δύο τομείς της καθημερινότητας λιγότερο αλλά ισάξιο χρόνο. Σκέψου πως όλα μπορείς να τα καταφέρεις γιατί υπάρχει αγάπη και αφοσίωση στη σχέση σου και όχι αδιαφορία και αμφιβολίες.

hmerisies-problepseis-desktop-matsakos

hmerisies-problepseis-mobile-matsakos

ΖΥΓΟΣ

Αν θέλεις να γιατρέψεις την ερωτική σου δίψα αγαπητέ Ζυγέ και είσαι ελεύθερος/η, τότε χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις καινούριες γνωριμίες που θα προκύψουν το διάστημα που επηρεάζει η συγκεκριμένη όψη, ώστε να μην εμπιστευτείς με την πρώτη ματιά όσα σου τάξουν και εκείνα που θα υποσχεθούν. Καλό είναι να δείξεις υπομονετική στάση σε κάποιες αναβολές ή καθυστερήσεις στα επαγγελματικά σου ενδιαφέροντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το βλέμμα στραμμένο στα οικονομικά σου και στην τσέπη σου σε βρίσκει το τετράγωνο Ερμή/Ουρανού καλέ μου Σκορπιέ, ενώ την ίδια στιγμή επικεντρώνεις την προσοχή σου στο μόνιμο δεσμό σου και στα αγαπημένα σου πρόσωπα και ίσως τα πνίξεις με την αγάπη σου, την κτητικότητά σου και τα χάδια σου, που μοιάζουν να σβήνουν κάθε λανθασμένη τους ενέργεια ή ψέμα που σε έχει πληγώσει αρκετά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν θα επιτρέψεις στον εαυτό σου φίλε Τοξότη να πέσει «θύμα» παραπληροφόρησης και υποσχέσεων που δεν έχουν αντίκρισμα κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, γιατί κάποιοι μπορεί να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν το φιλότιμο, την ζωντάνια σου και την εργατικότητά σου. Μερικά συναδελφικά ή οικογενειακά ζητήματα που αφορούν στο οικονομικό ισοζύγιο, πιθανόν θα χρειαστούν το άμεσο ενδιαφέρον σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν είναι μια όψη καλέ μου Αιγόκερε που σε επηρεάζει σημαντικά, ωστόσο έχε το νου σου σε κάποια μικρά θέματα υγείας και ευλυγισίας που μπορεί να προκληθούν, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείς ιδιαίτερα, απλά να προλάβεις καταστάσεις για το μέλλον. Ο εκνευρισμός σου λόγω κακής επικοινωνίας με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και τον ερωτικό σύντροφο δεν είναι μόνιμος, αλλά πρόσκαιρη αντίδραση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Βαδίζω αργά για να φτάσω γρήγορα» λέει η γνωστή παροιμία και το ίδιο χρειάζεται να κάνεις και εσύ αγαπημένε Υδροχόε κυρίως με τα επαγγελματικά σου σχέδια που βλέπεις πως δεν προχωράνε όσο θα ήθελες και όπως τα είχες προγραμματίσει. Μην το βάζεις κάτω, τίποτα δεν τελειώνει με μια όψη τετραγώνου Ερμή/Ποσειδώνα, κάνε αργές και σταθερές κινήσεις και προετοιμάσου για τα καλύτερα.

ΙΧΘΥΣ

Πρόσκαιρες παρεξηγήσεις και παροδικός εκνευρισμός είναι τα βασικά στοιχεία της καθημερινότητας που μπορεί να σου ανατρέψει το τετράγωνο Ερμή/Ποσειδώνα καλέ μου Ιχθύ, για αυτό το λόγο έχε στραμμένη την προσοχή σου σε λόγια που θα ακούσεις και ίσως δεν είναι αληθινά ή σε καταστάσεις που πίστεψες πως θα έρθουν όπως τις είχες σχεδιάσει και τώρα εξελίσσονται εντελώς διαφορετικά από τα προβλεπόμενα.

problepsi-me-1-euro