Quantcast
Σε ποια ζώδια θα άρεσε η προοπτική ενός προξενιού; Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ποια ζώδια δε θα έλεγαν όχι ή ναι στην προοπτική ενός προξενιού; Από την Μελίνα Φώφη.

Σε ποια ζώδια θα άρεσε η προοπτική ενός προξενιού;

Το «προξενιό» ή αλλιώς η μεσολάβηση ενός τρίτου προσώπου στο να συνάψουν ερωτική σχέση δύο άνθρωποι μπορεί στις μέρες μας ως τακτική και ως όρος να θεωρείται παρωχημένος, εντούτοις εξακολουθεί να συμβαίνει, όχι φυσικά με τον παραδοσιακό τρόπο, αν και σε πιο κλειστές κοινωνία εξακολουθεί να ανθεί.

Σήμερα το να φλερτάρει κάποιος πίσω από την οθόνη του κινητού ή του υπολογιστή του, είναι ευκολότερο από το να βρεθεί και να συγχρωτιστεί με ομάδες ανθρώπων και από κει να προκύψει η γνωριμία εκείνη που θα καταλήξει σε σχέση. Δεν έχουν όλοι οι χαρακτήρες την ευκολία να φλερτάρουν ανοιχτά, να συνάψουν ερωτικές σχέσεις, εφήμερες ή περιστασιακές, μόνιμες ή με προοπτικές πιο σοβαρές. Άρα ένας κοινός φίλος, ένα πρόσωπο από το οικογενειακό περιβάλλον, μια εφαρμογή γνωριμιών ακόμα και στο κινητό, μπορούν αν παίξουν το ρόλο του μεσολαβητή για να συνταιριάξουν δυο άνθρωποι.

Ποια ζώδια βλέπουν θετικά την ιδέα ενός προξενιού και ποια όχι;

Όλα λοιπόν είναι θέμα χαρακτήρα και βιωμάτων γενικότερα. Όμως ποια ζώδια θα έλεγαν όχι ή ναι στην προοπτική ενός προξενιού;

Κριός

Είναι επίμονος και σπανίως αν βάλει στόχο να κατακτήσει την καρδιά ενός ανθρώπου θα χρειαστεί τη βοήθεια ενός φίλου ή άλλου προσώπου. Επειδή από την αρχή θέλει να έχει το παιχνίδι στα χέρια του, δε θα φοβηθεί να ρισκάρει και ασφαλώς θα πει όχι σε ένα προξενιό, μιας και έχει μάθει να καθαρίζει μόνος του στην ερωτική του ζωή.

Ταύρος

Δεν θα λέγαμε πως ανήκει στους παραδοσιακούς κυνηγούς στην ερωτική του ζωή. Αντίθετα λατρεύει ότι βρίσκει έτοιμο ή ότι του προτείνεται και ξέρει ότι θα έχει προσωπικό όφελος. Μάλιστα ανήκει σε εκείνους τους χαρακτήρες που θα πει σχετικά εύκολα το «ναι» στη μεσολάβηση ενός προξενιού που θα του εγγυηθεί σταθερό μέλλον.

Δίδυμοι

Είναι από τους χαρακτήρες που δεν έχουν καμιά δυσκολία στο να φλερτάρουν και να παίξουν στο ερωτικό παιχνίδι όποιο ρόλο τους ανατεθεί. Το παράξενο όμως είναι ότι αν κάποιος τους προτείνει μία νέα γνωριμία με σκοπό τη σχέση, δε θα πει όχι στο να γνωρίσει τι σόι άτομο είναι το πλάσμα που προξενεύουν, για την εμπειρία. Δε θα δυσκολευτεί να πει το ναι.

Καρκίνος

Μπορεί να θεωρείται από τους πλέον παραδοσιακούς τύπους του ζωδιακού, εξακολουθεί όμως να πιστεύει στο πριγκιπόπουλο που θα έρθει καβάλα επάνω στο άλογό του και θα τον πάρει ή στην πριγκίπισσα του παραμυθιού, που αναζητά τον ιππότη που θα την προστατέψει από κάθε κίνδυνο. Εάν δηλαδή δεν ερωτευτεί και δεν αγαπήσει λέει όχι στο προξενιό.

ebdomadiaies-taro-problepseis-desktop-vera

ebdomadiaies-taro-problepseis-mobile-vera

Λέων

Δε γίνεται ένα τόσο λαμπερό πλάσμα να βασίσει την αισθηματική του ζωή στη διαμεσολάβηση ενός τρίτου προσώπου που θα του στρώσει το δρόμο προς την ευτυχία του. Άλλωστε αρέσει και το ξέρει, οπότε πάντοτε έχει και την δυνατότητα της επιλογής ώστε να διαλέγει εκείνος το πρόσωπο που πραγματικά θα βλέπει τη λατρεία στο βλέμμα του. Φυσικά λέει όχι στο προξενιό.

Παρθένος

Επειδή έχει την τάση όλες του τις σχέσεις και τις συνεργασίες να τις περνάει από ψιλό κόσκινο, σπάνια θα αφήσει κάποιον τρίτο άνθρωπο να του υποδείξει ποιο θα ήταν το κατάλληλο άτομο που θα υποστηρίξει τη συντροφική του ζωή. Λέει λοιπόν όχι στην προοπτική ενός προξενιού αφού όταν διαλέξει τον άνθρωπό του με μέθοδο και τρόπο κάμπτει τις αντιστάσεις του.

Ζυγός

Ξέρει να φλερτάρει και να φέρεται με τόση λεπτότητα που σχεδόν αμέσως κατακτά την καρδιά του ανθρώπου που θέλει να σταθεί στο πλάι του. Είναι πρόσωπο τόσο αγαπητό και πάντοτε κινείται μέσα σε διευρυμένους κύκλους γνωριμιών, ώστε να βρει αυτό το εξαιρετικό «κάτι» που συναισθηματικά και όχι μόνο θα τον γεμίσει. Παρόλα αυτά θα έλεγε ναι και σε ένα καλό προξενιό.

Σκορπιός

Δεν είναι από τους τύπους εκείνους που θα επέτρεπε σε κανέναν να ορίσει τον οποιοδήποτε τρόπο που θα κινείται και θα συνάπτει σχέσεις στη ζωή του. Το να μεσολαβήσει ένα τρίτο πρόσωπο στο να γνωρίσει το άλλο του μισό, θα το θεωρούσε τρομερά υποτιμητικό, αφού σαν χαρακτήρας ένας Σκορπιός δε χρειάζεται να κάνει πολλά για να φέρει στη φωλιά του το φτερωτό θεό.

Τοξότης

Άλλος ένας εξωστρεφής χαρακτήρας που θα έλεγε ναι σε ένα προξενιό πιο πολύ για να κάνεις πλάκα, παρά για να καλύψει την ερωτική του ζωή. Η περιέργεια του άλλωστε θα ήταν τόση που ίσως να έπειθε τον άνθρωπο που του παρουσίαζαν ότι όντως ενδιαφέρεται για κάτι πιο σοβαρό μαζί του. Άρα στην πραγματικότητα θα έλεγε ναι μεν αλλά.

Αιγόκερως

Με το σκεπτικό ότι όλες του οι σχέσεις έχουν να κάνουν κατά έναν τρόπο με τον προγραμματισμό, η προοπτική του να πει ναι σε ένα προξενιό, θα ήταν αρκετά μεγάλες. Άλλωστε στατιστικά ανήκει σε εκείνους που από το να ψάχνουν την ευτυχία μέσα από τις εφήμερες και περιστασιακές σχέσεις προτιμούν και λένε ναι απευθυνόμενοι σε γραφεία συνοικεσίων και όχι μόνο.

Υδροχόος

Από τη φύση του μπορεί να είναι ένα πλάσμα ως ένα βαθμό εσωστρεφές, όμως προτιμά η ερωτική του ζωή να έχει σταθερότητα. Μάλιστα ανήκει στους χαρακτήρες που κάνουν πολύ συχνά μακροχρόνιους δεσμούς. Επειδή κινείται και δραστηριοποιείται κυρίως μέσα από ομάδες και φιλικούς κύκλους, θέλει μόνος του να επιλέγει το άλλο του μισό. Άρα όχι στο προξενιό.

Ιχθύς

Μπορεί να κάνει τα πάντα μέχρι να κατακτήσει τον άνθρωπο που κάνει την καρδιά του να χτυπάει δυνατά, θέλει όμως στη διαδικασία αυτή να του εξάπτεται η ερωτική φαντασία για να αντλεί έμπνευση. Άρα στην προοπτική ενός προξενιού, μάλλον όχι θα έλεγε παρότι είναι ανοιχτός στο να γνωρίζει καινούργιους ανθρώπους και να διευρύνει τις ερωτικές εμπειρίες του.