Quantcast
2024: Για ποιους λόγους πρέπει να αισιοδοξεί το κάθε ζώδιο; Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

2024: Για ποιους σπουδαίους λόγους πρέπει να αισιοδοξεί το κάθε ζώδιο; Από την Μελίνα Φώφη.

2024: Για ποιους λόγους πρέπει να αισιοδοξεί το κάθε ζώδιο;

Το 2024 βρίσκεται προ των πυλών μια χρονιά που ξεκινάει δυναμικά και αισιόδοξα. Κύκλοι κλείνουν και καινούργια κεφάλαια ανοίγονται για όλους μας, σε μια εποχή γεμάτη από αλλαγές που πρέπει να αποδεχτούμε και να σχεδιάσουμε τη ζωή μας πάνω σ αυτές, ώστε να υποδεχτούμε τα καινούργια δεδομένα και τις ευκαιρίες που δημιουργούνται. Το παλιό και δοκιμασμένο, μάλλον δεν έχει θέση στις στρατηγικές μας, ενώ ότι φεύγει τελειωτικά δημιουργεί και το χώρο να αναπτυχθούμε σε ένα πιο σταθερό αλλά και γονιμότερο έδαφος.

Η αστρολογία αποκαλύπτει σε ποιους τομείς πρέπει να επενδύσουν τα ζώδια το 2024!

Πάμε λοιπόν να πάρουμε μια αρχική ιδέα σχετική με ποιους τομείς της ζωής του, μπορεί να δει την τύχη του να εκτοξεύεται το κάθε ζώδιο. Που να επενδύσει βάση της πλανητικής εύνοιας και των αστρολογικών συγκυριών αλλά και πώς να καταφέρει εντέλει να φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα και επιτυχίες. Μην ξεχνάς να ρίχνεις και μια ματιά και στον ωροσκόπο σου.

Κριός

Στρέψε το βλέμμα και την προσοχή σου, στο τομέα της επαγγελματικής σου δικτύωσης και φρόντισε να έρθεις σε επαφή με τα κατάλληλα πρόσωπα στην κατάλληλη θέση. Γίνε πιο διπλωματικός, μάθε  περισσότερο να ακούς τι θέλουν ή κάποιοι τι μπορεί να ζητούν από σένα στην προοπτική μιας συνεργασίας. Δες που υπάρχει ανάγκη και ζήτηση ώστε να επιδιώξεις εκεί να συνεργαστείς, αφού με αυτό τον τρόπο, θα καταφέρεις να ξεχωρίσεις και να αναδειχθείς. Μάθε να αφουγκράζεσαι τι παίζει στους χώρους που κινείσαι ή δραστηριοποιείσαι. Σκέψου συνετά, όχι παρορμητικά. Πάρε τις αποφάσεις σου και ύστερα ακλούθησε  πιστά το δρόμο που προνοητικά χαράζεις.

Ταύρος

Ξεκίνα με χαμόγελο αφού Ναι η θεά τύχη, θα βρίσκεται με το μέρος σου, αρκεί να μην περιμένεις να σε ράνει ουρανοκατέβατα αλλά να ξέρεις τι θέλεις και τι ζητάς. Φαντάσου ότι μέχρι τα επόμενα γενέθλιά σου, ο καλός Δίας θα σου φέρνει ευκαιρίες επέκτασης και θα σε βοηθά στο να ευοδωθεί η κάθε σου προσπάθεια. Άλλαξε όμως τακτικές και μη βολεύεσαι πουθενά. Πάρε τα ρίσκα σου αρκεί να έχεις προνοητικά σχεδιάσει και ‘ένα και δύο πλάνα ή σχέδια αν χρειαστεί. Χρήματα και αισθήματα θα έχουν τρόπο να σε προκαλούν, μα μην τα ψάξεις στις εύκολες λύσεις. Δείξε άλλη μια φορά πόσο γοητευτικά αξιόπιστος είσαι & θα υπάρξει το πρόσωπο που μαζί θα γράψετε κεφάλαια λαμπρά.

Δίδυμοι

Μπορεί να έχεις έναν Κρόνο να σε παιδεύει στα επαγγελματικά σου, εκείνο όμως που πρέπει να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου είναι, πως ότι χτίσεις τώρα θα έχει διάρκεια και αξία στο χρόνο. Το καλό νέο σ αυτό, είναι ότι ο ευεργέτης  Δίας από τις 26 Μαΐου, περνάει στο ζώδιό σου και από κει, θα σου φέρει ευκαιρίες επέκτασης, διευκολύνσεις σε όλες σου τις προσπάθειες και ανθρώπους που έχουν τον τρόπο να σου ανοίγουν πόρτες, σε πεδία που πιθανόν να μην είχες άλλοτε τη δυνατότητα να διαβείς. Καινούργιες γνωριμίες, από έντονες προσωπικότητες ανθρώπων γοητευτικών, θα εισβάλλουν στη ζωή σου. Δεν αποκλείεται να σε «αποπλανήσουν» ερωτικά & όχι μόνο.

Καρκίνος

Για αρχή θα σου πω ότι όλες εκείνες οι εσωτερικές σου ανησυχίες, σχετικά με το που πατάς και που βαδίζεις, παρέρχονται ,αφού έχει ήδη ξεκινήσει για σένα μια περίοδος εύνοιας ύστερα από όσα τράβηξες που λέει, ότι ταχτοποιούνται θέματα οικονομικά και επαγγελματικά που είχαν βαλτώσει και βρίσκονταν σε μια ατελείωτη αναβολή. Άρα οι εργασιακές και οι οικονομικές σου συνθήκες βελτιώνονται τόσο, που θα σου επιτρέψουν να καλύψεις τις ανάγκες σου ώστε να προσφέρεις  το κάτι παραπάνω στον εαυτό σου και σ όποιον αγαπάς. Αγαπημένα πρόσωπα θα βρίσκονται δίπλα σου όταν και όποτε τα χρειαστείς, ενώ ανεβαίνεις ψυχολογικά λόγω μιας θετικής επαγγελματικής εξέλιξης.

Λέων

Δεν είναι ότι πάσχεις από αναγνώριση στη δουλειά σου αλλά και στους χώρους που τυχαίνει να κινείσαι ή να δραστηριοποιείσαι, όμως φέτος, τουλάχιστον μέχρι το πρώτο μισό του 2024, μπορείς να χτίσεις πολύ σπουδαία πράγματα. Ακόμα και αν ασχοληθείς με έναν καινούργιο επαγγελματικό κλάδο, θα έχεις επιτυχίες και καταξίωση. Αυτό βέβαια απαιτεί αρκετή δουλειά και αφοσίωση στους στόχους και στις φιλοδοξίες σου σε πρώτη φάση και να σταματήσεις να ασχολείσαι με το τι λέει για σένα ο καθείς, που ξέρεις πως παίζει να νιώθει και ζήλια για όσα έχεις τον τρόπο να καταφέρνεις. Η επαγγελματική σου άνοδος και η καταξίωση έρχεται μαζί και με μία καινούργια μεγάλη σου αγάπη. Έρως είναι.

Παρθένος

Μπορεί και το 2024 ο Κρόνος να σου γνέφει από απέναντι και να σου τονίζει ένα σορό «Πρέπει» που χρειάζεται να ασχοληθείς, όμως εσύ ως ένα γεννημένο υπεύθυνο άτομο τα έχεις καλά με τα κάθε λογής ζητήματα που απαιτούν από σένα αρκετή δουλειά και πειθαρχεία για να μπορέσουν να διεκπεραιωθούν. Σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες, φιλίες ετών αλλά και γάμοι δοκιμάζονται, τόσο στις αντοχές τους, όσο στην αξία τους. Όμως με ένα Δία να κάνει ένα εκπληκτικό τρίγωνο με τον Ήλιο σου μη φοβάσαι, αφού θα καταφέρεις τελικά να ξεπεράσεις εμπόδια και σκοπέλους που εμποδίζουν να εξελιχθείς. Έτσι ταλέντα & δεξιότητές σου αναγνωρίζονται ενώ θα δεχτείς σπουδαίες προτάσεις.

ebdomadiaies-problepseis-desktop-basw

ebdomadiaies-problepseis-mobile-basw

Ζυγός

Ο χώρος της οικογένειας, οι ρίζες σου, οι παραδόσεις που ακολουθείς, οι άνθρωποι οι δικοί σου, ιδίως εκείνοι που ταυτίζεσαι στις απόψεις σου και βλέπετε τα πράγματα το ίδιο, σε βοηθούν να ξεκινήσεις πράγματα εκ του μηδενός. Μια μετακόμιση, μια αλλαγή στην οικογενειακή σου κατάσταση σε απαλλάσσει από τα βάρη του παρελθόντος απελευθερώνοντάς σε τουλάχιστον από καταστάσεις που σε κρατούσαν ως άνθρωπο συναισθηματικά όμηρο και πρακτικά στάσιμο. Το 2024 μιλά για μια νέα αρχή στην προσωπική και αισθηματική σου ζωή, άκρως ανανεωτική και γεμάτη από έμπνευση τέτοια, που τελικά μόνο ο φτερωτός θεός μπορεί να σου χαρίσει. Γενική ανανέωση.

Σκορπιός

Με έναν Δία να τονίζει θετικά, τουλάχιστον το πρώτο πεντάμηνο του έτους την προσωπική και αισθηματική σου ζωή, ποιος τη χάρη σου καλέ μου Σκορπιέ, αφού σε περιμένουν από το φτερωτό θεό, πικάντικες προκλήσεις και καλέσματα, που κάποιες φορές θα είναι δύσκολο να τους αντισταθείς. Μέχρι στεφάνι σου πέφτει αν βρίσκεσαι ήδη σε μία μόνιμη σχέση που έχει αποδείξει ότι αντέχει στα δύσκολα ή είσαι μόνος και συναντάς επιτέλους το άλλο σου μισό. Την ίδια εύνοια θα δεχτεί και η τσέπη σου, αφού τα εισοδήματά σου αυξάνουν, ενώ επαγγελματικοί στόχοι που μέχρι σήμερα σε πήγαιναν απ τις αναβολές στις ακυρώσεις, τώρα μπαίνουν μπροστά και εξελίσσονται.

Τοξότης

Μπορεί ο Κρόνος να σου δημιουργεί μικρούς ή μεγαλύτερους πονοκεφάλους στο περιβάλλον του σπιτιού και της οικογένειας, να σε βάζει να προσπαθείς συνεχώς να συνδυάσεις το χρόνο σου μεταξύ σπιτιού και καριέρας, όμως κάποιοι στόχοι και φιλοδοξίες σου, θα βρουν τις ευκαιρίες που χρειάζονται για να ευοδωθούν αλλά και τους ανθρώπους που είναι ικανοί να τους προωθήσουν. Το ρίσκο θα σε γοητεύει ενώ καινούργιοι ορίζοντες που στην πορεία του έτους θα σου ανοιχθούν, θα σε προκαλούν να τους κατακτήσεις. Κάπου εκεί θα βρίσκεται ασφαλώς ο φτερωτός θεός που σου έχει φυλαγμένα τα καλύτερα, ειδικά αν νιώθεις την ανάγκη να ερωτευτείς από την αρχή δίχως σταματημό.

Αιγόκερως

Με τον ευεργέτη Δία να βρίσκεται σε θετική όψη τριγώνου με τον Ήλιο σου, ανήκεις στους τυχερούς του πρώτου μισού του 2024, τόσο σε χρήματα, όσο και σε αισθήματα. Τα δημιουργικά σου σχέδια και οι στόχοι σου βρίσκονται σε καλό δρόμο, ενώ θα αποκτήσεις ευρύτητα στο κοινό που σε ακολουθεί, είτε στους χώρους που τυχαίνει να κινείσαι ή να δραστηριοποιείσαι, είτε στο διαδίκτυο αν τυχαίνει να κάνει δουλειά εξ αποστάσεως. Καθώς οι επαγγελματικοί σου ορίζοντες θα διευρύνονται, σπουδαίοι για το έργο τους άνθρωποι, θα δηλώσουν εμπράκτως υποστηρικτές σου. Μια ιδέα σου τελικά αναγνωρίζεται, ενώ θα σου προταθεί να είσαι ο επικεφαλής μία κοινής προσπάθειας.

Υδροχόος

Αφού από χαρακτήρα δεν αντέχεις τα ίδια και τα όμοια, τους βαρετούς ανθρώπους και τη ρουτίνα τους, το 2024 σου έχει ετοιμάσει τόσες αλλαγές που σίγουρα δε θα πλήξεις καθόλου. Ο μέγας αναμορφωτής πλανήτης Πλούτωνας, έρχεται στη ζωή σου για να την αλλάξει εκ βάθρων και να σε βοηθήσει να ανοίξεις καινούργια αλλά και σπουδαία κεφάλαια που θα βοηθήσουν την προσωπική σου εξέλιξη. Ριζικές αλλαγές αλλά και ανατροπές αλλάζουν τα δεδομένα σου γι αυτό και κάθε φορά που θα νιώθεις ότι σε πλησιάζουν, κάνε το παν για να τις επισπεύσεις μια ώρα αρχύτερα. Θα μεταμορφωθείς.

Ιχθύς

Μπορεί ο Κρόνος να έχει εγκατασταθεί για τα καλά στο ζώδιό σου, από την άλλη πλευρά και ο Δίας κάνει ένα βοηθητικό εξάγωνο με τον Ήλιο σου. Αυτό σημαίνει πως αν αφοσιωθείς στους στόχους σου, δεν παρεκκλίνεις απ τις υποχρεώσεις και επαγγελματικά φερθείς πιο πειθαρχημένα, το μέλλον σου χτίζεται πάνω σε βάσεις γερές. Αν βρίσκεσαι σε μια σχέση που έχει αποδειχθεί σοβαρή, μήπως ήρθε η ώρα να την πας ένα βήμα παραπάνω; Είναι χρονιά που επιτυχίες θα έχεις σε ότι ξεκινάς να χτίζεις, τόσο σε σχέσεις όσο και σε συνεργασίες. Ναι έχεις μπροστά σου πολλή δουλειά, τόση που ίσως να στερηθείς το δημιουργικό σου χρόνο, όμως από την άλλη μεριά μπορεί να δημιουργήσεις επιτεύγματα.