Quantcast
Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 11 Φεβρουαρίου 2021. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα εκδηλώσει ανάγκη για ανεξαρτησία και ελευθερία κινήσεων!

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 11 Φεβρουαρίου 2021.

11 Φεβρουαρίου η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Υδροχόου, θα εκδηλωθεί ανάγκη για ανεξαρτησία και ελευθερία κινήσεων. Σε συναισθηματικό επίπεδο οι ανεξάρτητοι χαρακτήρες θα προτιμήσουν την αποστασιοποίηση, ίσως να μην θέλουν να δεθούν συναισθηματικά, θα προτιμήσουν την επιφανειακή επαφή.

Διαφοροποιείται ο τρόπος σκέψης, οι ιδέες θα είναι πρωτοποριακές, οι συντηρητικές απόψεις θα είναι δύσκολο να βρουν αποδοχή και υποστήριξη. Στόχος θα είναι η βελτίωση η ανάπτυξη και η αλλαγή, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για διεκδικήσεις, ωστόσο ο χειρισμός θα πρέπει να έχει σύνεση και αυτοσυγκράτηση.

Νέες προοπτικές θα κάνουν την εμφάνισή τους τόσο σε θέματα επαγγελματικά, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία και τις κοινωνικές σχέσεις. Θα υπάρξει δυνατότητα να διευρυνθεί ο κύκλος των γνωριμιών, οι κοινωνικοί θα καταφέρουν να κάνουν καινούργιες φιλίες, θα υπάρξει ανάγκη για ενσωμάτωση σε κοινωνικούς κύκλους ομοίων πεποιθήσεων.

Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο;

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα δώσει τη δυνατότητα σε εσάς τους Κριούς να διευρύνετε τους κοινωνικούς σας κύκλους, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για προσεγγίσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να γνωριστείτε με προσωπικότητες που θα σας ενθουσιάσουν, ίσως να σας ωθήσουν να δράσετε σε συλλογικό επίπεδο. Στον επαγγελματικό σας τομέα προχωρήστε στις διεκδικήσεις σας, ο τρόπος σκέψης σας θα είναι καινοτόμος, οι προοδευτικές σας ιδέες θα κερδίσουν το ενδιαφέρον που προσμένετε. Δώστε έμφαση στη διασκέδαση στην ψυχαγωγία και στις καινούργιες γνωριμίες, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε και να βγείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Επικοινωνιακή και τολμηρή θα είναι η στάση σας, αυθόρμητος και απελευθερωμένος θα είναι ο τρόπος που θα προσεγγίσετε το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Υδροχόου δεν αποκλείεται να φέρει για εσάς τους Ταύρους διαφοροποιήσεις σε θέματα εργασιακά και επαγγελματικά. Ίσως να αλλάξουν οι συνθήκες, θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε ή να βγείτε από καταστάσεις που τις θεωρείτε ασφυκτικές. Η συνεργασία σας με τους συναδέλφους σας θα έχει τη δυνατότητα να πορευτεί ομαλά, βγάλτε στην επιφάνεια τη δοτική και συγκαταβατική πλευρά της προσωπικότητας σας. Αρκετά απελευθερωμένος και προοδευτικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, αφήνετε στην άκρη την διστακτικότητα και την αναστολή, θα έχετε την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση για να κινηθείτε δυναμικά. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξει άνοιγμα για νέες γνωριμίες, πλησιάστε τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν θα έχετε τη δυνατότητα να συναναστραφείτε με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα σας δώσει την ώθηση να κινηθείτε απελευθερωμένα και δυναμικά, θα είναι δύσκολο για εσάς να εγκλωβιστείτε στη ρουτίνα και στα περιοριστικά όρια. Ανάγκη σας θα είναι να βγείτε από το καθημερινό πρόγραμμα, δεν αποκλείεται να προβείτε σε ασυνήθιστες ενέργειες, ενδεχομένως οι επιλογές σας να είναι κάπως διαφορετικές. Προσοχή στις παρορμητικές επιλογές, οι πράξεις θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και μεθοδικές κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με επαγγελματικά ζητήματα ή με υποθέσεις που έχουν μελλοντικό αντίκτυπο. Στη συναισθηματική και κοινωνική σας ζωή άνοιγμα θα υπάρξει για καινούργιες γνωριμίες, θα γνωριστείτε με άτομα που θα σας ενθουσιάσουν. Ανάγκη σας θα είναι η εξόρμηση, η περιπέτεια, και γενικότερα η ανανέωση. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Υδροχόου έμφαση θα πρέπει να δώσετε σε ζητήματα οικονομικής φύσης, προσπαθήστε να χειριστείτε τις οικονομικές εξελίξεις με συντονισμένη σκέψη. Αποφύγετε την εσωτερική πίεση και τις παρορμητικές επιλογές, απαραίτητο θα είναι να εστιάσετε στην αντικειμενική πλευρά των καταστάσεων. Καταλαγιάζει η ένταση στον συναισθηματικό σας κόσμο, θα μπορέσετε να βάλετε μπροστά τη λογική και να κινηθείτε με ορθολογισμό. Στον αισθηματικό σας τομέα θα έχετε τη δυνατότητα να γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα, προσπαθήστε να κινηθείτε απελευθερωμένα αφήστε στην άκρη την ανασφάλεια. Εσείς που διατηρείτε σταθερή σχέση ίσως να χρειαστεί να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με τα ψυχολογικά σας συμπλέγματα, η ψυχολογία σας θα έχει αντίκτυπο στον τρόπο που θα χειριστείτε το ταίρι σας.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει σε εσάς τους Λέοντες ανοίγματα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε τις επαφές σας, στην επικοινωνία σας θα υπάρξει κατανόηση, θα μπορέσετε να συνεννοηθείτε και να καταλήξετε σε κοινές αποφάσεις. Στον επαγγελματικό σας τομέα μιλήστε για τις προοδευτικές σας ιδέες θα βρείτε υποστήριξη και ενδιαφέρον. Σε ζητήματα αισθηματικής φύσης θα μπορέσετε να ανανεωθείτε και να κάνετε μία καινούργια αρχή. Οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε καινούργιο πρόσωπο, οι προσεγγίσεις θα είναι απελευθερωμένες και άμεσες. Εσείς που διατηρείτε σχέση δώστε μεγάλη προσοχή στον τρόπο που θα χειριστείτε το ταίρι σας, οι ανεξάρτητοι χαρακτήρες καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές, ανοιχτείτε συναισθηματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ενδεχομένως να φέρει αλλαγές στις συνθήκες της καθημερινότητάς σας, θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε από καταστάσεις που σας αγχώνουν ή σας στρεσάρουν. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να διεκπεραιώσετε ζητήματα εργασιακής φύσης, οργανώστε τα πλάνα σας, ακολουθήστε ένα πρόγραμμα, θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε και να φτάσετε στον στόχο σας. Προοδευτικός και καινοτόμος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, ενδεχομένως να χρησιμοποιήσετε μία νέα τακτική προκειμένου να τακτοποιήσετε τις εργασίες σας. Δώστε έμφαση στην διασκέδαση και στην ψυχαγωγία σας, θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες θα συνομιλήσετε, δείξε ενδιαφέρον αποφύγετε την απόρριψη. 

ΖΥΓΟΣ

Ανοίγματα αισθηματικής φύσης σας φέρνει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει και θα το βρείτε ταιριαστό στον χαρακτήρα σας. Δώστε έμφαση στο φλερτ στη διασκέδαση, προσπαθήστε να προσεγγίσετε με άνεση και αυθορμητισμό το αποτέλεσμα θα είναι θετικό και θα σας ικανοποιήσει. Ουσιαστικά θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε μία νέα αρχή, στην περίπτωση που οι προηγούμενες σχέσεις σας έχουν απογοητεύσει ανοίγει ο δρόμος για μία καινούργια προοπτική. Σε κοινωνικό επίπεδο θα έχετε τη δυνατότητα να διευρύνετε τον κύκλο σας, θα αποκτήσετε καινούργιους φίλους. Ασχοληθείτε με την ψυχολογία σας, εστιάστε στις καταστάσεις που σας ευχαριστούν θα μπορέσετε να ανανεωθείτε.

ebdomadiaies-problepseis-desktop-basw

ebdomadiaies-problepseis-mobile-basw

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας δώσει τη δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά με τα πρόσωπα που αγαπάτε είτε αυτά βρίσκονται μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, είτε στον φιλικό σας κύκλο. Βελτιώνονται οι προσωπικές σας σχέσεις θα μπορέσετε να βρείτε συναισθηματική ικανοποίηση, οι επαφές που θα υπάρξουν θα σας βοηθήσουν να νιώσετε οικειότητα και ασφάλεια. Διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, θα μπορείτε να κάνετε καινούργιους φίλους, θα έχετε τη δυνατότητα να ενσωματωθείτε σε σύνολα και παρέες που σας ευχαριστούν. Στον αισθηματικό τομέα άνοιγμα θα υπάρξει για καινούργια γνωριμία, δεν αποκλείεται να γνωριστείτε με πρόσωπο που θα το νιώσετε ταιριαστό με τον χαρακτήρα σας, ουσιαστικά θα είναι στο χέρι σας να προχωρήσουν οι επαφές σε στενό επίπεδο. Κινηθείτε απελευθερωμένα, εκφραστείτε συναισθηματικά, θα βρείτε την ανταπόκριση που προσμένετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επικοινωνιακά ανοίγματα σας φέρνει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα έχετε τη δυνατότητα να συναναστραφείτε με άτομα που θα σας ενθουσιάσουν και θα ανταλλάξετε σημαντικές απόψεις γύρω από ιδεολογικά θέματα. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να δώσετε έκταση στην πνευματικότητα σας, ίσως να πάρετε την απόφαση να ασχοληθείτε με το μορφωτικό σας επίπεδο τις σπουδές σας και γενικότερα τις γνώσεις σας. Διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών σας, θα μπορέσετε να γνωριστείτε με πρόσωπα που θα κερδίσουν το ενδιαφέρον και την προσοχή σας. Ανοίγεται νέα προοπτική, οι καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν θα έχουν έκταση και σε επαγγελματικό επίπεδο, θα μπορέσετε να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες, δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να διαφοροποιήσετε το αντικείμενο της εργασίας σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανοίγματα οικονομικής φύσης φέρνει για εσάς τους Αιγόκερους η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, δεν αποκλείεται να καταφέρετε να βρείτε μία νέα πηγή εσόδων. Οι συνθήκες ευνοούν τη βελτίωση και την άνοδο, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για αγοραπωλησίες, γενικότερα στις συναλλαγές σας το κλίμα θα είναι συνεργάσιμο και θετικό. Προσπαθήστε να αποφύγετε το έντονο άγχος, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για διεκπεραίωση, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να συντονίσετε τις ενέργειές σας και να ακολουθήσετε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Δοτικότητα και γενναιοδωρία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα είστε σε θέση να προσφέρετε τη βοήθειά σας στις περιπτώσεις που σας ζητηθεί. Δώστε έμφαση στην ψυχαγωγία και στη διασκέδαση σας, θα μπορέσετε να ανανεωθείτε σε ψυχολογικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιό σας θα έχετε τη δυνατότητα να ανανεωθείτε συναισθηματικά και ψυχολογικά. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για καινούργιες γνωριμίες, θα μπορέσετε να αποκτήσετε καινούργιους φίλους, θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε τις συνεργασίες σας και να δώσετε μία θετική κατάληξη στις προσεγγίσεις σας. Ουσιαστικά ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για να φτάσετε στην επίτευξη, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να συγκεντρωθείτε στις βλέψεις σας και να κινηθείτε συντονισμένα αποφεύγοντας τις παρορμητικές ενέργειες. Στον αισθηματικό σας τομέα θα έχετε τη δυνατότητα να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο, θα μπορέσετε να κάνετε μία νέα αρχή στην προσωπική σας ζωή και να αφήσετε πίσω σας τις δυσάρεστες σχέσεις ή καταστάσεις. Έμφαση θα δώσετε στην ελευθερία και στην ανεξαρτησία σας, ανάγκη σας θα είναι να κινηθείτε αυτόβουλα, θα καταφέρετε να βγείτε από τους περιορισμούς.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να σκεφτείτε με έναν τρόπο πιο απελευθερωμένο. Αφήνετε πίσω σας την αναστολή και την εσωτερική ανησυχία, θα εστιάσετε στην ψυχολογία σας και στο πώς μπορείτε να ανανεώσετε τον εσωτερικό σας κόσμο. Οραματιστείτε, κάντε όνειρα, οργανώστε τα πλάνα σας, θα υπάρξει δυνατότητα να φτάσετε στο επιθυμητό σημείο, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ανάγκη για εσωτερική αναζήτηση και διαλογισμό, σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως να θελήσετε να απομονωθείτε με τον εαυτό σας για να μπορέσετε να εισχωρήσετε στο βάθος της ψυχολογίας σας. Πλησιάστε τα πρόσωπα που αγαπάτε και εμπιστεύεστε, βγάλτε στην επιφάνεια την πρόσχαρη και δοτική πλευρά της προσωπικότητάς σας θα καταφέρετε να αναζωογονηθείτε.