Quantcast
Μάθε το ζώδιο του εργοδότη σου και κινήσου αναλόγως. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Μάθε το ζώδιο του εργοδότη σου και κινήσου αναλόγως, από την Μελίνα Φώφη.

Μάθε το ζώδιο του εργοδότη σου και κινήσου αναλόγως.

Εάν γνωρίζεις το ζώδιο του εργοδότη σου το ζώδιο του εργοδότη σου, μπορείς να καταλάβεις και ποιο είδος σχέσης θα έχετε σε επαγγελματικό επίπεδο. Συμπληρωματικά εάν καταφέρεις να γνωρίζεις και τον ωροσκόπο του, κάνε το συνδυασμό και θα πάει ακόμα καλύτερα. Παρακάτω δίνονται ορισμένα σημαντικά στοιχεία βασισμένα κυρίως στο ζωδιακό του χαρακτήρα αλλά και τον ωροσκόπο του.

Συναστρία στην αστρολογία, ονομάζεται η συμβατότητα, ή η μη συμβατότητα που έχουν δυο ωροσκόπια, όταν συγκριθούν μεταξύ τους. Συνήθως την εξετάζουμε με το ωροσκόπιο του ανθρώπου που κάνει την καρδιά μας να χτυπάει δυνατά, για να δούμε αν ταιριάζουμε. Όμως στην αστρολογία, σημαντική εξίσου είναι και η συναστρία, που μπορεί να έχουμε με οποιοδήποτε άνθρωπο, πόσο μάλιστα με τον εργοδότη μας.

Πως λειτουργούν τα ζώδια όταν είναι αφεντικά;

ΚΡΙΟΣ

Είναι ένας νευρικός τύπος, που δε φοβάται να αναλαμβάνει ευθύνες. Έχει απίστευτη ενέργεια και ζητά από τους συνεργάτες του, το maximum των προσπαθειών τους. Μπορεί σα συμπεριφορά κάποιες φορές να γίνεται λιγάκι απότομος, έχει όμως την ευαισθησία να μπαίνει στη θέση του υπαλλήλου του. Δεν του αρέσει να τον αγνοούν και να το αμφισβητούν. Είναι δίκαιος και ότι σου υπόσχεται το τηρεί στο ακέραιο. Μπορεί να βοηθήσει τον οποιονδήποτε εάν παραστεί ανάγκη. Δε συγχωρεί τις διάφορες παρασκηνιακές ενέργειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι ηγέτης από τη φύση του και θέλει ο λόγος του να γίνεται νόμος. Εάν καταφέρεις να συνεργαστείς μαζί του, αυτό θα αποπνέει μία μονιμότητα αφού δεν του αρέσει να αλλάζει τους συνεργάτες του άνευ λόγου. Μάλλον θα παζαρέψει το μισθό σου και ίσως να προσπαθήσει να σου προσφέρει χαμηλές σε ύψος αποδοχές. Αγαπάει το κέρδος και κυρίως το δικό του όφελος. Υπάρχει η πιθανότητα να σου καθυστερήσει μεροκάματα από την ανασφάλεια πως άμα σου χρωστάει αναγκαστικά θα παραμείνεις μέχρι να πληρωθείς.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Εκείνο που καταρχάς ζητάει, είναι να έχεις μια καλή επικοινωνιακή επαφή μαζί του και μια αμεσότητα. Πολλές φορές προσπαθεί να δημιουργήσει μεταξύ σας ένα κλίμα οικειότητας που σκοπό έχει να σε ανακαλύψει πιο βαθιά. Είναι υπερκινητικός και σε κάποιες περιπτώσεις κι ατζαμή θα μπορούσες να τον πεις, αφού δε μένει ούτε στους τύπους, ούτε στην ουσία των πραγμάτων. Με σκέψη που διασπάται σε πολλά πεδία, μάλλον θα δυσκολεύεσαι να καταλάβεις τι ακριβώς θέλει. Ίσως σου «τάξει» περισσότερα απ όσα εννοεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετά προστατευτικός και δίνει συνήθως ευκαιρίες στους συνεργάτες του να εξοικειωθούν αρχικά με το περιβάλλον για να αποδώσουν αργότερα. Ακόμα και στον εργασιακό του χώρο, θέλει να δημιουργεί μια οικογενειακή ατμόσφαιρα. Πολλές φορές αναπτύσσει σχέσεις πιο βαθιές από τις τυπικές με έναν άνθρωπο. Έχει το ένστικτο να ανακαλύψει, εάν στο πεδίο του πάει να δημιουργηθεί παρασκήνιο. Καταλαβαίνει από διαίσθηση πότε του λένε αλήθεια και πότε υπεκφεύγουν. Κάποιες στιγμές αποτραβιέται στις σκέψεις του &φαντάζει απόμακρος.

ΛΕΩΝ

Είναι άλλος ένας ηγετικός τύπος του ζωδιακού. Πιθανόν να δείχνει πιο απόλυτος στη συμπεριφορά του από ότι πραγματικά είναι και συνήθως αν του κερδίσεις την εμπιστοσύνη, σπάνια θα αλλάξει συνεργάτες. Ο λόγος του θέλει να ακολουθείται πιστά αν και η άποψή του είναι ευμετάβλητη. Αναλόγως από ποιον θα επηρεαστεί. Του αρέσει να τον θαυμάζουν και να παινεύουν το ύφος και τις ικανότητές του. Δείξε του σεβασμό και μην τολμήσεις ποτέ να τον αμφισβητήσεις. Θεωρητικά ως εργοδότης, αμείβει καλύτερα τους υπαλλήλους του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λατρεύει τους ανθρώπους που είναι εργατικοί και τυπικοί με τα καθήκοντά τους. Επειδή το εργασιακό του πεδίο είναι ιερό, δεν δέχεται να συνεργαστεί με υστερόβουλους χαρακτήρες ή ανταγωνιστικούς. Ξέρει να ξεχωρίζει τα παραπάνω προσόντα και τις δεξιότητές σου μα το ίδιο μπορεί να διακρίνει και εκείνους που αδιαφορούν για τη δουλειά τους. Κάποιες φορές χρησιμοποιεί καυστική κριτική, όμως σπάνια ακολουθεί αυτή την τακτική για να περάσει το δικό του. Τέλος αδιαφορεί για τα προσωπικά θέματα του καθενός & ίσως δείχνει ανάλγητος.

ebdomadiaies-taro-problepseis-desktop-vera

ebdomadiaies-taro-problepseis-mobile-vera

ΖΥΓΟΣ

Είναι δίκαιος και προσπαθεί στον εργασιακό του χώρο να υπάρχει ισονομία. Ότι σου υποσχεθεί αυτό θα πάρεις. Κάποιες φορές γίνεται τόσο ελαστικός που πραγματικά, κάποιοι το εκμεταλλεύονται. Καταλαβαίνει πότε τον αγνοούν και πότε δεν εργάζονται ως όφειλαν ορισμένοι υπάλληλοι, όμως ποτέ δε θα τους κάνει παρατήρηση και ποτέ δε θα τους εξηγήσει γιατί τους έδιωξε. Πιθανόν να επικαλεστεί διάφορες δικαιολογίες, δε θα μιλήσει όμως για την πραγματική αιτία της λήξης μιας συνεργασίας. Χαρακτήρας ήπιος και διαλλακτικός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φροντίζει να κάνει την παρουσία του έντονη στο εργασιακό περιβάλλον που ηγείται, ενώ παράλληλα φροντίζει να έχει ανθρώπους κλειδιά που θα είναι τα μάτια και τα αφτιά του, όταν θα λείπει. Σαν εργοδότης είναι δύσκολος και εκδηλώνει συχνά χειριστικές συμπεριφορές. Ποτέ δεν θα ξέρεις που, πότε ή γιατί έφταιξες, πότε είναι στις καλές του και πότε όχι. Εργάζεται σκληρά και υπεύθυνα, κάτι που απαιτεί με τρόπο απόλυτο και από τους συνεργάτες του. Δεν επιδιώκει να αναπτύξει ιδιαίτερες φιλίες με τον οποιονδήποτε και δεν επιτρέπει σε κανέναν να αμφισβητεί τη δύναμη ή την εξουσία της θέσης που κατέχει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρόκειται για έναν από τους πιο χαλαρούς εργοδότες, αρκεί να φανείς συνεπής στα καθήκοντα και στις υποχρεώσεις που θα αναλάβεις. Θα βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο να εγκλιματιστείς με το περιβάλλον και θα σου δώσει το χρόνο ή τις ευκαιρίες για να αποδώσεις. Ακόμα κι αν χρειάζεται να διορθώσεις κάποια πράγματα, πάντοτε θα σου τα ζητήσει με ύφος φιλικό και καλοπροαίρετο. Βέβαια, δεν είναι σίγουρη η επαγγελματική εξέλιξη που θα σου υποσχεθεί, ούτε και οι αποδοχές που μπορεί εν καιρώ σε διαβεβαιώνει πως θα κερδίσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για να κατακτήσει τη θέση που έχει, όχι απλά δεν του χαρίστηκε αλλά την ίδρωσε αρκετά όπως λέμε τη φανέλα. Είναι τυπικός, σοβαρός και μετρημένος και ξέρει πολύ καλά να ξεχωρίζει, το ποιος συνεργάτης του πραγματικά προσπαθεί και ποιος προτιμάει τα λιγότερο δύσκολα. Δε θα σου υποσχεθεί κάτι που μπορεί λίγο αργότερα να φανεί ανακόλουθος απέναντί σου όμως την ίδια ειλικρίνεια ζητάει να δείξεις κι εσύ. Ξέρει να μεταδίδει τις γνώσεις και την εμπειρία του, όπως και να προωθεί τους ανθρώπους που δείχνουν εργατικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί και διαθέτει μια απίστευτη μεθοδικότητα στη δουλειά του κι έτσι πολύ συχνά η ανοδική του πορεία κάνει άλματα. Στους συνεργάτες του προβάλλεται συνήθως με ένα φιλικό προφίλ, βοηθάει όποιον το έχει ανάγκη και διαθέτει την υπομονή που θα του αποδείξει το ποιος αξίζει την ευκαιρία που του δίνει και ποιος για εκείνον είναι χαμένος χρόνος. Αγαπάει το χρήμα και γνωρίζει τις ανάγκες που έχουν οι άνθρωποι που δουλεύουν κοντά του. Έτσι προσπαθεί να τους δημιουργεί ανασφάλειες για να εργαστούν περισσότερο.

ΙΧΘΥΣ

Λένε πως κανονικά έναν Ιχθύ δεν μπορείς να τον μπλέκεις με το χρήμα, γιατί έτσι χάνει τον πνευματικό του κυρίως δρόμο και γίνεται ένας μικρός ή μεγαλύτερος απατεώνας. Δεν μπορείς όμως να του αποκλείσεις μια θέση εργοδότη αρκεί να είναι σχετική με τα προσόντα και τις δεξιότητές του. Από τη φύση του είναι ένας ευεπηρέαστος και ευμετάβλητος χαρακτήρας και μπορεί να αλλάζει γνώμες πολύ συχνά. Αυτός είναι ένας λόγος που μπερδεύει τον κόσμο γύρω του και δυσκολεύει τη συνεννόηση γενικώς. Θέλει υπομονή.

problepsi-me-1-euro