Quantcast
Ζώδια: Πως θα καταλάβεις ότι κάτι σου κρύβει; Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Πως θα καταλάβεις ότι κάτι σου κρύβει ανάλογα με το ζώδιο του; Από την Μελίνα Φώφη.

Ζώδια: Πως θα καταλάβεις ότι κάτι σου κρύβει;

Σου κρύβει κάτι; Πώς θα το καταλάβεις, ανάλογα το ζώδιό του! Δες πως θα αντιληφθείς ότι κάποιο μυστικό κρατά μέσα του και δεν θέλει να το αποκαλύψει.

Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, δεν είναι απαραίτητο ο σύντροφός μας όταν κρύβει κάποιο μυστικό, μικρό ή μεγάλο, ότι αυτό δηλώνει πως είναι και εις βάρος μας. Μπορεί να έχει να κάνει με τις έννοιες του σε επίπεδο καθημερινότητας και να μην θέλει ότι τον πιέζει ή τον καταπιέζει, να το μεταφέρει και στη σχέση μας. Μπορεί να του έχει εμπιστευτεί κάτι ο κολλητός του ή ένας άνθρωπος που τον εμπιστεύεται και να μη θέλει (γιατί έτσι είναι το σωστό) να το κοινοποιήσει. Μπορεί εντέλει να έχει τα δικά του μικρά ή μεγάλα μυστικά, αλλά είναι δικαίωμά του να τα κρατά για τον εαυτό του. Δε σημαίνει ότι δεν μας αγαπά. Αντίθετα αν απαιτούμε με οποιονδήποτε τρόπο να μας τα λέει όλα, μάλλον συναισθηματικά τον πιέζουμε και άρα το να μη δείχνουμε αγάπη εμπιστοσύνη και νοιάξιμο είναι δικό μας θέμα που πρέπει τελικά τη λύση του και να τη βρούμε με τον εαυτό μας.

Δες πως συμπεριφέρεται όταν κρατά μέσα του κάποιο μυστικό:

Πάμε λοιπόν τώρα να δούμε μαζί, πως θα καταλάβουμε ότι μας κρύβει κάτι ανάλογα με το ζωδιακό του χαρακτήρα, με την δήλωση από καρδιάς, πως θα είμαστε δίπλα του όταν και αφού θα το χρειάζεται, ότι όντως θέλει να το μοιραστούμε.

*Να μην ξεχνάς να διαβάζεις το κάθε ζώδιο και σαν ωροσκόπο.

ΚΡΙΟΣ

Το εντυπωσιακό με αυτόν τον τόσο έντονο χαρακτήρα, είναι ότι παρατείνει τις σιωπές του όταν νιώθει την ανάγκη να κρατήσει κάποια πράγματα για τον εαυτό του. Μπορεί στην ατμόσφαιρα να υπάρχει νευρικότητα, έχει όμως έναν τρόπο να ελέγχει την παρόρμηση του. Θα είναι νευρικός με τους άλλους και ποτέ του με εσένα, εκτός και αν του ασκήσεις πίεση όπου εκεί θα εκραγεί. Είναι φίλος και ξέρει να κρατάει μυστικά, οπότε δεν πρόκειται να του πάρεις λέξη για υπόθεση που δε σε αφορά. Σέβεται τις δικές σου σιωπές και σπάνια πονηρεύεται πως μπορεί να έχεις τα δικά σου μυστικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανήκει στους πιο καχύποπτους χαρακτήρες του ζωδιακού και ενώ απαιτεί με τη συμπεριφορά του να του τα λες όλα, εντούτοις σπάνια μπορεί να αφουγκραστεί ότι κάτι του κρύβεις. Μάλλον δεν ξέρει να κρύβει ούτε τα δικά του τα μυστικά, γι αυτό και όταν τον στριμώξεις μπορεί να γίνει από ταύρος εν υαλοπωλείο μέχρι κι ένας πραγματικός δίχως τρόπους βάρβαρος. Ξέρεις πότε φταίει γιατί δεν του περνάει ο θυμός στο συνήθη χρόνο. Τα ξεσπάσματά του είναι έντονα και επειδή δεν τα ελέγχει μπορεί κάποιες φορές, να πετάξει άλλων μυστικά μέσα στον αμετροεπή θυμό του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα είναι η εξαίρεση αν γνωρίσεις κάποιο Δίδυμο που να μπορεί να κρατάει μυστικά. Η γλώσσα του τρέχει πιο γρήγορα από τη λογική του και μπορεί να πει ακόμα και το δικό του μυστικό, πραγματικά με τρόπο κατά λάθος. Κάποιες φορές όταν χρειαστείς βοήθεια υπάρχει το ενδεχόμενο να σου πει «ναι» αλλά δε θέλει να ξέρει τίποτα περισσότερο. Την αδυναμία του την γνωρίζει και προσπαθεί να την καλύπτει με χιούμορ. Είναι κουτσομπόλης αλλά έχει κι έναν τρόπο να κρύβεται σαν ένα μικρό σκανδαλιάρικο παιδάκι, που ξέρεις ότι έκανε τη ζαβολιά μα πώς να το μαλώσεις;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ναι κρατάει βαθιά μυστικά και είναι μεγάλος κρυψίνους ο οποίος και δεν παραβιάζεται σχεδόν ποτέ. Αντίθετα διαθέτει τέτοια μνήμη που αν τολμήσεις να τον παραβιάσεις ή να τον πιέσεις να σου πει τι έχει, μπορεί να πληγωθεί τόσο πολύ, που να στο κρατάει άχτι για χρόνια. Είναι άνθρωπος που μπορεί να κρατήσει μυστικά δικών του ανθρώπων και να τους προστατέψει από αυτά από την κοινωνική τους έκθεση. Δεν ξεκλειδώνεται εύκολα, ούτε από κάποιον συναισθηματικά όμοιό του. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, όταν του κερδίσεις την εμπιστοσύνη μπορεί να σου πει τα μισά.

ΛΕΩΝ

Ένας τόσο πομπώδης χαρακτήρας είναι δύσκολο να κρύψει ακόμα και τα δικά του μυστικά. Όταν όμως αυτά υπάρχουν, θα κάνει το παν για να τα κρύψει. Ως ένα βαθμό το κάνει κρίνοντας το δικό του συμφέρον που το βάζει πάνω από όλους κι από όλα. Δεν δέχεται την κριτική και σχεδόν απαιτεί σεβασμό στις σπάνιες σιωπές του. Εάν νιώσει ότι πας να τον παραβιάσεις και ότι στριμώχνεται, μπορεί να σου προβάλει μία τόσο αυταρχική συμπεριφορά, που κυριολεκτικά να σε κάνει να τρομάξεις. Είναι φίλος και κρατάει μυστικά. Άλλωστε είναι πολύ περήφανος για να τον πούνε κουτσομπόλη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί όλοι να πιστεύουν ότι την κριτική στα λάθη των άλλων την έχει στο τσεπάκι του, εντούτοις αυτός ο άνθρωπος και έχει και ξέρει να κρατάει μυστικά. Τις περισσότερες φορές τα μυστικά αυτά αφορούν την προσωπική και αισθηματική του ζωή, που δεν την κοινοποιεί πουθενά, ενώ για λόγους υψηλού αισθήματος αξιοπρέπειας, δεν κουτσομπολεύει κανέναν σε πηγαδάκια και παρασκήνια. Κάποιες φορές σε πολύ κλειστούς κύκλους μπορεί να σχολιάσει μια κατάσταση αλλά ποτέ δε θα την εκθέσει σε όλη της την έκταση. Είναι ο φίλος που αν χρειαστεί κρατάει δικά σου βαριά μυστικά.

ebdomadiaies-problepseis-desktop-basw

ebdomadiaies-problepseis-mobile-basw

ΖΥΓΟΣ

Εδώ μιλάμε για έναν χαρακτήρα που είναι ένα μεγάλο μυστικό από μόνος του. Άλλωστε το μυστήριο και η εγγενής του εσωστρέφεια είναι μέρος της γοητείας του. Τα μυστικά του έχουν να κάνουν κυρίως με τις αισθηματικές του επιλογές και διαφυγές, τις οποίες αναζητά σε όλη τη διάρκεια της ζωής του. Όταν βρίσκεται σε έναν δεσμό, ποτέ δε θα πει στο ταίρι του τι τον πείραξε και τι θα ήθελε να διορθωθεί από τη σχέση τους, με αποτέλεσμα μικρά και μεγάλα μυστικά να τα παραχώνει κάτω από το χαλί. Κοινό μυστικό είναι, ότι διατηρεί πάντα δεσμούς με τις πρώην σχέσεις του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι πολύ σπάνιο να καταφέρεις να ανακαλύψεις το μυστικό ενός Σκορπιού. Γίνεται απίστευτα νευρικός όταν θα καταλάβει ότι πήρες μυρωδιά το μυστικό του. Τότε μπορεί να μιλήσει αυταρχικά και τιμωριτικά απέναντί σου και να παρουσιάσει έναν πραγματικό κι επικίνδυνα δύσκολο χαρακτήρα.  Μόνον ένας Σκορπιός μπορεί να καταλάβει έναν άλλο Σκορπιό από διαίσθηση ότι κάτι του κρύβει, ενώ γενικώς τα ζώδια Καρκίνος και Ιχθύες έχουν τον τρόπο να εκμαιεύσουν μερικά από τα μυστικά του. Είναι πραγματικός φίλος που ξέρει να προστατεύει εσένα και τα μυστικά σου από τη δημόσια έκθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν είναι και πολύ των ψιθύρων και των μυστικών γι αυτό κι όταν τον κατατρώει ένα μυστικό αυτό φαίνεται από τη νευρικότητα του χαρακτήρα του. Καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά από τη γλώσσα του σώματός του και από το γεγονός ότι δε βολεύεται πουθενά. Δε θα χρειαστεί άλλωστε να ασκήσεις ιδιαίτερη πίεση, για να καταλάβεις τι έχει μέσα στο μυαλό του. Θα φροντίσει να σου τα πει για να απαλλαγεί από την πίεση, με το νι και με το σίγμα, ακόμα και αν πρόκειται για άλλων μυστικά που του τα εμπιστεύτηκαν. Είναι αγιάτρευτος κουτσομπόλης και το βλέπει και σαν παιχνίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ναι ξέρει να κρατάει μυστικά και δικά του αλλά και οποιουδήποτε του τα εμπιστευτεί. Είναι από τους χαρακτήρες εκείνους που δεν πέφτει σχεδόν ποτέ από τα σύννεφα με ότι και αν ακούσει. Κάποιες φορές δοκιμάζει τον συνομιλητή του, αναθέτοντας του να του κρατήσει ένα δικό του μυστικό. Ένας Αιγόκερως δεν είναι σπάνιο να κάνει διπλή ζωή. Τη φανερή που όλα υπηρετούν την εικόνα του και την κρυφή, όπου όλα έχουν να κάνουν με πόθους και ανομολόγητα απωθημένα. Δεν θα άντεχε στην ιδέα πως τα δεύτερα θα μπορούσαν να τον εκθέσουν στον περίγυρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι βαθιά μυστικοπαθής και κρυψίνους, ενώ το ψυχρό του προφίλ πάντοτε σου δίνει την εντύπωση ότι κρατάει καλά κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα. Εννοείται ότι μπορεί σα φίλος να σου σταθεί και να κρατήσει για σένα και τα πιο βαριά κι ανομολόγητα μυστικά σου. Δε θα καταλάβεις ποτέ τι έχει αλλά και πως το έχει στο μυαλό του ένα μυστικό. Συνήθως κινείται παρασκηνιακά αλλά διαθέτει τόση εκκεντρικότητα που και φανερά να το κάνει ουδείς δεν θα πίστευε ότι ενεπλάκη ας πούμε σε ένα σκανδαλώδες μυστικό. Πολύπτυχος και περίεργος χαρακτήρας.

ΙΧΘΥΣ

Έχει έναν χαριτωμένο τρόπο να κρατάει μυστικά για τον εαυτό του, ενώ γενικότερα δε φημίζεται και για το πάθος του να υπηρετήσει την αλήθεια ή την ειλικρίνεια. Κάποιοι των λένε και «απατεώνα της καρδιάς μας» και δεν έχουν άδικο γιατί μπορεί να ξεγελάσει πολύ έξυπνα το συνομιλητή του, όταν νιώσει ότι τον στριμώχνει. Παράλληλα έχει τόσο δυνατό ένστικτο και διαίσθηση που μπορεί να καταφέρει να ξεκλειδώσει δικά σου μυστικά. Σαν φίλος όντως μπορεί να κρατήσει μέσα του για πάντα ότι κι αν του πεις και δεν πρόκειται να σε εκθέσει ποτέ.

problepsi-me-1-euro