Quantcast
Οδηγός συναισθηματικής επιβίωσης για κάθε ζώδιο. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Οδηγός συναισθηματικής επιβίωσης για κάθε ζώδιο! Από την Μελίνα Φώφη.

Οδηγός συναισθηματικής επιβίωσης για κάθε ζώδιο.

Το κάθε ζώδιο θα πρέπει να υπολογίζεται ως ένας ξεχωριστός χαρακτήρας, αν και το γενέθλιο ωροσκόπιό μας είναι φτιαγμένο από σύνθετες ζωδιακές ποιότητες. Ανάλογα λοιπόν με το πώς είναι δομημένο μας κάνει μοναδικούς, μας κάνει ξεχωριστούς με τα χαρίσματα όπως λέμε αλλά και με τα ελαττώματά μας.

Τι πρέπει να έχεις υπόψη για να επιβιώσει η σχέση σου;

Πως πρέπει να κινηθεί το κάθε ζώδιο σε μια σχέση συναισθηματικά το κάθε ζώδιο και ποιες αλήθειες πρέπει να δει κατάματα για να επιβιώσει η σχέση του; Μην ξεχνάς το κάθε ζώδιο να το διαβάζεις και σαν ωροσκόπο.

Κριός

Ένας χαρακτήρας που δε φοβάται να τα βάλει με τα δύσκολα, θα πρέπει να γνωρίζει πως όπως με τη δυναμική του έχει το τσαγανό να κερδίζει, έτσι λοιπόν θα πρέπει να ξέρει ή να μάθει και να χάνει. Η αλήθεια που δεν μπορεί με τίποτα να αποδεχτεί ονομάζεται «ήττα» που ενώ και αυτή από τη ζωή είναι βγαλμένη, μες στο μυαλό του θεωρεί ότι δεν τον αφορά.

Ταύρος

Το να κινείσαι συνεχώς εκ του ασφαλούς και οδεύοντας εις την πεπατημένη, κάποιες φορές είναι σα να κάνεις κύκλους και να επιστρέφεις πάντα στο ίδιο σημείο. Σα χαρακτήρας μη φοβάσαι να ρισκάρεις, να κολυμπήσεις αν χρειαστεί σε αχαρτογράφητα νερά, αφού έχεις και την γενναιότητα και την πυγμή σε ότι και αν τύχει στο διάβα σου να το αντιμετωπίσεις.

Δίδυμοι

Μπορεί να σου λένε ότι όλα τα ξέρεις μισά και ότι δεν εμβαθύνεις στην κάθε πληροφορία που δέχεσαι. Αυτό όμως συμβαίνει γιατί εσύ, είσαι ταγμένος στο να έχεις στη φαρέτρα σου λύσεις, εκεί που οι άλλοι σταματούν και σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Να έχεις λοιπόν το θάρρος της γνώμης σου και να μην σε ενδιαφέρει καν εάν αυτή ευχαριστεί ή όχι τους άλλους.

Καρκίνος

Είναι σίγουρο σχεδόν, ότι όποιος σε ζει από κοντά σου αναγνωρίζει το πόσο ζεστός και προστατευτικός χαρακτήρας γίνεσαι. Πόσο νοιάζεσαι για τους ανθρώπους σου, πόσο δίνεσαι σ αυτούς. Κατά βάθος όμως πασχίζεις να τους έχεις όλους ευχαριστημένους, με τις δικές σου προσπάθειες. Αγάπησε περισσότερο τον εαυτό σου & τα δικά σου «θέλω».

Λέων

Όπου και αν βρίσκεσαι, προσπαθείς με κάθε τρόπο να ξεχωρίσεις από το σύνολο. Δίνεις μεγάλη σημασία στην εικόνα που εκπέμπεις και γνωρίζεις πως σ αυτή την εικόνα ανήκει ένα μέρος της επιτυχίας σου. Η παγίδα όμως που συχνά πέφτεις, είναι που συγκρίνεις τον εαυτό σου με τους άλλους. Ίσως θα έπρεπε να συγκρίνεις το από πού ξεκίνησες και τι κατέκτησες.

Παρθένος

Σίγουρα σου αρέσει να υπάρχει ένα πρόγραμμα στη ζωή σου σε όλα τα επίπεδα. Θέλεις να ξέρεις ποια βήματα πρέπει αν κάνεις για να φτάσεις στο μέλλον. Η ζωή όμως αυτή σου έχει αποδείξει πως το μόνο πλάνο που υπάρχει, είναι ότι δεν υπάρχει σε πλάνο. Όχι γιατί όταν σχεδιάζεις ο θεός γελά αλλά γιατί στην πορεία σου χρειάζεται πολλές φορές να αλλάξεις ρότα.

ebdomadiaies-problepseis-desktop-basw

ebdomadiaies-problepseis-mobile-basw

Ζυγός

Ανήκεις στους πιο αγαπητούς και αρεστούς ανθρώπους του κύκλου σου. Δικαίως πολλοί είναι αυτοί που σε χαρακτηρίζουν σαν «ήρεμη δύναμη». Έχεις ένα εκπληκτικό ταλέντο, να μπορείς να συνθέτεις τα αντίθετα ακόμα και τους αντίθετους χαρακτήρες. Εσύ σε όλα αυτά όμως που βρίσκεσαι; Έχεις το θάρρος να μιλάς & για τα δικά σου συναισθήματα;

Σκορπιός

Είσαι ένας από τους πιο βαθιά συναισθηματικούς και ευαίσθητους χαρακτήρες του ζωδιακού. Τα περισσότερα τα φιλτράρεις με το συναίσθημα και σπάνια με τη λογική. Φυσικά δεν ήταν λίγες οι φορές που οι άνθρωποι με τη συμπεριφορά τους σε απογοήτευσαν. Αυτό όμως έχει να κάνει με το πώς το εισπράττεις το θέμα. Αλήθεια, τί προσδοκείς από τους άλλους;

Τοξότης

Από τότε που θυμάσαι τον εαυτό σου, θέλεις να κινείσαι ελεύθερος, ανεξάρτητος, χωρίς τα «πρέπει» και τα «θέλω» των άλλων, ακόμα και των δικών σου άλλων. Όμως πόσες φορές ασχολήθηκες ουσιαστικά με εκείνους που ξέρεις ότι σ αγάπησαν και σ αγαπούν; Μάθε να δίνεσαι χωρίς να νιώθεις ότι βάζεις στην έκπτωση τα δικά σου όνειρα και επιθυμίες.

Αιγόκερως

Αν θα έπρεπε να σε χαρακτηρίσει κάποιος με μία φράση αυτή θα ήταν «σοβαρότητα και αφοσίωση». Στους στόχους σου, τα όνειρά σου, στην καλλιέργεια του επιπέδου των σημαντικών διαπροσωπικών σου σχέσεων. Όμως σε ότι κατάφερες, πόσες φορές επέτρεψες στον εαυτό σου να κάνει λάθος; Προσπάθησε να μη τον πνίγεις στα πρέπει και στα καθήκοντα.

Υδροχόος

Αλήθεια παραδέξου το ότι κατά βάθος, ένας από τους εσωτερικούς εχθρούς σου, είναι η αναβλητικότητά σου να ξεμπερδεύεις με πράγματα κοινά μα αναπόφευκτα. Όπως για παράδειγμα να στηθείς στην ουρά κάποιας δημόσιας Υπηρεσίας, ή να ασχοληθείς με ανούσια καθήκοντα. Βάλε στόχους και τήρησέ τους όσο και αν σε καταπιέζουν ακόμα και σα σκέψη.

Ιχθείς

Δεν είσαι από εκείνους τους ανθρώπους που αντέχουν τις εντάσεις σε οποιοδήποτε περιβάλλον και αν παρευρεθείς. Πολλές φορές απομονώνεσαι στο δικό σου κόσμο, για να αποφύγεις να επικοινωνήσεις με ανθρώπους που η λέξη κατανόηση μοιάζει να είναι άγνωστη και σε απογοητεύει. Εκείνο που πρέπει να μάθεις είναι να ορίσεις στους άλλους τα όριά σου.