Quantcast
Ποια ζώδια λένε εύκολα το ΝΑΙ σε μια επανασύνδεση; Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ποια ζώδια λένε εύκολα το ΝΑΙ σε μια επανασύνδεση και ποια ΟΧΙ; Από την Μελίνα Φώφη.

Ποια ζώδια λένε εύκολα το ΝΑΙ σε μια επανασύνδεση;

Το να δοκιμάσεις εκ νέου να τα βρεις με τον άνθρωπο που εξακολουθεί να κάνει την καρδιά σου να χτυπάει δυνατά, ενώ έχετε χωρίσει, απαιτεί κι ένα ρίσκο. Αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχει ήδη μια αποτυχία να τα βρείτε στο ενεργητικό της σχέσης και μια επανάληψη ίσως να έκανε χειρότερα τα πράγματα μεταξύ σας. Όμως η καρδιά κάποιες φορές σου ζητάει επίμονα να ζητήσεις άλλη μια ευκαιρία από τον άνθρωπο που ήσασταν μαζί και για το πετύχεις πρέπει να ξέρεις πως είναι και αυτό θέμα χαρακτήρα στο αν θα σου δοθεί.

Πάμε λοιπόν να δούμε ποιοι ζώδια λένε πιο εύκολα το πολυπόθητο «ναι» να το πάνε από την αρχή με τον άνθρωπό τους, ειδικά εάν νιώθουν ότι ακόμα δεν έκανε τον κύκλο της η σχέση τους και ποιοι είναι εκείνοι που δυσκολεύονται για τους δικούς τους λόγους να δώσουν άλλη μια ευκαιρία.

Ποια ζώδια βλέπουν πιο εύκολα την προοπτική μια επανασύνδεσης και ποια διστάζουν;

ΚΡΙΟΣ

Δε θα διστάσει να κάνει τα πάντα για να κατακτήσει τον αισθηματικό του στόχο. Αυτός ο ζωδιακός χαρακτήρας είναι γεννημένος κυνηγός. Εκεί που δυσκολεύεται να κρατήσει το ενδιαφέρον της σχέσης του, έχει να κάνει με το γεγονός ότι βαριέται την επανάληψη. Του λείπει το σασπένς της κατάκτησης και κάπου σταματά να προσπαθεί. Επιπλέον δε μπορεί να φανταστεί ότι μπορεί να πέσει στη σύγκριση, μιας και θεωρεί τον εαυτό του σκάλες ανώτερο από τους ερωτικούς του ανταγωνιστές. Αν καταλάβει μάλιστα ότι το χάνει το παιχνίδι, τότε όχι μόνο λέει «ναι» αλλά κάνει το παν για να το ξανά κερδίσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έλεγε κανείς ότι αυτός ο ζωδιακός τύπος προτιμά να συνυπάρχει σε έναν μόνιμο και σταθερό δεσμό, παρά να κυνηγά την τύχη του με κάποια εφήμερη και περιστασιακή περιπέτεια. Αυτός είναι και ο λόγος που καταφέρνει να διατηρεί μακροχρόνιες σχέσεις. Το δικό του ελάττωμα είναι, ότι βαφτίζει τη ρουτίνα σταθερότητα και κάπου εκεί η σχέση γίνεται πιο «πλαδαρή» με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να τελειώνει. Του είναι πολύ δύσκολο ως γεγονός να το αποδεχτεί αλλά εδώ συμβαίνει το εξής: Θα προσπαθήσει όσο δεν παίρνει να τα ξανά τα βρει μα δε θα κάτσει να δίνει αιώνιες ευκαιρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πώς να κλείσεις ένα αιώνια ελεύθερο έφηβο στα κλειστά πλαίσια μίας μόνιμης σχέσης; Με το να σε ερωτευτεί με το απίστευτο μυαλό του. Με το να τον κερδίσεις με το πνεύμα σου με το να παίξεις με τις εγκεφαλικές του στροφές. Αποζητά την περιπέτεια ακόμα και μέσα από τη σχέση του και δεν λέει σχεδόν ποτέ όχι στο καινούργιο και στο αδοκίμαστο. Όμως όταν όλα δείξουν ίδια και όμοια, τότε μοιάζει σαν να βγαίνει από την πρίζα. Δεν τρώει σαν να λέμε εύκολα το ξανά ζεσταμένο φαΐ. Λέει δύσκολα το «ναι» στην προοπτική μιας επανασύνδεσης, εκτός και αν για άλλη μια φορά, του τρελάνεις το μυαλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εδώ εξαίρεση είναι να σου αρνηθεί την προοπτική να τα ξανά βρείτε. Μαζί σου άλλωστε ήταν γιατί το ένιωσε πολλά πράγματα και όχι γιατί σε είχε για να περάσει την ώρα του. Δεν χωρίσατε χωρίς να του αφήσεις τραύμα κι ίσως αυτό να είναι η αιτία που μπορεί αρχικά να δυσκολευτεί να σου πει το «ναι» ιδίως αν, δεν έχει προχωρήσει παρακάτω και δεν έχει φτιάξει τη ζωή του με κάποιον άλλο άνθρωπο. Θα πει «ναι» στην προοπτική μιας επανασύνδεσης, ακόμα κι αν μαζί σου δεν έχει περάσει καλά, μα να θυμάσαι ότι δε θα επιτρέψει να ξανά επαναλάβεις ή να επαναληφθούν γενικότερα από κοινού τα ίδια λάθη. Τότε θα σημάνει παντοτινά η ημερομηνία της λήξης σας.

ΛΕΩΝ

Μπορεί αυτό το τόσο λαμπερό πλάσμα να πολιορκείται συχνά από επίδοξους αισθηματικούς ανταγωνιστές σου, όμως αγαπά τη σταθερή αισθηματική και προσωπική ζωή. Μπορεί να αρέσει όσο σχεδόν κανένας άλλος αλλά δε βάζει τίποτα πάνω από τη σχέση του και τον άνθρωπο που επέλεξε να τον συνοδεύει. Κάτω από κανονικές συνθήκες ένας Λέοντας δε θα χώριζε ποτέ, αφού ξέρει πως το ταίρι του είναι έτσι κι αλλιώς ξεχωριστό. Το κάνει όμως όταν καταλάβει ότι δεν του τραβά το ενδιαφέρον. Όταν τολμήσει να τον απομυθοποιήσει. Παρ’ όλα αυτά θα σου πει το «ναι» αν εξακολουθεί να είναι μαζί σου ερωτευμένος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπά τη σταθερή ροή στη σχέση του. Δε σταματά να ψάχνει τρόπους να την ανανεώνει ή να την ανεβάζει επίπεδο. Νοιάζεται για τον άνθρωπό του και θα κάνει το παν για να νιώθει ότι στο πλάι του εξακολουθεί να είναι ευχαριστημένος. Ξέρει να δίνει και να δίνεται. Να ψάχνει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά μιας συμβίωσης. Θέλει να αποπνέει ο δεσμός του μια αξιοπρέπεια. Όταν παρέλθουν όμως αυτά τα χαρακτηριστικά, είναι από εκείνους που δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία, επειδή από πιο πριν το τέλος της, έχουν δοκιμάσει τα πάντα ώστε να δει αν διορθώνεται η σχέση.

hmerisies-tarw-problepseis-desktop-mina

hmerisies-tarw-problepseis-mobile

ΖΥΓΟΣ

Αν υπάρχει ένα ζώδιο που μπορεί να ζει και να αναπνέει μόνο μέσα από τα μιας σχέσης, αυτό είναι ο Ζυγός. Είναι συγκαταβατικός, ξέρει να δημιουργεί αρμονικές σχέσεις και μπορεί να παραμείνει στο δεσμό του ακόμα και όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά. Σκέψου ότι κατά κανόνα έχει τον τρόπο να βάζει σε δεύτερη μοίρα τα δικά του θέλω έναντι των επιθυμιών του συντρόφου του. Θεωρητικά θα λέγαμε ότι ένας Ζυγός δε χωρίζει ποτέ, εκτός και αν κάνει το πρώτο βήμα ο άνθρωπός του. Ακόμα όμως και τότε θα φροντίσει να έχει επαφές μαζί του, όχι όμως σε επίπεδο μόνιμου δεσμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι ικανός για μια αγάπη να κάνει άθλους και υπερβάσεις. Να δώσει ολόκληρο το «είναι» του. Να κάνει τα πάντα υποβιβάζοντας και τον εαυτό του για να εξασφαλίσει τη μόνιμη παρουσία στη ζωή του ανθρώπου που διάλεξε να σταθεί δίπλα του. Είναι ζηλιάρης και μπορεί να φτάσει να γίνει και συναισθηματικά χειριστικός. Δε σημαίνει όμως ότι μένει για πάντα σε μια σχέση. Δεν αντέχει το ψέμα και την υποκρισία και δε συγχωρεί τελικά ποτέ. Έτσι πάρα πολύ δύσκολα θα δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, κι αυτό αφού πρώτα βάλει τους σχεδόν ανυπέρβλητους όρους του και προ απαιτούμενα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όχι δε δίνει σχεδόν ποτέ του μια δεύτερη ευκαιρία. Καταρχάς δεν εννοεί το λόγο. Γι αυτός η σχέση πρέπει να έχει σαν βασικό της χαρακτηριστικό τον ενθουσιασμό και όχι να μοιάζει με σύμβαση. Δεν αντέχει επί της ουσίας να ζει εγκλωβισμένος στα πρέπει και στις υποχωρήσεις που χρειάζεται να συμβαίνουν κι απ' τις δυο μεριές για να θεωρηθεί μακροχρόνιος ο δεσμός του. Έτσι σπάνια αντιστέκεται αν του πει το ταίρι του χωρίζουμε αλλά σίγουρα εκείνη τη στιγμή κλείνει και την προοπτική να τα ξανά βρούνε. Σε μια περίπτωση μπορεί να πει το «ναι» μόνο εάν υπάρχουν σοβαροί λόγοι που πρέπει να είναι με τον άλλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι ο χαρακτήρας που συνήθως διαλέγει το ταίρι του γιατί πλαισιώνει την εικόνα του επιτυχημένα. Ξέρει να δίνει και να δίνεται, ξέρει να κάνει τον άνθρωπο που έχει στο πλάι του να νιώθει καλά. Μπορεί κάποιες στιγμές λόγω καθηκόντων να απομακρύνεται, όμως πάντα έχει στο νου του τη σχέση του. Αν λοιπόν δεν πάνε όλα όπως τα υπολόγιζε κι αφού εξετάσει πως έχει κάνει τα πάντα και ότι καλύτερο γι αυτή, δεν είναι ο άνθρωπος που θα δώσει τη συναίνεσή του στην προοπτική μιας επανασύνδεσης. Μάλιστα εδώ μιλάμε και για ολική διαγραφή του προσώπου που δε στάθηκε άξιο στις προσδοκίες του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να λέει από δω κι από κει ότι περνάει και μόνος του καλά, η αλήθεια όμως είναι ότι την προσωπική κι αισθηματική του ζωή τη θέλει είναι μόνιμη και σταθερή. Μπορεί το πνεύμα του να βλέπει μακριά, ψάχνει όμως το ταίρι εκείνο που θα τον κάνει να νιώσει ήσυχος σε μια φωλιά. Θα κάνει το παν για να κρατήσει τη σχέση του ακόμα και συμβιβασμούς αν χρειαστεί για ένα διάστημα. Κάποιες στιγμές ίσως αναζητήσει την ελευθερία του. Όμως αν νιώθει ότι η σχέση που αφήνει δεν έκανε τον κύκλο της επανέρχεται. Λέει ναι στην προοπτική μιας επανασύνδεσης, ακόμα κι αν ξέρει ότι δεν αξίζει.

ΙΧΘΥΕΣ

Για έναν τέτοιο ονειροπόλο και ρομαντικό χαρακτήρα, θα υπάρχουν πάντα οι λόγοι να επανέλθει σε μία σχέση με την προοπτική μιας επανασύνδεσης. Ούτως ή άλλως πάντοτε σχεδόν δίνει ευκαιρίες επανεξέτασης σε όλες του τις σχέσεις, πόσο μάλιστα τις αισθηματικές. Κάποιες φορές παίρνει μόνος του την πρωτοβουλία να αναζητήσει την αγάπη και το πάθος σε γνώριμες αγκαλιές και κάποιες άλλες δε λέει όχι, ειδικά εάν υπάρχουν λόγοι για να το ξανά αρχίσει. Μπορεί να μην φημίζεται για την πίστη του σε μια μόνιμη αγκαλιά, δε θα της πει ποτέ όχι στην προοπτική μιας επανασύνδεσης.