Quantcast
Η Αφροδίτη στους Ιχθύς ως τις 5 Απριλίου 2024. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς θα φέρει την ανάγκη για θερμές εκδηλώσεις!

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς ως τις 5 Απριλίου 2024.

Από τις 11 Μαρτίου η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθύς και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 5 Απριλίου 2024. Ενισχυμένη θα είναι η διαίσθηση και η φαντασία, έντονος θα είναι ο συναισθηματικός κόσμος, θα υπάρξει ανάγκη για θερμές εκδηλώσεις.

Τα χαρακτηριστικά θα είναι κατανόηση, συμπόνια, συμπαράσταση, τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συσφίξουν τις σχέσεις τους, να μιλήσουν ανοιχτά για τα συναισθήματά τους, ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για ξεκαθαρίσματα. Οι ευαίσθητοι και ευάλωτοι χαρακτήρες θα πρέπει να αποφύγουν τις υπερβολές, απαραίτητο θα είναι να εστιάσουν στη θετική πλευρά των καταστάσεων και να μη δώσουν έκταση στις αρνητικές σκέψεις. 

Ίσως να βγουν στην επιφάνεια εσωτερικές φοβίες δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους ψυχολογικά συμπλέγματα, η σκέψη θα πρέπει να είναι αντικειμενική και να υπάρχει ορθολογισμός. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για γνωριμίες αισθηματικής φύσης, οι αυθόρμητοι χαρακτήρες δεν αποκλείεται να ερωτευτούν, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι γρήγορες εξιδανικεύσεις και οι επιφανειακές ωραιοποιήσεις.

Πως θα επηρεάσει τα ζώδια η διέλευση της Αφροδίτης στους Ιχθείς;

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα βγάλει στην επιφάνεια την ευαίσθητη και συναισθηματική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα έχετε τη διάθεση να προσφέρετε να συμπαρασταθείτε και να βοηθήσετε το ταίρι σας ή τα πρόσωπα που εμπιστεύεστε. Για τους ελεύθερους θα υπάρξει δυνατότητα καινούργιας γνωριμίας, ωστόσο σε περιπτώσεις έντονης συναισθηματικής κατάστασης ενδεχομένως να θελήσετε να κρύψετε τα συναισθήματά σας, ουσιαστικά θα θελήσετε να προστατευτείτε. Στην επιφάνεια θα βγει η μυστικοπάθεια σας, δεν αποκλείεται να κρατήσετε μυστικές κάποιες σχέσεις ή επαφές. Έμφαση θα δώσετε στην ψυχολογία σας, στόχος σας θα είναι να καλύψετε τις αδυναμίες σας και να προβάλετε τη δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, με τον ερχομό της Αφροδίτης στους Ιχθείς ίσως να δείξετε προτίμηση στους πλατωνικούς έρωτες, ενδεχομένως να νιώσετε την ανάγκη να κλειδώσετε τα συναισθήματά σας και να μην φανερώσετε τον συναισθηματικό σας κόσμο. Εσείς που διατηρείτε σταθερή σχέση θα έχετε τη δυνατότητα να μιλήσετε με το ταίρι σας να συζητήσετε για θέματα σχετικά με την μελλοντική σας πορεία, ωστόσο απαραίτητο θα είναι οι βλέψεις και τα όνειρά σας να κυμαίνονται σε εφικτό πλαίσιο, προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στην πρακτική πλευρά. Προσοχή σε θέματα οικονομικής φύσης, στην περίπτωση που θελήσετε να ενισχύσετε οικονομικά κάποιο πρόσωπο ή ζητηθεί η βοήθειά σας βεβαιωθείτε ότι τα χρήματα που θα δώσετε θα πιάσουν τόπο. Σε ζητήματα επαγγελματικής εξέλιξης τα ρίσκα σας θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα και όχι παρορμητικά. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, ο ερχομός της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα σας βοηθήσει να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία, θα έχετε τη δυνατότητα να αποδεχθείτε και να προσαρμοστείτε. Στον αισθηματικό τομέα θα τα βρείτε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, μιλήστε ανοιχτά για τα συναισθήματά σας προσεγγίστε και εκδηλωθείτε θα λάβετε την ικανοποίηση που προσμένετε. Έμφαση θα δώσετε σε ζητήματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσης, το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στις συνεργασίες σας, στόχος σας θα είναι το δημιουργικό και εποικοδομητικό αποτέλεσμα. Θα έχετε τη διάθεση να προσφέρετε τη βοήθειά σας να αποδεχθείτε και να μειώσετε τις απαιτήσεις σας. Συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, ευέλικτος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα καταφέρετε να ξεγλιστρήσετε από καταστάσεις που σας αγχώνουν, μεγάλη σας ανάγκη θα είναι να βγείτε από το στρες και την εσωτερική πίεση. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα ενισχύσει τον συναισθηματικό σας κόσμο, έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, η σκέψη σας θα είναι διεισδυτική, θα καταφέρετε να ψυχολογήσετε σωστά. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ρομαντισμός συγκατάβαση και αλληλεγγύη, έμφαση θα δώσετε σε θέματα που έχουν να κάνουν με την ηθική με τη δικαιοσύνη και γενικότερα με τις προσωπικές σχέσεις. Στον αισθηματικό σας τομέα ανοιχτή θα είναι η προοπτική επανασύνδεσης, θα έχετε τη δυνατότητα να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να διορθώσετε λάθη της προηγούμενης περιόδου. Για τους ελεύθερους θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργια γνωριμία, η στάση σας θα είναι θετική και ελκυστική, θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε την εμπιστοσύνη και το ενδιαφέρον. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για σύσφιξη και τόνωση σχέσεων, εκδηλώστε τα συναισθήματά σας. 

ΛΕΩΝ

Αγαπητοί μου Λέοντες, ο ερχομός της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα σας βοηθήσει να εκδηλωθείτε σε συναισθηματικό επίπεδο, ελκυστικές θα είναι οι προσεγγίσεις σας, θα καταφέρετε να δώσετε μία πιο προσωπική έκταση στις επαφές και στις καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν. Στην επιφάνεια θα βγει η ευαίσθητη πλευρά της προσωπικότητάς σας, δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε, επιρρεπείς θα είστε στις ωραιοποιήσεις. Στον οικονομικό τομέα θα υπάρξουν καινούργια ανοίγματα, θα έχετε τη δυνατότητα να εξελιχθείτε, ωστόσο στα ρίσκα που θα αναλάβετε αποφύγετε τις υπερβολές και τα βιαστικά συμπεράσματα. Ένταση θα έχει ο συναισθηματικός σας κόσμος, σε ψυχολογικό επίπεδο θα νιώσετε την ανάγκη να τονωθείτε, προσοχή στις υπερβολές και στις ακρότητες, κινηθείτε με σύνεση. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα καταφέρει να ηρεμήσει τον συναισθηματικό σας κόσμο, θα μπορέσετε να βρείτε την ισορροπία που χρειάζεστε. Στον αισθηματικό τομέα στην περίπτωση που έχετε σχέση θα εστιάσετε στη συντροφικότητα και στην αλληλοϋποστήριξη, όμορφες στιγμές θα περάσετε με το ταίρι σας, θα καταφέρετε να εκδηλωθείτε και να βγείτε από το άγχος. Για τους ελεύθερους θα υπάρξει δυνατότητα για καινούργιες γνωριμίες, προσπαθήστε να ξεκλειδώσετε τα αισθήματά σας, μη φοβηθείτε να εκδηλωθείτε. Σε κοινωνικό επίπεδο θα μπορέσετε να συσφίξετε τις σχέσεις σας με φίλους και συνεργάτες, μεταξύ σας θα υπάρξει υποστήριξη και αλληλεγγύη, οι συνεργασίες σας θα έχουν δημιουργικό αποτέλεσμα. Αρκετά διπλωματική θα είναι η στάση σας, στις δύσκολες περιπτώσεις θα μπορέσετε να κινηθείτε συμβιβαστικά δίνοντας ένα θετικό και ειρηνικό αποτέλεσμα.

ebdomadiaies-taro-problepseis-desktop-vera

ebdomadiaies-taro-problepseis-mobile-vera

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητοί μου Ζυγοί, με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθείς τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ευαισθησία συγκατάβαση και αποδοχή. Ευαισθητοποιημένη θα είναι η στάση σας, θα καταφέρετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη που αναζητάτε, θα υπάρξει δυνατότητα να διευρύνετε τους κύκλους σας κοινωνικούς και επαγγελματικούς. Προσοχή στην δυσπιστία σας, ενδεχομένως να νιώσετε ένα είδος εσωτερικής ανασφάλειας και να είναι δύσκολο για εσάς να πιστέψετε ή να εμπιστευτείτε. Στον αισθηματικό σας τομέα πλησιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, εκδηλώστε τα συναισθήματά σας, η ανταπόκριση που θα λάβετε θα σας ικανοποιήσει. Σε ζητήματα που χρήζουν άμεση διεκπεραίωση απαραίτητο θα είναι να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα ή μία συγκεκριμένη τακτική, μην αμελήσετε για χρηματικούς λογαριασμούς. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, με την Αφροδίτη να κάνει την εμφάνισή της στους Ιχθείς έμφαση θα δώσετε στον συναισθηματικό σας κόσμο, θα έχετε ανάγκη για επικοινωνία, για φλερτ, για νέες γνωριμίες. Μεγάλη σας ανάγκη θα είναι να τονώσετε την ψυχολογία σας, θα εστιάσετε στις επαφές στις σχέσεις και γενικότερα στις καταστάσεις που σας ευχαριστούν. Θα έχετε τη διάθεση να προσεγγίσετε και να ερωτευτείτε, ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει και θα καταφέρει να βγάλει στην επιφάνεια την ανέμελη πλευρά του χαρακτήρα σας. Επιθυμία σας θα είναι να ξεγλιστρήσετε από καταστάσεις που σας αγχώνουν και σας περιορίζουν, προσοχή στις εξιδανικεύσεις και στα βιαστικά συμπεράσματα, αποφύγετε τις παρορμητικές επιλογές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, ο ερχομός της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα σας βοηθήσει να κατασταλάξετε σε συναισθηματικό επίπεδο, ουσιαστικά θα θελήσετε να βγείτε από την αβεβαιότητα και να σταθμεύσετε αναζητώντας την ισορροπία. Στον αισθηματικό τομέα συγκεντρωμένοι θα είστε στη σχέση που διατηρείτε, κατασταλαγμένοι θα φανείτε δίπλα στο ταίρι σας, δεν αποκλείεται να εμφανίσετε την ανάγκη να μιλήσετε για το μέλλον του δεσμού σας. Οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα για καινούργια γνωριμία, θα θελήσετε να εκδηλωθείτε και να προσεγγίσετε, οι βλέψεις σας θα είναι σταθερές. Έμφαση θα δώσετε στις υλικές ανέσεις, το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο σε οτιδήποτε μπορεί να σας ηρεμήσει να σας διασκεδάσει και να σας τονώσει σε ψυχολογικό επίπεδο. Σε θέματα οικονομικής φύσης καλό θα είναι να μη φανείτε ευκολόπιστοι, αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η εμφάνιση της Αφροδίτης στους Ιχθείς έκταση θα δώσει στην πνευματικότητα σας, στη φαντασία σας, αν ανήκετε στους χαρακτήρες καλλιτεχνικής φύσης θα εμπνευστείτε, θα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε. Δεν αποκλείεται να δείξετε έμφαση στις γνώσεις σας, ίσως να θελήσετε να ασχοληθείτε με την μόρφωση σας, στις επαφές και στις συνομιλίες σας θα έχετε τη δυνατότητα να μιλήσετε για τα πνευματικά σας ενδιαφέροντα. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες θα μπορέσετε να συναναστραφείτε και να συνομιλήσετε με πρόσωπα που θα κερδίσετε την εκτίμηση και το ενδιαφέρον τους. Στον αισθηματικό τομέα επιθυμία σας θα είναι η ισορροπία και η σταθερότητα, συνεννόηση και αποδοχή θα βρείτε από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα σας βοηθήσει να δώσετε έμφαση σε θέματα οικονομικής εξέλιξης, θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε νέες επαγγελματικές συνεργασίες, αν κινηθείτε με σύνεση θα καταφέρετε να αυξήσετε τα έσοδα σας. Δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η ανάγκη σας για κατανάλωση, θα εστιάσετε σε αγορές που έχουν να κάνουν με τον καλλωπισμό και την εξωτερική σας εμφάνιση, προσοχή στις υπερβολές, προσπαθήστε να κινηθείτε σκεπτόμενα. Έκταση θα έχει η πνευματικότητα σας, άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα να εμπνευστείτε να δημιουργήσετε και να προβάλετε τα ταλέντα σας. Ενδεχομένως να νιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με το σπίτι σας, τη διακόσμηση και γενικότερα τον καλλωπισμό των προσωπικών σας χώρων.

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητοί μου Ιχθείς, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σας, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ευαισθησία, γοητεία, ελκυστικότητα και ανάγκη για συναισθηματική επικοινωνία. Για τους ελεύθερους θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, θα έχετε τη δυνατότητα να τραβήξετε τα βλέμματα και τις εντυπώσεις, η στάση σας θα είναι ιδιαιτέρως ελκυστική. Εσείς που διατηρείτε σταθερή σχέση θα νιώσετε την ανάγκη να προσκολληθείτε στο ταίρι σας, επιθυμία σας θα είναι η συντροφικότητα η εμπιστοσύνη και η αλληλοεκτίμηση. Προσεγγίστε με αυθορμητισμό, ξεκλειδώστε τον συναισθηματικό σας κόσμο θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε την εκτίμηση και το θαυμασμό. Ανάγκη σας θα είναι η συμπαράσταση και η αποδοχή, προσοχή στην ευάλωτη πλευρά του χαρακτήρα σας, αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις και τις ωραιοποιήσεις, εστιάστε στην αντικειμενική πλευρά των καταστάσεων.