Quantcast
Τι θέλουν οι γυναίκες του ζωδιακού από έναν άντρα; Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Τι θέλουν οι γυναίκες του ζωδιακού από έναν άντρα για είναι ικανοποιημένες; Από την Μελίνα Φώφη.

Τι θέλουν οι γυναίκες του ζωδιακού από έναν άντρα;

Υπάρχουν στιγμές που τα κορίτσια του ζωδιακού κύκλου μοιάζουν σαν να μη ξέρουν τι θέλουν κι αυτός ήταν κι ο λόγος που πολλές φορές τα αγόρια αναζήτησαν τρόπους για να καταλάβουν, ή να ερμηνεύσουν, πως μπορούν να κάνουν τη μετάφραση στην πολύπλοκη γυναικεία συμπεριφορά. Από εδώ λοιπόν θα προσπαθήσουμε σήμερα να βάλουμε κάποια πράγματα σε μια σειρά, ώστε να μπορεί το κάθε αγόρι να ξέρει πώς να κινηθεί αναλόγως.

Καταρχάς θέλει να είσαι ενημερωμένος για γυναικεία θέματα κι ενδιαφέροντα γιατί θα είναι μεγάλο ατού να δείξεις από την αρχή, πως έχεις άποψη πχ για την αστρολογία που τόσο αγαπούν οι περισσότερες γυναίκες. Δε μπορείς να φανταστείς πόσο θα σε λατρέψουν αν τους ετοιμάσεις το αγαπημένο τους φαγητό ή αν επιμεληθείς το περιβάλλον που θα τα πείτε πάνω από ένα ποτήρι κρασί.

Η κάθε γυναίκα μεγαλώνοντας έχει ένα τρόπο και από ένστικτο, «σκανάρει» το περιβάλλον και τους ανθρώπους που συναναστρέφεται ή συνυπάρχει μαζί τους. Να ξέρεις πως σε έχει προσέξει από την αρχή, το πώς κινείσαι πως μιλάς πως συμπεριφέρεσαι, ανεξάρτητα αν μαζί της έχεις μόνο τυπικές σχέσεις.

Σε διαβεβαιώ ότι η εξωτερική εμφάνιση βασισμένη στα πρότυπα της εκάστοτε μόδας και της εποχής, θα ήταν από τα χαρακτηριστικά που τελευταία θα στεκόντουσαν σαν στοιχεία αξιολόγησης υπέρ σου. Αντίθετα ένα καθαρό παρουσιαστικό, περιποιημένο αλλά και η μυρωδιά της φρεσκάδας που θα απέπνεες, θα γυρνούσε πολλά γυναικεία βλέμματα σε σένα.

Δες τι είναι αυτό που ψάχνει σε έναν άντρα η γυναίκα που αγαπάς:

Πάμε να δούμε τι ψάχνει ή με τι εντυπωσιάζεται η κάθε γυναίκα του ζωδιακού κύκλου, λάβε το υπόψιν σου και έχε το σα βέλος στην αισθηματική σου φαρέτρα. Μην ξεχνάς όμως να διαβάζεις και τον ωροσκόπο της για να κάνεις καλύτερες «μαντεψιές».

Γυναίκα ΚΡΙΟΣ

Πιθανόν να μη χρειαστεί καν να μπεις στη διαδικασία να μαντέψεις τι θέλει από σένα, αφού θα σου το δείξει από την αρχή ξεκάθαρα. Είναι λάτρης της ευθύτητας των άμεσων σχέσεων και αποστρέφεται τα υπονοούμενα ή τις κουβέντες που για να βγει το νόημα θα χρειαστεί να πρέπει να ερμηνεύσει, κουβέντες και λόγια από τα συμφραζόμενα. Αγαπά το χιούμορ και τις γρήγορες εγκεφαλικές ταχύτητες του μυαλού σου, οπότε κάπως έτσι μπορείς να παίξεις με το μυαλό της. Είναι δυναμική και χρειάζεται κάποιον να την ηρεμεί και να τη χαλαρώνει, ενώ στο σεξάκι θεωρείται φλογερή ερωμένη.

Γυναίκα ΤΑΥΡΟΣ

Το κορίτσι αυτό θα μετρήσει την εξωτερική σου εμφάνιση αλλά και τον τρόπο που κινείσαι και φέρεσαι στο περιβάλλον. Λατρεύει ένα αριστοκρατικό παρουσιαστικό, τους λεπτούς τρόπους και τη φυσική σου ευγένεια. Θέλει μαζί σου να περνάει καλά και δεν ανέχεται να κάνει έκπτωση στα «θέλω» και στις επιθυμίες της. Θα σου δείξει σχεδόν από την αρχή αν σε έχει ξεχωρίσει, αλλά θα σε περάσει από πολλά «γυμνάσια» μέχρι να καταφέρεις να χωθείς στην αισθησιακή αγκαλιά της. Θα καταλάβεις ότι ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου από τις απίστευτες καμπύλες της, την καλή της συμπεριφορά και τη γλυκόλαλη φωνή της.

Γυναίκα ΔΙΔΥΜΟΣ

Εδώ μιλάμε για ένα πολύ εύστροφο πλάσμα, που συνδυάζει το πνεύμα και την πρακτική σχεδόν αριστοτεχνικά. Θα σε ξεχωρίσει για το χιούμορ σου, τον τρόπο που χειρίζεσαι το λόγο αλλά και γιατί μπορεί να «πιάνουν» όπως λέμε τα χέρια σου. Το να είσαι καλός ακροατής, αυτό ναι, θα ήταν ένα σπουδαίο προσόν γιατί της αρέσει να μιλάει συνέχεια, ενώ για να την κρατήσεις κοντά σου θα πρέπει συνεχώς να έχεις και κάτι καινούργιο να της πεις. Αποστρέφεται τη ρουτίνα στη ζωή της και τους ανθρώπους που δεν εξελίσσονται. Είναι αεικίνητη και υπερδραστήρια κάτι που ζητά κι από σένα.

Γυναίκα ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι πιθανόν η πιο πατροπαράδοτη γυναικεία προσωπικότητα του ζωδιακού κύκλου. Θέλει να θαυμάζει τον άντρα της, να μοιάζει πιο κοντά στο πρότυπο του «νοικοκυρόπαιδου». Όντως ψάχνει αγόρι για σπίτι και όχι κάποιον αλέγκρο σε χαρακτήρα, που θα παράταγε τη φωλιά της για τη Ντόλτσε Βίτα. Η προσωπικότητα του ανθρώπου που θα της τραβήξει το ενδιαφέρον, θα πρέπει να είναι δωρική, σταθερή κι αρκετά υπομονετική, γιατί εδώ που τα λέμε είναι γυναίκα που πάει με τα φεγγάρια της. Ξέρει να αφιερώνεται ή να μεταμορφώνεται σε δούλα και κυρά για χάρη της σχέσης της και διαθέτει μια υπέροχη αγκαλιά.

Γυναίκα ΛΕΩΝ

Εντυπωσιάζεται με μια εξεζητημένη εμφάνιση ή να σε ανακαλύψει να πρωταγωνιστείς στους χώρους που από κοινού κινείστε ή δραστηριοποιήστε. Θέλει ο άντρας που θα σταθεί δίπλα της, να είναι ο ένας και μοναδικός που όλες οι άλλες θα τον ήθελαν στο κρεβάτι τους. Να είναι ιππότης στη συμπεριφορά και γαλαντόμος στη δοτικότητα. Απεχθάνεται τους πάσης φύσεως τσιγκούνηδες από χαρακτήρα μέχρι και συμπεριφορά. Αυτή τη γυναίκα για να την έχεις πλάι σου θα πρέπει πρώτον να το αξίζεις και δεύτερον να της δηλώσεις αιώνια υποταγή με την καλή έννοια πάντοτε. Διαθέτει δε, φλογερό ταπεραμέντο.

Γυναίκα ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διαθέτει οξυδερκές αλλά και πρακτικό πνεύμα και για να κατακτήσεις την καρδιά της θα χρειαστεί να την ιδρώσεις τη φανέλα όπως λέμε. Ο άντρας που θα σταθεί πλάι της θέλει να είναι δουλευταράς, μάχιμος και να μην το βάζει κάτω, σε ότι κι αν φέρνει η ζωή. Θέλει να πιάνουν τα χέρια του αλλά και να εξελίσσεται το μυαλό του. Δεν δέχεται το «δε μπορώ» γιατί αυτομάτως το μεταφράζει σαν «δε θέλω». Το τρωτό της σημείο είναι, ότι με μια σου λέξη μπορεί να παραμυθιαστεί και να ξεχάσει τότε ότι κι αν σου δήλωνε αυστηρά μέχρι σήμερα. Στο κρεβάτι μάλιστα, είναι κορμί με φαντασία.

hmerisies-problepseis-desktop-matsakos

hmerisies-problepseis-mobile-matsakos

Γυναίκα ΖΥΓΟΣ

Εδώ πρόκειται για μία από τις ομορφότερες παρουσίες και συμπεριφορές του ζωδιακού κύκλου. Καλαίσθητη λεπτεπίλεπτη κι αέρινη σχεδόν, μοιάζει σαν να βγήκε από μια παραμυθένια φαντασίωση. Αν θέλεις να την κατακτήσεις το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι να χαμηλώσεις τον τόνο της φωνής σου. Δεν αντέχει τις έντονες συμπεριφορές και τους ανθρώπους που δεν ξεχωρίζουν για τον ήπιο χαρακτήρα τους και τη φυσική τους ευγένεια. Αγαπά την ιπποσύνη τους αριστοκρατικούς τρόπους και τη δοτικότητα. Αποζητά μια μόνιμη σχέση και δεν αντέχει τους επιπόλαιους χαρακτήρες.

Γυναίκα ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σίγουρα η προσωπικότητά σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο για να την κατακτήσεις. Ειδικά αν λίγα λες και πολύ περισσότερα εννοείς. Θέλει να βλέπει βάθος στη σκέψη σου κι αρκετό ψάξιμο. Έχει τον τρόπο να διαβάζει τι μπορεί να κρύβεται πίσω από κουβέντες ή λεπτές χειρονομίες, είναι έξυπνη κι αγαπάει το λεπτό χιούμορ. Για να την κατακτήσεις μην της δοθείς από την αρχή ολοκληρωτικά. Να θυμάσαι ότι εκτιμά τα ακριβά δώρα και την καλοζωία. Κατά βάθος είναι λάτρης των υλικών αγαθών μα και του αμετροεπούς πάθους. Δεν καταλαβαίνει από όρια στο κρεβάτι αλλά σε θέλει απόλυτα δικό της απ' την αρχή.

Γυναίκα ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην της μιλάς για δεσμεύσεις και για ένα κοινό μέλλον στο αύριο, ξενερώνει όπως λέμε απίστευτα. Αγαπά τη ζωή όπως της έρχεται, ενώ ζει με πάθος το σήμερα και το μαζί σου. Θέλει να περνάει καλά και σ αυτό ας γνωρίζεις από την αρχή ότι θέλει να νιώθει μαζί σου ότι το έχει εξασφαλίσει. Ναι το «να περνάμε καλά και για το αύριο βλέπουμε», θα μπορούσε να είναι η αρχή της. Μην προσπαθήσεις να την περιορίσεις ούτε στα όρια μιας μόνιμης σχέσης, είναι ένα πνεύμα που γεννήθηκε αγέρωχα ελεύθερο και ανεξάρτητο, δυναμικό χαρακτηριστικό της γοητεία της. Συνήθως επιδιώκει σχέσεις ανοιχτές.

Γυναίκα ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η προσωπικότητα που εκπέμπεις θα γίνει ισχυρό κίνητρο για να σε ξεχωρίσει από το σύνολο που από κοινού θα τύχει να βρεθείτε. Θα ψάξει τους τίτλους και τις περγαμηνές σου. Θα δει πόση αναγνωρισιμότητα έχεις κοινωνικά ή πόσο ίδρωσες τη φανέλα για να κατακτήσεις τους στόχους σου. Θέλει να έχεις στόχους, όνειρα και φιλοδοξίες, να ενδιαφέρεσαι για την ανέλιξή σου και να μην ικανοποιείσαι μόνο με ότι κατέκτησες ως τα σήμερα. Θα ερωτευτεί το υψηλό σου στάτους αλλά και τον τρόπο που θα την πολιορκήσεις ερωτικά. Ο λόγος σου μάλιστα θα πρέπει να διέπετε από σιγουριά και δυναμισμό, το ίδιο και το φέρσιμό σου.

Γυναίκα ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να μην είναι ένα από τα πιο παραδοσιακά πλάσματα του ζωδιακού, παραδόξως όμως αποζητά τις μόνιμες και σταθερές αισθηματικές σχέσεις, ώστε να αισθάνεται κυρίως συναισθηματική ισορροπία. Θα της τραβήξεις το ενδιαφέρον με το ξεχωριστό σου χιούμορ, την αντισυμβατική σου στάση πάνω σε όλα τα συντηρητικά πρότυπα ή θα σε ερωτευτεί γιατί θα νιώσει πως ταιριάζεις στα δικά της οράματα για έναν κόσμο διαφορετικό. Όχι δεν είναι ερωμένη αλλά αιώνια φίλη σου κι αυτό από την αρχή θα χρειαστεί να το αποδεχτείς. Θα σου δίνει πολλές ευκαιρίες αλλά όχι για πάντα.

Γυναίκα ΙΧΘΥΣ

Εδώ μιλάμε για ένα κορίτσι που μπερδεύει συχνά τη φαντασία με την πραγματικότητα ή καταφέρνει να παντρεύει συχνά αυτές τις δύο διαφορετικές περιπτώσεις. Είναι σωστή καλλιτέχνιδα στο σεξάκι και στη σαγήνη, ενώ διαθέτει μια υπέροχη ψυχή που την καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή που την γνωρίζεις. Παίξε με τη φαντασία της δίνοντας σχήμα σε όλες της τις φαντασιώσεις. Όρια στη φαντασία δε θα βάλει ποτέ, θα απαγορεύσει όμως και τον υπέρμετρο ρεαλισμό που τα ισοπεδώνει όλα. Να θυμάσαι ότι σκέφτεται με την καρδιά και όχι με το μυαλό της, που μοιάζει να ανήκει σε άλλη ουτοπική διάσταση.

problepsi-me-1-euro