Quantcast
Ο Ερμής στον Λέοντα ως τις 12 Αυγούστου 2021. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ο Ερμής στον Λέοντα δίνει αυτοπροβολή στην κοινωνική εικόνα!

Ο Ερμής στον Λέοντα ως τις 12 Αυγούστου 2021.

Στις 28 Ιουλίου ο Ερμής κάνει την είσοδο του στον Λέοντα και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 12 Αυγούστου 2021, έμφαση θα δοθεί στην αυτοπροβολή, στην κοινωνική εικόνα, τα χαρακτηριστικά θα είναι ευγλωττία, πειθώ, εξουσιαστικές τάσεις.

Στον αισθηματικό τομέα άμεσες θα είναι οι εκδηλώσεις, οι προσεγγίσεις θα είναι αρκετά απελευθερωμένες. Ο ελκυστικός τρόπος έκφρασης θα βρει ευνοϊκές τις συνθήκες για να περάσουν οι κοινωνικές επαφές σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης οι οργανωμένες επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, θα υπάρξει δυνατότητα να γίνουν συμφωνίες και συζητήσεις που θα δώσουν ώθηση στις συνεργασίες. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για να διατυπωθούν νέες ιδέες, θα υπάρξει δυνατότητα εφαρμογής και υλοποίησης.

Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ο Ερμής στον Λέοντα;

ΚΡΙΟΣ

Δώστε έμφαση στα επικοινωνιακά ανοίγματα που θα προκύψουν, ελκυστικός θα είναι ο τρόπος που θα μου μιλήσετε, θα καταφέρετε να προσεγγίσετε να πείσετε και να προωθήσετε τις ιδέες και τις προτάσεις σας. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για βελτίωση, μιλήστε ανοιχτά για τις σκέψεις και τις ιδέες σας θα καταφέρετε να κερδίσετε το προσδοκώμενο ενδιαφέρον. Στον αισθηματικό τομέα προσεγγίστε, δώστε έμφαση στο φλερτ, διατηρήστε προσεγμένο το στυλ και το παρουσιαστικό σας θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Ευνοϊκές θα βρείτε τις συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί, θα είστε σε θέση να εντυπωσιάσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στις προσωπικές σας σχέσεις, στο σπίτι, στα περιουσιακά στοιχεία. Ανάγκη σας θα είναι να σταθεροποιηθείτε και να εξασφαλίσετε, σε ζητήματα οικονομικής φύσης τα βήματά σας θα είναι σταθερά και προσγειωμένα. Θα υπάρχουν ανοίγματα για επαφές και συζητήσεις, προσπαθήστε να μιλήσετε ανοιχτά, αποφύγετε την εσωστρέφεια, θα βρείτε την συναισθηματική κατανόηση που αναζητάτε. Στον επαγγελματικό τομέα τα χαρακτηριστικά σας θα είναι υπευθυνότητα και πρακτική δράση, θα μπορέσετε να οργανώσετε τα πλάνα σας και να τα προχωρήσετε σε πρακτικό επίπεδο. Στον αισθηματικό τομέα αξιοποιήστε τις επαφές και τις συναναστροφές που θα προκύψουν προσεγγίστε και φλερτάρετε. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οξυδέρκεια και ευγλωττία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα είστε πολύ καλοί ομιλητές, σε θέματα επαγγελματικής φύσης μιλήστε ανοιχτά για τις προτάσεις και τις ιδέες σας θα έχετε την ικανότητα να πείσετε και να κερδίσετε το απαιτούμενο ενδιαφέρον. Αποφύγετε την αναβολή και την καθυστέρηση, σε θέματα εργασιακής και οικονομικής φύσης προσπαθήστε να κινηθείτε με αμεσότητα και μεθοδική τακτική. Έκταση θα έχει η πνευματικότητα σας, θα εμπνευστείτε, η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για να δημιουργήσετε. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις είτε για λόγους επαγγελματικούς, είτε για λόγους αναψυχής. Δικτυώνεστε σε κοινωνικό επίπεδο, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, ενδιαφέρουσες θα είναι οι συναναστροφές σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έκταση θα έχει η πνευματικότητα σας, αιχμηρή θα είναι η αντίληψη σας θα είστε σε θέση να κατανοήσετε και να δώσετε τις σωστές εξηγήσεις. Σε θέματα επαγγελματικά προχωρήστε στις επιδιώξεις σας, αν έχετε κάποιες καινούργιες ιδέες η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για να τις συζητήσετε αναλυτικά, οι απαντήσεις που θα λάβετε δεν πρόκειται να σας απογοητεύσουν. Ανάγκη σας θα είναι η κατοχύρωση και η εξασφάλιση, προσγειωμένα θα είναι τα βήματα σας, σε ζητήματα οικονομικά οι επιδιώξεις σας θα είναι σκεπτόμενες. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να εντυπωσιαστείτε από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, ο ενθουσιασμός σας ενδεχομένως να σας ωθήσει σε ασυνήθιστες και τολμηρές ενέργειες.

ΛΕΩΝ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αιχμηρή αντίληψη, οξυδέρκεια, πειθώ, δυνατή θα είναι η επιχειρηματολογία σας, θα είστε σε θέση να προβάλλετε και να επηρεάσετε. Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην αυτοπροβολή, στην κοινωνική εικόνα, ανάγκη σας θα είναι να κερδίσετε τα βλέμματα και να αποσπάσετε θετικά σχόλια. Στόχος σας θα είναι να εντυπωσιάσετε, να κατακτήσετε και να καθοδηγήσετε. Στην επιφάνεια θα βγουν οι ηγετικές σας διαθέσεις, ελκυστικός θα είναι ο τρόπος που θα μιλήσετε θα καταφέρετε να καθοδηγήσετε τα γεγονότα και τις σχέσεις. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα για καινούργιες γνωριμίες, ελκυστικός θα είναι ο τρόπος που θα μιλήσετε και θα προσεγγίσετε.

ebdomadiaies-taro-problepseis-desktop-vera

ebdomadiaies-taro-problepseis-mobile-vera

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι να προστατευτείτε σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο, προσοχή να μην δώσετε έκταση στην εσωστρέφεια και στην εμμονή. Ενδεχομένως κάποιες απόψεις ή ιδέες να τις θεωρήσετε απειλητικές, ο δικός σας στόχος θα είναι η σταθεροποίηση συνεπώς οτιδήποτε μπορεί να κλονίσει το σταθερό έδαφος που πατάτε θα το θεωρήσετε επικίνδυνο. Σε κοινωνικό επίπεδο θα έχει τη δυνατότητα να συναναστραφείτε με καινούργια άτομα, ωστόσο η στάση σας θα είναι αρκετά επιλεκτική, το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στα πρόσωπα και στους χαρακτήρες που θεωρείτε ταιριαστά με εσάς.  Δοτικοί θα είστε στα πρόσωπα που αγαπάτε και εμπιστεύεστε, θα προσφέρετε απλόχερα τη βοήθειά σας.

ΖΥΓΟΣ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην εμφάνιση, στο παρουσιαστικό σας, και γενικότερα στο πώς θα μπορέσετε να προβάλετε την προσωπικότητά σας για να κερδίσετε τα βλέμματα και τις εντυπώσεις. Μιλήστε ανοιχτά για τις σκέψεις και τις ιδέες σας, με άνεση θα εκφραστείτε, θα καταφέρετε να κερδίσετε τις συμπάθειες. Πολύ καλά θα τα πάτε σε επικοινωνιακά ζητήματα, στις συζητήσεις που θα ανοίξετε θα καταφέρετε να βρείτε την αποδοχή που αναζητάτε. Δώστε έμφαση στις οικογενειακές αλλά και κοινωνικές σας σχέσεις, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για σύσφιξη δεσμών. Προσεγγίστε, διασκεδάστε, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα και χαλαρωτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οργανώστε τις επιδιώξεις και τα πλάνα σας, θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε ώθηση στην καριέρα σας, κυρίως αν οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες έχουν να κάνουν με δημόσιες σχέσεις, αγορεύσεις, παρουσιάσεις και ομιλίες. Τεκμηριωμένες θα είναι οι απόψεις σας, τα επιχειρήματά σας θα είναι βάσιμα, θα καταφέρετε να πείσετε και να επηρεάσετε. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο, οργανώστε τη δράση σας, συντονίστε τα πλάνα σας. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες, ο τρόπος που θα μιλήσετε θα είναι ελκυστικός, θα καταφέρετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον που αναζητάτε. Δώστε έκταση στην πνευματικότητα σας, αποφύγετε την προσκόλληση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανάγκη σας θα είναι να βελτιωθείτε, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο θα υπάρξουν τα κατάλληλα ανοίγματα που αν τα αξιοποιήσετε με αμεσότητα θα δώσετε ώθηση στην καριέρα σας. Σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο θα καταφέρετε να ανανεωθείτε, δεν θα λείψουν οι συναναστροφές και οι καινούργιες γνωριμίες που θα τονώσουν τις διαθέσεις σας. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να δώσετε μία ανανεωτική νότα στην καθημερινότητά σας, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για ταξίδια, μετακινήσεις, αποδράσεις και νέες εμπειρίες. Έκταση θα έχει η πνευματικότητα σας, οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η δίψα σας για γνώση, θα υπάρξει η δυνατότητα να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στις οικονομικές σας υποθέσεις, η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις. Περάστε σε προτάσεις, ζητήστε αυτό που επιθυμείτε θα έχετε την δυνατότητα να λάβετε θετικές απαντήσεις. Οργανώστε τα οικονομικά σας πλάνα, κινηθείτε υπεύθυνα και με επαγγελματισμό, οι οργανωμένες επιδιώξεις θα έχουν θετική κατάληξη, θα δώσουν ώθηση στην καριέρα σας. Στον αισθηματικό τομέα μιλήστε ανοιχτά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αν υπάρχουν ζητήματα που πρέπει απαραιτήτως να ξεκαθαριστούν κάντε το βήμα να μιλήσετε ανοιχτά, αποφύγετε τα μισόλογα και τους ενδοιασμούς.  Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες, θα συνομιλήσετε με άτομα που θα κερδίσουν το ενδιαφέρον σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θετικές θα είναι οι συνθήκες σε θέματα επικοινωνιακά, θα μπορέσετε να μιλήσετε ανοιχτά, να συνεννοηθείτε, να καταλήξετε και να κλείσετε συμφωνίες. Σε συναισθηματικό επίπεδο ενδεχομένως να νιώσετε την ανάγκη να μείνετε στην επιφάνεια ίσως να μη θελήσετε να εμβαθύνετε στις σχέσεις, θα προτιμήσετε τις απρόσωπες επαφές. Θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη και η πορεία των επαφών. Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που σας δημιουργούν έντονη ανησυχία.

ΙΧΘΥΣ

Επικεντρωθείτε σε θέματα εργασιακής φύσης, θα είστε ομιλητικοί, η σκέψη σας θα είναι αναλυτική, θα καταφέρετε να συζητήσετε τα θέματα που έχουν να κάνουν με την εξέλιξη και την καριέρα σας. Πολύ καλά θα τα πάτε σε παρουσιάσεις, συνελεύσεις, συνεδριάσεις, μιλήστε ανοιχτά, εύστοχα θα είναι τα επιχειρήματά σας, θα καταφέρετε να γίνετε κατανοητοί. Βελτιώνονται οι προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, οι επαφές σας με συνεργάτες και συναδέλφους θα έχουν θετική εξέλιξη, η κατάληξη θα είναι αποδοτική. Σε κοινωνικό επίπεδο θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, διεισδυτική θα είναι η αντίληψή σας, θα είστε σε θέση να διαπιστώσετε τις πραγματικές βλέψεις των τρίτων.

problepsi-me-1-euro