Quantcast
Ποια θετικά στοιχεία έχουν οι γυναίκες του ζωδιακού. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Τα σημαντικά θετικά στοιχεία των γυναικών με βάση το ζώδιο τους, από την Μελίνα Φώφη.

Ποια θετικά στοιχεία έχουν οι γυναίκες του ζωδιακού.

Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός αλλά και κάθε γυναίκα ας το παραδεχτούμε, είναι ένας ξεχωριστός κόσμος από μόνος του. Η εικόνα της γυναίκας έχει αλλάξει δραματικά ανά τους αιώνες, η θέση της οι ρόλοι της ασφαλώς, οι απαιτήσεις της από τη ζωή, τη δική της ζωή που για αιώνες προσπάθησε να ξεχωρίσει από τους ρόλους που την προόριζαν οι κοινωνίες που ζούσε τα πρότυπα που διδάχτηκε τα «θέλω και οι επιθυμίες της.

Το αν θα είναι από τη φύση της δυναμική, εγκεφαλική, προσγειωμένη, πρακτική, παραδοσιακή ή σύγχρονη ως σκέψη, παραδοσιακή στις συνήθειες, ή ότι άλλο δομεί το χαρακτήρα της, έχει να κάνει εκτός από την εποχή της και τον τρόπο που μεγάλωσε, με το ζωδιακό της χαρακτήρα, το ωροσκόπο της και τα στοιχεία του γενέθλιου χάρτη της που αυτό είναι ένα πιο σύνθετο κεφάλαιο.

Ποια προσόντα έχει κάθε γυναίκα του ζωδιακού;

Πάμε να δούμε μαζί, τις γυναίκες του ζωδιακού με τα σπουδαία προσόντα τους.

ΚΡΙΟΣ

Μία γυναίκα που ανήκει στον αστερισμό του Κριού, είναι ένα από τα πιο δυναμικά πλάσματα που έχει να επιδείξει το κατά τα άλλα «ευαίσθητο φύλο». Μπαίνει μπροστά και δε φοβάται να τα βάλει με τα δύσκολα. Είναι προστατευτική με ότι αγαπάει και νοιάζεται. Δε θα μιλήσει ποτέ με μισόλογα. Η ευθύτητά της είναι παροιμιώδης. Δεν αιφνιδιάζεται ποτέ, ότι απρόβλεπτο κι αν συμβεί. Διαθέτη άμεσα αντανακλαστικά και κάποιες φορές δείχνει σα να έχει άγνοια κινδύνου. Μέσα της κρύβει μια Αμαζόνα, χωρίς να ξεχνά τη θηλυκή της πλευρά. Τον άνθρωπο που θέλει, συνήθως το διεκδικεί και δεν περιμένει να κάνει εκείνος το πρώτο βήμα. Διαθέτει φλογερό ταπεραμέντο, το οποίο είναι απύθμενης φαντασίας, ενώ βαριέται θανάσιμα τη ρουτίνα σε μια σχέση. Αγαπάει εδώ και τώρα σα να μην υπάρχει αύριο.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία γυναίκα που ανήκει στον αστερισμό του Ταύρου, σίγουρα είναι από τα πιο καλοφτιαγμένα πλάσματα του ζωδιακού. Ο πλανήτης Αφροδίτη, είναι βλέπετε κυβερνήτης του ζωδίου της κι έχει κάνει πραγματικά θαύματα. Είναι θελκτική και γλυκόλαλη. Παρ ‘όλα αυτά, σπάνια προβάλλει τη πληθωρική της θηλυκότητα. Συνήθως διακρίνεται για το εύστροφο χιούμορ της και γιατί ξέρει να παίρνει το καλύτερο από ότι έχει να της προσφέρει η ζωή. Δεν της αρέσουν οι άστατοι χαρακτήρες, παρ’ ότι συχνά και επίμονα την πολιορκούν, ούτε ασφαλώς οι εφήμερες σχέσεις της μιας βραδιάς. Προτιμά να παραμένει ασυντρόφευτη για μεγάλα διαστήματα μέχρι να έρθει στη ζωή της ο άνθρωπος εκείνος που θα της εμπνεύσει πραγματικά τη σταθερότητα. Τέλος δεν κοιτά την ωραία βιτρίνα μα την ουσία στον άνθρωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία γυναίκα που ανήκει στον αστερισμό των Διδύμων, σίγουρα χαρακτηρίζεται από καπατσοσύνη. Χαίρεσαι πραγματικά να την ακούς να μιλά, να χειρονομεί να περιγράφει με όλο της το κορμί τις σκέψεις της. Πνεύμα νευρικό αλλά και αποτελεσματικό, μπορεί να βρίσκει λύσεις, εκεί που οι άλλοι θα ένιωθαν κολλημένοι στον τοίχο. Κάνει τους συνομιλητές της να αισθάνονται αμέσως οικειότητα μαζί της, δίνοντάς τους την εντύπωση, σαν να γνωρίζονται από χτες. Άριστα επικοινωνιακή, ξέρει με τρόπο σχεδόν μαεστρικό να μιλά και να ακούγεται καλά, στοχεύοντας εύστοχα στην καρδιά και στα αφτιά του ανθρώπου που έχει απέναντί της. Πολυμήχανη και με εγκεφαλικές ταχύτητες, άνω κατά πολύ του μέσου όρου, δύσκολα την ξεγελάς αλλά και μπορείς να αντισταθείς στα «θέλω και τις επιθυμίες της.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία γυναίκα που ανήκει στον αστερισμό του Καρκίνου, έχει έντονα καλλιεργημένο το μητρικό-προστατευτικό ένστικτο στην ψυχή της. Ότι αγαπάει το προστατεύει ακόμα και με τη ζωή της, ενώ πολύ συχνά, θέτει τα «θέλω» και τις επιθυμίες της σε δεύτερο πλάνο, έναντι όσων μπορεί να επιθυμούν οι δικοί της άνθρωποι, ή όποιον γενικότερα αισθάνεται σα δικό της. Από τη φύση της διαθέτει μία γλυκύτητα και λόγο ενθαρρυντικό έως και εμψυχωτικό. Είναι υψηλής συναισθηματικής νοημοσύνης και νιώθει αγάπη και συμπόνοια, για όλα τα πλάσματα της γης. Είναι γκρινιάρα αλλά χαριτωμένη γκρινιάρα, αφού κανείς δεν μπορεί να της καταλογίσει ιδιοτέλεια. Τιμά τις παραδόσεις που έχει διδαχτεί από την οικογένεια τις ρίζες και τις καταβολές της, όπου τις συνεχίζει στη ζωή της. Είναι γοητευτικά ντροπαλή.

ΛΕΩΝ

Μια γυναίκα που ανήκει στον αστερισμό του Λέοντα, δεν μπορεί παρά να είναι από τα πιο λαμπερά πλάσματα του ζωδιακού, που έχει ποτέ συναντήσει κανείς. Δοτική και ευπροσήγορη, ξεχωρίζει για το ακριβό της γούστο και γιατί δεν αντέχει να περιστοιχίζεται από ημίμετρους χαρακτήρες. Θέτει υψηλούς στόχους στη ζωή της, που συνήθως τους κατακτά, οι οποίοι στόχοι γίνονται οι καινούργιες αφετηρίες για ένα ακόμα πιο λαμπρό μέλλον. Η φυσική της λάμψη αλλά και το φλογερό της ταπεραμέντο, της προσφέρουν ανεβασμένες μετοχές στον αισθηματικό στίβο. Ξέρει να φλερτάρει έξυπνα μα είναι πολύ επιλεκτική και απαιτητική, απέναντι στον άνθρωπο που θα καταφέρει να σταθεί δίπλα της. Αγαπά την καλή ζωή και ξέρει να την προσφέρει με την ίδια άνεση σε όσους αγαπά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία γυναίκα που ανήκει στον αστερισμό της Παρθένου, μπορεί και πατάει με σιγουριά στη γη. Συνήθως τίποτα δεν της χαρίζεται και όλες της οι κατακτήσεις, προέρχονται αποκλειστικά και μόνο από τους κόπους και τις δικές της προσπάθειες. Ως σκέψη υπέρ του δέοντος αναλυτική, μπορεί και σκανάρει στην κυριολεξία το συνομιλητή της και να βγάλει συνήθως ορθά συμπεράσματα για το χαρακτήρα του. Η γυναίκα που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου, είναι ανθεκτική και μεγαλώνει-γηράσκει συνήθως πιο όμορφα και πιο αργά, σε σχέση με άλλες γυναίκες. Έχει όπως λέμε νεανικό κύτταρο. Αυτό που γνωρίζουν λίγοι, είναι ότι διαθέτει και φαντασία και ταπεραμέντο στην ερωτική της ζωή, ενώ στέφονται συνήθως με επιτυχία οι προσπάθειές της, όταν διεκδικεί την καρδιά του ανθρώπου που την ενδιαφέρει.

hmerisies-tarw-problepseis-desktop-mina

hmerisies-tarw-problepseis-mobile

ΖΥΓΟΣ

Μία γυναίκα που ανήκει στον αστερισμό του Ζυγού, συνήθως είναι ένα πλάσμα με ξεχωριστή γοητεία και γλυκόλαλη εκφορά του λόγου. Σου αρέσει να την ακούς όμως τις περισσότερες φορές είναι πιο πρόθυμη να σε ακούσει εκείνη, να σε καταλάβει και να σε εμψυχώσει, όπου αυτό χρειάζεται. Διαθέτει μια αξεπέραστη έμφυτη φινέτσα και λεπτό γούστο, όχι απαραίτητα ακριβό μα υψηλής αισθητικής άποψης. Ήπιος χαρακτήρας αποστρέφεται τους ανθρώπους που έχουν φασαριόζικη προσωπικότητα, ενώ κρίνει τους άλλους, όχι από αυτά που λένε αλλά από εκείνα που πράττουν στη διάρκεια της πορείας του. Συχνά βάζει τα «θέλω» και τις επιθυμίες της πιο κάτω από εκείνα του ανθρώπου που συνοδεύει την ερωτική της ζωή, ενώ σπάνια θα ξεκινήσει συζητήσεις που έχουν στοιχείο τους την ένταση. Είναι η ήρεμη δύναμη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία γυναίκα που ανήκει στον αστερισμό του Σκορπιού, είναι ένα από εκείνα τα πλάσματα που μαγνητίζουν το περιβάλλον τους, ενώ η παρουσία τους αναδύει ένα αδιευκρίνιστο γοητευτικό μυστήριο. Προτιμά να παρατηρεί το περιβάλλον που θα κινηθεί και τους ανθρώπους που συναναστρέφεται, από το να βγει μπροστά και να φανεί, να γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, που έχει άλλους τρόπους να το καταφέρνει. Βαθιά συναισθηματική, μπορεί να νιώσει τον πόνο του άλλου και να του συμπαρασταθεί. Εκτός από απίστευτη ερωμένη, που βιώνει το πάθος με αμετροέπεια, μπορεί να γίνει (επιλεκτικά μεν) για κάποιους ανθρώπους, από καλή έως παντοτινή φίλη. Δεν ξεχνάει ποτέ, το καλό ή το κακό που της έκανες και το ανταποδίδει στο διπλάσιο. Αγαπά την καλή και άνετη ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία γυναίκα που ανήκει στον αστερισμό του Τοξότη, ξέρει να ζει και να παίρνει από τις σχέσεις της το καλύτερο που έχει να της προσφέρει η ζωή. Κατατάσσει το φλερτ στο παιχνίδι που μπορεί να παίξουν δύο άνθρωποι, χωρίς απαραίτητα να συνευρεθούν μεταξύ τους, ή να δημιουργήσουν απαραίτητα έναν μόνιμο δεσμό. Μαζί της δε θα βαρεθείς ποτέ, αφού είναι ένα πνεύμα τόσο έξυπνο και ευφυές, που καταφέρνει να σου κρατά το ενδιαφέρον αμείωτο. Πάντα έχει κάτι καινούργιο να σου πει, κάτι καινούργιο να σε μάθει. Το φλογερό της ταπεραμέντο σου δίνει την εντύπωση πως εύκολα σου δίνεται, στην πραγματικότητα όμως συμβαίνει, να μη σου χαρίζεται ποτέ. Αγαπά και τιμά όσο καμία άλλη την ελευθερία και την ανεξαρτησία της και στέκεται μακριά από κάθε κοινωνικό μοτίβο που την περιορίζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία γυναίκα που ανήκει στον αστερισμό του Αιγόκερου, ξεχωρίζει για την άψογη παρουσία και συμπεριφορά της, που συνήθως εναρμονίζονται στα κοινωνικά πρότυπα. Αψεγάδιαστη και μετρημένη, δημιουργεί στο συνομιλητή της την ανάγκη να τη γνωρίσει καλύτερα. Πολλές φορές μάλιστα κατέχει επαγγελματικές και όχι μόνο θέσεις κύρους, οι οποίες όχι μονάχα δεν τις χαρίστηκαν αλλά της κέρδισε με το σπαθί της. Δύσκολα μπορεί κανείς να διακρίνει τις αδυναμίες του χαρακτήρα της, αφού κάτι τέτοιο το θεωρεί ψεγάδι. Ο άνθρωπος που συνήθως μοιράζεται την αισθηματική της ζωή, διαθέτει μια αναγνωρισιμότητα, ή κύρος, ενώ συχνά ξεχωρίζει από το σύνολο στον τομέα που επιχειρεί. Σύντροφος φίλοι επάγγελμα σπίτι, πλαισιώνουν την εικόνα της, που δεν μπορεί παρά να είναι μόνο άψογη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία γυναίκα που ανήκει στον αστερισμό του Υδροχόου, είναι η φίλη που θα ήθελαν να έχουν όλοι δίπλα τους, γιατί ξέρει πολύ καλά να δίνει αλλά και να χαρίζει, σπουδαία κομμάτια του μυαλού και του εαυτού της. Βλέπει μπροστά από την εποχή της και δεν κολλάει σε κοινωνικά πρότυπα, μοτίβα και νόρμες, που καταπίεσαν επί αιώνες το γυναικείο φύλο της. Τιμά τη διαφορετικότητα των ανθρώπων και δηλώνει πολίτης όλης της γης. Δεν αντέχει τους περιορισμούς, τις οικογενειακές παραδόσεις τις άνευ ουσίας, κυρίως αυτές που βγάζουν οσμές συντηρητισμού και οτιδήποτε μπορεί να θεωρηθεί στις μέρες μας αναχρονιστικό ή μη εξελίξιμο. Ως ένας εκκεντρικά ευθύς χαρακτήρας, πολλές φορές αδιαφορεί εάν αυτό που θα πει είναι εκφραστικά στρογγυλεμένο. Πάντως είναι σταθερή κι αγαπά τις σταθερές σχέσεις.

ΙΧΘΥΣ

Μία γυναίκα που ανήκει στον αστερισμό των Ιχθύων, χαρακτηρίζεται από υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη. Όλα τα περνάει από την καρδιά και το συναίσθημα, ενώ σπάνια ακολουθεί τη λογική του μέσου όρου. Ξέρει να αγαπά, να δίνει και να δίνεται. Ξέρει να αφιερώνεται σε όποιον άνθρωπο το έχει ανάγκη. Είναι άλλωστε ένα πλάσμα με πολλά αποθέματα μεγαλείου ψυχής. Διαθέτει απίστευτη φαντασία και δημιουργεί από το πουθενά σκηνικά που θα τα ζήλευαν και οι πιο ξακουστοί σκηνοθέτες, για να φτιάξει τη φωλιά της παραμυθένια θελκτική και δελεαστική. Κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει το σύντροφό της και έχει συνήθως μεγάλη αισθησιακή εμπειρία. Φυσικό της ταλέντο είναι να μπορεί να παίζει στους δικούς της ρυθμούς με τις χορδές του ανθρώπου που την ενδιαφέρει να κατακτήσει.

problepsi-me-1-euro