Quantcast
Ποια ζώδια και πότε θα έχουν ερωτική επανασύνδεση το 2023; Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ποια ζώδια και πότε θα έχουν ερωτική επανασύνδεση το 2023; Από την Μελίνα Φώφη.

Ποια ζώδια και πότε θα έχουν ερωτική επανασύνδεση το 2023;

Υπάρχει ακόμα στην καρδούλα σου εκείνος ο άνθρωπος που μπορεί να μην είστε πλέον μαζί αλλά εξακολουθεί να κάνει την καρδιά σου να χτυπάει δυνατά; Εάν ναι, το 2023 δίνει πολλές ευκαιρίες στην προοπτική μιας αισθηματικής επανασύνδεσης, ειδικά τις εποχές που θα είναι ανάδρομος ο Ερμής ή Αφροδίτη και ο Άρης.

Πάμε λοιπόν να δούμε αναλυτικά, ποιες περιόδους του νέου έτους θα έχεις τις περισσότερες πιθανότητες να βρεις την ευτυχία σου μέσα από μια δοκιμασμένη αγάπη που δεν έκανε τον κύκλο της ή ποιες περιόδους θα παίζονται όλα υπέρ σου και θα μπορείς να επιχειρήσεις μια προσπάθεια επανεκκίνησης.

Δες τις ημερομηνίες και ποια ζώδια ευνοούνται για επανασύνδεση το 2023:

Μην ξεχνάς να διαβάζεις και το ζώδιο του ωροσκόπου σου ή να βλέπεις που ανήκουν Ερμής, Άρης κι Αφροδίτη στο δικό σου χάρτη.

Ξεκινάμε λοιπόν με την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων που βρίσκεται ήδη σε ισχύ και θα διαρκέσει μέχρι και τις 12 Ιανουαρίου του 2023, ευνοώντας συστηματικά όλα τα ζώδια της «φωτιάς» και του «αέρα» Κριούς, Λέοντες και Τοξότες, Δίδυμους, Ζυγούς και Υδροχόους και οι ωροσκόποι τους.

Ανεξάρτητα λοιπόν από το ποιο 10ήμερο των παραπάνω μπορεί να ανήκεις, παίζει πολύ δυνατά οι φετινές γιορτές αλλά και η είσοδος του νέου έτους να σου μείνουν πραγματικά αξέχαστα. Για αρχή θα σου πρότεινα να αποφύγεις τις συναισθηματικές παρορμήσεις και να βάλεις σε λειτουργία τη φυσική σου αποφασιστικότητα κι αυτοπεποίθηση με το σκεπτικό ότι αυτό το παιχνίδι θα το φέρεις τελικά στα μέτρα σου και κατά συνέπεια θα το κερδίσεις.

Σκέψου ότι μια σπίθα αρκεί για να φέρει πίσω υπέροχες μνήμες κι από κει και μετά να το έχεις σίγουρο πως θα γυρίσετε μαζί μια καινούργια σελίδα. Να θυμάσαι ότι όλα θα έρθουν στην πολυπόθητη ώρα τους.

Τη σκυτάλη θα πάρει εκ νέου για τα ζώδια της «φωτιάς» και του «αέρα» με τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία της η Αφροδίτη, στο ζώδιο του Λέοντα το καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα στις 24 Ιουλίου και έως τις 4 του Σεπτέμβρη του 2023. Για άλλοι μια φορά ευνοημένοι θα είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι και οι ωροσκόποι τους.

Πρώτα θα ευνοηθούν οι γεννημένοι του 2ου και 3ου 10ημέρου των παραπάνω ζωδίων κι ακολουθούν κι οι υπόλοιποι ζωδιακοί χαρακτήρες με τους ωροσκόπους τους. Παλιές αγάπες έρχονται εκ νέου στη ζωή τους, χωρίς καν να προκαλέσουν οι ίδιοι την τύχη τους, ενώ φαίνεται ότι μέσα από μια χαρά, μια χαλαρή στιγμή, μια σαγηνευτική απόλαυση, ανακινούνται μνήμες περασμένες μεν, ξεχασμένες όχι.

Λίγο μετά τα μέσα του καλοκαιριού ο φτερωτός θεός θα ανεβάσει τις θερμοκρασίες, ενώ κάποιες σχέσεις θα έχουν πάλι τις ευκαιρίες τους να δοκιμαστούν και να ευδοκιμήσουν, όχι σαν εφήμερες και περιστασιακές καλοκαιρινές αγάπες, μα έχοντας πλέον μια σημαντική διάρκεια στο χρόνο για να δοκιμαστούν.

Δεν πρέπει να έχουν παράπονο οι υπόλοιποι του ζωδιακού κύκλου, αφού βοηθητική γι αυτούς θα φανεί, η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή. Οι περίοδοι που θα αναδρομήσει είναι 4, αρχής γινομένης από τις 29 του Δεκέμβρη στα τέλη του έτους όπου θα διαρκέσει ως τις 19 Ιανουαρίου του νέου έτους στο ζώδιο του Αιγόκερου. Ευνοημένοι εδώ θα είναι τα ζώδια της «γης» και του «νερού». Αιγόκεροι, Ταύροι και Παρθένοι, Καρκίνοι Σκορπιοί και Ιχθύες ξεκινώντας από τα 3ο 10ημερα των ζωδίων και των ωροσκόπων αυτών και έπονται και οι υπόλοιποι.

Εδώ συμβαδίζει το συναίσθημα και η λογική και δε χωρούν εγωισμοί. Λέμε τι θέλουμε ακριβώς και χωρίς περιστροφές και η ειλικρίνεια να θυμάσαι εκτιμάται και ανταμείβεται.

ebdomadiaies-taro-problepseis-desktop-vera

ebdomadiaies-taro-problepseis-mobile-vera

Η επόμενη φαινομενικά περίοδος του ανάδρομου Ερμή φέρνει ευκαιρίες παλιές αγάπες να επανεκτιμηθούν και να επανεκτιμηθούν την Άνοιξη. Στις 22 λοιπόν του Απρίλη την τύχη αυτή θα την έχουν και πάλι τα  ζώδια της «γης» και του «νερού». Αιγόκεροι, Ταύροι και Παρθένοι, Καρκίνοι Σκορπιοί και Ιχθύες και μάλιστα αυτό θα αφορά και τα 3 10ήμερα των παραπάνω ζωδίων και των ωροσκόπων τους.

Η εύνοια αυτή διαρκεί μέχρι τις 15 του Μάη, όπου εδώ θα ευνοηθούν οι πιο τολμηροί και αποφασισμένοι να φέρουν το αισθηματικό παιχνίδι στα μέτρα τους. Μην περιμένεις λοιπόν να σου έρθει η τύχη στα χέρια σου χωρίς να την έχεις προκαλέσει εσύ πρώτα.

Η τρίτη κατά σειρά περίοδος της φαινομενικά ανάδρομης πορεία του Ερμή θα πραγματοποιηθεί στις 23 του Αυγούστου στο ζώδιο της Παρθένου, ευνοώντας αρχικά τα ζώδια της «γης» Παρθένοι Αιγόκεροι και Ταύροι, των πρώτων ημερών και μοιρών αρχικά κι ακολουθούν τα ζώδια του «νερού» Ιχθύες, Καρκίνοι και Σκορπιοί.

Μέχρι τις 15 του Σεπτέμβρη λοιπόν που τόσο θα διαρκέσει αυτή η ανάδρομη πορεία, το παρελθόν επιστρέφει και επανεξετάζεται κάποιες φορές κάνοντας επίκληση στο συναίσθημα και κάποιες άλλες στη λογική. Δεν αποκλείεται μάλιστα να ξεκινήσει κάτι ύστερα από μια τυχαία συνάντηση ή επινόηση λόγου για να δημιουργηθεί η αφορμή. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τους εγωισμούς και τις παρορμητικές κρίσεις και να ακούσεις πρώτα το πρόσωπο τι έχει να σου πει.

Η τελευταία ευκαιρία που δίνει ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής, στην προοπτική μιας επανασύνδεσης συμβαίνει στις 13 του Δεκέμβρη, λίγο πριν τις γιορτές στο ζώδιο του Τοξότη αρχικά, επηρεάζοντας κατά την πορεία του μοίρες από το ζώδιο του Αιγόκερου.

Έτσι λοιπόν την τιμητική τους αλλά και τη συναρπαστική τύχη να γευτούν μια επανασύνδεση θα έχουν πρώτα τα ζώδια της «φωτιάς» και της «γης» Τοξότες, Λέοντες και Κριοί, Αιγόκεροι, Ταύροι και Παρθένοι, των πρώτων και τελευταίων μοιρών, ασφαλώς και οι ωροσκόποι τους κι από κοντά ακολουθούν Καρκίνοι και Δίδυμοι, Σκορπιοί και Ιχθύες.

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του πλανήτη Ερμή θα διαρκέσει ως και τις 2 Ιανουαρίου του 2024, όπου κι ορθοδρομεί στο ζώδιο του Αιγόκερου. Είναι ένα διάστημα όπου τυχαίες αλλά μοιραίες συναντήσεις επανενώνουν σχέσεις που τελικά φαίνεται πως δεν έκαναν τον κύκλο τους, ενώ συναντήσεις προσκλήσεις επαφές σε χώρους κοινωνικών εκδηλώσεων θα δώσουν την ευκαιρία ή και την αφορμή, να τα ξανά πουν παλιές αγάπες κλείνοντας μάλιστα με νόημα το μάτι σε μια νέα προοπτική επανασύνδεσης.

Το 2023 είναι ένα έτος όπου αποκαθίστανται σχέσεις ρίχνονται γέφυρες, δίνεται η ευκαιρία να χτιστούν αυτή τη φορά επάνω σε καλύτερες προοπτικές αλλά και πιο στέρεες βάσεις, βασισμένες στη φλόγα και στο πάθος στο συναίσθημα αλλά και στη λογική.

Αντωνία