Quantcast
Πόσο εύκολα παραδέχεται το κάθε ζώδιο ότι είναι ερωτευμένο; Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Πόσο εύκολα παραδέχεται το κάθε ζώδιο ότι είναι ερωτευμένο; Από την Μελίνα Φώφη.

Πόσο εύκολα παραδέχεται το κάθε ζώδιο ότι είναι ερωτευμένο;

Λένε τα μάτια πάντοτε την αλήθεια; Πιστεύεις στον έρωτα με την πρώτη ματιά; Ένωσες ποτέ να σε διαπερνά ένας ηλεκτρισμός, όταν αντίκρισες για πρώτη φορά ένα πρόσωπο που σου ανταπόδωσε το ίδιο συναίσθημα με τον ίδιο τρόπο; Θα παραδεχόσουν στον κύκλο σου ότι θα έκανες τα πάντα, για να κερδίσεις μια θέση στην καρδιά του ανθρώπου που δείχνουν οι επιθυμίες σου;

Άπειρα είναι τα ερωτήματα που θα μπορούσαμε να σχολιάζουμε πάνω σε αυτό και που πολλά από αυτά φέρνουν στη μνήμη τα δικά μας ξεχωριστά βιώματα και τις γεύσεις, απ' το μεγάλο αυτό κεφάλαιο στη ζωή μας.

Δείτε πότε και πως εκφράζουν τα ζώδια τον έρωτα τους:

Ελάτε λοιπόν να συναντήσουμε τους «ερωτευμένους» εαυτούς μας, μέσα από τους 12 ζωδιακούς χαρακτήρες.

ΚΡΙΟΣ

Είναι ένας χαρακτήρας γεννημένος κυνηγός. Κυνηγάει παθιασμένα την καρδιά που θέλει να κατακτήσει και την πολιορκεί μέχρι τελικής πτώσεως, αδιαφορώντας ακόμα και αν γνωρίζει ότι μπορεί ήδη να συνοδεύεται. Εάν μάλιστα αισθανθεί ότι τον έχει προκαλέσει, θα απαντήσει σχεδόν ακαριαία. Δηλώνει ότι για μια αγάπη θα έκανε τα πάντα και το εννοεί αλλά αυτό θα διαρκούσε για όσο η «αγάπη» αυτή, θα του κρατούσε το ενδιαφέρον. Ένας Κριός είναι τόσο παρορμητικός, που κανείς δε δυσκολεύεται στο να καταλάβει σε τι φάση συναισθηματικά βρίσκεται. Ε κι όταν είναι ερωτευμένος… είναι και φαίνεται.

ΤΑΥΡΟΣ

Μακάρι όλα να γινόντουσαν με ένα μαγικό τρόπο κι ο άνθρωπος που ένας Ταύρος επιθυμεί, να μπορούσε με ένα του νεύμα, να καταλάβει το πόσο τον θέλει. Όμως όσο κι αν το ευχήθηκε δεν έγινε ποτέ. Η αγάπη είναι μια ικανή αιτία να κάνει έναν τόσο αργοκίνητο χαρακτήρα, να μπει στην πρίζα. Καλοφτιαγμένος από τη φύση του με πολλά χαρίσματα κι ένα εύστροφο μυαλό, δεν αργεί να κατακτήσει το στόχο του. Όμως μέχρι τότε, δε θα ομολογήσει σε κανένα αυτά που νιώθει ή αυτά που σκέφτεται, είτε γιατί είναι προληπτικός και μέχρι να τελεσφορήσει θετικά το θέμα δεν το λέει σε κανέναν, είτε γιατί το πάει…υπόγεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι ένας τόσο εξωστρεφής χαρακτήρας, που να σου πει ότι ερωτεύτηκε θα νομίσεις ότι πάλι καλαμπούρι κάνει. Κι όμως ερωτεύεται και συγκεντρώνεται μια χαρά στο στόχο του, όταν θέλει να τον κατακτήσει. Διαθέτει ένα χιούμορ αξεπέραστο, μια γλώσσα γεμάτη καπατσοσύνη, που δεν χρειάζεται να προσπαθήσει και πολύ, για να κερδίσει το ενδιαφέρον του ανθρώπου που πολιορκεί. Όταν όμως αργεί να ευδοκιμήσει το αποτέλεσμα, τότε αλίμονο στο φίλο ή κολλητό του, που έτυχε να του μιλήσει για το μεγάλο του βάσανο. Θα του μιλάει συνεχώς γι αυτό, θα ξεκινάει και θα τελειώνει μ αυτό… και φτου απ' την αρχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για να σου εξομολογηθεί ότι ερωτεύτηκε, θα πρέπει να είσαι πολύ δικός του άνθρωπος και αφού μαζί σου θα αισθάνεται απόλυτη συναισθηματική ασφάλεια. Μπορεί να είναι «ησυχούλης» αλλά στα αισθηματικά δρα στρατηγικά. Δε χτυπάει ποτέ κατά μέτωπο και σε αφήνει να νιώθεις όμορφα μαζί του, μέχρι να «εθιστείς» στην αγκαλιά και στα αγγίγματά του. Ξέρει να παίζει με τις χορδές της καρδιάς σου και να τις γεμίζει με την παρουσία του. Είναι όμως ο τελευταίος που θα φύγει ή θα κλείσει την πόρτα μίας σχέσης και μπορεί να παραμείνει αγιάτρευτα  ερωτευμένος χωρίς να λάβει ανταπόκριση από 20’… μέχρι 20 χρόνια.

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες θα έλεγε κανείς πως είναι ερωτευμένοι με την ίδια τη ζωή και με ότι καλύτερο έχει να τους χαρίσει. Δεν υπάρχει λοιπόν μεγαλύτερη έμπνευση από ένα αίσθημα μεγάλο, γραμμένο στα άστρα και στην ψυχή τους. Έτσι, για να κατακτήσουν μια αγάπη, πάντοτε ακολουθούν τη στρατηγική του εντυπωσιασμού. Μεταμορφώνουν τον εαυτό τους σε λαμπερό στόχο κι έρχεται συνήθως από μόνο του το θύμα της καρδιάς τους. Ένα τέτοιο πλάσμα κυριολεκτικά καθηλώνει τους γύρω του και γνωρίζει από πολύ νωρίς ότι αρέσει μιας και το βλέπει. Δηλώνει σχεσάκιας, αν και καμιά φορά… θέλει και να φλερτάρει που και που.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δύσκολα θα παραδεχτεί ότι ερωτεύτηκε μιας και συνήθως τον βλέπεις αφοσιωμένο κυρίως στη δουλειά του. Πριν να πολιορκήσει όμως τον άνθρωπο που του κάνει «κλικ», θα τα ζυγίσει πολύ τα πράγματα θα μετρήσει στατιστικά πόσες πιθανότητες έχει να ακούσει το «ναι» ή πόσες άλλες να εισπράξει την άρνηση. Συνήθως όμως και έτσι να είναι, δεν το βάζει κάτω κι επιμένει, πράγμα που τον κατατάσσει στους νικητές. Δεν είναι στρατηγικός, είναι μεθοδικός. Υποχωρεί με αξιοπρέπεια όταν δεν του βγαίνει σε καλό, ενώ εάν φάει όπως λέμε «χυλόπιτα», δεν το έχει σε τίποτα να κατηγορεί δημοσίως για άσχετα… το άτομο που του την έριξε.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να θεωρείται ο αιώνια ερωτευμένος του ζωδιακού, δε φημίζεται όμως για την τόλμη του να παραδεχτεί ότι ερωτεύτηκε. Αφήνει όμως να αιωρείται στην ατμόσφαιρα ένας ιδιόρρυθμος ρομαντισμός και κάπου εκεί καταλαβαίνεις ότι κάτι τρέχει με το μέσα του.  Πολιορκεί έντεχνα το πρόσωπο που προσπαθεί να κατακτήσει και αφού το καταφέρει, με τη σαγήνη του το καθηλώνει στα δίχτυα της ακαταμάχητης γοητείας του. Μπορεί να κάνει βήματα διστακτικά, έχουν όμως τον τρόπο να καταφέρνουν ώστε να φέρουν τα πράγματα εκεί που θέλουν, Βέβαια αφού το καταφέρουν, πάντα κοιτούν λιγάκι τι υπάρχει… παρά έξω.

ebdomadiaies-problepseis-desktop-basw

ebdomadiaies-problepseis-mobile-basw

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας τόσο βαθιά συναισθηματικός χαρακτήρας, όλα σχεδόν τα συναισθήματα, τα βιώνει στα άκρα τους. Πόσο μάλιστα εάν νιώθει ερωτευμένος. Για μια αγάπη μπορεί να κινήσει γη και ουρανό, να μηδενίσει και να ξαναρχίσει, να αγγίξει όρια απαγορευτικά, να δοκιμάσει αδόκιμους τρόπους, αν είναι να κατακτήσει το στόχο του. Μην το ρωτήσεις αν ερωτεύτηκε, αφού ο άνθρωπος αυτός, είναι μόνιμα ερωτευμένος. Ξέρει να κατακτά το πρόσωπο που επιθυμεί με χίλιους τρόπους και ξέρεις άλλους τόσους να εφαρμόζει προκειμένου να το κρατήσει κοντά του. Μια σχέση μαζί του τελειώνει, αφού όμως πρώτα τ αποφασίσει… αυτός.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το φλερτ το παιχνίδι το κρυφτούλι και τα πανέξυπνα υπονοούμενα είναι τα όπλα του. Ξέρει να κερδίζει τις εντυπώσεις αλλά και να τις κρατάει με το μέρος του. Ερωτεύεται εύκολα αλλά και ξεχνάει επίσης εύκολα. Είναι τύπος αλέγκρο και ξέρει να σέβεται την ελευθερία και την ανεξαρτησία του. Μπορεί το «σ αγαπώ» να μην το ξεστομίζει, αλλά το ότι έχει ερωτικούς στόχους είναι σίγουρο, ειδικά εάν τα πρόσωπα που επιθυμεί, τυχαίνει να είναι κάτι στην κοινωνία, διαθέτουν πιθανόν μια αναγνωρισιμότητα ή έχουν την οικονομική άνεση για να περάσουν καλά. Όταν ερωτεύεται κάνει πολύ περισσότερη φασαρία από όση… τελικά εννοεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μάλλον δε θα παραδεχτεί ποτέ ουδείς Αιγόκερως ότι ερωτεύτηκε, αφού θεωρεί τον έρωτα κάτι εντελώς προσωπικό και σε μια άλλη περίπτωση, κάτι που πιθανόν να αγγίζει και τα όρια της μη αξιοπρέπειας. Βαθιά μέσα του σίγουρα νιώθει ερωτευμένος και μάλιστα κάποιες φόρες, δε διστάζει να κάνει ακόμα και ταξίδια μακρινά προκειμένου να πλησιάσει τον άπιαστο έρωτά του. Κι είναι άπιαστος γιατί συνήθως ένας Αιγόκερως που σέβεται τον εαυτό του, οφείλει να κοιτάει τι υπάρχει πιο ψηλά. Κάνει σχέσεις συμβατικές, με ανθρώπους που συμπληρώνουν καλά το κοινωνικό του προφίλ. Δεν φημίζεται όμως… και για την πίστη του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να μπερδεύει συχνά την ιδιότητα του «φίλου» αντί του εραστή ή της ερωμένης, παρ΄ όλα αυτά, όντως ερωτεύεται και επινοεί διάφορους τρόπους, μέχρι να κατακτήσει το πλάσμα που επιθυμεί.  Αντισυμβατικός από τη φύση του, δεν του λένε τίποτα οι γάμοι και τα κοινωνικά συμβόλαια, κάποιες όμως φορές για να δεσμεύσει περισσότερο το πρόσωπο που τον ενδιαφέρει, επιδιώκει να προχωρήσει σε δεσμεύσεις κοινωνικής ή νομικής υπόστασης. Αν το ρωτήσεις αν ερωτεύτηκε, πιθανά να μη σου απαντήσει «ναι» ή «όχι» γιατί μπορεί κατά δηλώσεις του κάπου και να το κοροϊδεύει… Είναι όμως ένας μεγάλος κρυψίνους.

ΙΧΘΥΣ

Λατρεύουν τα θυελλώδη ερωτικά ειδύλλια και δε διστάζουν να σου πουν, το πόσο ερωτευμένοι είναι πάντοτε και με τα πάντα. Εξάλλου αν είναι να πάρει κανείς έμπνευση από τούτη τη ζωή, σίγουρα δεν υπάρχει μεγαλύτερη από ένα φιλί, ένα χαμόγελο, μια αγκαλιά κι ένα ασίγαστο ερωτικό πάθος κάτω από τον έναστρο ουρανό. Ερωτικοί και ερωτεύσιμοι, ξέρουν να δίνουν και να δίνονται. Να φτιάχνουν αξεπέραστη τη φωλιά του και θελκτική σα σκηνικό από ταινία. Δε θα ψάξουν σε βάθος να ανακαλύψουν τους λόγους που ερωτεύονται, το αφήνουν να συμβαίνει αυθόρμητα έτσι απλά. Αγαπούν πολύ μα… ξεμυαλίζονται κιόλας.

*Κάπως έτσι μπορεί να εκφραστούν και σαν ωροσκόποι.

Μελίνα

problepsi-me-1-euro